You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.541
- Πόντοι
- 456
βρε μπας και παρααδυνατισες ???????? την επομενη φορα θα ερθω με 3 πιτσες δυο κουτια παστες .Καλό σκ!
Ομορφα μπουτακια βλεπω..καυλαααααΚαλό σκ!
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Μπράβο Στεφάνια μου,έχασες πολλά κιλά!!!Καλό σκ!
Μπράβο,πολλά μπράβο!!!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.857
Καλησπέρα αν εννοείς αν είμαι διάθεσιμη,ναι είμαι κ σκΓια ΣΚ ξέρει κανείς να είναι ανοιχτό?
placebo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.857
- Πόντοι
- 201
Τώρα κάτι γίνεται...συνέχισε ετσιΚαλό σκ!
Darkstubation
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2021
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για πληροφορίες μόνο τηλεφωνικός?
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 78
- Like
- 7.526
- Πόντοι
- 17.436
Η Στεφανία μου έχει προκαλέσει μερικές από τις πιο τρελές καύλες και τα πιο δυνατά χυσίματα.
Μοναδική. Θα ήταν φοβερό να μας δείξει λίγο από το εξαιρετικό στήθος της.
Χαλάρωσε λίγο. Καλή είναι αλλά όχι και τόσο πολύ. Είπαμε... νταξει
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.857
Καλησπέρα καλύτερα τηλεφωνικώς, εναλλακτικα κ πμ.θενξΚαλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για πληροφορίες μόνο τηλεφωνικός?
Darkstubation
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2021
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Επίδη είμαι νέος εδώ αν μπορείς στείλε μου πμΚαλησπέρα καλύτερα τηλεφωνικώς, εναλλακτικα κ πμ.θενξ
Πρώτη συνάντηση με τη Στεφανία χθες βραδάκι.
Είχαν ειπωθεί πολλά οπότε έπρεπε να δω από πρώτο χέρι τι ισχύει.
Αν ψάχνετε για μοντέλο, για call girl ή για οτιδήποτε τέτοιο, ΔΕΝ είναι για εσάς ξεκάθαρα.
Πολύ ευγενική από την πρώτη στιγμή, ήρεμη και γλυκιά. Μου έδειξε ότι το αγαπάει αυτό που κάνει και μπορεί να κάτσει να σε τρίβει 2 μέρες σερί. Πέρασα υπέροχα και σίγουρα θα το επαναλάβω.
Αν ψάχνετε για μοντέλο, για call girl ή για οτιδήποτε τέτοιο, ΔΕΝ είναι για εσάς ξεκάθαρα.
Πολύ ευγενική από την πρώτη στιγμή, ήρεμη και γλυκιά. Μου έδειξε ότι το αγαπάει αυτό που κάνει και μπορεί να κάτσει να σε τρίβει 2 μέρες σερί. Πέρασα υπέροχα και σίγουρα θα το επαναλάβω.
Bigdaddysss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 826
- Πόντοι
- 366
Πρώτη συνάντηση με τη Στεφανία χθες βραδάκι.
Η Στεφανία είναι υπέροχη !
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.230
- Πόντοι
- 1.336
Παιδιά για να ξεκαθαριστεί κάτι για όποιους δεν ξέρουν τη Στεφανία και για να μην επαναλαμβανόμαστε!!
Αν κάποιος θέλει να πάει ΜΟΝΟ για υπάρχουν πάμπολλες επιλογές και εντός forum, αλλά και εκτός! Ας κοιτάξουν αλλού.
Εγώ βέβαια θα πήγαινα και μόνο για αυτό, αλλά επειδή πιθανόν να αποτελώ μειοψηφία,και σε τελική είναι καθαρά υποκειμενικό, μην το λάβετε υπόψιν.
Αν πάλι κάποιος θέλει ένα χαλαρωτικό μασαζάκι από μια γλυκιά και νεαρή κοπέλα που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΟΛΥ αυτό που κάνει σε έναν υπέροχο χώρο με ΑΝΕΤΟ ΠΑΡΚΙΝ, πολύ σημαντικό και αυτό, και στο τέλος ό,τι ήθελε προκύψει, είναι ΜΑΚΡΙΑ από τη δεύτερη η καλύτερη επιλογή!
Αν κάποιος θέλει να πάει ΜΟΝΟ για υπάρχουν πάμπολλες επιλογές και εντός forum, αλλά και εκτός! Ας κοιτάξουν αλλού.
Εγώ βέβαια θα πήγαινα και μόνο για αυτό, αλλά επειδή πιθανόν να αποτελώ μειοψηφία,και σε τελική είναι καθαρά υποκειμενικό, μην το λάβετε υπόψιν.
Αν πάλι κάποιος θέλει ένα χαλαρωτικό μασαζάκι από μια γλυκιά και νεαρή κοπέλα που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΟΛΥ αυτό που κάνει σε έναν υπέροχο χώρο με ΑΝΕΤΟ ΠΑΡΚΙΝ, πολύ σημαντικό και αυτό, και στο τέλος ό,τι ήθελε προκύψει, είναι ΜΑΚΡΙΑ από τη δεύτερη η καλύτερη επιλογή!
Bigdaddysss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 826
- Πόντοι
- 366
δεν έχω δοκιμάσει αλλά με αυτά που γράφετε και τον τρόπο που προσεγγίζετε την περίπτωση ΣΤΕΦΑΝΙΑ...
με βάζετε σε σκέψεις να δοκιμάσω μια επίσκεψη
βασικά ο erethis72 από πάνω περιγράφει ακριβώς τη Στεφανία
Είναι πραγματικά ο,τι καλύτερο για κάποιον που θέλει ένα αισθησιακό μασάζ. Και υπέροχο παιδί.
Δεν είναι call girl που πλασάρει μασάζ.
Αν πας με αυτή τη διάθεση θα περάσεις υπέροχα.
Θα σου πρότεινα να πάρεις το "απλό" πρόγραμμα με τα 40 για γνωριμία.
Σε αυτή την τιμή, με τέτοιο πεντακάθαρο και καλόγουστο χώρο και με τέτοιες υπηρεσίες, πραγματικά δεν υπάρχει δεύτερη.
nickvoreia
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2021
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα Στεφανια. Νεο προφιλ και εγω (παρακολουθω ομως καιρο το forum). Καθως ειμαι πολυ κοντα στην περιοχη νομιζω βρηκα ακριβως αυτο που εψαχνα. εν αναμονη λοιπον των πρωτων 5 post για να μπορεσω να σου στειλω pm.
Καλη συνεχεια
Καλη συνεχεια
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
και γιατι δεν της στελνεις στο τηλεφωνο? αφου το γραφει στο banner τηςΚαλησπερα Στεφανια. Νεο προφιλ και εγω (παρακολουθω ομως καιρο το forum). Καθως ειμαι πολυ κοντα στην περιοχη νομιζω βρηκα ακριβως αυτο που εψαχνα. εν αναμονη λοιπον των πρωτων 5 post για να μπορεσω να σου στειλω pm.
Καλη συνεχεια
nickvoreia
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2021
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστω! δεν το προσεξακαι γιατι δεν της στελνεις στο τηλεφωνο? αφου το γραφει στο banner της
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K