Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Αφού τσεκάρεις αυτό γτ δεν τσεκάρεις κάθε προφίλ? Η το πρόβλημα είναι όταν γράφεται κάτι καλο ε?
Ε μα βέβαια!
Προφίλ που γράφτηκαν χθες κ η πρώτη τους δουλειά χωρίς καν να με ξέρουν είναι να με κράζουν είναι έγκυρα ε?
Ενώ κάποιος που μπορεί να παρακολουθεί χρόνια ως επισκέπτης κ να αποφασίσε να εκφράσει την άποψη του απαγορεύεται η αποκλείεται δηλαδή?
κοπελιά ψάχνω τον τύπο που σου έγραψε άριστη κριτική και του την πέσανε αλλά ακόμα 1 post έχει και για φαντάσου, ήταν για την δική σου (αληθινή) κριτική!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
ποια αποκαλυψη ρε φιλε?
εισαι με τα καλα σου?
αυτα ειναι γνωστα απο την πρωτη μερα που ανοιξε το νημα. διαβασε το λιγο απο την αρχη.
κοιτα και τις παραπομπες στο νημα του μασαζ κατ οικον για να τα μαθεις αν δεν τα ξερεις.
απο το 2016-2017 ειναι γνωστα αυτα.
επειδη εθελοτυφλεις εσυ και ορισμενοι αλλοι και η Στεφανια το παιζει οτι δεν ειναι πορνη αλλα ειναι μονο μασεζ,πρεπει σωνει και καλα να ειναι ετσι οπως τα λετε.
κι αν ειναι ετσι οπως τα λετε,γιατι καθε λιγο και λιγακι ανεβαζει φωτο με εσωρουχα και ζαρτιερες.
ή μηπως δεν τα βλεπετε κι αυτα?
ρε θα τρελλαθουμε τελειως εδω μεσα.
πόρνη είναι αφού κάνει φουλ με πρόσχημα το μασάζ!

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Οι χαρακτηρισμοί η γνώμη μου είναι ότι χαρακτηρίζουν αυτούς που τους κάνουν, το τι είναι ο καθένας είναι δική του υπόθεση και εφόσον δεν ενοχλεί με τις πράξεις του τους άλλους δεν μπορεί να μειώνεται και να προσβάλλεται η αξία του σαν προσωπικότητα

oldschoolmusic

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
24
Πόντοι
0
IMG_20220321_113142.jpg

κοπελιά ψάχνω τον τύπο που σου έγραψε άριστη κριτική και του την πέσανε αλλά ακόμα 1 post έχει και για φαντάσου, ήταν για την δική σου (αληθινή) κριτική!
Εδω ειμαι
Εχεις δικιο χαθηκα γιατι τυχαινει να εχω πιο σημαντικα θεματα να ασχοληθω απο το να προβαλλω τα κομπλεξ μου εδω και εκει.
Ειχα γραφτει το 2017 στο φορουμ αλλα απενεργοποιηθηκε εκεινος ο λογαριασμος, μαλλον επειδη δεν ειχα μπει για κατι χρονια.. οποτε ειπα να φτιαξω καινουργιο με αφορμη την καλη εντυπωση που μου εκανε η επισκεψη μου στην αγαπητη Στεφανια...
Εδω θα αξιζε να πω πως απο τοτε εχω παει αρκετες φορες 4-5 (δεν μετραω) και εννοειται θα παω ξανα συντομα.
Τωρα αναφορικα με τον λογο που τρωγεσαι με το τι κανω εγω και γιατι εχω μονο 1 ποστ κτλ, εννοειται πως δεν με ενδιαφερει να το μαθω...

Τελευταία τροποποίηση:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
τύπε όταν ανοίγει τα πόδια της και τον παίρνει όλο μέσα πως λέγεται?
Εσύ κυττα να γράψεις κάτι αποθεωτικο για την φόλα την tantrazoe και τις αντίστοιχες της και άσε εμάς να δίνουμε χρήμα και κυρίως χρόνο εκεί που περνάμε super,και ναι με τη Στεφανια εγώ προσωπικά περνάω τέλεια και κυρίως δέχομαι κορυφαίο μασσαζ,όποιος θέλει υπηρεσίες call girl δεν πάει στη Στεφανια, η μήπως δεν το ήξερες αυτό!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Εσύ κυττα να γράψεις κάτι αποθεωτικο για την φόλα την tantrazoe και τις αντίστοιχες της και άσε εμάς να δίνουμε χρήμα και κυρίως χρόνο εκεί που περνάμε super,και ναι με τη Στεφανια εγώ προσωπικά περνάω τέλεια και κυρίως δέχομαι κορυφαίο μασσαζ,όποιος θέλει υπηρεσίες call girl δεν πάει στη Στεφανια, η μήπως δεν το ήξερες αυτό!!
μια κριτική έχω γράψει για την Ζω.η και δεν γνωρίζω καν που είναι ο νέος της χώρος(ούτε ο παλιός γνώριζα γιατί δεν με ενδιαφέρει.
Για τη Στεφανία έχω άποψη μιας και έχω επισκεφτεί και έχω γράψει και σε αυτήν κριτική αλλά θα σου ξέφυγει μάλλον.
Και ναι μετά το μασάζ, αν πληρώσεις το αντίτιμο, μπριζολιάζεις κι ολας, να φανταστώ πέφτεις από τα σύννεφα?

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.899
Πόντοι
2.471
Ενα info - εχω την εντυπωση οτι δεν κανει φουλ με το προσχημα του μασαζ ...
δηλ δεν παιζει να πας να πεις παρε 100 ή οσο ειναι και παμε κρεββατι το μασαζ θα το παρεις υποχρεωτικα ..... τωρα να λεγεται call girl ή μασεζ ή οτιδηποτε αλλο δεν εχει σημασια απλα μια ταμπελα ειναι και χωρις λογο

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Οι βρισιές χωρίς λόγο δεν είναι κόντρα στους κανονισμούς του σάιτ?
Εγώ το ελάχιστο που όφειλα είναι να κάνω αναφορά στο συγκεκριμένη άσεμνη κ απρεπη συμπεριφορά.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Οι βρισιές χωρίς λόγο δεν είναι κόντρα στους κανονισμούς του σάιτ?
Εγώ το ελάχιστο που όφειλα είναι να κάνω αναφορά στο συγκεκριμένη άσεμνη κ απρεπη συμπεριφορά.
δεν σε έβρισα και πίστεψε με γνωρίζω καλά τους κανόνες!
Δίνεις μπριζόλα μετά το μασάζ, επί πληρωμή, τι σε κάνει αυτό?
Το forum που σε φιλοξενεί είναι της εκκλησίας?

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
δεν σε έβρισα και πίστεψε με γνωρίζω καλά τους κανόνες!
Δίνεις μπριζόλα μετά το μασάζ, επί πληρωμή, τι σε κάνει αυτό?
Το forum που σε φιλοξενεί είναι της εκκλησίας?
Πολύ κακια βγάζεις ρε φιλε, γιατί?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom