Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
Η ειρωνεία του αλπουλα ξέρεις ποια είναι!
Την έχω επισκεφτεί λέει κ μου είχε στείλει πμ να με ρωτήσει τιμές κτλ γτ είχε έρθει υποτίθεται πρίν 6 χρόνια στον πρώτο χώρο μου!αλλά κατά τα άλλα όποιος με υποστηρίζει γτ δεν του αρέσει το άδικο η γτ έχει έρθει πρόσφατα κ έχει την καλύτερη εντύπωση κατά την άποψη του, είτε
δεν με έχει συναντήσει ποτέ , είτε η
καραμέλα που λέει κ ξανά λέει περί εκπτώσεων στις τιμές δεν ξέρω που το είδε γραμμένο!
Ίσως εκείνος το συνηθίζει να ζητάει εκπτώσεις?
Και μάλλον τις παιρνει απο αυτές που υποστηριζει,πως γίνεται αυτές που αποθεώνει να είναι ξεπέτες με εμάς?

Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
253
Πόντοι
21
Παιδιά εγώ έχω επισκεφτεί μια φορά ( δυστυχώς ) την Στεφανία και πέρασα υπέροχα.
Όλοι ξέρουμε σε ποιο site είμαστε και τι προσφέρει η Στεφανία.

Για ποιον λόγο πρέπει κάθε φορά να την χαρακτηρίζει κάποιος με όρο που ίδια δεν της αρέσει να την αποκαλούν;

Μπείτε στο thread της , διαβάστε και γράψτε κριτικές για τις υπηρεσίες της και για τις τιμές της και μέχρι εκεί .

Γιατί χαλιεστε εσείς και γιατί χαλάτε και την ζαχαρένια της Στεφανίας;

Πχ εγώ αν θέλω να μιλήσω για την οποιαδήποτε κοπέλα του site σε κάποιον φίλο μου θα χρησιμοποιήσω όποιον χαρακτηρισμό θέλω .
Κατά την διάρκεια της εκάστοτε συνεδρίας θα συμπεριφερθω με ευγένεια στην κάθε κοπέλα από την αρχή και ανάλογα το τι μου βγάλει θα συνεχίσω ή θα αλλάξω την συμπεριφορά μου .

Η Στεφανία δεν μου έβγαλε εκείνη την φορά σε καμία περίπτωση να την πω πουτανα. Ίσως και για αυτό να μην θέλει να την χαρακτηρίζει κάποιος έτσι , γιατί δεν νιώθει τέτοια.

Όλοι για έναν σκοπό μπαίνουμε σε αυτό το site . Σεβαστείτε τον συνομιλητή σας και την κάθε κοπέλα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.972
Πόντοι
3.506
Καλημέρα και από εμένα. Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες βλέπω πως για άλλη μια φορά πως με το που ανέβασε η Στεφανία φωτογραφίες έγινε πάλι ένας μικρός χαμός, πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλάβω τον λόγο! Δεν θα κρίνω κάποιον για το εαν του άρεσαν ή όχι, είναι καθαρά υποκειμενικό, τουλάχιστον προσωπικά βλέπω οτι το κορίτσι συνεχώς εξελίσσεται προς το καλύτερο όχι μόνο στο θέμα της εμφάνισης αλλά και σε ότι προσφέρει ! Να θυμίσω πως για να γίνεται ένας υγιής διάλογος καλό θα είναι να υπάρχει σεβασμός από όλες τις πλευρές διαφορετικά θα καταλήξουμε να βριζόμαστε σαν να είμαστε στο γήπεδο :confused: Μάλλον αυτό δεν έχει νόημα...Θα ήθελα να υπενθυμήσω στον κύριο Αλπουλα πως κανένας δεν είναι ζώο ούτε βλαμμένος, είμαστε όλοι ισότιμα μέλη ! Φυσικά δημόσιο φόρουμ είναι και ο καθένας έχει δικαίωμα γνώμης και μπορεί να εκφραστεί με τον τρόπο που αυτός νομίζει καλύτερα, δεν είμαι ο αρμόδιος άλλωστε για να κρίνω κανέναν ! Από οτι καταλαβαίνω το πρόβλημα με το κορίτσι είναι η ταμπέλα που θα βάλουμε και όχι η ουσία. Ας σταθώ λίγο στο τελευταίο, η κοπέλα είναι ευγενέστατη, γλυκιά και αντιμετωπίζει τους πάντες με σεβασμό ! Επίσης σε ότι προσφέρει είναι άψογη και πάντα δίνει τον καλύτερο της εαυτό ! Αυτό δεν είναι απλώς προσωπική μου άποψη, τόσοι φίλοι εδώ το ίδιο γράφουν, συνεπώς αυτά θα πρέπει να είναι τα κριτήρια μας για την πρόθεση της επισκέψεως μας ή όχι ! Να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα :sunglasses:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Η ειρωνεία του αλπουλα ξέρεις ποια είναι!
Την έχω επισκεφτεί λέει κ μου είχε στείλει πμ να με ρωτήσει τιμές κτλ γτ είχε έρθει υποτίθεται πρίν 6 χρόνια στον πρώτο χώρο μου!αλλά κατά τα άλλα όποιος με υποστηρίζει γτ δεν του αρέσει το άδικο η γτ έχει έρθει πρόσφατα κ έχει την καλύτερη εντύπωση κατά την άποψη του, είτε
δεν με έχει συναντήσει ποτέ , είτε η
καραμέλα που λέει κ ξανά λέει περί εκπτώσεων στις τιμές δεν ξέρω που το είδε γραμμένο!
Ίσως εκείνος το συνηθίζει να ζητάει εκπτώσεις?
στον πρώτο χώρο σου σε έχω συναντήσει ακριβώς!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Καλημέρα και από εμένα. Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες βλέπω πως για άλλη μια φορά πως με το που ανέβασε η Στεφανία φωτογραφίες έγινε πάλι ένας μικρός χαμός, πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλάβω τον λόγο! Δεν θα κρίνω κάποιον για το εαν του άρεσαν ή όχι, είναι καθαρά υποκειμενικό, τουλάχιστον προσωπικά βλέπω οτι το κορίτσι συνεχώς εξελίσσεται προς το καλύτερο όχι μόνο στο θέμα της εμφάνισης αλλά και σε ότι προσφέρει ! Να θυμίσω πως για να γίνεται ένας υγιής διάλογος καλό θα είναι να υπάρχει σεβασμός από όλες τις πλευρές διαφορετικά θα καταλήξουμε να βριζόμαστε σαν να είμαστε στο γήπεδο :confused: Μάλλον αυτό δεν έχει νόημα...Θα ήθελα να υπενθυμήσω στον κύριο Αλπουλα πως κανένας δεν είναι ζώο ούτε βλαμμένος, είμαστε όλοι ισότιμα μέλη ! Φυσικά δημόσιο φόρουμ είναι και ο καθένας έχει δικαίωμα γνώμης και μπορεί να εκφραστεί με τον τρόπο που αυτός νομίζει καλύτερα, δεν είμαι ο αρμόδιος άλλωστε για να κρίνω κανέναν ! Από οτι καταλαβαίνω το πρόβλημα με το κορίτσι είναι η ταμπέλα που θα βάλουμε και όχι η ουσία. Ας σταθώ λίγο στο τελευταίο, η κοπέλα είναι ευγενέστατη, γλυκιά και αντιμετωπίζει τους πάντες με σεβασμό ! Επίσης σε ότι προσφέρει είναι άψογη και πάντα δίνει τον καλύτερο της εαυτό ! Αυτό δεν είναι απλώς προσωπική μου άποψη, τόσοι φίλοι εδώ το ίδιο γράφουν, συνεπώς αυτά θα πρέπει να είναι τα κριτήρια μας για την πρόθεση της επισκέψεως μας ή όχι ! Να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα :sunglasses:
δεν διαφώνησα για το αν έχει καλές υπηρεσίες, ούτως η άλλως το έγραψα και σε προηγούμενο ποστ αυτό!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Και μάλλον τις παιρνει απο αυτές που υποστηριζει,πως γίνεται αυτές που αποθεώνει να είναι ξεπέτες με εμάς?
εγώ και το μισό μπου έχει καταγράψει ότι η Ζωή είναι σε άλλο επίπεδο, αλλά εσύ επειδή είσαι κολλημένος γράφεις αερολογίες.
Εν τω μεταξύ από το 2008 η βοήθεια σου στο φόρουμ, είναι μηδενική!
Εδώ στην Στεφανία ξεκίνησες να παίρνεις τόσο μάχιμη θέση....τροφή για σκέψη, νταβατζάκο!
Βασικά το παίρνω πίσω το νταβατζάκο, ένας γεράκος είσαι 66+ χρονών που είχες να μπεις εδώ από το 2010 όπου και το μόνο σου μέλημα μέχρι τότε ήταν πόσο μεγάλη την έχουν την πούτσα τα μέλη του φόρουμ. Απο το 2022 που μπήκες ξανά ασχολείσαι με την μπεμπέκα και μην στην θίξει κανείς, δεν λέγετε νταβατζης αυτό, Γεροντοέρωτες λέγεται!
Αϊ στα διάλα γερο σαλιάρη που θα βγάλεις και γλώσσα, μέχρι και στον @petergsp την έχεις πέσει χαρακτηρίζοντας τον καραγκιόζη και άλλα τέτοια όμορφα.
Ασχολήσου με ποιο χαπάκι θα σου σηκώσει το πουτσάκι σου και άσε τους έρωτες παππού!

