You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Alexandros_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 288
- Πόντοι
- 20
Ναι ναι!!!! Πολύ όμως, αν και θα τα πούμε από κοντά λειαν συντόμωςΘα θέλαμε πολύ μια γιορτινή φωτό σου
Να συμφωνήσω με τον συναγωνιστή και να προτείνω στη Βικάρα μια θεματική φωτό με τσούγκρισμα αυγού κώλο με κώλο. Στω.Θα θέλαμε πολύ μια γιορτινή φωτό σου
blackpower
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Δεν βλέπω να ακούει τις επιθυμίες μας...χαχαχα
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.607
- Πόντοι
- 1.196
Τέτοια foto θα ήταν σούπερ αλλά δύσκολο να υπάρξει, γιατί η Βικάρα είναι ένα μοναδικό και ανεξάρτητο "αυγό". Που να βρεθεί έτερο, παρόμοιο "αυγό" για τσούγκρισμα και αν βρεθεί θα σπάσει!Να συμφωνήσω με τον συναγωνιστή και να προτείνω στη Βικάρα μια θεματική φωτό με τσούγκρισμα αυγού κώλο με κώλο. Στω.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.107
- Πόντοι
- 6.515
Μπαχαλακηδες τυπεΚαλησπέρα σε όλους ! Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για το off-topic πρώτα από όλα ! Θα ήθελα να κάνω μια θερμή παράκληση και έχω την αίσθηση πως θα γίνει κατανοητή και αντιληπτή ! Παρακολουθώ καιρό τώρα το νημά της Στεφανίας και βλέπω συχνά πυκνά κάποια μέλη να ανταλάσσουν διαφόρων ειδών χαρακτιρισμούς μεταξύ αυτών. Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πως κάτι τέτοιο αφενός είναι εκτός θεματολογίας του παρόντος νήματος και αφετέρου είναι δείγμα έλλειψης σεβασμού προς τα υπόλοιπα μέλη αλλά περισσότερο στην Στεφανία. Το παρών σαιτ δίνει την δυνατότητα ανταλαγής προσωπικών μηνυμάτων, επομένως μπορείτε με αυτό τον τρόπο να λύσετε τυχόν διαφορές σας. Θα σας πρότεινα να αναλογιστείτε πως εσείς θα αντιμετωπίζατε μια παρόμοια κατάσταση σε ένα αντίστοιχο φόρουμ σχετικά με την δική σας εργασία ! Και εν τέλη αφήστε τις μικροπρέπειες, το μίσος και τις αρνητικές συμπεριφορές γιατί αποτελούν δηλητήριο για την ψυχική σας υγεία ! Προσθέστε την αγάπη με όποιο τρόπο μπορείτε για να κάνετε την ζωή σας καλύτερη! Καλό βράδυ να περνάτε όμορφα και καλή εβδομάδα εύχομαι σε όλους !
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.607
- Πόντοι
- 1.196
Ψάξε λίγο πιο πάνω στην ίδια σελίδα και θα το δεις, συνημμένα από την ίδια.Παιδιά το τηλέφωνο που το βρίσκουμε;
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.030
Παιδιά το τηλέφωνο που το βρίσκουμε;
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Το βάζεις και το ξανά βάζεις τον αριθμό του κινητού σου Στεφανία και πάλι κάποιος θα ρωτήσει
Danky88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.207
- Πόντοι
- 201
εννοειτε !Αξίζει το body to body της Στεφανίας;;
Το λέω γιατί δεν είναι και λίγα τα 100€, αλλά οκ θα το επιχειρήσω..Δεν λέω όποτε έχω πάει σε απλό πρόγραμμα έχω περάσει τέλεια..εννοειτε !
Danky88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.207
- Πόντοι
- 201
Φίλε τα 100 που ζητάει με αυτά που δίνει το κορίτσι είναι λίγα !!Το λέω γιατί δεν είναι και λίγα τα 100€, αλλά οκ θα το επιχειρήσω..Δεν λέω όποτε έχω πάει σε απλό πρόγραμμα έχω περάσει τέλεια..
Σαββαςfirsttime
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2018
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Την έχεις δοκιμάσει και έχεις αυτή την άποψη ;κοντοπουτανο και κουτοπονηρη...κ οπου σε πιασει μου ειπε ενας φιλος...
Οι περισσότεροι έχουν τελείως διαφορετική άποψη!
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
και εσυ ειπες να το διαδωσεις η απλος το ειπες για να κανεις τον ξυπνιοκοντοπουτανο και κουτοπονηρη...κ οπου σε πιασει μου ειπε ενας φιλος...
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Είπε ο μαλακας!κοντοπουτανο και κουτοπονηρη...κ οπου σε πιασει μου ειπε ενας φιλος...
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.140
- Πόντοι
- 3.506
Αν και θα έπρεπε να σου απαντήσω στο ΄΄ύφος΄΄ που γράφεις, αλλά προφανώς δεν θα οδηγήσει πουθενά ! Θα σου εξηγήσω λοιπον γιατί μάλλον ο φίλος σου είναι βαθιά νυχτωμένος ! Την Στεφανία την έχω επισκεφθεί αρκετές φορές και νομίζω πως μπορώ να έχω καλύτερη άποψη από κάποιον που την έχει συναντήσει λίγες έως καθόλου ! Την πρώτη φορά που την γνώρισα, δοκίμασα λοιπόν το απλό πρόγραμμα που προσφέρει, σε ενημερώνω οτι κατά την διάρκεια του ραντεβού δεν έκανε την παραμικρή κίνηση για να με ΄΄παρασύρει΄΄ σε κάτι περισσότερο από οτι είχαμε συμφωνήσει, αυτό ξεκάθαρα δίχνει οτι το κορίτσι σέβεται τον απέναντί της και δεν είναι όπου πιάσει όπως σε πληροφόρησαν! Επίσης έχει τύχει κάποιες φορές το ραντεβού να κρατήσει δέκα λεπτά παραπάνω από ότι έχουμε κανονίσει και ποτέ δεν μου ζήτησε παραπάνω χρήματα αλλά ούτε κοιτάξε το ρολόι. Να πεις στον φίλο σου να αφήσει τις ανυπόστατες κατηγορίες χωρίς να γνωρίζει και καλό θα είναι να κάνεις ένα ραντεβού μαζί της για να έχεις την προσωπική σου άποψη. Και τέλος είναι ξεκάθαρη στο τηλέφωνο στο τι προσφέρει και στο πως το κοστολογεί! Να είσαι καλάκοντοπουτανο και κουτοπονηρη...κ οπου σε πιασει μου ειπε ενας φιλος...
Τελευταία τροποποίηση:
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Συγχαρητήρια περα από σωστος,είσαι και ψύχραιμος στην αντιμετώπιση ηλιθιων!Αν και θα έπρεπε να σου απαντήσω στο ΄΄ύφος΄΄ που γράφεις, αλλά προφανώς δεν θα οδηγήσει πουθενά ! Θα σου εξηγήσω λοιπον γιατί μάλλον ο φίλος σου είναι βαθιά νυχτωμένος ! Την Στεφανία την έχω επισκεφθεί αρκετές φορές και νομίζω πως μπορώ να έχω καλύτερη άποψη από κάποιον που την έχει συναντήσει λίγες έως καθόλου ! Την πρώτη φορά που την γνώρισα, δοκίμασα λοιπόν το απλό πρόγραμμα που προσφέρει, σε ενημερώνω οτι κατά την διάρκεια του ραντεβού δεν έκανε την παραμικρή κίνηση για να με ΄΄παρασύρει΄΄ σε κάτι περισσότερο από οτι είχαμε συμφωνήσει, αυτό ξεκάθαρα δίχνει οτι το κορίτσι σέβεται τον απέναντί της και δεν είναι όπου πιάσει όπως σε πληροφόρησαν! Επίσης έχει τύχει κάποιες φορές το ραντεβού να κρατήσει δέκα λεπτά παραπάνω από ότι έχουμε κανονίσει και ποτέ δεν μου ζήτησε παραπάνω χρήματα αλλά ούτε κοιτάξε το ρολόι. Να πεις στον φίλο σου να αφήσει τις ανυπόστατες κατηγορίες χωρίς να γνωρίζει και καλό θα είναι να κάνεις ένα ραντεβού μαζί της για να έχεις την προσωπική σου άποψη. Να είσαι καλά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K