Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Ναι , αλλά ωραία επανεμφάνιση ?Δίκιο έχεις εξαφανίστηκα λίγο!
Ναι , αλλά ωραία επανεμφάνιση ?Δίκιο έχεις εξαφανίστηκα λίγο!
Τέλεια! Μη μας ξεχάσεις πάλι.Δίκιο έχεις εξαφανίστηκα λίγο!
Γιατι εχεις λιωσει στα μασαζ. Γι' αυτο εξαφανιστηκες μαλλον. Χα χα χα. Εγω μαγκες της εστειλα μηνυμα πριν λιγες μερες που ημουν στην περιοχη της και το κοριτσι ηταν φουλ στα ραντεβου. Δεν κραταω κακια ομως. Θα ανταποδωσει αλλη φορα.Δίκιο έχεις εξαφανίστηκα λίγο!
Καλά, έχεις γίνει και πολύ κορμάρα.........Δίκιο έχεις εξαφανίστηκα λίγο!
Βρε αγάπη όταν με ειδοποίεις τελευταία στιγμή λίγο δυσκολο να είμαστε τυχεροί!Γιατι εχεις λιωσει στα μασαζ. Γι' αυτο εξαφανιστηκες μαλλον. Χα χα χα. Εγω μαγκες της εστειλα μηνυμα πριν λιγες μερες που ημουν στην περιοχη της και το κοριτσι ηταν φουλ στα ραντεβου. Δεν κραταω κακια ομως. Θα ανταποδωσει αλλη φορα.
Γιατι εχεις λιωσει στα μασαζ. Γι' αυτο εξαφανιστηκες μαλλον. Χα χα χα. Εγω μαγκες της εστειλα μηνυμα πριν λιγες μερες που ημουν στην περιοχη της και το κοριτσι ηταν φουλ στα ραντεβου. Δεν κραταω κακια ομως. Θα ανταποδωσει αλλη φορα.
Μάλλον δεν κατάλαβες, ούτε εσυ αλλα ούτε και η Στεφανία, οτι δεν έκανα παράπονα. Χαριτολογόντας το είπα.Το λέει πάντα: ειδοποίηση λίγες ώρες πριν (όχι τελευταία στιγμή)
Καλησπέρα!Μάλλον δεν κατάλαβες, ούτε εσυ αλλα ούτε και η Στεφανία, οτι δεν έκανα παράπονα. Χαριτολογόντας το είπα.
Μάλλον δεν κατάλαβες, ούτε εσυ αλλα ούτε και η Στεφανία, οτι δεν έκανα παράπονα. Χαριτολογόντας το είπα.
μαστορα εχεις δει αλλο στηθος αλλης γυναικαςστη ζωη σου?Η Στεφανία μου έχει προκαλέσει μερικές από τις πιο τρελές καύλες και τα πιο δυνατά χυσίματα.
Μοναδική. Θα ήταν φοβερό να μας δείξει λίγο από το εξαιρετικό στήθος της.
Χαίρομαι για τα έντονα συναισθήματα που βιώνεις σε κάθε εμπειρία μαζί μου, ξέρεις πως δεν είναι του στυλ μου οι γυμνές φωτογραφίες καθώς δεν έχω ανάγκη να προωθήσω τις αισθησιακές υπηρεσίες, αλλά το ότι εξιδεικευομαι στο καλό μασάζ.Η Στεφανία μου έχει προκαλέσει μερικές από τις πιο τρελές καύλες και τα πιο δυνατά χυσίματα.
Μοναδική. Θα ήταν φοβερό να μας δείξει λίγο από το εξαιρετικό στήθος της.
άντε πάλι!μασαζ προστατη κανει η στεφανια?
τελικα κανει η δε κανει?της εκκλησιας ειναι?άντε πάλι!
Αυτά είναι του Σατανά και η όμορφη μας Στεφανια με το στεφάνι στο κεφάλι δεν κάνει τέτοια πράγματα!