Τελευταία τροποποίηση:

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.230
Πόντοι
1.336
Έτσι φαίνεται από ότι γράφουν τα μέλη που την έχουν συναντήσει ...Οι αποστάσεις τελικά δεν έχουν τόση σημασία ,όσο το αποτέλεσμα

Ισχύει αν έχεις χρόνο για πέταμα. Για εμάς των πολλών υποχρεώσεων δυστυχώς και η μισή ώρα είναι δύσκολο να εξοικονομηθεί, πόσο μάλλον το 2ωρο+, 1 ώρα πήγαινε έλα το λιγότερο και 1 ώρα ραντεβού!!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Ισχύει αν έχεις χρόνο για πέταμα. Για εμάς των πολλών υποχρεώσεων δυστυχώς και η μισή ώρα είναι δύσκολο να εξοικονομηθεί, πόσο μάλλον το 2ωρο+, 1 ώρα πήγαινε έλα το λιγότερο και 1 ώρα ραντεβού!!

Όταν αξίζει τον κόπο κ ξέρεις ότι θα μείνεις ευχαριστημένος όχι απλά την απόσταση δεν σκέφτεσαι κ στην επαρχία να πήγαινα θα αξίζε να κάνεις την διαδρομή!
:* όταν θέλεις βρίσκεις χρόνο!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
εγώ και το μισό μπου έχει καταγράψει ότι η Ζωή είναι σε άλλο επίπεδο, αλλά εσύ επειδή είσαι κολλημένος γράφεις αερολογίες.
Εν τω μεταξύ από το 2008 η βοήθεια σου στο φόρουμ, είναι μηδενική!
Εδώ στην Στεφανία ξεκίνησες να παίρνεις τόσο μάχιμη θέση....τροφή για σκέψη, νταβατζάκο!
Βασικά το παίρνω πίσω το νταβατζάκο, ένας γεράκος είσαι 66+ χρονών που είχες να μπεις εδώ από το 2010 όπου και το μόνο σου μέλημα μέχρι τότε ήταν πόσο μεγάλη την έχουν την πούτσα τα μέλη του φόρουμ. Απο το 2022 που μπήκες ξανά ασχολείσαι με την μπεμπέκα και μην στην θίξει κανείς, δεν λέγετε νταβατζης αυτό, Γεροντοέρωτες λέγεται!
Αϊ στα διάλα γερο σαλιάρη που θα βγάλεις και γλώσσα, μέχρι και στον @petergsp την έχεις πέσει χαρακτηρίζοντας τον καραγκιόζη και άλλα τέτοια όμορφα.
Ασχολήσου με ποιο χαπάκι θα σου σηκώσει το πουτσάκι σου και άσε τους έρωτες παππού!
Είσαι μια δυστυχισμένη Λουγκρα,το λένε για σένα τα περισσοτερα κορίτσια του χώρου..
με τιμά που ανελυσες το προφίλ μου ,βλέπεις εγώ έχω πραγματική ζωη εκεί εξω,δεν έχω κύριο μέλημα το bou!
Get a life και καλά κολοδαχτυλα από την αγαπημένη σου
By the way ο μέγας nitro έχει τη ίδια με εμένα άποψη για την tantrazoe,βλέπεις δεν αρέσουν ούτε σε αυτόν τα κολοδαχτυλα!
Καλή συνέχεια πισωγλεντη!

Pagotatzis

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2021
Like
153
Πόντοι
0
Εγώ μια φορά που επισκέφτηκα τη Στεφανία για τάντρικ μασάζ μπορώ να πω ότι ήταν από τις καλύτερές μου εμπειρίες.

Το να μπαίνει κάποιος και να γράφει δεκάδες μηνύματα με σκοπό να μειώσει κάποιον μειώνει μάλλον τον ίδιο. Γράψε μια κριτική αν σου άρεσε ή όχι και τελείωνε.

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.087
Πόντοι
206
Το φόρουμ δεν είναι χώρος για να συζητάμε πως θα χαρακτηρίζουμε την κάθε κοπέλα αλλά να παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τις εμπειρίες μας με τις κοπέλες (θετικές ή αρνητικές...).
Όλη αυτή η κουβέντα πραγματικά δεν ξέρω που αποσκοπεί...

Ελενα110

Call-Girl
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Like
106.296
Μην στεναχωριέσαι
Που σε πιάνουν στο στόμα τους
Φαίνεται έχεις πολύ γλυκιά γεύση
Και την έχουν ανάγκη με τόση
Ξινίλα που κουβαλάνε
Χαμογέλασε λοιπόν και
Χαρισέ τους λίγη από
Την γλύκα σου .

Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
29
Πόντοι
0
Εγώ μάγκες ένα θα πω και οποίος κατάλαβε, κατάλαβε . Οι μεγαλύτερες πουτανες που έχω γνωρίσει είναι αρσενικές .
Συμπεριφέρεστε σαν κοριτσάκια .

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Μην στεναχωριέσαι Ε
Που σε πιάνουν στο στόμα τους
Φαίνεται έχεις πολύ γλυκιά γεύση
Και την έχουν ανάγκη με τόση
Ξινίλα που κουβαλάνε
Χαμογέλασε λοιπόν και
Χαρισέ τους λίγη από
Την γλύκα σου .
Έτσι Έλενα , σωστό !!
Συμβουλές από μια κυρία που δεν έχει περάσει λίγα και κατάφερε να συνεχίζει γιατί είναι καλό κορίτσι πάντα γλυκιά , χαμόγελο , άνεση , χαλαρή !

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Είσαι μια δυστυχισμένη Λουγκρα,το λένε για σένα τα περισσοτερα κορίτσια του χώρου..
με τιμά που ανελυσες το προφίλ μου ,βλέπεις εγώ έχω πραγματική ζωη εκεί εξω,δεν έχω κύριο μέλημα το bou!
Get a life και καλά κολοδαχτυλα από την αγαπημένη σου
By the way ο μέγας nitro έχει τη ίδια με εμένα άποψη για την tantrazoe,βλέπεις δεν αρέσουν ούτε σε αυτόν τα κολοδαχτυλα!
Καλή συνέχεια πισωγλεντη!
καμία δεν δέχομαι να μου βάζει κωλοδάχτυλο παππού!
Και τα κορίτσια του χώρου δεν έχουν να πουν καμία κακή κουβέντα για εμένα.
αερολογίες του κώλου γράφεις.
Τράβα τώρα κουμπώσεις ένα χαπάκι μπας και σου σηκωθεί για τον γεροντοέρωτα σου,Σαλιάρη!

lostos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
8
Πόντοι
0
εγώ είχα πάει πριν χρόνια μαζί της όταν ήταν στην μεζονέτα, τίμια ήταν για τα 70, στη συζήτηση μου φάνηκε λίγο αιθεροβάμμων για κάποιον λόγο που δεν κατάλαβα αλλά κι αυτό φάση είχε

της εύχομαι να κάνει το συντομότερο ένα κομπόδεμα και να βρει μια κανονική δουλειά

οι υπόλοιποι καλό θα ήταν να μη βγάζετε τοξικότητα, σκεφτείτε αν επηρεάζεστε εσείς ως νικνέιμς πόσο θα επηρεάζεται κάποια που γράφει με πρόσωπο

αλπούλα μαν εσύ είσαι και παλιός και σε θυμάμαι πιο συγκρα(ο)τημένο τύπο, δεν σου ταιριάζει να ξεκατινιάζεσαι

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
εγώ είχα πάει πριν χρόνια μαζί της όταν ήταν στην μεζονέτα, τίμια ήταν για τα 70, στη συζήτηση μου φάνηκε λίγο αιθεροβάμμων για κάποιον λόγο που δεν κατάλαβα αλλά κι αυτό φάση είχε

της εύχομαι να κάνει το συντομότερο ένα κομπόδεμα και να βρει μια κανονική δουλειά

οι υπόλοιποι καλό θα ήταν να μη βγάζετε τοξικότητα, σκεφτείτε αν επηρεάζεστε εσείς ως νικνέιμς πόσο θα επηρεάζεται κάποια που γράφει με πρόσωπο

αλπούλα μαν εσύ είσαι και παλιός και σε θυμάμαι πιο συγκρα(ο)τημένο τύπο, δεν σου ταιριάζει να ξεκατινιάζεσαι
δεν έχεις και άδικο απλά δεν μπορώ τους γλύφτες και τους ηθικολόγους!
Και εγώ έχω περάσει καλά μαζί της αλλα ώς εκεί

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.074
Πόντοι
2.846
Εγω ξερω μονο αυτο! Αλλα και κατι αλλο ασχετο!

Συνημμένα

• Screenshot_2022-03-22 Nayomi - Page 590 - bourdela com forum.png
    Screenshot_2022-03-22 Nayomi - Page 590 - bourdela com forum.png
    183,5 KB · Εμφανίσεις: 125

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom