Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.546
Πόντοι
456
Δεν συνηθίζω να κάνω κριτικές αλλά στην προκειμένη περίπτωση νομίζω πως χρειάζεται! Επίσκεψη σήμερα στον όμορφο χώρο της!

Πολύ θετική ενέργεια με το που μπαίνεις στο χώρο σε καλώς ορίζει με χαμογελο! Γενικά αρκετά ευδιάθετη και φιλική πράγμα που με κέρδισε και είχαμε πολύ ωραία επικοινωνία! Γλυκό κορίτσι , κοπέλα της διπλανής πόρτας, με ωραίο σωματακι και πρόσωπο , αν ψάχνετε κάτι σε μοντέλα η εξωπραγματικά δεν είναι για εσάς Αρκετά καλό μασάζ σχεδόν επαγγελματικό με ένα ευχάριστο τελείωμα στο τέλος με φραπέ!

Τα άξιζε και με το παραπάνω τα χρήματα και την επίσκεψη! Είναι αυτό που λέμε value for money!
Ανυπομονώ να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα πρόγραμματα , θα την ξανά επισκεφτώ σίγουρα!

*Επειδή το είδα και από άλλους ζεστό νερό εγώ βρήκα πάντως απλά κάνει κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να ζεστάνει ούτε καν λεπτά.
Να ξέρετε με κέρδισε ο μύστης που ειπε παραπάνω ότι έχει και χώρο για να φορτίζεις ηλεκτρικά πατίνια

**Πάρκιγκ ανετοτατο
πλακα εκανα για το ηλεκτρικο πατινι .αλλά πιστευω πως αν της το ζητησεις θα στο βαλει για φορτισμα. μεχρι να σε αποφορτισει η στεφανια θα εχει φορτισει το πατινι :wink:

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.546
Πόντοι
456
Δεν έχω επισκεφθεί ακόμα (σύντομα σκοπεύω να το πράξω) και αυτό που αναφέρει ο συναγωνιστής με προβληματίζει... Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να υπάρχουν αρκετές πετσέτες ώστε να καλύπτουν πελατεία 1-2 ημερών ώστε να υπάρχει ροή. Τι να κάνουμε δηλαδή? Να φέρνουμε δικιά μας λες και πάμε γυμναστήριο....?
αδερφε , ο πελατης που σεβεται τον εαυτο του και σκεφτεται και λιγο παρπανω την υγεια του φερνει δικια του πετσετα και σφουγγαρι απο το σπιτι.ναι , δεν ειναι πρακτικο ουτε εφικτο σε ολες τις περιπτωσεις αλλά η αληθεια να λεγεται.προσωπικα ,δεν εχω αντιμετωπισει ποτέ το θεμα με τις πετσετες της στεφανιας που αναφερει προηγουμενος συναγωνιστης .όποτε μου εδωσε πετσετα την εβγαλε απο την ντουλαπα φρεσκια .ουτε με το ζεστο νερο αντιμετωπισα προβλημα ποτέ. και χαλάω και πολύ νερο λεμε.οσο για το κρυο το χειμωνα δεν εχω αποψη καθως οι επισκεψεις μου ηταν καλοκαιρινες. βεβαια , δεν το εχει μονο ενας οποτε μπορει και να ισχυει.σε καθε περιπτωση , η δεσποινις ειναι σε θεση να ξεσφιξει τον καθε σφιγμενο.
και κατι τελευταιο , το μπανιο ειναι στο υπογειο κι οχι στο ισογειο εαν θυμαμαι καλα.εκτος εαν καποιος εχει χρησιμοποιησει το μπανιο και στο ισογειο...

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.857
Καλημέρα!
Νομίζω ο καλύτερος τρόπος να απαντήσω σε ανακρίβειες η γενικότητες είναι μια φωτογραφία!
Όποιος με γνωρίζει έχει διαπιστώσει πόσο επενδύω στο χώρο μου ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.
Τώρα σίγουρα δεν είναι θέμα να περιμένει κάποιος 20 δευτερόλεπτα να ζεσταθεί το νερό καθώς το χειμώνα η όταν έχει συννεφιά ζεσταίνεται άμεσα μέσω φυσικού αερίου ενώ τώρα που είναι καλοκαίρι έρχεται από ηλιακο στην ταράτσα μέχρι το ημιυπόγειο..
Το σημαντικό είναι ότι έχει πάντα ζεστό νερό βρέξει χιονίσει κ οποιαδήποτε ώρα..
Όσον αφορά τις πετσέτες αγοράσα 80 τεμάχια μόνο λευκές(ώστε να είναι ευδιάκριτη η υφή κ η ακεραιότητα τους)απο εκεί που προμηθεύομαι κ τις παντόφλες για ξενοδοχείακη χρήση.
Συνεπώς δεν έχω να αποδείξω τίποτα.
IMG_20220518_112327.jpg

Συνημμένα

• IMG_20220518_112506.jpg
    IMG_20220518_112506.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 218
Τελευταία τροποποίηση:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Καλημέρα!
Νομίζω ο καλύτερος τρόπος να απαντήσω σε ανακρίβειες η γενικότητες είναι μια φωτογραφία!
Όποιος με γνωρίζει έχει διαπιστώσει πόσο κ πόσα επενδύω στο χώρο μου ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.
Τώρα σίγουρα δεν είναι θέμα να περιμένει κάποιος 20 δευτερόλεπτα να ζεσταθεί το νερό καθώς το χειμώνα η όταν έχει συννεφιά ζεσταίνεται άμεσα μέσω φυσικού αερίου ενώ τώρα που είναι καλοκαίρι έρχεται από ηλιακο στην ταράτσα μέχρι το ημιυπόγειο..
Το σημαντικό είναι ότι έχει πάντα ζεστό νερό βρέξει χιονίσει κ οποιαδήποτε ώρα..
Όσον αφορά τις πετσέτες αγοράσα 80 τεμάχια μόνο λευκές(ώστε να είναι ευδιάκριτη η υφή κ η ακεραιότητα τους)απο εκεί που προμηθεύομαι κ τις παντόφλες για ξενοδοχείακη χρήση.
IMG_20220518_112327.jpg
στειλτους να σου πληρωσουν το τιμολογιο ...

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.857
στειλτους να σου πληρωσουν το τιμολογιο ...
Δεν καταλαβαίνω γτ ειρωνευσαι.
Εκτός αν για ένα μήνα μόνο ο λογαριασμός για κατανάλωση αέριου δηλαδή θέρμανσης σου φαίνονται λίγα η νορμάλ..

Συνημμένα

• IMG_20220518_114652.jpg
    IMG_20220518_114652.jpg
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 143

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Δεν καταλαβαίνω γτ ειρωνευσαι.
Εκτός αν για ένα μήνα μόνο ο λογαριασμός για κατανάλωση αέριου δηλαδή θέρμανσης σου φαίνονται λίγα η νορμάλ..

Στεφάνια ακόμα στο Περιστέρι είσαι στο ισογειο με αυλή; Παίζει να έχει τεσσερα χρόνια που βρεθήκαμε. Πίσω πόρτα δίνεις ή μπα;

Τον ζουμπά άστον μη τον μιλάς, δε βγάζεις άκρη.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Στεφάνια ακόμα στο Περιστέρι είσαι στο ισογειο με αυλή; Παίζει να έχει τεσσερα χρόνια που βρεθήκαμε. Πίσω πόρτα δίνεις ή μπα;

χαζουλη στο ειπα και τις προαλλες αφου εισαι καρατεγκα θα αντεχεις πολλες φαπες...ειμαι στην διαθεση σου
ο υπογραφων
ζουμπας

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
346
Πόντοι
21
Καλημέρα!
Όποιος με γνωρίζει έχει διαπιστώσει πόσο επενδύω στο χώρο μου ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.
Καλημέρα!
IMG_20220518_112327.jpg
Στεφανια τα δοντια σου θελουν φτιαξιμο...
IMG_20220518_112327.jpg
κλ

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.602
Πόντοι
1.196
Καλημέρα!
IMG_20220518_112327.jpg
Ωραία τα κοτσιδάκια :smiling-face-with-heart-eyes:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.857

Ποιο Περιστέρι καλέ?
Φιλοθέη Αμαρουσίου είμαι εδώ κ 4 χρόνια οπότε προφανώς δεν με έχεις συναντήσει καν..
Η μόνη πίσω πόρτα που διαθέτω είναι του κήπου μου αν έρθεις με ποδήλατο....

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Ποιο Περιστέρι καλέ?
Φιλοθέη Αμαρουσίου είμαι εδώ κ 4 χρόνια οπότε προφανώς δεν με έχεις συναντήσει καν..
κοριτσαρα παπατζης ειναι μην δινεις σημασια

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.857

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Ποιο Περιστέρι καλέ?

Μαρούσι α γεια σου. Έχουμε συναντηθεί αλλά πάνε χρόνια. Άσπρη πολυκατοικία, πορτούλα και ημιυπόγειο, κρεβάτι μασάζ όπως κατεβαίνεις μπροστά, κρεβάτι για σεξ δεξιά μέσα. Έχω τρελη μνήμη. Τεσπα μια καλημέρα ήρθα να πω, βλέπω έχασες και κιλα έγινες μοντελάκι. Καλή συνέχεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom