Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Η Στεφανία εκτός από ωραία κοπέλα είναι και ωραία ψυχή.
Δύο φορές έχω πει θα πάω και δύο φορές της το ακύρωσα γιατί κάτι έτυχε τελευταία στιγμή. Ελπίζω όμως σύντομα να γίνει επιτέλους η συνάντηση.
Απρόοπτα συμβαίνουν φτάνει να μην είναι συνεχή ( δυστυχώς )γιατί η Στεφανία όπως κάθε κορίτσι προγραμματίζει την μέρα της ανάλογα με τις συναντήσεις της

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
342
Πόντοι
21
Στην Στεφανια δε κοιτας μονο την ερωτικη πραξη..περα οτι η κοπελα ειναι ασσος στο μασαζ ειναι πεντακαθαρη πολυ καλη και ευγενικη..ειναι τι ζηταει ο καθενας απ κει και περα. Σε οτι λεει το κανει και με το παραπανο,ουτε κοιταει να σε ξεπεταξει ουτε τιποτα!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Απλα ειναι Κυρία και βρίσκεται σε δικο της επίπεδο.

Ωραίος! τι μου θύμισες.... αν και όταν βγήκε το συγκεκριμένο άσμα (το '89) η Στεφανία ήταν αγέννητη.
Χωρίς κανένα υπονοούμενο φυσικά, αλλά δεν μπορώ και να κρατηθώ :cheesy:

Geowoolf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Ωραίος! τι μου θύμισες.... αν και όταν βγήκε το συγκεκριμένο άσμα (το '89) η Στεφανία ήταν αγέννητη.
Χωρίς κανένα υπονοούμενο φυσικά, αλλά δεν μπορώ και να κρατηθώ :cheesy:
Εποχές και αυτές

Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
33
Πόντοι
0
Ας γραψω κι εγω την εμπειρια μου με την Στεφανια εστω και αν το ραντεβου εγινε πριν 2 Κυριακες περιπου.
Ευκολη συνεννοηση κλεισαμε το ραντεβου για το απλο προγραμμα για την πρωτη φορα.
Με λιγα λογια η κοπελα με ελιωσε στο μασαζ και μου τον εστιψε στο τελειωμα.Τρομερη εμπειρια για μενα.
Τη Στεφανια τη συστηνω ανεπιφυλακτα γιατι ηταν ακριβως αυτο που ηθελα, να παω και να με περιποιηθει εκεινη οπως ξερει.
Εχω μεγαλη απορια αν οι υπολοιπες υπηρεσιες της ειναι στο ιδιο επιπεδο αισθησιασμου, οταν ξαναβρεθω-ελπιζω συντομα- στην Αθηνα η επισκεψη μου στο χωρο της ειναι στανταρακι.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.560
Πόντοι
456
Ας γραψω κι εγω την εμπειρια μου με την Στεφανια εστω και αν το ραντεβου εγινε πριν 2 Κυριακες περιπου.
Ευκολη συνεννοηση κλεισαμε το ραντεβου για το απλο προγραμμα για την πρωτη φορα.
Με λιγα λογια η κοπελα με ελιωσε στο μασαζ και μου τον εστιψε στο τελειωμα.Τρομερη εμπειρια για μενα.
Τη Στεφανια τη συστηνω ανεπιφυλακτα γιατι ηταν ακριβως αυτο που ηθελα, να παω και να με περιποιηθει εκεινη οπως ξερει.
Εχω μεγαλη απορια αν οι υπολοιπες υπηρεσιες της ειναι στο ιδιο επιπεδο αισθησιασμου, οταν ξαναβρεθω-ελπιζω συντομα- στην Αθηνα η επισκεψη μου στο χωρο της ειναι στανταρακι.
καλως ηρθες στο club!

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.230
Πόντοι
1.336
καλως ηρθες στο club!

Ακριβώς όπως το είπες, club! Η κοπέλα έχει καταφέρει κι έχει δημιουργήσει το δικό της club, κι αυτό μπορεί να ενοχλεί κάποιους εδώ μέσα!

Δικαίως όμως η Στεφανία το έχει χτίσει και το έχει "κερδισει" όλο αυτό!

