Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
ερώτηση κρίσεως...αυτή η κοπέλα γιατί έχει δουλειά?? τι το ξεχωριστό δηλαδή προσφέρει???? δηλ. γιατί να πάει κάποιος στην στεφανία και να μην πάει σε συγγρού λαγουμτζή στουρνάρη φραντζή 7 ναυαρίνου και τα συναφή?
Εχει δουλεια γιατι ειναι πολυ καλη σ'αυτο που κανει, ισως δεν ειναι σε τιποτα αριστη, αλλα εχει ολο το πακετο ανω του μετριου και οσο μεγαλωνει συνεχως βελτιωνεται, οπου πακετο βαζουμε, περιοχη, παρκινγκ, χωρος, μασαζ, προγραμματα, εμφανιση.

Φυσικα εκφραζω τη γνωμη μου και μονο και παντα συμφωνα με τα γουστα μου.

Φυσικα να παει και στα αλλα μαγαζια που λες, γιατι να μην παει και οχι μονο σ'αυτα, να παει οπου τον ικανοποιει τον καθενα και οπου βολευεται καλυτερα, το λεω γιατι κι εγω παω και αλλου, δεν παω μονο στη Στεφανια, μεχρι Νεα Μακρη εχω φτασει για καλο μασαζ και ΜΟΝΟ μασαζ, με πετσετουλα παρακαλω και θα ξαναπαω οταν θελω τετοιο μασαζ, αυριο εχω κλεισει για Ιουλια - Περιστερι κλπ. κλπ., θελω να πω, πως ολοι παμε οπου μας ερθει η ορεξη και οπου αντεχει η τσεπη μας.

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
ερώτηση κρίσεως...αυτή η κοπέλα γιατί έχει δουλειά?? τι το ξεχωριστό δηλαδή προσφέρει???? δηλ. γιατί να πάει κάποιος στην στεφανία και να μην πάει σε συγγρού λαγουμτζή στουρνάρη φραντζή 7 ναυαρίνου και τα συναφή?
γιατι προσφέρει το πακέτο ολοκληρωμένο χωρις εκπτώσεις στις υπηρεσίες. Δλδ θα έχεις και το πολύ καλό μασάζ που θα σε χαλαρώσει πραγματικά και θα ξεπιαστείς αλλά και την συνέχεια εφόσον το επιθυμείς!! Πλέον τα καταστήματα έχουν καταργήσει το μασαζ στην ουσία και σου δίνουν μονο το δεύτερο μέρος και αυτό με αγχος μη τυχον και περάσει η ωρα, με την λαοθάλασσα να περιμένει απ'εξω!!!

starsyn

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
202
Πόντοι
0
πήγαινε μία φορά και θα πάρεις μόνος σου τις απαντήσεις που θέλεις!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιατι ειναι ομορφη, ευγενικη και δεν σε ξεπεταει

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.801
Μάλλον εννοείς ending το οποίο κάνει όχι απλώς καλό.
Handjob edging δεν πιστεύω να κάνει...
Κιομως κ τα δυο μπορώ να τα προσφέρω!
Απλά το edging αν κάποιος αν κάποιος εκφράσει το ενδιαφέρον του, είναι για πιο μυημένους σε αυτή την φάση κ χρειάζεται ιδιαίτερη αντοχή για να προκύψει όλη η απόλαυση ;)

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
Απλά το edging αν κάποιος αν κάποιος εκφράσει το ενδιαφέρον του, είναι για πιο μυημένους σε αυτή την φάση κ χρειάζεται ιδιαίτερη αντοχή για να προκύψει όλη η απόλαυση ;)
mporeis na mas peis tin diafora metaxy tous
kai se p.m.
kai an exei diafora stin timi?

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596

Εσένα πρέπει να σε δοκιμάσω

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.801
mporeis na mas peis tin diafora metaxy tous
kai se p.m.
kai an exei diafora stin timi?
Το happy ending είναι η χειροποίητη εκτόνωση που αποτελεί στάνταρ μέρος του βασικού προγραμματος μου.
Το edging είναι η διακεκομμένη εκδοχή του παραπάνω..
Δηλαδή να πλησιάζει το τέλος κ να το σταματαω κ να το αρχίζουμε ξανά αν αντέχεις κ σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.
Για λεπτομέρειες χρέωσης τηλ η πμ.
Ευχαριστώ

mc92661

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Μπορεί να ερωτηθεί εδώ η Στεφανία για το τι κάνει από τα δυο , εκτός αν έχεις ιδίαν εμπειρια με την Στεφανία
Χωρίς προσωπική εμπειρία δεν θα έγραφα (ιδίως αναφέροντας ότι είναι και πολύ καλή).
Η αλήθεια είναι δεν ρώτησα για edging θεωρώντας το δύσκολο, αλλά μετά την απάντηση, είναι στα προσεχώς...

tsagki1991

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2021
Like
19
Πόντοι
0
Το happy ending είναι η χειροποίητη εκτόνωση που αποτελεί στάνταρ μέρος του βασικού προγραμματος μου.
Το edging είναι η διακεκομμένη εκδοχή του παραπάνω..
Δηλαδή να πλησιάζει το τέλος κ να το σταματαω κ να το αρχίζουμε ξανά αν αντέχεις κ σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.
Για λεπτομέρειες χρέωσης τηλ η πμ.
Ευχαριστώ
Το edging είναι απίστευτη εμπειρία άμα γίνει σωστά. Δεν έχω δοκιμάσει με τη Στεφανία, αλλά θα το βάλω στο πρόγραμμα.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.801
Δίκιο έχεις εξαφανίστηκα λίγο!

Συνημμένα

• IMG_20210924_170158.jpg