Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
καμία δεν δέχομαι να μου βάζει κωλοδάχτυλο παππού!
Και τα κορίτσια του χώρου δεν έχουν να πουν καμία κακή κουβέντα για εμένα.
αερολογίες του κώλου γράφεις.
Τράβα τώρα κουμπώσεις ένα χαπάκι μπας και σου σηκωθεί για τον γεροντοέρωτα σου,Σαλιάρη!
Συνεχίζεις να δείχνεις πόσο καραγκιόζης είσαι, σου φαίνεται αδύνατον προφανως να κάνεις κάτι χωρίς χαπάκι έτσι?
Γιαυτό γουστάρεις υποθετα σε σχήμα δαχτύλου!
Άσε αγοράκι όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουν
Και πιστεύω ότι η κακία που βγάζεις οφείλεται στο μέγεθος του πεους σου,από εκεί μάλλον βγαίνει και το nickname ALοιμονο PULAκι μου!!!
Φιλάκια από τον παππού!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
Εγω ξερω μονο αυτο! Αλλα και κατι αλλο ασχετο!
Δυστυχώς φίλε,αδελφές και παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια,η μικροτσουτσουνιαση φταίει προφανως
ALοιμονο PULAκι ίσον ALPULA

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.568
Πόντοι
456
Δυστυχώς φίλε,αδελφές και παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια,η μικροτσουτσουνιαση φταίει προφανως
ALοιμονο PULAκι ίσον ALPULA
ΑΔΕΡΦΕ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΠΟΥΛΑ ?

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.568
Πόντοι
456
ακριβως ! αν διαβασει καποιος το νημα της κοπελας , τα μισα και πλεον σχολια αφορουν διαμαχες μεταξυ μελων . ημαρτον δλδ!!!

Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
29
Πόντοι
0
Εγω ξερω μονο αυτο! Αλλα και κατι αλλο ασχετο!
Αρσενικός είσαι και τον κωλο να σου γλύφουν και δάχτυλο να τρως αρσενικός είσαι.
Πουστιδες είστε όλοι εσείς που δεν τιμάται τα παντελόνια σας , μουνοκατινες αγαμητοι

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
δεν αντέχω θα το πώ.....διαβάσω πού και πού αυτό το θρέντ απλά και μόνο επειδή υπάρχει στο φόρουμ των μασάζ γιατί μου πετάγεται στα θρέντς των μασάζ με συνέπεια να το ανοίγω το ρημάδι....απορώ γιατί τόσος ντόρος , τόση καυλαντοκουβέντα για μία ανθυπομέτρια που και να με πλήρωνε αμφιβάλω αν θα δεχόμουνα(ίσως για το μασάζ και μόνο γιατί σε αυτό ομολογώ ότι είναι καλή). Αλλά όποιος ψάχνει δυνατό σέξ με ωραίες καταστάσεις σε συνδυασμό με μασαζ, συγγνώμη παίδες αλλά πρέπει να κοιτάξετε αλλού. Καταλαβαίνω ότι οι επιλογές έχουν μειωθεί....αλλά....

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.608
Βρε σεις, και με σεβασμό ότι γράφω στους ΠΑΝΤΕΣ, ένα μικρό κορίτσι είναι που παλεύει με τον τρόπο του κι αυτό...Και το βλέπω ότι δεν αντιδρά τόση ώρα ..εντάξει, είπατε τα κακα /στραβά του, τα εμπεδώσαμε όλοι(συνέχεια πάνω είναι το νήμα στις αναζητήσεις και μόνο για μανούρα,εξού κ το ειδα),βάλτε μια τελίτσα και αφήστε τους άλλους που τους αρέσει να πάρουν σειρά ,να γράψουν κι αυτοί ,να έχει απ όλες τις απόψεις το νημα
Να περνάτε καλά και προπάντων με καβλα..!

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.074
Πόντοι
2.846
Βρε σεις, και με σεβασμό ότι γράφω στους ΠΑΝΤΕΣ, ένα μικρό κορίτσι είναι που παλεύει με τον τρόπο του κι αυτό...Και το βλέπω ότι δεν αντιδρά τόση ώρα ..εντάξει, είπατε τα κακα /στραβά του, τα εμπεδώσαμε όλοι(συνέχεια πάνω είναι το νήμα στις αναζητήσεις και μόνο για μανούρα,εξού κ το ειδα),βάλτε μια τελίτσα και αφήστε τους άλλους που τους αρέσει να πάρουν σειρά ,να γράψουν κι αυτοί ,να έχει απ όλες τις απόψεις το νημα
Να περνάτε καλά και προπάντων με καβλα..!
Ελα βρε Τζο..δεν εχεις δει στο Nationalgeographic ντοκυμαντερ με υαινες; Τι κανουν οτον δουν καποιο αποκομμενο ζωακι;

Τελευταία τροποποίηση:

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.608
Ελα βρε Τζο..δεν εχεις δει στο Nationalgeographic ντοκυμαντερ με υαινες; Τι κανουν οτον δουν καποιο αποκομενο ζωακι;
Τεσπα...Εγώ βλέπω ένα μικρό κορίτσι που τ ακούει κ δεν αντιδρά, σαφώς εδώ είστε για τα καλά και τα κακα μας να σχολιάζετε εμάς των επαγγ...το ότι τραβα πολύ, κουράζει ίσως...Δεν θα σπαμαρω άλλο,μια άποψη κατέθεσα..Με ξέρετε ότι δεν επεμβαινω γενικά, σπανίως και όταν έχω κάτι να πω..Σέβομαι τους κυρίους που πληρώνουν ΑΛΛΑ και τις συναδέλφους μου.

Τελευταία τροποποίηση:

Ελενα110

Call-Girl
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Like
106.286
Ειλικρινά ολη αυτή την επίθεση προς την κοπελα με αφηνει αναυδη .
( ακριβως τα ιδια εχω περασει και εγω στο παρελθον )
Κανε γλυκια μου την δουλεια σου οπως ξερεις ,σου ευχομαι καλη συνεχεια .....

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
Ειλικρινά ολη αυτή την επίθεση προς την κοπελα με αφηνει αναυδη .
( ακριβως τα ιδια εχω περασει και εγω στο παρελθον )
Κανε γλυκια μου την δουλεια σου οπως ξερεις ,σου ευχομαι καλη συνεχεια .....
καμία επίθεση(τουλάχιστον από μεριάς μου) δεν έχω παρακολουθήσει το προηγούμενο κουβεντολόι γιατί εδώ αυτό που μας νοιάζει είναι να γαμάμε ωραία καλά και αξιολόγα όμορφες γυναίκες με σοβαρές υπηρεσίες. Απλά διαπιστώσεις προσωπικές έκανα και αυτό δεν αφορά κυρίως την κοπελιά αλλά τους πελάτες της. Εντάξει περι ορέξεως...... κολοκυθόπιτα ως γνωστόν λέμε , αλλά εδώ το παρατραβήξαμε το θρεντάκι..

• Like
Αντιδράσεις: alpula

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.624
Πόντοι
496
κοπελιά ψάχνω τον τύπο που σου έγραψε άριστη κριτική και του την πέσανε αλλά ακόμα 1 post έχει και για φαντάσου, ήταν για την δική σου (αληθινή) κριτική!
Να πω τη βλακεία μου για την Στεφανία έκανα και εγώ το προφίλ πριν 4-5 χρόνια

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.563
Πόντοι
1.196
Μόλις έκανα 3 Like στον kostad1nos, στα 3 τελευταία post του. Ψύχραιμη και ώριμη άποψη ανδρός. Ας την ακολουθήσουμε! 25η Μαρτίου αύριο, ας πάρουμε τα καρυοφύλλια μας και ας πάμε να κυνηγήσουμε, στη περιοχή του Φιξ και όχι μόνο, όμορφες μπεκάτσες και να ρίξουμε στο ψαχνό {μπριζόλα η τρυφερό μπιφτεκάκι) και να αφήσουμε τα μίση. Ήμαρτον.

Τελευταία τροποποίηση:

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.188
Πόντοι
201
Έλεος βρε παιδιά... Δεν βαρεθείκατε 5 ολόκληρα χρόνια την ίδια ιστορία; Ξεκατίνιασμα και προσωπικές αντιπαραθέσεις... Κουράσατε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom