Καλά ρε παιδιά, διαβάζω τι γράφετε, καλές υπηρεσίες φαίνεται να παρέχει η συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά πως εμπιστεύεστε κάποια ανεξάρτητη με 'μπερδεμένο' πρόγραμμα που από την μια κάνει κάτι παραπάνω και από την άλλη όχι. Και αυτό το παραπάνω μέχρι που πάει; Δεν σκέφτεστε καθόλου τα Σ.Μ.Ν. ή μην σας μαζέψουν μαζί με αυτή; Έχει άδεια το συγκεκριμένο μαγαζί; Περνάει από εξετάσεις η κοπέλα; Απλές βασικές ερωτήσεις που δεν έχω δει να γίνονται από κανέναν !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.558
- Πόντοι
- 456
δλδ, πραγματικα πιστευεις οτι στα λαδομαγαζα που ολες σκυλοπηδιουνται και γλυφονται απο τον καθε τυχαιο ,οτι κανουν εξετασεις συχνοτερα απο μια κοπελα που κινδυνευει καθημερινα η υγεια της και ειναι αυτοσυντηρουμενη ?αν μου βρεις ενα μαγαζι να εχει αδεια γι'αυτο που πραγματικα γινεται εκει μεσα να μου τρυπησεις την μυτη.οσο για το παραπανω της στεφανιας ,το ποσο κοστιζει και λοιπες κοινες αποριες ,υπαρχει τηλεφωνο και viber που επικοινωνεις μαζι της ευκολα. οσο για τα υπολοιπα προσοντα και μη ,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.δοξα τω θεω ποικιλια ακομη υπαρχει.Καλά ρε παιδιά, διαβάζω τι γράφετε, καλές υπηρεσίες φαίνεται να παρέχει η συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά πως εμπιστεύεστε κάποια ανεξάρτητη με 'μπερδεμένο' πρόγραμμα που από την μια κάνει κάτι παραπάνω και από την άλλη όχι. Και αυτό το παραπάνω μέχρι που πάει; Δεν σκέφτεστε καθόλου τα Σ.Μ.Ν. ή μην σας μαζέψουν μαζί με αυτή; Έχει άδεια το συγκεκριμένο μαγαζί; Περνάει από εξετάσεις η κοπέλα; Απλές βασικές ερωτήσεις που δεν έχω δει να γίνονται από κανέναν !
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
λοιπον μπορεις να δοκιμασεις πρωτα κανα τρανς οπως γραφεις ;) και μετα μας λες και τις υπολοιπες μαλακιες σουΚαλά ρε παιδιά, διαβάζω τι γράφετε, καλές υπηρεσίες φαίνεται να παρέχει η συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά πως εμπιστεύεστε κάποια ανεξάρτητη με 'μπερδεμένο' πρόγραμμα που από την μια κάνει κάτι παραπάνω και από την άλλη όχι. Και αυτό το παραπάνω μέχρι που πάει; Δεν σκέφτεστε καθόλου τα Σ.Μ.Ν. ή μην σας μαζέψουν μαζί με αυτή; Έχει άδεια το συγκεκριμένο μαγαζί; Περνάει από εξετάσεις η κοπέλα; Απλές βασικές ερωτήσεις που δεν έχω δει να γίνονται από κανέναν !
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 839
- Πόντοι
- 96
Αχαχαχαχαχααααα!!! Καλως τονΑπλές βασικές ερωτήσεις που δεν έχω δει να γίνονται από κανέναν !
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.859
Καλή Κυριακή!
Κοντά σας κ σήμερα, πάντα με την καλύτερη διάθεση
Bigdaddysss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 826
- Πόντοι
- 366
Καλή Κυριακή!
Καλή Κυριακή γλυκό μου κορίτσι.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.859
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.859
ΣτέφηΚ γόβες χρώμα καλοκαιρινό!
Στέφη καλοκαιρινή θέα
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Θεά.....
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.859
Καλημέρα κ ωραία η αναβάθμιση!
Σαν face book μοιάζει!
Σαν face book μοιάζει!
xristopoulos_89
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2016
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Παιδιά κάποιος το τηλ σε pm γιατί το έχασα....
xristopoulos_89
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2016
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Βίκυ το τηλέφωνο σου please......
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.859
[quote author=xristopoulos_89 link=undefined date=undefined]Βίκυ το τηλέφωνο σου please...... [/quote]
Στείλε μου μήνυμα πμ γτ δεν μπορώ ν σου στείλω εγω.. λίγο δύσχρηστη η μορφή του σαιτ
Στείλε μου μήνυμα πμ γτ δεν μπορώ ν σου στείλω εγω.. λίγο δύσχρηστη η μορφή του σαιτ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K