Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.074
Πόντοι
2.846
μωρη κοτα λυρατη,ο κουμανιδας το εγραψε.τι να γλεντησεις εσυ ρε ρεμουλιμεντο?οσο για το αερογαμης,ενταξει δεν γαμαω πισωγλεντηδες.αει τωρα στον ληθαργο σου.
Εδω φιλε μου!

Συνημμένα

• Screenshot_2022-03-22 Nayomi - Page 590 - bourdela com forum.png
    Screenshot_2022-03-22 Nayomi - Page 590 - bourdela com forum.png
    183,5 KB · Εμφανίσεις: 110

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
ακου τωρα και εσυ.αυτο δεν λεει κατι,για να ειμαστε δικαιοι.μαλακια κανεις που αναφερεις αυτο.πανω στην ερωτικη πραξη με την γυναικα ,μπορει να γινει.το κανουν πολλοι και δεν ειναι πισωγλεντηδες.αλλο ειναι να τους χωνουν δακτυλο και να τους σραποναρουν.τοτε ναι.γιαυτο παρτω πισω.δεν ειναι σωστο.να ειμαστε δικαιοι.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Καλό μεσημέρι και χρόνια πολλά σε όλους. Αγαπητή Στεφανία η γνώμη μου είναι ότι η επιλογή των υπηρεσιών που θα παρέχεις ή όχι πρέπει να είναι αποτέλεσμα δικής σου βούλησης και μόνο και όχι αποτέλεσμα των χαρακτηρισμών κάποιων οι οποίοι κατά παράδοξο τρόπο είναι χρήστες των υπηρεσιών αυτών, μην αλλάξεις για κανέναν αυτό που κάνεις εκτός αν το θέλεις εσύ η ίδια
Καλησπέρα Χρύσε μου κ χρόνια πολλά!
Εννοείται πως ο,τι προσφέρω είναι συνειδητή επιλογή μου ξεκάθαρα..
Τώρα για τις αισθησιακές προεκτάσεις του μασάζ κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου όποτε (εγώ το κρίνω αυτό)που θα με ωθήσει να διακόψω σταδιακά οτιδήποτε άλλο πέρα του μασάζ.. είναι φυσιολογική πορεία αυτό.
Μέχρι τότε θα προσφέρω ευδιάθετη κ κ χαμογελαστή όλα τα ωραία!

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.074
Πόντοι
2.846
ακου τωρα και εσυ.αυτο δεν λεει κατι,για να ειμαστε δικαιοι.μαλακια κανεις που αναφερεις αυτο.πανω στην ερωτικη πραξη με την γυναικα ,μπορει να γινει.το κανουν πολλοι και δεν ειναι πισωγλεντηδες.αλλο ειναι να τους χωνουν δακτυλο και να τους σραποναρουν.τοτε ναι.γιαυτο παρτω πισω.δεν ειναι σωστο.να ειμαστε δικαιοι.
Ρε φιλε τι να παρω πισω αφου αυτος το γραφει. Τι φταιω εγω. Ας μη με χωνοτανε. Τωρα ειν αργα!. Διαφωνω βεβαια οτι ειναι κατι φυσιολογικο η ευχαριστηση απο κωλογλυφαδα.

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Καλησπέρα Χρύσε μου κ χρόνια πολλά!
Εννοείται πως ο,τι προσφέρω είναι συνειδητή επιλογή μου ξεκάθαρα..
Τώρα για τις αισθησιακές προεκτάσεις του μασάζ κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου όποτε (εγώ το κρίνω αυτό)που θα με ωθήσει να διακόψω σταδιακά οτιδήποτε άλλο πέρα του μασάζ.. είναι φυσιολογική πορεία αυτό.
Μέχρι τότε θα προσφέρω ευδιάθετη κ κ χαμογελαστή όλα τα ωραία
Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι αυτά τα ωραία όπως γράφεις θα τα παρέχεις για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη ώστε να τα απολαμβάνει όποιος θέλει

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Μόνο μην αλλάξεις το πρόγραμμα tantra που προσφέρεις, θα μας κανεις να τρέχουμε στην αλλοδαπή για να το απολαύσουμε!
Χαχα την επιτομή του αισθησιασμού δεν την αλλάζω!!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
εσυ ρώταγες συνέχεια μπάρμπα για τις πούτσες των άλλων, όχι εγω
Ο Γκαιμπελς είναι φίλος σου προφανως,δεν πειραζει αδελφή αυτός,αδελφή εσύ!
Α ρε αδελφούλα,alpula(βρήκα ρε από που βγαινει)

Τελευταία τροποποίηση:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
εκτός από μαλάκας τυρογαλάς, είσαι και ανορθόγραφος!
Έναν ακόμα φίλο σου ήξερα ανορθόγραφο αλλά την έκανε μετά τα ξευτιλίκια του.
Κυκλοφορεί βέβαια με κλώνο!
Αι στα διάλα γεμίσαμε από προμότορες και κλώνους!
Είσαι ο μπάτσος του μπου,κανεις ανελεητο bullying οπου σε παίρνει,προμοταρεις φόλες,διαδίδεις ψέματα για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και συνεχίζεις να σπαμαρεις στο νημα της Στεφανιας.
ΝΤΡΟΠΗ!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
εκτός από μαλάκας τυρογαλάς, είσαι και ανορθόγραφος!
Έναν ακόμα φίλο σου ήξερα ανορθόγραφο αλλά την έκανε μετά τα ξευτιλίκια του.
Κυκλοφορεί βέβαια με κλώνο!
Αι στα διάλα γεμίσαμε από προμότορες και κλώνους!
Δεν μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
Οφείλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη για το spam στο νημα της Στεφανιας!
Σπάνια μπαίνω στο forum και ακόμα σπανιότερα γράφω.Αυτη τη φορά όμως με έπνιξε η αδικία από την επίθεση στο πρόσωπο της.
ΣΥΓΝΩΜΗ Στεφανια

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.055
Πόντοι
201
Προσωπικά να πω ότι γνωρίζοντας την Στεφανία και έχοντας κάνει πολλές επισκέψεις στο παρελθόν θα πω ότι αν και μικρή είναι επαγγελματίας και συνεπέστατη.

Όσο αφορά το μασάζ, για εμένα 3 είναι τα ζητούμενα χαλάρωση, φροντίδα και αισθησιασμός. Τα οποία και τα τρία τα καλύπτει με το παραπάνω.

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.647
Πόντοι
1.436
Κουράζεται το θέμα καιρό τώρα.
Γίνεται όλη η κουβέντα και μπαίνουν και άλλα μέλη στην κουβέντα χωρίς να έχουν διαβάσει από που ξεκίνησε η καθε κουβέντα.
209 σελίδες δεν έχει γραφτεί ότι πήγε στην στεφάνια και δεν πέρασε καλά. Ακόμα και από τα άτομα που φαίνετε ότι της κάνουν επίθεση.
Κάποιοι έχουν γράψει για την εμφάνιση της.
Άλλοι θετικά άλλοι αρνητικά.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κοπέλα δίνοντας υλικό στο νήμα μπορεί να κρίνει ο καθένας για την εμφάνιση της.
Αν κάποιος γράψει ότι δεν του άρεσε τι να κανουμε? Γούστα αυτά όπως και για όσους την βρίσκουν θέα.
Οι μεγαλύτερες αντιπαραθεσεις όμως εδώ έχουν γίνει για άλλους λόγους που ίσως για εμένα δεν θα έπρεπε να παίρνουν τόση διάσταση.
Όσοι έχουν συναντηθεί με την κοπέλα γνωρίζουν τι προσφέρει και πως το προσφέρει.
Σου δείχνει απόλυτο σεβασμό και με τις πάρα πολύ καλές παροχές και τιμές που έχει σεβόμαστε και εμείς κάποιες επιθυμίες της.
Ως εκεί και είμαστε αγαπημένοι ολοι

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.563
Πόντοι
1.196
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Με τα χιονια και το ψωφοκρυο μας εβαζες φωτο με εσωρουχα
και τωρα που ζεστανε (επιτελους) μας βαζεις καλσονακι!!!:grin::grin::grin::grin::grin:
αφού με ξέρεις πόσο μου αρέσει η κυριλέ εμφάνιση!
;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom