TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εχει ηλιθιους εδω μεσα γιατι εγω για χαζους ηξεραΣυγχαρητήρια περα από σωστος,είσαι και ψύχραιμος στην αντιμετώπιση ηλιθιων!
εχει ηλιθιους εδω μεσα γιατι εγω για χαζους ηξεραΣυγχαρητήρια περα από σωστος,είσαι και ψύχραιμος στην αντιμετώπιση ηλιθιων!
Αν και θα έπρεπε να σου απαντήσω στο ΄΄ύφος΄΄ που γράφεις, αλλά προφανώς δεν θα οδηγήσει πουθενά
ηθελα να 'ξερα τί σας εχει κανει ή τί δεν σας εχει κανει και επιμενετε. μηπως ο "φιλος" σου θελει να μας ανοιξει τα ματια μπας και δουμε κι εμεις την αληθεια του ?κοντοπουτανο και κουτοπονηρη...κ οπου σε πιασει μου ειπε ενας φιλος...
Όπου και αν σε πιάσει θα σε χαλαρώσει και θα σε απογειώσει γλυκά. Επίσης τη λες και κουτή, που για τα όσα προσφέρει ζητά ένα σχετικά μικρό αντίτιμο. Για Ελληνίδα ειναι κανονική σε ύψος.κοντοπουτανο και κουτοπονηρη...κ οπου σε πιασει μου ειπε ενας φιλος...
Eιλικρινα , δεν θα απαντουσα εαν μας ελεγε τί τον εκανε να βγαλει αυτα τα συμπερασματα .αντιθετως , θα τα λαμβανα υποψην οπως ολες τις κριτικες με επιχειρηματα. εχω αναφερει κι εγω στο παρελθον τη γνωμη ατομου (απολυτου εμπιστοσυνης μου) που επισκεφθηκε την συγκεκριμενη κοπελα . με επιχειρηματα , ομως.Κάθε 5-6 σελίδες επανάληψη του μοτίβο!!! Μην του κάνετε πέσιμο ρε σεις του ανθρώπου!!! Ακόμα και βαλτός να είναι, αφήστε το σχόλιο να χαθεί στη ροή του νήματος. Ο καθένας παραθέτει τη δική του εμπειρία με το κορίτσι καλή ή κακή και προχωράμε.
"Δεν με νοιάζει τι λες για μένα,αρκεί να λες κάτι για μένα και να γράφεις το όνομά μου σωστά."
-George Michael Cohan
συμφωνώ και επαυξάνωΔεν θα πω κάτι καινούργιο, αλλά η Στεφανία αξίζει.
Καλημέρα...με άκρως καλοκαιρινή διάθεση!!!Good morning
WOW!!!!Good morning
πω πω μια κοντοπουτανη και κουτοπονηρη!!!! χαχαχαχαχαχα!!!! ερχεται η μερα που θα ξαναπολαυσω μια συνεδρια μαζι σου!!!Good morning
εκπλησσομαι τι στο διαολο τοσα χρονια εδω μεσα εγω νομιζα οτι συναναστρεφομουν με ακαδημαϊκούςΧαχα μόνο μπλε δεν με χαρακτήρισε αλλιώς θα ήμουν η Στρουμφίτα χαχαχ
Κοντή το ακούσαμε κ αυτό!! έγκαιρη ενημέρωση πάνω από όλα έτσι?
Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην δίνω σημασία σε σαχλαμάρες κ να μην επηρεάζεται η τέλεια διάθεση μου !
Φταις,έχεις απογοητεύσει όλους τους πισωγλεντηδες του bou!Χαχα μόνο μπλε δεν με χαρακτήρισε αλλιώς θα ήμουν η Στρουμφίτα χαχαχ
Τον gkas1 επειδή ρωτάει κ ξανά ρωτούσε πληροφορίες τον έχω ενημερώσει τουλάχιστον με 2-3 πμ αναλυτικά για τις υπηρεσίες μου κ ήθελε μια υπηρεσία που δεν προσφέρω σε στυλ αυταρχικό που δεν ασχολούμαι με αυτά..
Θα έλεγα ότι οι υπηρεσίες κ οι χρεώσεις μου είναι ξεκάθαρες σταθερές κ γνωστές.μαλιστα οποίος ενδιαφέρεται να έρθει πρώτη φορά η έχει καιρό να με επισκεφτεί το πρώτο που διευκρινίζω είναι ποιο πρόγραμμα θα χρειαστεί κ αν θυμάται τι ισχύει αλλιώς τον ενημερώνω εκ των προτέρων.
Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην δίνω σημασία σε σαχλαμάρες κ να μην επηρεάζεται η τέλεια διάθεση μου !
και μπουστηδες εχει εδω οχι ρε απιστευτο δεν μπορω να το χωνέψωΦταις,έχεις απογοητεύσει όλους τους πισωγλεντηδες του bou!
Μου φαίνεται έχεις κάψει καρδιές.. Δύσκολα διαχειρίσιμη η ερωτική απογοήτευση sometimesΧαχα μόνο μπλε δεν με χαρακτήρισε αλλιώς θα ήμουν η Στρουμφίτα χαχαχ
Τον gkas1 επειδή ρωτάει κ ξανά ρωτούσε πληροφορίες τον έχω ενημερώσει τουλάχιστον με 2-3 πμ αναλυτικά για τις υπηρεσίες μου κ ήθελε μια υπηρεσία που δεν προσφέρω σε στυλ αυταρχικό που δεν ασχολούμαι με αυτά..
Θα έλεγα ότι οι υπηρεσίες κ οι χρεώσεις μου είναι ξεκάθαρες σταθερές κ γνωστές.μαλιστα οποίος ενδιαφέρεται να έρθει πρώτη φορά η έχει καιρό να με επισκεφτεί το πρώτο που διευκρινίζω είναι ποιο πρόγραμμα θα χρειαστεί κ αν θυμάται τι ισχύει αλλιώς τον ενημερώνω εκ των προτέρων.
Charming LadyGood morning
κάγκελο μας τον έκανες αγαπητή!Good morning
The tantra goddess!Charming Lady