kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.562
- Πόντοι
- 456
επ !!! απο που πεταχτηκες εσυ τοσο γρηγορα ?
αφου το εχουμε πει.στη καθαριοτητα παιρνεις αριστα!!???Petergps,Παντόφλες σφραγισμένες διαθέτω κ προσφέρω με το που έρχεται κάποιος.τωρα αν εσύ κυκλοφορείς στο χώρο σου με τα παπούτσια δεν το βρίσκω δείγμα καθαριότητας.ειδικα πλέον με τα χαλιά που έντυσα το πάτωμα..
χαιρομαι που τις διαθετεις πλεον. αυτο οντως ειναι ενα ειδος αναβαθμισης των υπηρεσιων σου.Petergps,Παντόφλες σφραγισμένες διαθέτω κ προσφέρω με το που έρχεται κάποιος.τωρα αν εσύ κυκλοφορείς στο χώρο σου με τα παπούτσια δεν το βρίσκω δείγμα καθαριότητας.ειδικα πλέον με τα χαλιά που έντυσα το πάτωμα..
Τα ίδια κάνει και η Ιουλίααυτο μου ειχε κανει εντυπωση κι εμενα τοτε που ειχα παει.
μου φανηκε καπως τραβηγμενο αλλα οκ ο καθενας με τα χουγια του.
θα επρεπε ομως εκεινη την ωρα που σου λεει να βγαλεις τα παπουτσια σου στην εισοδο,να σου δινει ενα ζευγαρι παντοφλες μιας χρησης,που δεν κοστιζουν και τιποτα,αντι να κατεβαινεις κατω και να περπατας ξυπολητος κι οταν ανεβαινεις να φυγεις παλι τα ιδια.
Μόνο που στην Ιουλία, καλό ειναι να φοράς τις κάλτσες σου γιατι με τις γατότριχες κινδυνεύεις να βγαλεις καμιά μυρμηγκιά!!?Τα ίδια κάνει και η Ιουλία
Σε άλλο νήμα. Θα φάμε ξύλο εδώΠαρακαλώ μπορώ να έχω περιγραφή κτλ της Ιουλιας?
χαιρομαι που τις διαθετεις πλεον. αυτο οντως ειναι ενα ειδος αναβαθμισης των υπηρεσιων σου.
εγω ομιλησα ομως για τοτε που ειχα ερθει και δεν διεθετες και ειχες σαγιοναρες κοινες για ολους.
οποιος θελει μπορει να τα δει που τα ειχα γραψει και παλιοτερα εδω.
οσο για το σπιτι μου και το πως κυκλοφορω μεσα τα αυτονοητα ειναι περιττο να λεγονται.
εχεις αδυνατησει πολυ , εισαι μια κουκλα .Κριμα που ο χωρος σου ειναι τοσο μακρυα μου .καλο σκ!
Μόνο εδώ στο προφίλ τηςκριτικές έχει ξεχωριστό χώρο για να γράψουμε ή μόνο εδώ στο νήμα ?
Επίσης Στεφανία !καλο σκ!
Όμορφη ! ?Red Passion!
ποια μαντονα ???? εδω μιλαμε για το μαραντονα του μασαζ .Επίσης καλό Σ/Κ και πολύ όμορφη foto που δεν σε πιάνει ούτε η Μαντόνα !