αναβεις και κερι στο ναο της ιερειας οταν πας τυπε?
Μόνο κερί; Προσεύχομαι κιόλας στην ιερά μονή της...
αναβεις και κερι στο ναο της ιερειας οταν πας τυπε?
Μόνο κερί; Προσεύχομαι κιόλας στην ιερά μονή της...
την αλλη φορα τοτε αναψε και λαμπαδα στο μποι σου.
το μπροστινο το δινει , το πισω απ'ό,τι ξερω οχι αλλά για περισσοτερες λεπτομερειες μπορεις να ρωτησεις την ιδια στο τηλεφωνο που εχει κατω απο το αβαταρ τηςτελικά η στεφανία το δίνει το κουτάκι της ή μονο φραπέ βαράει;;;
Μου την άναψε η Στεφανία τη λαμπάδα, την έκανε δυναμίτη και την ανατίναξε!!!
το μπροστινο το δινει , το πισω απ'ό,τι ξερω οχι αλλά για περισσοτερες λεπτομερειες μπορεις να ρωτησεις την ιδια στο τηλεφωνο που εχει κατω απο το αβαταρ της
γεια σου ρε βικακι και αστους να λενε.Όμορφες καλησπερες!
Κοντά σας κ αυτό το σκ στον πολύ όμορφο χώρο μου,να σας κρατήσει συντροφιά σαν οαση!
Στεφανια την λενε την κοπελα...!!!γεια σου ρε βικακι και αστους να λενε.
Εάν έπαιζε χειρονακτικο στα στούντιο θα είχαμε γλιτώσει πολλά χρήματανα προσεχετε την αλλη φορα μη βαλετε καμμια πυρκαγια στην πολυκατοικια. :S :S :S
ασε μας ρε φιλε που πας να μας πεισεις οτι ειναι τοπ επιλογη η δικια σου.
μια μετριοτητα ειναι που απλα προσπαθει κι αν δεν ειχε και το χειρωνακτικο στο προγραμμα θα βαραγε μυγες.
σωωπα ρε φιλε. κανει και σεξ η Β.Σ?
εδω η ιδια μας πουλαει φουμαρα οτι κανει μονο μασαζ και υπο προυποθεσεις μονο,αν εχει φεγγαρι,αν ειναι αναδρομος ο Ερμης κλπ κλπ αρλουμπες μπορει να κανει κατι πιο αισθησιακο.
να προσεχετε την αλλη φορα μη βαλετε καμμια πυρκαγια στην πολυκατοικια. :S :S :S
ασε μας ρε φιλε που πας να μας πεισεις οτι ειναι τοπ επιλογη η δικια σου.
μια μετριοτητα ειναι που απλα προσπαθει κι αν δεν ειχε και το χειρωνακτικο στο προγραμμα θα βαραγε μυγες.
Ευχαριστούμε μεγάλε χάρισμα σου , θα κλαίμε βέβαια αλλα χαλάλι σου ...Φιλαράκι, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, απλώς λέω τη γνώμη μου...
Όποιος θέλει πάει, όποιος δεν θέλει δεν πάει