Πρώτη επίσκεψη στη Στεφανία.
Η κοπέλα πολύ ευγενική στο τηλέφωνο, με ενημέρωσε για τα προγράμματα της, κανονίσαμε ραντεβού και μου έδωσε διεύθυνση. Αν και πρώτη φορά στους δρόμους της περιοχής, βρήκα εύκολα το χώρο. Χτυπάω και μου ανοίγει χαμογελαστή, ντυμένη πολύ προσεγμένα με ψηλές κόκκινες γόβες (έχει πάαρα πολλές απ ότι πρόσεξα ?). Ο χώρος της καθαρός, ζεστός με ιδιαίτερη διακόσμηση, στη πρώτη ματιά δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας. Με ρωτάει αν θέλω να πιω κάτι και μετά από λίγη κουβέντα γνωριμίας κατεβαίνουμε στο υπόγειο. Πετσέτα και παντόφλες μιας χρήσης για το μπανακι μου και στη συνέχεια μπρούμυτα για μασάζ στο ειδικό κρεβάτι.
Πολύ χαλαρωτικό το μασάζ της, πόδια, χέρια, πλάτη, αυχένα και κεφάλι ρωτώντας με κατά διαστήματα αν είναι εντάξει η ένταση. Το απόλαυσα πολύ για να είμαι ειλικρινής. Ειδικά στα πόδια, με ξεκούρασε απίστευτα. Πολύ ευχάριστη και άνετη και στη συζήτηση. Στο θέμα χρόνου, έμεινα και λίγο παραπάνω από αυτό που πλήρωσα.
Ως προς την εμφάνιση τώρα, έχει όμορφο πρόσωπο, συνέχεια χαμογελαστή. Το σώμα της είναι πολύ θηλυκό με όμορφες καμπύλες. Νομίζω οι φωτογραφίες που ανεβάζει την αδικούν λίγο, είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά. Μύριζε επίσης πολύ ωραία και ήταν πολύ περιποιημένη παντού. Δείχνει ότι έχει διάθεση να ευχαριστήσει τον πελάτη της όσο περισσότερο μπορεί και της αρέσει πολύ αυτό που κάνει. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε επίσης ότι μετά το τέλος του ραντεβού μας, όσο εγώ ντυνόμουν εκείνη καθάριζε το χώρο και άλλαζε σεντόνι στο κρεβάτι. Συμπερασματικά, πέρασα ένα όμορφο δίωρο και σίγουρα θα την επισκεφτώ ξανα!!