Και να συμπληρώσω και κάτι που είναι προς τιμήν της και το δέχεται αδιαμαρτύρητα.

Για όλους εμάς τους φοβιτσιάρηδες με τον COVID-19, η κοπέλα δέχεται πριν τη συνεδρία να κάνει self test! Πιστέψτε με δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Άλλο η αισθητική άποψη κ άλλο η συμπεριφορά..
----
Ζούμε μεγάλες στιγμές _Adorno, Husserl, Heidegger κ.α. Eξαιρετικη η Στεφανία ! Μοναδικό θρεντ !:)

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.230
Πόντοι
1.336
Αν ηταν πιο κοντα η Στεφανια,προσωπικα θα πηγαινα στην ξεφτιλα 2 φορες το μηνα.

Το σκεφτόμουν παλιότερα κι εγώ φίλε, ότι αν ήταν πιο κοντά θα την είχα δει σίγουρα περισσότερες φορές!

Αλλά δηλώνω ερωτευμένος και με το χώρο της, και οπουδήποτε πιο κοντά θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρει ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΟ!!

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Πραγματικά έτσι ακριβως λειτουργεί η Στεφανία ! Και ο χρόνος της συνάντησης με τον τρόπο που σου προσφέρει τις υπηρεσιες της δεν έχει καθόλου κενά διαστήματα , αλλά σταδιακά αυξημένο ερωτισμό .

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.560
Πόντοι
456
Οποιος εχει καταφερει να μπει με τα παπουτσια του (φορεμενα εννοειται ) στον χωρο της Στεφανιας και καταφερε να κανει 5 βηματα εντος , κερδιζει μια ωρα βασικου προγραμματος . :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Οποιος εχει καταφερει να μπει με τα παπουτσια του (φορεμενα εννοειται ) στον χωρο της Στεφανιας και καταφερε να κανει 5 βηματα εντος , κερδιζει μια ωρα βασικου προγραμματος . :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Καλό αυτό όταν θέλει να διατηρήσει πάντα καθαρό τον χώρο της με τα τόσα που υπάρχουν στους δρόμους και στα πεζοδρόμια …

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
αυτο μου ειχε κανει εντυπωση κι εμενα τοτε που ειχα παει.
μου φανηκε καπως τραβηγμενο αλλα οκ ο καθενας με τα χουγια του.
θα επρεπε ομως εκεινη την ωρα που σου λεει να βγαλεις τα παπουτσια σου στην εισοδο,να σου δινει ενα ζευγαρι παντοφλες μιας χρησης,που δεν κοστιζουν και τιποτα,αντι να κατεβαινεις κατω και να περπατας ξυπολητος κι οταν ανεβαινεις να φυγεις παλι τα ιδια.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.960
Πόντοι
3.506
Πραγματικά έτσι ακριβως λειτουργεί η Στεφανία ! Και ο χρόνος της συνάντησης με τον τρόπο που σου προσφέρει τις υπηρεσιες της δεν έχει καθόλου κενά διαστήματα , αλλά σταδιακά αυξημένο ερωτισμό .
Αν μου επιτρέπεις να κάνω μια μικρή διόρθωση στα γραφόμενα σου, "η αίσθηση του χρόνου χάνεται και το ραντεβού μετατρέπεται σε ένα ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων" :hi:

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Αν μου επιτρέπεις να κάνω μια μικρή διόρθωση στα γραφόμενα σου, "η αίσθηση του χρόνου χάνεται και το ραντεβού μετατρέπεται σε ένα ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων" :hi:
Βεβαίως επιτρέπω , όπως και όλοι πρέπει να επιτρέπουν φίλους να συμπληρώνουν άλλους … καλό και υγιές είναι

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Εδώ είσαι περισσότερο ποιητικός φίλε Αγράμματος …

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.560
Πόντοι
456
για αγραμματος καλα τα πας :wink:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.859
Petergps,Παντόφλες σφραγισμένες διαθέτω κ προσφέρω με το που έρχεται κάποιος.τωρα αν εσύ κυκλοφορείς στο χώρο σου με τα παπούτσια δεν το βρίσκω δείγμα καθαριότητας.ειδικα πλέον με τα χαλιά που έντυσα το πάτωμα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom