Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

m96

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Like
54
Πόντοι
0

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.607
Πόντοι
1.196
Να συμφωνήσω με τον συναγωνιστή και να προτείνω στη Βικάρα μια θεματική φωτό με τσούγκρισμα αυγού κώλο με κώλο. Στω.
Τέτοια foto θα ήταν σούπερ αλλά δύσκολο να υπάρξει, γιατί η Βικάρα είναι ένα μοναδικό και ανεξάρτητο "αυγό". Που να βρεθεί έτερο, παρόμοιο "αυγό" για τσούγκρισμα και αν βρεθεί θα σπάσει!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Καλησπέρα σε όλους ! Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για το off-topic πρώτα από όλα ! Θα ήθελα να κάνω μια θερμή παράκληση και έχω την αίσθηση πως θα γίνει κατανοητή και αντιληπτή ! Παρακολουθώ καιρό τώρα το νημά της Στεφανίας και βλέπω συχνά πυκνά κάποια μέλη να ανταλάσσουν διαφόρων ειδών χαρακτιρισμούς μεταξύ αυτών. Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πως κάτι τέτοιο αφενός είναι εκτός θεματολογίας του παρόντος νήματος και αφετέρου είναι δείγμα έλλειψης σεβασμού προς τα υπόλοιπα μέλη αλλά περισσότερο στην Στεφανία. Το παρών σαιτ δίνει την δυνατότητα ανταλαγής προσωπικών μηνυμάτων, επομένως μπορείτε με αυτό τον τρόπο να λύσετε τυχόν διαφορές σας. Θα σας πρότεινα να αναλογιστείτε πως εσείς θα αντιμετωπίζατε μια παρόμοια κατάσταση σε ένα αντίστοιχο φόρουμ σχετικά με την δική σας εργασία ! Και εν τέλη αφήστε τις μικροπρέπειες, το μίσος και τις αρνητικές συμπεριφορές γιατί αποτελούν δηλητήριο για την ψυχική σας υγεία ! Προσθέστε την αγάπη με όποιο τρόπο μπορείτε για να κάνετε την ζωή σας καλύτερη! Καλό βράδυ να περνάτε όμορφα και καλή εβδομάδα εύχομαι σε όλους !
Μπαχαλακηδες τυπε

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.030

Συνημμένα

• Screenshot_2022-04-29-21-32-36-026_com.android.chrome.png
    Screenshot_2022-04-29-21-32-36-026_com.android.chrome.png
    57 KB · Εμφανίσεις: 92

pga30

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Like
52
Πόντοι
0
Αξίζει το body to body της Στεφανίας;;

pga30

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Like
52
Πόντοι
0

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.207
Πόντοι
201
Το λέω γιατί δεν είναι και λίγα τα 100€, αλλά οκ θα το επιχειρήσω..Δεν λέω όποτε έχω πάει σε απλό πρόγραμμα έχω περάσει τέλεια..
Φίλε τα 100 που ζητάει με αυτά που δίνει το κορίτσι είναι λίγα !!

Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
252
Πόντοι
21
κοντοπουτανο και κουτοπονηρη...κ οπου σε πιασει μου ειπε ενας φιλος...
Την έχεις δοκιμάσει και έχεις αυτή την άποψη ;

Οι περισσότεροι έχουν τελείως διαφορετική άποψη!

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.140
Πόντοι
3.506
κοντοπουτανο και κουτοπονηρη...κ οπου σε πιασει μου ειπε ενας φιλος...
Αν και θα έπρεπε να σου απαντήσω στο ΄΄ύφος΄΄ που γράφεις, αλλά προφανώς δεν θα οδηγήσει πουθενά ! Θα σου εξηγήσω λοιπον γιατί μάλλον ο φίλος σου είναι βαθιά νυχτωμένος ! Την Στεφανία την έχω επισκεφθεί αρκετές φορές και νομίζω πως μπορώ να έχω καλύτερη άποψη από κάποιον που την έχει συναντήσει λίγες έως καθόλου ! Την πρώτη φορά που την γνώρισα, δοκίμασα λοιπόν το απλό πρόγραμμα που προσφέρει, σε ενημερώνω οτι κατά την διάρκεια του ραντεβού δεν έκανε την παραμικρή κίνηση για να με ΄΄παρασύρει΄΄ σε κάτι περισσότερο από οτι είχαμε συμφωνήσει, αυτό ξεκάθαρα δίχνει οτι το κορίτσι σέβεται τον απέναντί της και δεν είναι όπου πιάσει όπως σε πληροφόρησαν! Επίσης έχει τύχει κάποιες φορές το ραντεβού να κρατήσει δέκα λεπτά παραπάνω από ότι έχουμε κανονίσει και ποτέ δεν μου ζήτησε παραπάνω χρήματα αλλά ούτε κοιτάξε το ρολόι. Να πεις στον φίλο σου να αφήσει τις ανυπόστατες κατηγορίες χωρίς να γνωρίζει και καλό θα είναι να κάνεις ένα ραντεβού μαζί της για να έχεις την προσωπική σου άποψη. Και τέλος είναι ξεκάθαρη στο τηλέφωνο στο τι προσφέρει και στο πως το κοστολογεί! Να είσαι καλά :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
Αν και θα έπρεπε να σου απαντήσω στο ΄΄ύφος΄΄ που γράφεις, αλλά προφανώς δεν θα οδηγήσει πουθενά ! Θα σου εξηγήσω λοιπον γιατί μάλλον ο φίλος σου είναι βαθιά νυχτωμένος ! Την Στεφανία την έχω επισκεφθεί αρκετές φορές και νομίζω πως μπορώ να έχω καλύτερη άποψη από κάποιον που την έχει συναντήσει λίγες έως καθόλου ! Την πρώτη φορά που την γνώρισα, δοκίμασα λοιπόν το απλό πρόγραμμα που προσφέρει, σε ενημερώνω οτι κατά την διάρκεια του ραντεβού δεν έκανε την παραμικρή κίνηση για να με ΄΄παρασύρει΄΄ σε κάτι περισσότερο από οτι είχαμε συμφωνήσει, αυτό ξεκάθαρα δίχνει οτι το κορίτσι σέβεται τον απέναντί της και δεν είναι όπου πιάσει όπως σε πληροφόρησαν! Επίσης έχει τύχει κάποιες φορές το ραντεβού να κρατήσει δέκα λεπτά παραπάνω από ότι έχουμε κανονίσει και ποτέ δεν μου ζήτησε παραπάνω χρήματα αλλά ούτε κοιτάξε το ρολόι. Να πεις στον φίλο σου να αφήσει τις ανυπόστατες κατηγορίες χωρίς να γνωρίζει και καλό θα είναι να κάνεις ένα ραντεβού μαζί της για να έχεις την προσωπική σου άποψη. Να είσαι καλά :hi:
Συγχαρητήρια περα από σωστος,είσαι και ψύχραιμος στην αντιμετώπιση ηλιθιων!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom