Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Chessis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλά ρε παιδιά, διαβάζω τι γράφετε, καλές υπηρεσίες φαίνεται να παρέχει η συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά πως εμπιστεύεστε κάποια ανεξάρτητη με 'μπερδεμένο' πρόγραμμα που από την μια κάνει κάτι παραπάνω και από την άλλη όχι. Και αυτό το παραπάνω μέχρι που πάει; Δεν σκέφτεστε καθόλου τα Σ.Μ.Ν. ή μην σας μαζέψουν μαζί με αυτή; Έχει άδεια το συγκεκριμένο μαγαζί; Περνάει από εξετάσεις η κοπέλα; Απλές βασικές ερωτήσεις που δεν έχω δει να γίνονται από κανέναν !

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Καλά ρε παιδιά, διαβάζω τι γράφετε, καλές υπηρεσίες φαίνεται να παρέχει η συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά πως εμπιστεύεστε κάποια ανεξάρτητη με 'μπερδεμένο' πρόγραμμα που από την μια κάνει κάτι παραπάνω και από την άλλη όχι. Και αυτό το παραπάνω μέχρι που πάει; Δεν σκέφτεστε καθόλου τα Σ.Μ.Ν. ή μην σας μαζέψουν μαζί με αυτή; Έχει άδεια το συγκεκριμένο μαγαζί; Περνάει από εξετάσεις η κοπέλα; Απλές βασικές ερωτήσεις που δεν έχω δει να γίνονται από κανέναν !
δλδ, πραγματικα πιστευεις οτι στα λαδομαγαζα που ολες σκυλοπηδιουνται και γλυφονται απο τον καθε τυχαιο ,οτι κανουν εξετασεις συχνοτερα απο μια κοπελα που κινδυνευει καθημερινα η υγεια της και ειναι αυτοσυντηρουμενη ?αν μου βρεις ενα μαγαζι να εχει αδεια γι'αυτο που πραγματικα γινεται εκει μεσα να μου τρυπησεις την μυτη.οσο για το παραπανω της στεφανιας ,το ποσο κοστιζει και λοιπες κοινες αποριες ,υπαρχει τηλεφωνο και viber που επικοινωνεις μαζι της ευκολα. οσο για τα υπολοιπα προσοντα και μη ,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.δοξα τω θεω ποικιλια ακομη υπαρχει.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
λοιπον μπορεις να δοκιμασεις πρωτα κανα τρανς οπως γραφεις  ;) :grin:  και μετα μας λες και τις υπολοιπες μαλακιες σου  :headbaning1: :headbaning2:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.859
Καλή Κυριακή!
Κοντά σας κ σήμερα, πάντα με την καλύτερη διάθεση :)

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.859
New hair,new mood ;)

Συνημμένα

• IMG_20200730_152640.jpg
    IMG_20200730_152640.jpg
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 736

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.426
Πόντοι
26.236
Γάμπα για πασαρέλα ! Δε χωράει στη photo !!! ΟΛΕ !!!

• Like
Αντιδράσεις: skef11

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
Είναι θεά πολύ καλή δεν υπάρχει καλύτερη με όσες έχω πάει αξίζει.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.859
Καλημέρα κ ωραία η αναβάθμιση!
Σαν face book μοιάζει!

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
839
Πόντοι
96
ε ναι, επιτελους εβαλαν τα likes...

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.859
[quote author=xristopoulos_89 link=undefined date=undefined]Βίκυ το τηλέφωνο σου please...... [/quote]
Στείλε μου μήνυμα πμ γτ δεν μπορώ ν σου στείλω εγω.. λίγο δύσχρηστη η μορφή του σαιτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom