το μερος που είναι η κοπελα είναι πολύ πριβε που είναι καλο αν εισαι λιγο παντρεμένος... το σπιτι της είναι ολοκαθαρο το υπογειο που κανει μασαζ είναι πολύ διακριτικο και ησυχο.Στον χωρο υπαρχει το μασαζοκρεβατο και το διπλο κρεβατι για το τελειωμα πιο ανετα ….η κοπελα είναι πολύ ευγενικη καθαρη και χαμογελαστη στο μασαζ το προσπαθει,. στο δευτερο μερος ακολουθει σε ότι ζητήσεις τελειωμα ντουζακι ανετο και γεια σας..το αρνητικο στο ολο θεμα είναι ότι η κοπελα εχει λιγα κιλα παραπανω στην περιφερεια ...αλλα στην τιμη που είναι και με τον δικο της χωρο κανω τα στραβα ματια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
ειναι πολλα τα λεφτα που ζηταει σε αλλους 70 σε αλλους 80 δηλαδη οπου σε πιασειτο μερος που είναι η κοπελα είναι πολύ πριβε που είναι καλο αν εισαι λιγο παντρεμένος... το σπιτι της είναι ολοκαθαρο το υπογειο που κανει μασαζ είναι πολύ διακριτικο και ησυχο.Στον χωρο υπαρχει το μασαζοκρεβατο και το διπλο κρεβατι για το τελειωμα πιο ανετα ….η κοπελα είναι πολύ ευγενικη καθαρη και χαμογελαστη στο μασαζ το προσπαθει,. στο δευτερο μερος ακολουθει σε ότι ζητήσεις τελειωμα ντουζακι ανετο και γεια σας..το αρνητικο στο ολο θεμα είναι ότι η κοπελα εχει λιγα κιλα παραπανω στην περιφερεια ...αλλα στην τιμη που είναι και με τον δικο της χωρο κανω τα στραβα ματια
Το ραντεβού την προηγούμενη βδομάδα, μεσημεράκι στον χώρο της ,εύκολο πάρκινγκ κοντά στο σπίτι.
Ωραίο διαμέρισμα.ζεστός χώρος ,στο γνωστό δωμάτιο με το μασαζοκρέβατο και το στρογγυλό κρεβάτι. Πάντα ένα ντουζ πριν από τη συνεδρία.
Είχα κλείσει 1 ώρα μασαζακι με φραπέ και αναλόγως την όρεξη μου για αργότερα. Ξάπλωσα στο μασαζοκρεβατο και περίμενα τη Στεφανια. Πρόσχαρη και ζεστή όπως πάντα,ωραίο κορμάκι. Όμορφο προσωπάκι και υπέροχα στητά βυζάκια
Στη δουλειά του το κορίτσι είναι τίμιο ,κάνει ωραίο χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα ιδανικό για να χαλαρώσεις από την κούραση όλης της μέρας και να πιεις το φραπεδακι σου μια ωραία χαμογελαστή κοπέλα.
Είναι ομιλητική και πολύ ευχάριστη. Όσες φορές και να πας, δεν τη βαριέσαι.
Στον ερωτικό φραπέ, απογειώνει τον πύραυλο, μέχρι να προσγειωθεί στον προορισμό του, αν επιλέξεις το δεύτερο γύρο.
Τέλος, στο θέμα του χρόνου, είναι άνετη,είχα κλείσει 1 ώρα και έκατσα 1 ώρα και κάτι, όχι σαν κάτι άλλες, τελείωσε ο χρόνος βιάσου κτλ...
Αυτά τα ολίγα από μεριάς μου
Ωραίο διαμέρισμα.ζεστός χώρος ,στο γνωστό δωμάτιο με το μασαζοκρέβατο και το στρογγυλό κρεβάτι. Πάντα ένα ντουζ πριν από τη συνεδρία.
Είχα κλείσει 1 ώρα μασαζακι με φραπέ και αναλόγως την όρεξη μου για αργότερα. Ξάπλωσα στο μασαζοκρεβατο και περίμενα τη Στεφανια. Πρόσχαρη και ζεστή όπως πάντα,ωραίο κορμάκι. Όμορφο προσωπάκι και υπέροχα στητά βυζάκια
Στη δουλειά του το κορίτσι είναι τίμιο ,κάνει ωραίο χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα ιδανικό για να χαλαρώσεις από την κούραση όλης της μέρας και να πιεις το φραπεδακι σου μια ωραία χαμογελαστή κοπέλα.
