Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

nowhereman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
210
Πόντοι
21
Η Στεφανία είναι ... η κοπέλα που θα θέλαμε να έχουμε!!!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
2η συνέδρια tantra με τη Στεφανία, και απόδειξη ότι το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο !
Το κορίτσι τοχει και κάθε φορά ανεβαίνει level!
Ευχαριστώ πολύ Στεφ,ήταν μια υπέροχη συνάντηση!

hippurus

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
300
Πόντοι
21
Καλημέρα καλή εβδομάδα!

Καλημέρα Στεφανία.

Άλλαξες το "πεδίο δράσης" αν δεν κάνω λάθος (σε σχέση με παλαιότερες φωτογραφίες).... Έγινε μεταλλικό το κρεββάτι πλέον....? Είναι καλύτερο ?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.910
Πόντοι
41.813
Καλημέρα Στεφανία.

Άλλαξες το "πεδίο δράσης" αν δεν κάνω λάθος (σε σχέση με παλαιότερες φωτογραφίες).... Έγινε μεταλλικό το κρεββάτι πλέον....? Είναι καλύτερο ?
μπορει να ετριζε το παλιο τυπε :grin::2funny::2funny:
ρε τι ρωτατε μερικοι :confused:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.063
Καλημέρα Στεφανία.

μου αρέσουν οι αλλαγές και στο χώρο μου όποτε πήρα μερικά δερμάτινα σκαμπό μπαρ και μία καρέκλα γραφείου και κάποια άλλα διακοσμητικά κ άλλαξα κ το κρεβάτι! Εφόσον έχεις παρατηρητικότητα αναφέρω όλες τις αλλαγές που έχω κάνει.. από κει και πέρα δεν υπήρχε κάποιο θέμα απλά το έκανα για λόγους ανανέωσης.
να σε διορθώσω και να τονίσω ότι το πεδίο δράσης παραμένει το κρεβάτι του μασάζ το άλλο είναι απλά συμπληρωματικό αν χρειαστεί.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
μου αρέσουν οι αλλαγές και στο χώρο μου όποτε πήρα μερικά δερμάτινα σκαμπό μπαρ και μία καρέκλα γραφείου και κάποια άλλα διακοσμητικά κ άλλαξα κ το κρεβάτι! Εφόσον έχεις παρατηρητικότητα αναφέρω όλες τις αλλαγές που έχω κάνει.. από κει και πέρα δεν υπήρχε κάποιο θέμα απλά το έκανα για λόγους ανανέωσης.
να σε διορθώσω και να τονίσω ότι το πεδίο δράσης παραμένει το κρεβάτι του μασάζ το άλλο είναι απλά συμπληρωματικό αν χρειαστεί.
Σεβασμό στους φίλους σου ,αλλά και για εσένα Στεφανία οι μικρές αλλαγές στον χώρο σου !!Ανανέωση ...

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.669
Πόντοι
496
Να ρίξουμε και έναν υπνακο άμα λάχει. Από την πολύ χαλάρωση..

hippurus

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
300
Πόντοι
21
μπορει να ετριζε το παλιο τυπε :grin::2funny::2funny:
ρε τι ρωτατε μερικοι :confused:

Τα μεταλλικά τρίζουν περισσότερο τύπε. :grin:
Η ερώτηση ήταν άκρως χιουμοριστική. Ήταν εύκολα κατανοητό, δεν μπορώ να καταλάβω τι σε μπέρδεψε.... :P
Να είμαστε καλά να "τρίζουμε" κρεββάτια (και του μασάζ)! :wink:

hippurus

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
300
Πόντοι
21

Μπράβο για την ανανέωση Στεφανία. Πάντα προς τη σωστή κατεύθυνση.
Δεκτή η διόρθωση για το "συμπληρωματικό".

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.151
Πόντοι
3.506
Σεβασμό στους φίλους σου ,αλλά και για εσένα Στεφανία οι μικρές αλλαγές στον χώρο σου !!Ανανέωση ...
Πολύ εύστοχη η αναφορά σου και αν μου επιτρέπεις να προσθέσω οτι από το τρόπο που γράφει το κορίτσι εδώ αλλά και κατ' ιδίαν αποπνέει σεβασμό και ευγένεια τουλάχιστον..! Και από ότι έχω αντιληφθεί, γνωριζοντάς την, είναι ένας άνθρωπος που προχωρά και εξελίσσεται διαρκώς :hi:

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Πολύ εύστοχη η αναφορά σου και αν μου επιτρέπεις να προσθέσω οτι από το τρόπο που γράφει το κορίτσι εδώ αλλά και κατ' ιδίαν αποπνέει σεβασμό και ευγένεια τουλάχιστον..! Και από ότι έχω αντιληφθεί, γνωριζοντάς την, είναι ένας άνθρωπος που προχωρά και εξελίσσεται διαρκώς :hi:
Και εγώ διαπιστώνω την ευγενική και με σεβασμό αντιμετώπιση κατα διαστήματα μικρό προβλημάτων που παρουσιάζονται στην Στεφανία Αγράμματε ! Θετική αύρα λέγεται

Johnkls

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
44
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα συνήθως δεν γράφω κριτικές και γενικά είμαι πολύ φλου με όλη την φάση αλλά έχω δώσω τα εύσημα σε αυτό το υπέροχο πλάσμα την Στεφανία που είναι κορυφή σε αυτό που κάνει και ενώ δυστυχώς την έχω επισκεφτεί μια φορά πριν καιρό και ήταν η πρώτη μου εμπειρία με μασάζ έμεινα έκπληκτος αλλά λέω εντάξει είναι η φάση της πρώτης φοράς αλλά τελικά είναι η κοπέλα που ξέρει τέλεια την δουλειά διότι τον τελευταίο χρόνο ταξίδευα σε χώρες που το μασάζ είναι το εθνικό τους σπορ όπως η Ταϊλάνδη, η Φιλιππίνες και Ολλανδία και κοπέλα σαν την Στεφανία δεν βρήκα. Απλά συνχαρητηρια στην Στεφανία και ελπίζω πριν να φύγω να προλάβω να την επισκεφθώ ξανά. Συγνώμη για το σεντόνι ☺️

Alexandros_K

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
288
Πόντοι
20
Εσύ γράφτηκες προχθές σαν μέλος κ πρόλαβες να έχεις κ ήδη άποψη χωρίς να με γνωρίζεις καν?
Σας γνωρίζω κυρία μου... Όπως το είπατε, γράφτηκα προχθές... δε βγήκα στην πιάτσα προχθές. Δε σας πρόσβαλαμε,θίχτηκε με μια άποψη η προσωπικότητα σας!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom