petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26
Αρχοντισα η στεφι !!!!!!!!!!Καλημέρα καλή εβδομάδα!
Αρχοντισα η στεφι !!!!!!!!!!Καλημέρα καλή εβδομάδα!
Ωραιοτατη! και το φορεματακι, αλλα κυριως το καλσον και οι γοβες!!!!!Καλημέρα καλή εβδομάδα!
Classy dressing with colors of royalsΚαλημέρα καλή εβδομάδα!
Πολλα φοραςΚαλημέρα καλή εβδομάδα!
Βαλε οτι νομιζεις οτι αρεσει και σε μας και ξια μας!!αφού με ξέρεις πόσο μου αρέσει η κυριλέ εμφάνιση!
;)
Καλημέρα καλή εβδομάδα!
μπορει να ετριζε το παλιο τυπεΚαλημέρα Στεφανία.
Άλλαξες το "πεδίο δράσης" αν δεν κάνω λάθος (σε σχέση με παλαιότερες φωτογραφίες).... Έγινε μεταλλικό το κρεββάτι πλέον....? Είναι καλύτερο ?
μου αρέσουν οι αλλαγές και στο χώρο μου όποτε πήρα μερικά δερμάτινα σκαμπό μπαρ και μία καρέκλα γραφείου και κάποια άλλα διακοσμητικά κ άλλαξα κ το κρεβάτι! Εφόσον έχεις παρατηρητικότητα αναφέρω όλες τις αλλαγές που έχω κάνει.. από κει και πέρα δεν υπήρχε κάποιο θέμα απλά το έκανα για λόγους ανανέωσης.Καλημέρα Στεφανία.
Άλλαξες το "πεδίο δράσης" αν δεν κάνω λάθος (σε σχέση με παλαιότερες φωτογραφίες).... Έγινε μεταλλικό το κρεββάτι πλέον....? Είναι καλύτερο ?
Σεβασμό στους φίλους σου ,αλλά και για εσένα Στεφανία οι μικρές αλλαγές στον χώρο σου !!Ανανέωση ...μου αρέσουν οι αλλαγές και στο χώρο μου όποτε πήρα μερικά δερμάτινα σκαμπό μπαρ και μία καρέκλα γραφείου και κάποια άλλα διακοσμητικά κ άλλαξα κ το κρεβάτι! Εφόσον έχεις παρατηρητικότητα αναφέρω όλες τις αλλαγές που έχω κάνει.. από κει και πέρα δεν υπήρχε κάποιο θέμα απλά το έκανα για λόγους ανανέωσης.
να σε διορθώσω και να τονίσω ότι το πεδίο δράσης παραμένει το κρεβάτι του μασάζ το άλλο είναι απλά συμπληρωματικό αν χρειαστεί.
Να ρίξουμε και έναν υπνακο άμα λάχει. Από την πολύ χαλάρωση..μου αρέσουν οι αλλαγές και στο χώρο μου όποτε πήρα μερικά δερμάτινα σκαμπό μπαρ και μία καρέκλα γραφείου και κάποια άλλα διακοσμητικά κ άλλαξα κ το κρεβάτι! Εφόσον έχεις παρατηρητικότητα αναφέρω όλες τις αλλαγές που έχω κάνει.. από κει και πέρα δεν υπήρχε κάποιο θέμα απλά το έκανα για λόγους ανανέωσης.
να σε διορθώσω και να τονίσω ότι το πεδίο δράσης παραμένει το κρεβάτι του μασάζ το άλλο είναι απλά συμπληρωματικό αν χρειαστεί.
μπορει να ετριζε το παλιο τυπε
ρε τι ρωτατε μερικοι
μου αρέσουν οι αλλαγές και στο χώρο μου όποτε πήρα μερικά δερμάτινα σκαμπό μπαρ και μία καρέκλα γραφείου και κάποια άλλα διακοσμητικά κ άλλαξα κ το κρεβάτι! Εφόσον έχεις παρατηρητικότητα αναφέρω όλες τις αλλαγές που έχω κάνει.. από κει και πέρα δεν υπήρχε κάποιο θέμα απλά το έκανα για λόγους ανανέωσης.
Πολύ εύστοχη η αναφορά σου και αν μου επιτρέπεις να προσθέσω οτι από το τρόπο που γράφει το κορίτσι εδώ αλλά και κατ' ιδίαν αποπνέει σεβασμό και ευγένεια τουλάχιστον..! Και από ότι έχω αντιληφθεί, γνωριζοντάς την, είναι ένας άνθρωπος που προχωρά και εξελίσσεται διαρκώςΣεβασμό στους φίλους σου ,αλλά και για εσένα Στεφανία οι μικρές αλλαγές στον χώρο σου !!Ανανέωση ...
Και εγώ διαπιστώνω την ευγενική και με σεβασμό αντιμετώπιση κατα διαστήματα μικρό προβλημάτων που παρουσιάζονται στην Στεφανία Αγράμματε ! Θετική αύρα λέγεταιΠολύ εύστοχη η αναφορά σου και αν μου επιτρέπεις να προσθέσω οτι από το τρόπο που γράφει το κορίτσι εδώ αλλά και κατ' ιδίαν αποπνέει σεβασμό και ευγένεια τουλάχιστον..! Και από ότι έχω αντιληφθεί, γνωριζοντάς την, είναι ένας άνθρωπος που προχωρά και εξελίσσεται διαρκώς
Όχι όλοι!Η Στεφανία είναι ... η κοπέλα που θα θέλαμε να έχουμε!!!
Εσύ γράφτηκες προχθές σαν μέλος κ πρόλαβες να έχεις κ ήδη άποψη χωρίς να με γνωρίζεις καν?Όχι όλοι!
Σας γνωρίζω κυρία μου... Όπως το είπατε, γράφτηκα προχθές... δε βγήκα στην πιάτσα προχθές. Δε σας πρόσβαλαμε,θίχτηκε με μια άποψη η προσωπικότητα σας!!!Εσύ γράφτηκες προχθές σαν μέλος κ πρόλαβες να έχεις κ ήδη άποψη χωρίς να με γνωρίζεις καν?