Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.564
Πόντοι
456
Aν πας με αυτοκινητο εχει παρκινγκ .αν πας με μηχανακι ή ποδηλατο , εχει ειδικη φυλαξη. αν πας με ηλεκτρικο πατινι , εχει πριζα να το φορτισεις για να γυρισεις σπιτι σου. αν πας με τα ποδια θα σου κανει μασαζ να σου περασει ο πονος ...στην τελικη ρε σταφανια , αν μας το εκανες και τσαμπα θα ησουνα η καλυτερη ακομη και γι αυτους που δεν τους αρεσεις !!!:P

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.563
Πόντοι
1.196
Πανευκολα θα βρεις κ αν τυχόν θέλεις πιο "prive" θέση έχω 2 δικές μου θέσεις στην πυλωτη..
Αν τυχόν έρθεις με ποδήλατο κ για αυτό υπάρχει ειδική φύλαξη στον κήπο μου ώστε να είναι safe.
Αχ Στεφανία, τέτοια μας κάνεις κ δεν μπορούμε να σε ξεχάσουμε!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.971
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα σε όλους ! Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για το off-topic πρώτα από όλα ! Θα ήθελα να κάνω μια θερμή παράκληση και έχω την αίσθηση πως θα γίνει κατανοητή και αντιληπτή ! Παρακολουθώ καιρό τώρα το νημά της Στεφανίας και βλέπω συχνά πυκνά κάποια μέλη να ανταλάσσουν διαφόρων ειδών χαρακτιρισμούς μεταξύ αυτών. Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πως κάτι τέτοιο αφενός είναι εκτός θεματολογίας του παρόντος νήματος και αφετέρου είναι δείγμα έλλειψης σεβασμού προς τα υπόλοιπα μέλη αλλά περισσότερο στην Στεφανία. Το παρών σαιτ δίνει την δυνατότητα ανταλαγής προσωπικών μηνυμάτων, επομένως μπορείτε με αυτό τον τρόπο να λύσετε τυχόν διαφορές σας. Θα σας πρότεινα να αναλογιστείτε πως εσείς θα αντιμετωπίζατε μια παρόμοια κατάσταση σε ένα αντίστοιχο φόρουμ σχετικά με την δική σας εργασία ! Και εν τέλη αφήστε τις μικροπρέπειες, το μίσος και τις αρνητικές συμπεριφορές γιατί αποτελούν δηλητήριο για την ψυχική σας υγεία ! Προσθέστε την αγάπη με όποιο τρόπο μπορείτε για να κάνετε την ζωή σας καλύτερη! Καλό βράδυ να περνάτε όμορφα και καλή εβδομάδα εύχομαι σε όλους !

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
Το ξεκατινιασμα μελων σε ασχετα νηματα ειναι παραδοση του μπου αγαπητε ,ειναι οπως τα ραντεβου θανατου :headbaning1: ή οπως αποκαλουμε ο ενας τον αλλο "τυπε" :rockon: .
Εισαι νεος στο φορουμ τυπε και θα σε συγχωρεσουμε αυτη την φορα αλλα παρακαλω να μην επαναληφθει.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Τα ιδια γίνονται και σε άλλα νήματα μπρο....σε νήματα όπου κορίτσια λόγω σωστής δουλειάς χαλάνε την πιάτσα των νταβαδων....και ξέσπανε είτε στα κορίτσια είτε σε ανθρώπους που τα εκτιμούν....ένα αέναο κυνηγητό μπρο....αν ήθελε η διαχείριση θα χε σταματήσει τους καβγάδες....μάλλον έχει άλλες προτεραιότητες....over and out....

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.590
Πόντοι
29.667
Τα ιδια γίνονται και σε άλλα νήματα μπρο....σε νήματα όπου κορίτσια λόγω σωστής δουλειάς χαλάνε την πιάτσα των νταβαδων....και ξέσπανε είτε στα κορίτσια είτε σε ανθρώπους που τα εκτιμούν....ένα αέναο κυνηγητό μπρο....αν ήθελε η διαχείριση θα χε σταματήσει τους καβγάδες....μάλλον έχει άλλες προτεραιότητες....over and out....
Συμφωνώ σε αυτό που λες,αν ήθελαν οι διαχειριστές του σαϊτ θα το είχαν λύσει αυτό το πρόβλημα, θα σε είχαν διώξει από το bou!!!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.564
Πόντοι
456
Μπορείς να με καλέσεις να σου υπενθυμίσω τι ισχύει η τι καινούργιο υπάρχει κ ν λύσω κάθε απορία !αν κ σε έχω ενημερώσει κ με πμ για τα προγράμματα :*
εχεις δικιο .μπερδευτηκα με το ταντρα που δεν ξερω την τιμη.

Alexandros_K

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
288
Πόντοι
20
επειδη εχω παει μια φορα στη Στεφανια αλλα με ΜΜΜ,με αμαξι μαγκες βρισκεις ευκολα parking? θελω να δοκιμασω edging handjob οπωσδηποτε!
Ρε φίλος... Εννοείτε, αν όχι με την πρώτη, στη δεύτερη γυροβολιά έχεις βρει...

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Ρε φίλος... Εννοείτε, αν όχι με την πρώτη, στη δεύτερη γυροβολιά έχεις βρει...
Στην κορυφή της σελίδας 10 Απριλίου η Στεφανία δίνει λεπτομερή πληροφορία για το θέμα του πάρκινγκ ,ακόμα και 2 δικές της θέσεις στην πιλοτή ...διαβάσετε λίγο με προσοχή και θα δείτε και άλλες πληροφορίες που μοιράζεται μαζί μας η Στεφανία

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά για τις μέρες αυτές :*
θα είμαι κανονικά διαθέσιμη για όποιον ενδιαφέρεται να απολαύσει μία συνεδρία ευεξίας και ανακούφισης!

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά για τις μέρες αυτές :*
θα είμαι κανονικά διαθέσιμη για όποιον ενδιαφέρεται να απολαύσει μία συνεδρία ευεξίας και ανακούφισης!
Χρόνια πολλά και σε εσένα Στεφανία !

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.603
Πόντοι
1.196
Καλησπέρα σας, έκανα μια επίσκεψη στην Στεφανία, ωραίος χώρος και καθαρός το ίδιο φυσικά και η Στεφανία, φεύγοντας ένιωθα άλλος άνθρωπος με "ίσιωσε" για τα καλά με τα χεράκια της σε σημείο να νιώθω καθώς έφευγα από τον χώρο της σαν να πετάω, τεράστια βελτίωση σε πόδια και μέση.
Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει αυτό το αίσθημα ευφορίας, αλλά με το που τελείωσει θα πλακωθώ να σηκώνω βάρη, να κάθομαι σε άβολες θέσεις και ότι άλλη καταπόνηση μπορώ να σκεφτώ για να έχω διακιολογία να ξαναπάω να με φτιάξει :tooth:
Χαίρομαι που οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ώστε να την συναντήσω, λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα.

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
Καλησπέρα σας, έκανα μια επίσκεψη στην Στεφανία, ωραίος χώρος και καθαρός το ίδιο φυσικά και η Στεφανία, φεύγοντας ένιωθα άλλος άνθρωπος με "ίσιωσε" για τα καλά με τα χεράκια της σε σημείο να νιώθω καθώς έφευγα από τον χώρο της σαν να πετάω, τεράστια βελτίωση σε πόδια και μέση.
Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει αυτό το αίσθημα ευφορίας, αλλά με το που τελείωσει θα πλακωθώ να σηκώνω βάρη, να κάθομαι σε άβολες θέσεις και ότι άλλη καταπόνηση μπορώ να σκεφτώ για να έχω διακιολογία να ξαναπάω να με φτιάξει :tooth:
Χαίρομαι που οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ώστε να την συναντήσω, λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα.
Το έχουμε ξαναπεί,η κορυφαία μασσεζ της Αθήνας!

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
160
Πόντοι
280
Καλησπέρα, ειμαι καινούργιος εδώ, που μπορώ να βρω στοιχεία επικοινωνίας με την Στεφανια? Ενημερώθηκα ότι pm δεν επιτρέπεται να στείλω ακόμη.

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.188
Πόντοι
201
Καλησπέρα, ειμαι καινούργιος εδώ, που μπορώ να βρω στοιχεία επικοινωνίας με την Στεφανια? Ενημερώθηκα ότι pm δεν επιτρέπεται να στείλω ακόμη.
Λίγο πιο πάνω, πριν 3 αναρτήσεις, θα βρεις τα στοιχεία της για επικοινωνία.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Χρόνια πολλά!

Συνημμένα

• Screenshot_2022-04-25-14-45-42-896_com.miui.notes.png
    Screenshot_2022-04-25-14-45-42-896_com.miui.notes.png
    39,9 KB · Εμφανίσεις: 220

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom