Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.885
- Πόντοι
- 456
Στο εφτιαξα λιγοΣε λάθος νήμα κάνεις διαφήμηση......
Στο εφτιαξα λιγοΣε λάθος νήμα κάνεις διαφήμηση......
Σωστός....Στο εφτιαξα λιγο
πλακα εκανα για το ηλεκτρικο πατινι .αλλά πιστευω πως αν της το ζητησεις θα στο βαλει για φορτισμα. μεχρι να σε αποφορτισει η στεφανια θα εχει φορτισει το πατινιΔεν συνηθίζω να κάνω κριτικές αλλά στην προκειμένη περίπτωση νομίζω πως χρειάζεται! Επίσκεψη σήμερα στον όμορφο χώρο της!
Πολύ θετική ενέργεια με το που μπαίνεις στο χώρο σε καλώς ορίζει με χαμογελο! Γενικά αρκετά ευδιάθετη και φιλική πράγμα που με κέρδισε και είχαμε πολύ ωραία επικοινωνία! Γλυκό κορίτσι , κοπέλα της διπλανής πόρτας, με ωραίο σωματακι και πρόσωπο , αν ψάχνετε κάτι σε μοντέλα η εξωπραγματικά δεν είναι για εσάς Αρκετά καλό μασάζ σχεδόν επαγγελματικό με ένα ευχάριστο τελείωμα στο τέλος με φραπέ!
Τα άξιζε και με το παραπάνω τα χρήματα και την επίσκεψη! Είναι αυτό που λέμε value for money!
Ανυπομονώ να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα πρόγραμματα , θα την ξανά επισκεφτώ σίγουρα!
*Επειδή το είδα και από άλλους ζεστό νερό εγώ βρήκα πάντως απλά κάνει κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να ζεστάνει ούτε καν λεπτά.
Να ξέρετε με κέρδισε ο μύστης που ειπε παραπάνω ότι έχει και χώρο για να φορτίζεις ηλεκτρικά πατίνια
**Πάρκιγκ ανετοτατο
αδερφε , ο πελατης που σεβεται τον εαυτο του και σκεφτεται και λιγο παρπανω την υγεια του φερνει δικια του πετσετα και σφουγγαρι απο το σπιτι.ναι , δεν ειναι πρακτικο ουτε εφικτο σε ολες τις περιπτωσεις αλλά η αληθεια να λεγεται.προσωπικα ,δεν εχω αντιμετωπισει ποτέ το θεμα με τις πετσετες της στεφανιας που αναφερει προηγουμενος συναγωνιστης .όποτε μου εδωσε πετσετα την εβγαλε απο την ντουλαπα φρεσκια .ουτε με το ζεστο νερο αντιμετωπισα προβλημα ποτέ. και χαλάω και πολύ νερο λεμε.οσο για το κρυο το χειμωνα δεν εχω αποψη καθως οι επισκεψεις μου ηταν καλοκαιρινες. βεβαια , δεν το εχει μονο ενας οποτε μπορει και να ισχυει.σε καθε περιπτωση , η δεσποινις ειναι σε θεση να ξεσφιξει τον καθε σφιγμενο.Δεν έχω επισκεφθεί ακόμα (σύντομα σκοπεύω να το πράξω) και αυτό που αναφέρει ο συναγωνιστής με προβληματίζει... Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να υπάρχουν αρκετές πετσέτες ώστε να καλύπτουν πελατεία 1-2 ημερών ώστε να υπάρχει ροή. Τι να κάνουμε δηλαδή? Να φέρνουμε δικιά μας λες και πάμε γυμναστήριο....?
ε σηκωσε λιγο και το φορεματακι, να φτιαξεις και την δικη μας διαθεση!!! χαχαχαχαχαχαSunset party διάθεση!
στειλτους να σου πληρωσουν το τιμολογιο ...Καλημέρα!
Νομίζω ο καλύτερος τρόπος να απαντήσω σε ανακρίβειες η γενικότητες είναι μια φωτογραφία!
Όποιος με γνωρίζει έχει διαπιστώσει πόσο κ πόσα επενδύω στο χώρο μου ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.
Τώρα σίγουρα δεν είναι θέμα να περιμένει κάποιος 20 δευτερόλεπτα να ζεσταθεί το νερό καθώς το χειμώνα η όταν έχει συννεφιά ζεσταίνεται άμεσα μέσω φυσικού αερίου ενώ τώρα που είναι καλοκαίρι έρχεται από ηλιακο στην ταράτσα μέχρι το ημιυπόγειο..
Το σημαντικό είναι ότι έχει πάντα ζεστό νερό βρέξει χιονίσει κ οποιαδήποτε ώρα..
Όσον αφορά τις πετσέτες αγοράσα 80 τεμάχια μόνο λευκές(ώστε να είναι ευδιάκριτη η υφή κ η ακεραιότητα τους)απο εκεί που προμηθεύομαι κ τις παντόφλες για ξενοδοχείακη χρήση.
Συνεπώς δεν έχω να αποδείξω τίποτα.
Δεν καταλαβαίνω γτ ειρωνευσαι.στειλτους να σου πληρωσουν το τιμολογιο ...
den nomizω ...δεν καταλαβες ...την καλημερα μουΔεν καταλαβαίνω γτ ειρωνευσαι.
Εκτός αν για ένα μήνα σου φαίνονται λίγα η νορμάλ..
Δεν καταλαβαίνω γτ ειρωνευσαι.
Εκτός αν για ένα μήνα μόνο ο λογαριασμός για κατανάλωση αέριου δηλαδή θέρμανσης σου φαίνονται λίγα η νορμάλ..
χαζουλη στο ειπα και τις προαλλες αφου εισαι καρατεγκα θα αντεχεις πολλες φαπες...ειμαι στην διαθεση σουΣτεφάνια ακόμα στο Περιστέρι είσαι στο ισογειο με αυλή; Παίζει να έχει τεσσερα χρόνια που βρεθήκαμε. Πίσω πόρτα δίνεις ή μπα;
Τον ζουμπά άστον μη τον μιλάς, δε βγάζεις άκρη.
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.Στεφάνια ακόμα στο Περιστέρι είσαι στο ισογειο με αυλή; Παίζει να έχει τεσσερα χρόνια που βρεθήκαμε. Πίσω πόρτα δίνεις ή μπα;
κλΚαλημέρα!
Νομίζω ο καλύτερος τρόπος να απαντήσω σε ανακρίβειες η γενικότητες είναι μια φωτογραφία!
Όποιος με γνωρίζει έχει διαπιστώσει πόσο επενδύω στο χώρο μου ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.
Τώρα σίγουρα δεν είναι θέμα να περιμένει κάποιος 20 δευτερόλεπτα να ζεσταθεί το νερό καθώς το χειμώνα η όταν έχει συννεφιά ζεσταίνεται άμεσα μέσω φυσικού αερίου ενώ τώρα που είναι καλοκαίρι έρχεται από ηλιακο στην ταράτσα μέχρι το ημιυπόγειο..
Το σημαντικό είναι ότι έχει πάντα ζεστό νερό βρέξει χιονίσει κ οποιαδήποτε ώρα..
Όσον αφορά τις πετσέτες αγοράσα 80 τεμάχια μόνο λευκές(ώστε να είναι ευδιάκριτη η υφή κ η ακεραιότητα τους)απο εκεί που προμηθεύομαι κ τις παντόφλες για ξενοδοχείακη χρήση.
Στεφανια τα δοντια σου θελουν φτιαξιμο...Καλημέρα!
Όποιος με γνωρίζει έχει διαπιστώσει πόσο επενδύω στο χώρο μου ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.
Ωραία τα κοτσιδάκιαΚαλημέρα!
Συμφωνω απόλυτα!!! αλλα και παλι σηκωσε μωρε και λογο τη φουστιτσα!!!!!!!!!Ωραία τα κοτσιδάκια
Ποιο Περιστέρι καλέ?Στεφάνια ακόμα στο Περιστέρι είσαι στο ισογειο με αυλή; Παίζει να έχει τεσσερα χρόνια που βρεθήκαμε. Πίσω πόρτα δίνεις ή μπα;
κοριτσαρα παπατζης ειναι μην δινεις σημασιαΠοιο Περιστέρι καλέ?
Φιλοθέη Αμαρουσίου είμαι εδώ κ 4 χρόνια οπότε προφανώς δεν με έχεις συναντήσει καν..
Η μόνη πίσω πόρτα που διαθέτω είναι του κήπου μου αν έρθεις με ποδήλατο....
Πρέπει να βγω στον κήπο να φυσήξει αεράκι αλα Μέριλιν Μονρόε xaxaxΣυμφωνω απόλυτα!!! αλλα και παλι σηκωσε μωρε και λογο τη φουστιτσα!!!!!!!!!
Ποιο Περιστέρι καλέ?
Φιλοθέη Αμαρουσίου είμαι εδώ κ 4 χρόνια οπότε προφανώς δεν με έχεις συναντήσει καν..
Η μόνη πίσω πόρτα που διαθέτω είναι του κήπου μου αν έρθεις με ποδήλατο....