Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (11 μέλη και 33 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.385
Το βλέπεις, σχετικά σύντομα, να "ανέβεις" Θεσσαλονίκη; Αν ναι, πότε;
Ναι μιας και το αναφέρεις αν και μόλις επέστρεψα ..αλλά επειδή μου αρέσει η οργάνωση! Κανόνισα να έρθω 19 μαρτίου θεσσαλονίκη :*

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.532
Πόντοι
5.595
τι υπονοεις τυπε?
οτι πρεπει να παρει συνταξη? :grin:
:think:

Peter θα σε μαλώσω, μικρό είναι το κορίτσι.. απλά μπερδεύτηκε ο συναγωνιστής.. τόσα χρόνια στη πίπα, σου λέει μεγάλη θα είναι :pipa2:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.271
Πόντοι
3.556
Συνάντηση με το κορίτσι για μια συνεδρία τάντρα κάτι που είχα πολύ καιρό να πραγματοποιήσω! Με υποδέχθηκε στον χώρο της χαμογελαστή και ενδεδυμένη με ένα από τα ωραία της φορέματα, όπως συνηθίζει άλλωστε! Αφου μου προσέφερε κάτι να πιω, με οδήγησε στον χώρο όπου είχε είδη ετοιμάσει για την συνεδρία! Ο μοναδικός φωτισμός προερχόταν από τα αρωματικά κεράκια και η μουσική στο υπόβαθρο ήταν ζεν περιεχομένου! Όπως έχει αναφέρει και η ίδια, το τάντρα ξεκινά κάνοντας μπάνιο μαζί και είναι αναπόσπαστο μέρος της συνεδρίας! Ηταν ωραία εμπειρία να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο στο ντουζ με το ζεστό νερό και το scrub (σαμπουάν με τους μικρούς κόκκους) αφήνει ωραία αίσθηση στο σώμα και είναι αρωματικό! Αφού στεγνώσαμε καλά ξάπλωσα μπρούμητα στο κρεβάτι, πέρασε το σώμα μου με το σχετικό λάδι και άρχισε να με αγγίζει απαλά με τα χέρια της που σιγά σιγά εξελίχθηκε σε επαφή των σωμάτων! Με άγγιζε με κάθε σημείο του σώματος της πολύ όμορφα μπορώ να πω και ξυπνούσαν σταδιακά όλες μου οι αισθήσεις! Κάποια στιγμή με γύρισε ανάσκελα και πλέον μπορούσα να συμμετέχω κι εγώ ενεργά στο ''παιχνίδι'' αυτό, πράγμα που μου άρεσε ιδιαιτέρως! Εδώ να πω πως δεν υπάρχει τριβή μεταξύ των ευαίσθητων περιοχών! Συνεχίσαμε έτσι για αρκετή ώρα και η συνεδρία ολοκληρώθηκε αφού πρώτα με ταλαιπώρησε αρκετά με τα χεράκια της (edging), μια εμπειρία που μου αρέσει και είναι αρκετά έντονη !! Αυτά ! :hi:

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
839
Πόντοι
81
Συνάντηση με το κορίτσι για μια συνεδρία τάντρα κάτι που είχα πολύ καιρό να πραγματοποιήσω! Με υποδέχθηκε στον χώρο της χαμογελαστή και ενδεδυμένη με ένα από τα ωραία της φορέματα, όπως συνηθίζει άλλωστε! Αφου μου προσέφερε κάτι να πιω, με οδήγησε στον χώρο όπου είχε είδη ετοιμάσει για την συνεδρία! Ο μοναδικός φωτισμός προερχόταν από τα αρωματικά κεράκια και η μουσική στο υπόβαθρο ήταν ζεν περιεχομένου! Όπως έχει αναφέρει και η ίδια, το τάντρα ξεκινά κάνοντας μπάνιο μαζί και είναι αναπόσπαστο μέρος της συνεδρίας! Ηταν ωραία εμπειρία να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο στο ντουζ με το ζεστό νερό και το scrub (σαμπουάν με τους μικρούς κόκκους) αφήνει ωραία αίσθηση στο σώμα και είναι αρωματικό! Αφού στεγνώσαμε καλά ξάπλωσα μπρούμητα στο κρεβάτι, πέρασε το σώμα μου με το σχετικό λάδι και άρχισε να με αγγίζει απαλά με τα χέρια της που σιγά σιγά εξελίχθηκε σε επαφή των σωμάτων! Με άγγιζε με κάθε σημείο του σώματος της πολύ όμορφα μπορώ να πω και ξυπνούσαν σταδιακά όλες μου οι αισθήσεις! Κάποια στιγμή με γύρισε ανάσκελα και πλέον μπορούσα να συμμετέχω κι εγώ ενεργά στο ''παιχνίδι'' αυτό, πράγμα που μου άρεσε ιδιαιτέρως! Εδώ να πω πως δεν υπάρχει τριβή μεταξύ των ευαίσθητων περιοχών! Συνεχίσαμε έτσι για αρκετή ώρα και η συνεδρία ολοκληρώθηκε αφού πρώτα με ταλαιπώρησε αρκετά με τα χεράκια της (edging), μια εμπειρία που μου αρέσει και είναι αρκετά έντονη !! Αυτά ! :hi:
Ωραια η περιγραφη σου φιλε μου, αμα θες πες μας και το κοστος.

SalonikiosMassage35

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2025
Like
20
Πόντοι
0
Κάλεσε με η στείλε μου εδώ να σου εξηγήσω ακριβώς και το περιεχόμενο!
Black or white τι λέτε?!
Στεφανια όταν ρθεις Θεσσαλονικη θα ηθελα να κλεισουμε ραντεβου και να γυρισουμε βιντεο...

prkdi

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
210
Πόντοι
21
Ναι μιας και το αναφέρεις αν και μόλις επέστρεψα ..αλλά επειδή μου αρέσει η οργάνωση! Κανόνισα να έρθω 19 μαρτίου θεσσαλονίκη :*
Κανένα ταξίδι στην Πάτρα υπάρχει περίπτωση να κάνεις;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.342
Πόντοι
12.056
Στεφανια όταν ρθεις Θεσσαλονικη θα ηθελα να κλεισουμε ραντεβου και να γυρισουμε βιντεο...
images.jpg

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.342
Πόντοι
12.056
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.385
ε ναι αμα θες καρναβαλια στην πατρα θα πας εδω μεσα τι κανουμε δηλαδη μπρικια κολλαμε
Δεν έχω πάει ποτέ στο καρναβάλι !! Ίσως,να είναι μία πολύ καλή ιδέα να σκεφτώ και τι θα ντυθώ!!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.342
Πόντοι
12.056
Δεν έχω πάει ποτέ στο καρναβάλι !! Ίσως,να είναι μία πολύ καλή ιδέα να σκεφτώ και τι θα ντυθώ!!
στην ξανθη να πας ειναι πιο ωραιο το καρναβαλι να μεινεις καβαλα η πατρα δεν λεει πολλα σαν πολη

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.342
Πόντοι
12.056
Κοσμογυρισμένος και εσύ!!! Ξάνθη η καβάλα λες? Βάλε μου ιδέες!!
ξανθη καρναβαλι διαμονη καβαλα 20 λεπτα δρομος ειναι.. η καβαλα ειναι πανεμορφη εχει ωραια μπαρακια κουτουκακια -ταβερνακια αμφιθεατρικα και στην παραλια μπορεις να κανεις πολυ ωραιες βολτες

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.385
ξανθη καρναβαλι διαμονη καβαλα 20 λεπτα δρομος ειναι.. η καβαλα ειναι πανεμορφη εχει ωραια μπαρακια κουτουκακια -ταβερνακια αμφιθεατρικα και στην παραλια μπορεις να κανεις πολυ ωραιες βολτες
Άμα πάω προς τα εκεί θα καταλήξω θεσσαλονίκη πάλι!!!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.342
Πόντοι
12.056

john307

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2022
Like
1.468
Πόντοι
201
Black or white τι λέτε?!

Black or white τι λέτε?!
Απιστευτη..με τρομερες ρογες για φαγωμα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom