Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
η δικη μου εμπειρια με τη Στφεανια:
κοριτσι της διπλανης πορτας, ευγενεστατη, γλυκια και δεν υπαρχει ιχνος πουστιας στη συμ,περιφορα της. Μουαρεσει πολυ που ειναι εντιμη, τηρειται ο,τι συμφωνειται και το παλευει παντα για να σε ευχαριστησει.
Επιτου πρακτεου:
μασαζ πολυ καλο - πλησιαζει το επαγγελματικο. Μαλιστα αν δωσεις και σωστες κατευθυνσεις μπορει στα αληθεια να χαλαρωσεις και να βρεις το γιατρικο σου.
Εμφανιση: μετρια, κυριως οταν βγαζει τα τακουνια. Πιο μικρος εβγαζα με την αξια μου τετοιες γκομενες. Εχει λιγα κιλακια παραπανω, αλλα ισως αυτο ειναι η γοητεια της. Απογοητευση δεν θα εισπραξεις απο την εμ,φανιση, αλλα σιγουρα δεν θα μεινεις και αφωνος. Νορμαλ επιπεδο.
Γλειψιμο: πολυ καλο, γλωσσα υπερκινητικη, δραστηρια και ειναι κ ζεστή. Αν εχει χρονο στη διαθεση της και σε παιξει λιγο, σε καυλωνει τρελα,
Γαμισι: μετρια πραγματα. Δεν εμεινα ευχαριστημενος. Εισεπραξα κατι σε απειρια.
Διαθεση: πολυ καλη. Αν κ νομιζω μιλαειλιγο παραπανω απο οσο πρεπει. Για μερικους μπορει να ειναι κ προσον, γιατι σε ξεκλειδωνει και αισθανεσαι ανετα. Εγω βαριεμαι το πολυ το μπιρι μπιρι. Θελω εργο και την ησυχια μου.
Καθαριοτητα: νορμαλ. Το μπανιο θελει ταμα για να βρεις ζεστο νερο σε χρονο κατω του 5λεπτου, και οι πετσετουλε ςπου σου δινει εχουν ακομα την υγρασια του προηγουμενου. Επισης εκει που γινεται το μασαζοκολπο εχει κρυο (μλαμε για οταν εξω εχει παγωνια) , οποτε δεν το απολαμβανεις γιατι κρυωνεις και σφιγγεσαι.
Παρκινγκ: ανετο απεξω απο το οικημα ακριβως. Παντα διαθεσιμο.
Τοποθεσια: μονο με αυτοκινητο. Αν ειναι βραδυ καιδνε εχιεκινηση εισαι οκ, αν πιασει κινηση τηγαμησες.
ΓΕΝΙΚΩΣ: χωρις να ειναι κατι που θα σου φυγει η μαγκια ή θα το θυμασαι για πολυ, ειναι τιμιο, χαλαρωτικο, ανετο και η Στεφανια ψυχουλα, τιμιότατη σε οτι κανονιστηκε και καλοδιαθετη.

