Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.926
Πόντοι
1.191
το μερος που είναι η κοπελα είναι πολύ πριβε που είναι καλο αν εισαι λιγο παντρεμένος... το σπιτι της είναι ολοκαθαρο το υπογειο που κανει μασαζ είναι πολύ διακριτικο και ησυχο.Στον χωρο υπαρχει το μασαζοκρεβατο και το διπλο κρεβατι για το τελειωμα πιο ανετα ….η κοπελα είναι πολύ ευγενικη καθαρη και χαμογελαστη στο μασαζ το προσπαθει,. στο δευτερο μερος ακολουθει σε ότι ζητήσεις τελειωμα ντουζακι ανετο και γεια σας..το αρνητικο στο ολο θεμα είναι ότι η κοπελα εχει λιγα κιλα παραπανω στην περιφερεια ...αλλα στην τιμη που είναι και με τον δικο της χωρο κανω τα στραβα ματια

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
το μερος που είναι η κοπελα είναι πολύ πριβε που είναι καλο αν εισαι λιγο παντρεμένος... το σπιτι της είναι ολοκαθαρο το υπογειο που κανει μασαζ είναι πολύ διακριτικο και ησυχο.Στον χωρο υπαρχει το μασαζοκρεβατο και το διπλο κρεβατι για το τελειωμα πιο ανετα ….η κοπελα είναι πολύ ευγενικη καθαρη και χαμογελαστη στο μασαζ το προσπαθει,. στο δευτερο μερος ακολουθει σε ότι ζητήσεις τελειωμα ντουζακι ανετο και γεια σας..το αρνητικο στο ολο θεμα είναι ότι η κοπελα εχει λιγα κιλα παραπανω στην περιφερεια ...αλλα στην τιμη που είναι και με τον δικο της χωρο κανω τα στραβα ματια
ειναι πολλα τα λεφτα που ζηταει σε αλλους 70 σε αλλους 80 δηλαδη οπου σε πιασει

karkiller

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
21
Το ραντεβού την προηγούμενη βδομάδα, μεσημεράκι στον χώρο της ,εύκολο πάρκινγκ κοντά στο σπίτι.
Ωραίο διαμέρισμα.ζεστός χώρος ,στο γνωστό δωμάτιο με το μασαζοκρέβατο και το στρογγυλό κρεβάτι. Πάντα ένα ντουζ πριν από τη συνεδρία.
Είχα κλείσει 1 ώρα μασαζακι με φραπέ και αναλόγως την όρεξη μου για αργότερα. Ξάπλωσα στο μασαζοκρεβατο και περίμενα τη Στεφανια. Πρόσχαρη και ζεστή όπως πάντα,ωραίο κορμάκι. Όμορφο προσωπάκι και υπέροχα στητά βυζάκια
Στη δουλειά του το κορίτσι είναι τίμιο ,κάνει ωραίο χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα ιδανικό για να χαλαρώσεις από την κούραση όλης της μέρας και να πιεις το φραπεδακι σου μια ωραία χαμογελαστή κοπέλα.
Είναι ομιλητική και πολύ ευχάριστη. Όσες φορές και να πας, δεν τη βαριέσαι.
Στον ερωτικό φραπέ, απογειώνει τον πύραυλο, μέχρι να προσγειωθεί στον προορισμό του, αν επιλέξεις το δεύτερο γύρο.
Τέλος, στο θέμα του χρόνου, είναι άνετη,είχα κλείσει 1 ώρα και έκατσα 1 ώρα και κάτι, όχι σαν κάτι άλλες, τελείωσε ο χρόνος βιάσου κτλ...
Αυτά τα ολίγα από μεριάς μου