Στον ερωτικό φραπέ, απογειώνει τον πύραυλο, μέχρι να προσγειωθεί στον προορισμό του, αν επιλέξεις το δεύτερο γύρο.
Τέλος, στο θέμα του χρόνου, είναι άνετη,είχα κλείσει 1 ώρα και έκατσα 1 ώρα και κάτι, όχι σαν κάτι άλλες, τελείωσε ο χρόνος βιάσου κτλ...
ALITIS84
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2017
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
Κουκλίτσα μου εσύ....Καλημέρα με ένα γλυκό χαμόγελο να πάει καλά η εβδομάδα!
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.482
- Πόντοι
- 456
βυζακια ???ΒΥΖΑΡΕΣ !!!!Το ραντεβού την προηγούμενη βδομάδα, μεσημεράκι στον χώρο της ,εύκολο πάρκινγκ κοντά στο σπίτι.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Το ραντεβού την προηγούμενη βδομάδα, μεσημεράκι στον χώρο της ,εύκολο πάρκινγκ κοντά στο σπίτι.
Τι έγινε ? επέστρεψε το στρογγυλλο κρεβατι?
βυζαρες ,και στρογγυλο κρεβατι?δεν τα ειχα υποψιν μου αυτα,μπορει και να τα ειχα περασει ξεσκουρα.ειχα μεινει στο σχετικα καλο μασαζ και την χειρονακτικη.οποτε μπορει και να ειναι ενδιαφερων το πακετο για μενα.λες στεφανια μου?
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.801
καλησπέρα Φρανκ! έχουμε μιλήσει στο τηλ αναλυτικά αρκετές φορές κ σε έχω ενημερώσει αν θυμάσαι σχετικά με τις παρεχόμενες απολαύσεις κ τον τρόπο που λειτουργώ.οταν το αποφάσεις ν με συναντήσεις, ευχαριστως θα σε περιμένω!βυζαρες ,και στρογγυλο κρεβατι?δεν τα ειχα υποψιν μου αυτα,μπορει και να τα ειχα περασει ξεσκουρα.ειχα μεινει στο σχετικα καλο μασαζ και την χειρονακτικη.οποτε μπορει και να ειναι ενδιαφερων το πακετο για μενα.λες στεφανια μου?
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.801
Leon4861 Τι έγινε ? επέστρεψε το στρογγυλλο κρεβατι?
Έλα ντε!μάλλον κάποιο λάθος στην διατύπωση έκανε ο karkiller ;)
Περασμα απο Στεφανια να δω τι παιζει. Ξεκινησα για το προγραμμα των 40,κυλησε πολυ ωραια τελικα και αποφασισα να κατσω παραπανω. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος συνολικα! Περιοχη πολυ ομορφη οπως και ο χωρος επισης.Ευχαριστη παρουσια η Στεφανια και πολυ ευγενικη. Θα την ξαναεπισκεφθω.
Leon4861 Τι έγινε ? επέστρεψε το στρογγυλλο κρεβατι?
Έλα ντε!μάλλον κάποιο λάθος στην διατύπωση έκανε ο karkiller ;)
Σωστά, κάτι άλλο ήθελα να γράψω και το ότο κορέκτ του κινητού μου έγραψε αυτό
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.801
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.801
λιαν προσφατη επισκεψη μετα απο καιρο στην στεφανια στο νεο της χωρο σε ενα ευχαριστο περιβαλον με την καθαρη πετσετα τις σφραγισμενες παντοφλες το απαραιτητο μπανακι με το καλο μασαζ κ την ωραια εκτονωση!!για ..χαλαρωση!!! στις υπηρεσιες της ειναι εξαιρετικη εχει χασει κ τα κιλακια της μια κουκλιτσα με αψογη συμπεριφορα!κοστος για μια γεματη ωρα 40 ευρω!!
FOTINOS 54
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Like
- 232
- Πόντοι
- 21
χρόνια πολλά
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.