You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Καλημέρα με ένα γλυκό χαμόγελο να πάει καλά η εβδομάδα!
Καλή Εβδομάδα!!!
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Πέρασμα χτες από τη Στεφανια.. Για το μασάζ και τα υπόλοιπα δεν θα πάω κάτι γιατί κατ'εμέ, με αφήνει πάντα πολύ ευχαριστημένο...
Ο χώρος της όπως πάντα καθαρός και περιποιημένος..
Η Στεφανια έχει αλλάξει μαλλί έχει χάσει κάποια κιλάκια και είναι σκέτη καβλα (όχι ότι πριν δεν ήτανε)...
Αξίζει μέχρι και το τελευταίο €€..
Ο χώρος της όπως πάντα καθαρός και περιποιημένος..
Η Στεφανια έχει αλλάξει μαλλί έχει χάσει κάποια κιλάκια και είναι σκέτη καβλα (όχι ότι πριν δεν ήτανε)...
Αξίζει μέχρι και το τελευταίο €€..
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.857
ευκαιρία ν ερθεις ν το διαπιστώσεις!Έλα βρε πόσο άλλαξε; Να μας ενημερώσει με φωτό
Οι φωτογραφίες δεν αποκαλύπτουν πολλά..
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
άλλαξε αρκετά... Και μπράβο της!!!!Έλα βρε πόσο άλλαξε; Να μας ενημερώσει με φωτό
ευκαιρία ν ερθεις ν το διαπιστώσεις!Έλα βρε πόσο άλλαξε; Να μας ενημερώσει με φωτό
ναι, ευκαιρία είναι αλλά βάλε κι εσύ μια φώτο αφού το ζητάει.... γιατί του χαλάς το χατήρι??
Διαγραμμένο μέλος 36729
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
Μα φωτογραφία σου θα ήταν το ιδανικό.
Για να αποδείξει το ποσό άλλαξες.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.857
δεν είναι θέμα ν χαλάσω η όχι τ χατηρι.απλα πότε δεν ανεβάζω γυμνές φωτογραφίες ούτε πρόκειται ν το κάνω τώρα..ευκαιρία ν ερθεις ν το διαπιστώσεις!Έλα βρε πόσο άλλαξε; Να μας ενημερώσει με φωτό
ναι, ευκαιρία είναι αλλά βάλε κι εσύ μια φώτο αφού το ζητάει.... γιατί του χαλάς το χατήρι??
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.857
εσύ συγκεκριμένα εφόσον χθες μου έστειλες πάλι(είχαμε επικοινωνήσει κ στο παρελθόν) πμ ν σε ενημέρωσω σχετικά με το τι προσφέρω.. πώς ακριβώς θα καταλάβεις την διαφορά εφόσον δεν με έχεις δει ποτέ?Μα φωτογραφία σου θα ήταν το ιδανικό.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.857
Ξεκινήστε την μέρα σας με ένα τονωτικό μασάζ κ απολαύστε την αναζωογονητική εμπειρία που προσφέρω! σταθερά vfm κ στον χώρο μου.. μια ώρα μασαζ (πατημένη)κ happy ending μόνο με 40€!
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 320
- Πόντοι
- 26
Tιμιο το κοριτσι μας !!!!!!!Ξεκινήστε την μέρα σας με ένα τονωτικό μασάζ κ απολαύστε την αναζωογονητική εμπειρία που προσφέρω! σταθερά vfm κ στον χώρο μου.. μια ώρα μασαζ (πατημένη)κ happy ending μόνο με 40€!
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.357
- Πόντοι
- 1.076
η κοπελα προσπαθει κ σε αυτο που προσφερει ειναι μια χαρα.Ο χωρος της ειναι επισης καθαρος κ διακριτικος,στα 40 ευρω ειναι vfm.
Τα γουστα του καθενος κ οι απαιτησεις ειναι διαφορετικες παντα,για μασαζ παντως δοκιμαστε αφοβα.
Τα γουστα του καθενος κ οι απαιτησεις ειναι διαφορετικες παντα,για μασαζ παντως δοκιμαστε αφοβα.
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.618
- Πόντοι
- 496
με πόσα θέλεις να στην παίξουν;Αν είναι ρε σεις να παω να με τριψει γιατι αυτο που κανει δεν ειναι massage και να μου την παιξει για 40ευρω εγω καθομαι στο σπιτι μου.
Με κάνα 5ευρω;
Γιατί μπαίνετε στον κόπο να γράφετε ανούσια μηνύματα δεν μπορώ να καταλάβω.
Wizofoz
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
Κάποια άτομα είναι εντελώς τόπου και χρόνου. Αντιμετωπίζουν το θέμα του μασάζ σαν "Θα πάω να μου την παίξουν"....Με τέτοια αντιμετώπιση δεν θα περάσεις καλά σε οποιαδήποτε κοπέλα σέβεται τον εαυτό της. Άρα κατα επέκταση και στη Στεφανία.
Αν δεν σου αρέσουν οι υπηρεσίες της (και με γειά σου και χαρά σου) πες το με κόσμιο τρόπο και τράβα παρακάτω.
Τα υπόλοιπα όπως είπε και ο φίλος απο πάνω είναι ανούσια.
Αν δεν σου αρέσουν οι υπηρεσίες της (και με γειά σου και χαρά σου) πες το με κόσμιο τρόπο και τράβα παρακάτω.
Τα υπόλοιπα όπως είπε και ο φίλος απο πάνω είναι ανούσια.
Φιλε pirateman,
η κριτική μου αφορα το ολο πακέτο massage +εκτονωση.Αν μου κανει καποια πραγματικα massage και με έχει σωματικά και ψυχικά φτιάξει και προσφερει χειρονακτικη εκτονωση να δωσω το εxtraδακι μου(και φυσικά οχι 5ευρω).
Τωρα αν εσυ θεωρείς massage το τριψιμο που προσφέρει η κοπέλα οκ, ειναι η αποψη σου,απλα να αναφέρω οτι μετα απο πραγματικο-επαγγελματικο massage(30 ευρω) που εκανα σηκώθηκα και ημουν τοσο high λες και είχα πιει 2 λτρ τσιπουρο,σαφώς και δεν περιμένω το ιδιο απο κάποια-ες που λένε απλα οτι κανουν massage αλλα και η υπερβολή πάει σύννεφο.
η κριτική μου αφορα το ολο πακέτο massage +εκτονωση.Αν μου κανει καποια πραγματικα massage και με έχει σωματικά και ψυχικά φτιάξει και προσφερει χειρονακτικη εκτονωση να δωσω το εxtraδακι μου(και φυσικά οχι 5ευρω).
Τωρα αν εσυ θεωρείς massage το τριψιμο που προσφέρει η κοπέλα οκ, ειναι η αποψη σου,απλα να αναφέρω οτι μετα απο πραγματικο-επαγγελματικο massage(30 ευρω) που εκανα σηκώθηκα και ημουν τοσο high λες και είχα πιει 2 λτρ τσιπουρο,σαφώς και δεν περιμένω το ιδιο απο κάποια-ες που λένε απλα οτι κανουν massage αλλα και η υπερβολή πάει σύννεφο.
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.230
- Πόντοι
- 1.336
Φιλε pirateman,
Επαγγελματικό μασάζ, που λες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K