alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
όχι λέμετελικα κανει η δε κανει?της εκκλησιας ειναι?
όχι λέμετελικα κανει η δε κανει?της εκκλησιας ειναι?
μασαζ προστατη κανει η στεφανια?
Προχωρησε στο επόμενο βήμαΝέος εδώ, διάβασα τα καλύτερα και έκανα λογαριασμό για να μάθω πληροφορίες και να σε επισκεφτώ
μαζαζ κωλοτρυπίδας εννοεί?άντε πάλι!
Αυτά είναι του Σατανά και η όμορφη μας Στεφανια με το στεφάνι στο κεφάλι δεν κάνει τέτοια πράγματα!
Να την επισκευθείς χωρίς δεύτερη σκέψη !! Ειδικά αν σου αρέσει μια αισθησιακή ατμόσφαιρα με νότες ερωτισμού, με μια αιθέρια παρουσία δίπλα σου με υψηλές γνώσεις του μασάζ αλλά και της χαλάρωσης είμαι σίγουρος οτι θα είναι ένα από τα ραντεβού που θα σκέφτεσαι για μέρες ...Νέος εδώ, διάβασα τα καλύτερα και έκανα λογαριασμό για να μάθω πληροφορίες και να σε επισκεφτώ
Αδιάβαστος φίλε μου. Αδιάβαστος. Αύριο με τον κηδεμόνα σου.μασαζ προστατη κανει η στεφανια?
μα τα γράφω ρε κούκλα μου και δεν λένε να το καταλάβουνΜην γίνεστε αποκρουστικοι.
Το έχω πει πολλές φορές ότι δεν προσφέρω τέτοια σκηνικά ούτε προστάτη ούτε περίεργα γούστα ούτε αγριότητες κ BDSM..
Είμαι φαν του μασάζ, του αισθησιασμού κ του τρυφερού στυλ
Καλησπερα Στεφανια!Μην γίνεστε αποκρουστικοι.
Το έχω πει πολλές φορές ότι δεν προσφέρω τέτοια σκηνικά ούτε προστάτη ούτε περίεργα γούστα ούτε αγριότητες κ BDSM..
Είμαι φαν του μασάζ, του αισθησιασμού κ του τρυφερού στυλ
Καλησπερα.οταν με καλέσεις θα συννενοηθουμε μια χαρά.Καλησπερα Στεφανια!
Μιας και σκοπευω συντομα να δοκιμασω τις υπηρεσιες σου, οταν λες περιεργα γουστα τι εννοεις??
Οι πατουσες ειναι στο προγραμμα η στα περιεργα??
Όταν επικοινωνησεις μαζί μου θα μάθεις, καθώς οι επιλογές είναι πολλές και διάφορες ;)Τι χρεώνει;
Καλημέρα πέρασαν κιόλας 8 χρόνια ε!μα πόσο γρήγοραΚαλημερα Στεφανια !!
Πριν 8 χρονια μου ειχες κανει ενα υπεροχο αισθησιακο μασαζ στο σπιτι μου στον Πειραια ,Εκπληκτικη εμπειρια μετα εφυγα σε επαρχια και .... θαθελα να απολαυσω τις θωπειες σου ξανα .Στειλε μου με πμ την διευθυνση σου ,αν κανεις ακομα κατοικον και ποσο ειναι το δωρακι σου και το προγραμμα . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αυτό ΝΑΙ! Είναι ντύσιμο σωστό!!!Καλό σκ!
Καλημέρα και καλό ΣΚ.Καλό σκ!