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.482
Πόντοι
456
Το ραντεβού την προηγούμενη βδομάδα, μεσημεράκι στον χώρο της ,εύκολο πάρκινγκ κοντά στο σπίτι.
Ωραίο διαμέρισμα.ζεστός χώρος ,στο γνωστό δωμάτιο με το μασαζοκρέβατο και το στρογγυλό κρεβάτι. Πάντα ένα ντουζ πριν από τη συνεδρία.
Είχα κλείσει 1 ώρα μασαζακι με φραπέ και αναλόγως την όρεξη μου για αργότερα. Ξάπλωσα στο μασαζοκρεβατο και περίμενα τη Στεφανια. Πρόσχαρη και ζεστή όπως πάντα,ωραίο κορμάκι. Όμορφο προσωπάκι και υπέροχα στητά βυζάκια
Στη δουλειά του το κορίτσι είναι τίμιο ,κάνει ωραίο χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα ιδανικό για να χαλαρώσεις από την κούραση όλης της μέρας και να πιεις το φραπεδακι σου μια ωραία χαμογελαστή κοπέλα.
Στον ερωτικό φραπέ, απογειώνει τον πύραυλο, μέχρι να προσγειωθεί στον προορισμό του, αν επιλέξεις το δεύτερο γύρο.
Τέλος, στο θέμα του χρόνου, είναι άνετη,είχα κλείσει 1 ώρα και έκατσα 1 ώρα και κάτι, όχι σαν κάτι άλλες, τελείωσε ο χρόνος βιάσου κτλ...
βυζακια ???ΒΥΖΑΡΕΣ !!!!

caldera

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
43
Πόντοι
0
Καλησπερα, Στεφανια θα μπορουσα εχω το τηλεφωνο σου;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Τι έγινε ? επέστρεψε το στρογγυλλο κρεβατι?

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.039
Πόντοι
1.436
βυζαρες ,και στρογγυλο κρεβατι?δεν τα ειχα υποψιν μου αυτα,μπορει και να τα ειχα περασει ξεσκουρα.ειχα μεινει στο σχετικα καλο μασαζ και την χειρονακτικη.οποτε μπορει και να ειναι ενδιαφερων το πακετο για μενα.λες στεφανια μου?

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.801
βυζαρες ,και στρογγυλο κρεβατι?δεν τα ειχα υποψιν μου αυτα,μπορει και να τα ειχα περασει ξεσκουρα.ειχα μεινει στο σχετικα καλο μασαζ και την χειρονακτικη.οποτε μπορει και να ειναι ενδιαφερων το πακετο για μενα.λες στεφανια μου?
καλησπέρα Φρανκ! έχουμε μιλήσει στο τηλ αναλυτικά αρκετές φορές κ σε έχω ενημερώσει αν θυμάσαι σχετικά με τις παρεχόμενες απολαύσεις κ τον τρόπο που λειτουργώ.οταν το αποφάσεις ν με συναντήσεις, ευχαριστως θα σε περιμένω!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.801

Leon4861 Τι έγινε ? επέστρεψε το στρογγυλλο κρεβατι?
Έλα ντε!μάλλον κάποιο λάθος στην διατύπωση έκανε ο karkiller ;)

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.358
Πόντοι
8.815
Περασμα απο Στεφανια να δω τι παιζει. Ξεκινησα για το προγραμμα των 40,κυλησε πολυ ωραια τελικα και αποφασισα να κατσω παραπανω. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος συνολικα! Περιοχη πολυ ομορφη οπως και ο χωρος επισης.Ευχαριστη παρουσια η Στεφανια και πολυ ευγενικη. Θα την ξαναεπισκεφθω.

karkiller

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
21
Leon4861 Τι έγινε ? επέστρεψε το στρογγυλλο κρεβατι?
Έλα ντε!μάλλον κάποιο λάθος στην διατύπωση έκανε ο karkiller ;)

Σωστά, κάτι άλλο ήθελα να γράψω και το ότο κορέκτ του κινητού μου έγραψε αυτό

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.801
Καλή Κυριακή ν έχουμε!

Συνημμένα

• IMG_20201018_111145.jpg
    IMG_20201018_111145.jpg
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 254

gol1934

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
1
λιαν προσφατη επισκεψη μετα απο καιρο στην στεφανια στο νεο της χωρο σε ενα ευχαριστο περιβαλον με την καθαρη πετσετα τις σφραγισμενες παντοφλες το απαραιτητο μπανακι με το καλο μασαζ κ την ωραια εκτονωση!!για ..χαλαρωση!!! στις υπηρεσιες της ειναι εξαιρετικη εχει χασει κ τα κιλακια της μια κουκλιτσα με αψογη συμπεριφορα!κοστος για μια γεματη ωρα 40 ευρω!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom