Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.235
Πόντοι
481
Αν και θα έπρεπε να σου απαντήσω στο ΄΄ύφος΄΄ που γράφεις, αλλά προφανώς δεν θα οδηγήσει πουθενά

Προσυπογράφω αυτά που αναφέρει ο φίλτατος Αγράμματος.
Η εμπειρία μου με τη Στεφανία είναι ανάλογη.

Ελεος πια με τη λάσπη και τα κακεντρεχή σχόλια!..

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.560
Πόντοι
456
κοντοπουτανο και κουτοπονηρη...κ οπου σε πιασει μου ειπε ενας φιλος...
ηθελα να 'ξερα τί σας εχει κανει ή τί δεν σας εχει κανει και επιμενετε. μηπως ο "φιλος" σου θελει να μας ανοιξει τα ματια μπας και δουμε κι εμεις την αληθεια του ?

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Κάθε 5-6 σελίδες επανάληψη του μοτίβο!!! Μην του κάνετε πέσιμο ρε σεις του ανθρώπου!!! Ακόμα και βαλτός να είναι, αφήστε το σχόλιο να χαθεί στη ροή του νήματος. Ο καθένας παραθέτει τη δική του εμπειρία με το κορίτσι καλή ή κακή και προχωράμε.

"Δεν με νοιάζει τι λες για μένα,αρκεί να λες κάτι για μένα και να γράφεις το όνομά μου σωστά."
-George Michael Cohan

Cresento

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2021
Like
20
Πόντοι
0
κοντοπουτανο και κουτοπονηρη...κ οπου σε πιασει μου ειπε ενας φιλος...
Όπου και αν σε πιάσει θα σε χαλαρώσει και θα σε απογειώσει γλυκά. Επίσης τη λες και κουτή, που για τα όσα προσφέρει ζητά ένα σχετικά μικρό αντίτιμο. Για Ελληνίδα ειναι κανονική σε ύψος.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.560
Πόντοι
456
Κάθε 5-6 σελίδες επανάληψη του μοτίβο!!! Μην του κάνετε πέσιμο ρε σεις του ανθρώπου!!! Ακόμα και βαλτός να είναι, αφήστε το σχόλιο να χαθεί στη ροή του νήματος. Ο καθένας παραθέτει τη δική του εμπειρία με το κορίτσι καλή ή κακή και προχωράμε.

"Δεν με νοιάζει τι λες για μένα,αρκεί να λες κάτι για μένα και να γράφεις το όνομά μου σωστά."
-George Michael Cohan
Eιλικρινα , δεν θα απαντουσα εαν μας ελεγε τί τον εκανε να βγαλει αυτα τα συμπερασματα .αντιθετως , θα τα λαμβανα υποψην οπως ολες τις κριτικες με επιχειρηματα. εχω αναφερει κι εγω στο παρελθον τη γνωμη ατομου (απολυτου εμπιστοσυνης μου) που επισκεφθηκε την συγκεκριμενη κοπελα . με επιχειρηματα , ομως.
αρκετα με τα πυροτεχνηματα (αρνητικα ή θετικα) που εμφανιζονται κατα καιρους. ολοι εχουν το δικαιωμα της γνωμης τους .κανεις δεν εχει το δικαιωμα να παρασυρει τους αλλους στις δικες του κατευθυνσεις.εκτος αν αυτη ειναι η δουλεια του ...

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.859
Good morning :*
IMG_20220414_122422.jpg
IMG_20220414_122103.jpg

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.859
Χαχα μόνο μπλε δεν με χαρακτήρισε αλλιώς θα ήμουν η Στρουμφίτα χαχαχ
Κοντή το ακούσαμε κ αυτό!! έγκυρη ενημέρωση πάνω από όλα έτσι?
Τον gkas1 επειδή ρωτάει κ ξανά ρωτούσε πληροφορίες τον έχω ενημερώσει τουλάχιστον με 2-3 πμ αναλυτικά για τις υπηρεσίες μου κ ήθελε μια υπηρεσία που δεν προσφέρω σε στυλ αυταρχικό που δεν ασχολούμαι με αυτά..
Θα έλεγα ότι οι υπηρεσίες κ οι χρεώσεις μου είναι ξεκάθαρες σταθερές κ γνωστές.μαλιστα οποίος ενδιαφέρεται να έρθει πρώτη φορά η έχει καιρό να με επισκεφτεί το πρώτο που διευκρινίζω είναι ποιο πρόγραμμα θα χρειαστεί κ αν θυμάται τι ισχύει αλλιώς τον ενημερώνω εκ των προτέρων.

Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην δίνω σημασία σε σαχλαμάρες κ να μην επηρεάζεται η τέλεια διάθεση μου !:*

Τελευταία τροποποίηση:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Κοντή το ακούσαμε κ αυτό!! έγκαιρη ενημέρωση πάνω από όλα έτσι?
Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην δίνω σημασία σε σαχλαμάρες κ να μην επηρεάζεται η τέλεια διάθεση μου !:*
εκπλησσομαι :new_shocked: τι στο διαολο τοσα χρονια εδω μεσα εγω νομιζα οτι συναναστρεφομουν με ακαδημαϊκούς:undecided-old:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.090
Πόντοι
5.956
Τον gkas1 επειδή ρωτάει κ ξανά ρωτούσε πληροφορίες τον έχω ενημερώσει τουλάχιστον με 2-3 πμ αναλυτικά για τις υπηρεσίες μου κ ήθελε μια υπηρεσία που δεν προσφέρω σε στυλ αυταρχικό που δεν ασχολούμαι με αυτά..
Θα έλεγα ότι οι υπηρεσίες κ οι χρεώσεις μου είναι ξεκάθαρες σταθερές κ γνωστές.μαλιστα οποίος ενδιαφέρεται να έρθει πρώτη φορά η έχει καιρό να με επισκεφτεί το πρώτο που διευκρινίζω είναι ποιο πρόγραμμα θα χρειαστεί κ αν θυμάται τι ισχύει αλλιώς τον ενημερώνω εκ των προτέρων.

Φταις,έχεις απογοητεύσει όλους τους πισωγλεντηδες του bou!

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.603
Πόντοι
1.196

Μου φαίνεται έχεις κάψει καρδιές.. Δύσκολα διαχειρίσιμη η ερωτική απογοήτευση sometimes :inlove:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom