Είμαι λάτρης του μασάζ, θεωρώ τις σχετιζόμενες υπηρεσίες όλες ως ένα σύνολο μιας ιεροτελεστίας που απαιτεί εκτός απο εμφάνιση και χειρονακτικές ικανότητες, νοημοσύνη, ενσυναίσθηση και ολίγη καύλα.
Πείτε με προμότορα αλλά σήμερα έζησα μια υπερβατική εμπειρία με τη Στεφανία! Χώρος πολύ όμορφος και ζεστός, με υποδέχτηκε με χαμόγελο, ευγενέστατη και γλυκειά! Όχι, δεν είναι μοντέλο, για όσους ψάχνουν 10αρι σε εμφάνιση, αλλά και να το βρουν μου φαίνεται σχεδόν απίθανο να μπορέσει να προσφέρει τον ελάχιστο αισθησιασμό, χαλάρωση και ερωτισμό σε σχέση με αυτόν που μου έβγαλε η συμπατριώτισσα μας.
Καλή Κοπέλα, σε κόβει αμα θες κουβέντα ή απλά να απολαύσεις το μασάζ σου ήρεμα, και η αλήθεια είναι ότι αυτό που με έκανε να το χάσω τελείως ήταν όταν μου είπε ότι κάνει
edging... εκεί λέω πλάκα μας κάνει!
Από ποιό μαντείο του Απόλλωνα το έσκασε αυτή εδώ η ιέρεια της σαρκικής αλλά και πνευματικής ηδονής;
Εύγε! ειλικρινά δεν σχολιάζω άλλο, μιας και κινδυνεύω να κακοχαρακτηριστώ, έχω φάει και εγώ προφανώς τις φόλες μου
100 χρόνια μπροστά η κοπέλα και σε τιμές άκρως ανταγωνιστικές. Είναι πραγματικα αριστοτεχνική και στο μασάζ και στο αισθησιακό κομμάτι, καμία σχέση με το 90% των δηθεν μασεζ που έχουν έρθει "μεταγραφές" από διάφορα άλλα "αθλήματα" του πορνοστίβου.
Προτιμήστε κοπέλες ανεξάρτητες που τιμάνε τη δουλειά τους και τον κόπο μας και αποφύγετε τα αρπακτικά, είναι η συμβουλή με την οποία θα κλείσω συναγωνιστές.
Ειρήνη υμιν και υγιαίνετε!