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.647
Πόντοι
1.436
η δικη μου εμπειρια με τη Στφεανια:
κοριτσι της διπλανης πορτας, ευγενεστατη, γλυκια και δεν υπαρχει ιχνος πουστιας στη συμ,περιφορα της. Μουαρεσει πολυ που ειναι εντιμη, τηρειται ο,τι συμφωνειται και το παλευει παντα για να σε ευχαριστησει.
Επιτου πρακτεου:
μασαζ πολυ καλο - πλησιαζει το επαγγελματικο. Μαλιστα αν δωσεις και σωστες κατευθυνσεις μπορει στα αληθεια να χαλαρωσεις και να βρεις το γιατρικο σου.
Εμφανιση: μετρια, κυριως οταν βγαζει τα τακουνια. Πιο μικρος εβγαζα με την αξια μου τετοιες γκομενες. Εχει λιγα κιλακια παραπανω, αλλα ισως αυτο ειναι η γοητεια της. Απογοητευση δεν θα εισπραξεις απο την εμ,φανιση, αλλα σιγουρα δεν θα μεινεις και αφωνος. Νορμαλ επιπεδο.
Γλειψιμο: πολυ καλο, γλωσσα υπερκινητικη, δραστηρια και ειναι κ ζεστή. Αν εχει χρονο στη διαθεση της και σε παιξει λιγο, σε καυλωνει τρελα,
Γαμισι: μετρια πραγματα. Δεν εμεινα ευχαριστημενος. Εισεπραξα κατι σε απειρια.
Διαθεση: πολυ καλη. Αν κ νομιζω μιλαειλιγο παραπανω απο οσο πρεπει. Για μερικους μπορει να ειναι κ προσον, γιατι σε ξεκλειδωνει και αισθανεσαι ανετα. Εγω βαριεμαι το πολυ το μπιρι μπιρι. Θελω εργο και την ησυχια μου.
Καθαριοτητα: νορμαλ. Το μπανιο θελει ταμα για να βρεις ζεστο νερο σε χρονο κατω του 5λεπτου, και οι πετσετουλε ςπου σου δινει εχουν ακομα την υγρασια του προηγουμενου. Επισης εκει που γινεται το μασαζοκολπο εχει κρυο (μλαμε για οταν εξω εχει παγωνια) , οποτε δεν το απολαμβανεις γιατι κρυωνεις και σφιγγεσαι.
Παρκινγκ: ανετο απεξω απο το οικημα ακριβως. Παντα διαθεσιμο.
Τοποθεσια: μονο με αυτοκινητο. Αν ειναι βραδυ καιδνε εχιεκινηση εισαι οκ, αν πιασει κινηση τηγαμησες.
ΓΕΝΙΚΩΣ: χωρις να ειναι κατι που θα σου φυγει η μαγκια ή θα το θυμασαι για πολυ, ειναι τιμιο, χαλαρωτικο, ανετο και η Στεφανια ψυχουλα, τιμιότατη σε οτι κανονιστηκε και καλοδιαθετη.
ΩΧΧΧ. Και πάμε πάλι ένα γύρω από το τελικά κάνει και sex ή μόνο μασάζ κλπ.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
ΩΧΧΧ. Και πάμε πάλι ένα γύρω από το τελικά κάνει και sex ή μόνο μασάζ κλπ.
αυτο ειναι γνωστο και εχει απαντηθει εδω και χρονια.
μονο οσοι ειναι αφελεις ή εθελοτυφλουν δεν το ξερουν.

makis.papado

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Good morning :*
IMG_20220414_122422.jpg
IMG_20220414_122103.jpg
Θεά !!!!!!!

hippurus

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
283
Πόντοι
21
Καθαριοτητα: νορμαλ. Το μπανιο θελει ταμα για να βρεις ζεστο νερο σε χρονο κατω του 5λεπτου, και οι πετσετουλες που σου δινει εχουν ακομα την υγρασια του προηγουμενου.

Δεν έχω επισκεφθεί ακόμα (σύντομα σκοπεύω να το πράξω) και αυτό που αναφέρει ο συναγωνιστής με προβληματίζει... Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να υπάρχουν αρκετές πετσέτες ώστε να καλύπτουν πελατεία 1-2 ημερών ώστε να υπάρχει ροή. Τι να κάνουμε δηλαδή? Να φέρνουμε δικιά μας λες και πάμε γυμναστήριο....?

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Δεν έχω επισκεφθεί ακόμα (σύντομα σκοπεύω να το πράξω) και αυτό που αναφέρει ο συναγωνιστής με προβληματίζει... Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να υπάρχουν αρκετές πετσέτες ώστε να καλύπτουν πελατεία 1-2 ημερών ώστε να υπάρχει ροή. Τι να κάνουμε δηλαδή? Να φέρνουμε δικιά μας λες και πάμε γυμναστήριο....?
Να κάνεις μπάνιο στο σπίτι σου από πριν.....και μια πετσετουλα σε σακβουαγιαζ και ξανά μπάνιο στο σπίτι.....αλλιώς να γαμας μόνο σε ξενοδοχείο

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.090
Πόντοι
5.956
Μην ανησυχείς όλα ειναι κομπλε στη Στεφανια,απλά υπάρχει η παροιμία "της κοντής ψωλης της φταίνε οι τριχες"
Και ο νοών νοειτω!

hippurus

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
283
Πόντοι
21
Να κάνεις μπάνιο στο σπίτι σου από πριν.....και μια πετσετουλα σε σακβουαγιαζ και ξανά μπάνιο στο σπίτι.....αλλιώς να γαμας μόνο σε ξενοδοχείο

Είναι μια λύση που έχω σκεφτεί.

Μην ανησυχείς όλα ειναι κομπλε στη Στεφανια,απλά υπάρχει η παροιμία "της κοντής ψωλης της φταίνε οι τριχες"
Και ο νοών νοειτω!

Κατανοώ απόλυτα το σχόλιο. Εφόσον δεν είμαι και κοντοψώλης μια χαρά θα είμαι στη Στεφανία... :wink:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.090
Πόντοι
5.956

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Μην αγχώνεσαι δεν θα έχεις πρόβλημα, έχει μπόλικες πετσέτες, εδώ και αρκετούς μήνες πήρε καινούριες, παχιές παχιές με ωραία αίσθηση. Όσο για το νερό επειδή έρχεται από ηλιακό από την ταράτσα, μέχρι να φτάσει στο ισόγειο ψιλοαργει, πάντως σε μένα ποτέ δεν έχει τύχη να μην βρω ζεστό νερό.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Μια τέτοια αρνητική λεπτομέρεια πιστεύω ότι η Στεφανία θα την διορθώσει άμεσα γιατί έτσι λειτουργεί !
Μήπως ήταν μια τυχαία δυσάρεστη στιγμή … ο φίλος βέβαια την έζησε

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.244
Πόντοι
5.595
..
Επισης εκει που γινεται το μασαζοκολπο εχει κρυο (μλαμε για οταν εξω εχει παγωνια) , οποτε δεν το απολαμβανεις γιατι κρυωνεις και σφιγγεσαι.
....
..αυτος ακριβως ειναι ο λογος που δεν ξαναπηγα κ εγω..
και οταν το αναφερα εδω μεσα... καλοπροαίρετα... με εβγαλε τρελο η κυρια...!!:headbang:
Συν βεβαια οτι ειναι πολυ μετρια σε εμφανιση....

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Πετσετουλα ζητά της για να μην κρυώνει το κωλαράκι.....όσο για το τελευταίο υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.....καλοπροαιρετα το λέω.....χαχαχα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.960
Πόντοι
3.506
Ο καλύτερος τρόπος για να απομακρύνεις την αρνητικότητα που άρχισε να δημιουργείται, μια φωτογραφία με ένα όμορφο φόρεμα σε ένα εξίσου ωραίο περιβαλλον ! Εύγε ! :wink:

Akis1927

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Like
108
Πόντοι
1
Δεν συνηθίζω να κάνω κριτικές αλλά στην προκειμένη περίπτωση νομίζω πως χρειάζεται! Επίσκεψη σήμερα στον όμορφο χώρο της!

Πολύ θετική ενέργεια με το που μπαίνεις στο χώρο σε καλώς ορίζει με χαμογελο! Γενικά αρκετά ευδιάθετη και φιλική πράγμα που με κέρδισε και είχαμε πολύ ωραία επικοινωνία! Γλυκό κορίτσι , κοπέλα της διπλανής πόρτας, με ωραίο σωματακι και πρόσωπο , αν ψάχνετε κάτι σε μοντέλα η εξωπραγματικά δεν είναι για εσάς Αρκετά καλό μασάζ σχεδόν επαγγελματικό με ένα ευχάριστο τελείωμα στο τέλος με φραπέ!

Τα άξιζε και με το παραπάνω τα χρήματα και την επίσκεψη! Είναι αυτό που λέμε value for money!
Ανυπομονώ να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα πρόγραμματα , θα την ξανά επισκεφτώ σίγουρα!

*Επειδή το είδα και από άλλους ζεστό νερό εγώ βρήκα πάντως απλά κάνει κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να ζεστάνει ούτε καν λεπτά.
Να ξέρετε με κέρδισε ο μύστης που ειπε παραπάνω ότι έχει και χώρο για να φορτίζεις ηλεκτρικά πατίνια

**Πάρκιγκ ανετοτατο

Argiref

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
70
Πόντοι
0
...η βικυ-στεφανία δεν έφτιαξε δικό της χώρο τώρα τελευταία? και εκεί πάλι μόνη της είναι? τότε γιατί ο χώρος? κανονικά πρέπει να είχε και άλλες...σωστά ρώτησε ένας παραπάνω...
Μ

Argiref

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
70
Πόντοι
0
Ρομαντική μεν,καυτή δε!
Μαγκες.η αννα που κανει μασαζ στο σπιτι της στα κατω πατησια.ειναι πολυ καλη στη πιπα.καναμε τρεις στασεις και τελειωσα στο στομα της.εκατσα 75 λεπτα.δεν κοιταζε το ρολοι.πολυ καλη .35 ετων.μπορειτε να την βρειτε στο εταιρες.gr .Αννι καυτη ελληνιδα για χαλαρωτικο μασαζ και σεξακι.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Μαγκες.η αννα που κανει μασαζ στο σπιτι της στα κατω πατησια.ειναι πολυ καλη στη πιπα.καναμε τρεις στασεις και τελειωσα στο στομα της.εκατσα 75 λεπτα.δεν κοιταζε το ρολοι.πολυ καλη .35 ετων.μπορειτε να την βρειτε στο εταιρες.gr .Αννι καυτη ελληνιδα για χαλαρωτικο μασαζ και σεξακι.
Σε λάθος νήμα γράφεις......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom