Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
Για να είναι λίγο πιο ξεκάθαρο σε κάποιους που δεν την έχουν δει, γιατί ο φίλος το γράφει ευγενικά, πρέπει να είσαι απελπισμένος ή να έχεις πολύ χαμηλά στάνταρ για να πας με Στεφανία. Δύσκολα αν την συναντούσες έξω τυχαία και στην έπεφτε θα εμπαινες. Πόσο μάλλον να σκάσεις κι ολας τα φράγκα που ζητάει τα οποία είναι υπερβολικά.
Φυσικά και πριν μου την πέσετε, η κοπέλα μασάζ προμοταρει, απλά επειδή της ζητούσαν το κάτι παραπάνω είπε να βγάλει κι αυτή κάνα φράγκο παραπάνω. ΜΑΓΚΙΆ ΤΗΣ! Εξάλλου προσωπική άποψη εκφράζω, σίγουρα θα υπάρχουν κι αυτοί που θα την θεωρούν άνω του μέσου όρου όπως ο φίλος παραπάνω. Για μένα κάτω από τη βάση εμφανισιακά πάντα μιλώντας.
Το μασάζ τώρα που αυτό ουσιαστικά προωθεί, αν και το πουλάει ωραία και σε προϊδεάζει, είναι ερασιτεχνικό. Δεν είναι κακό δεν είναι χαιδεμα, όμως όποιος έχει κάνει μασάζ με επαγγελματία καταλαβαίνει ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά από αυτό που κάνει η κοπέλα. Προσπαθεί αλλά ως εκεί.
Αν δεν είχε ενσωματώσει στο πρόγραμμά της το χειρονακτικο happy end δεν θα συζητούσαμε καν.
Για όποιον έχει την απορία ας την συναντήσει, για μια φορά για την γνωριμία και να σου φύγει και η απορία καλά είναι.

Όλα τα παραπάνω φυσικά εκφράζουν προσωπική άποψη και με βάση τα δικά μου στάνταρ. Ο καθένας έχει την άποψή του και καλό είναι να την λέει για να μπορούν οι νέοι να βγάζουν ευκολότερα συμπεράσματα.

[/quote δηλαδη σαν να λεμε,εσυ εσαι παλιος?ωραια πραματα.

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
498
Πόντοι
26
μπορεί κάποιος με pm να μου θυμίσει τις τιμές της ??

Koolkat

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2020
Like
6
Πόντοι
0
Καλούτσικη. Ομορφούλα και φιλικη. Σιγουρα αξιζει δοκιμη.

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6

Αν δεν είχε ενσωματώσει στο πρόγραμμά της το χειρονακτικο happy end δεν θα συζητούσαμε καν.

αυτο ακριβως και τιποτα αλλο...δεν θα την πλησιαζε κανεις...μα κανεις χωρις εκτονωση!!

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.618
Πόντοι
496
Είναι ωραία φάση βρε μακάρι να υπήρχαν κιαλλες με το ίδιο πρόγραμμα και χώρο.

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.021
Πόντοι
96
Για να είναι λίγο πιο ξεκάθαρο σε κάποιους που δεν την έχουν δει, γιατί ο φίλος το γράφει ευγενικά, πρέπει να είσαι απελπισμένος ή να έχεις πολύ χαμηλά στάνταρ για να πας με Στεφανία. Δύσκολα αν την συναντούσες έξω τυχαία και στην έπεφτε θα εμπαινες. Πόσο μάλλον να σκάσεις κι ολας τα φράγκα που ζητάει τα οποία είναι υπερβολικά.
Φυσικά και πριν μου την πέσετε, η κοπέλα μασάζ προμοταρει, απλά επειδή της ζητούσαν το κάτι παραπάνω είπε να βγάλει κι αυτή κάνα φράγκο παραπάνω. ΜΑΓΚΙΆ ΤΗΣ! Εξάλλου προσωπική άποψη εκφράζω, σίγουρα θα υπάρχουν κι αυτοί που θα την θεωρούν άνω του μέσου όρου όπως ο φίλος παραπάνω. Για μένα κάτω από τη βάση εμφανισιακά πάντα μιλώντας.
Το μασάζ τώρα που αυτό ουσιαστικά προωθεί, αν και το πουλάει ωραία και σε προϊδεάζει, είναι ερασιτεχνικό. Δεν είναι κακό δεν είναι χαιδεμα, όμως όποιος έχει κάνει μασάζ με επαγγελματία καταλαβαίνει ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά από αυτό που κάνει η κοπέλα. Προσπαθεί αλλά ως εκεί.
Για όποιον έχει την απορία ας την συναντήσει, για μια φορά για την γνωριμία και να σου φύγει και η απορία καλά είναι.

Όλα τα παραπάνω φυσικά εκφράζουν προσωπική άποψη και με βάση τα δικά μου στάνταρ. Ο καθένας έχει την άποψή του και καλό είναι να την λέει για να μπορούν οι νέοι να βγάζουν ευκολότερα συμπεράσματα.
συναγωνιστη μια χαρα τα ειπες!!

karkiller

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
21
Είναι η πολλοστή φορά που κάνω κριτική και για τη συγκεκριμένη κοπέλα
Την έχω συναντήσει πολλές φορές, με όλα τα είδη των προγραμμάτων που προσφέρει και το πάλευα εδώ και καιρό για την επόμενη φορά
Τελικά τα κατάφερα προχτές και την επισκέφθηκα στον όμορφο χώρο της.
Ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία όλες τις φορές ! Άκρως αισθησιακή και ερωτική με τρομερό χέρι που σε ανακουφίζει από τους πόνους με το εξαιρετικό μασάζ και στη συνέχεια απογειώνει τον πύραυλο, όπως ξέρει μόνο αυτή!!
Έχω δοκιμάσει τις περισσότερες μασέζ του χώρου,πραγματικά η Στεφανία το ξέρει να κάνει ωραίο συνδυασμό
Το δυνατό της σημείο είναι ο επαγγελματισμός και η διάθεση να σε κάνει να περάσεις καλά.
Ευγενική, χαμογελαστή , πάντα περνάς καλά, άν έχεις την ανάλογη συμπεριφορά απέναντι της και αξίζει τα λεφτά
Ελπίζω να καταφέρω σύντομα να έρθω και πάλι στο ναό σου, ιέρεια Στεφανία !

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.426
Πόντοι
26.236
Ναι ,οκ , σίγουρα .

petergsp