GeorgeKxx9
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2018
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Είχε πει πως όχι...Καλώς σε ευχαριστώ
Είχε πει πως όχι...Καλώς σε ευχαριστώ
Για να είναι λίγο πιο ξεκάθαρο σε κάποιους που δεν την έχουν δει, γιατί ο φίλος το γράφει ευγενικά, πρέπει να είσαι απελπισμένος ή να έχεις πολύ χαμηλά στάνταρ για να πας με Στεφανία. Δύσκολα αν την συναντούσες έξω τυχαία και στην έπεφτε θα εμπαινες. Πόσο μάλλον να σκάσεις κι ολας τα φράγκα που ζητάει τα οποία είναι υπερβολικά.
Φυσικά και πριν μου την πέσετε, η κοπέλα μασάζ προμοταρει, απλά επειδή της ζητούσαν το κάτι παραπάνω είπε να βγάλει κι αυτή κάνα φράγκο παραπάνω. ΜΑΓΚΙΆ ΤΗΣ! Εξάλλου προσωπική άποψη εκφράζω, σίγουρα θα υπάρχουν κι αυτοί που θα την θεωρούν άνω του μέσου όρου όπως ο φίλος παραπάνω. Για μένα κάτω από τη βάση εμφανισιακά πάντα μιλώντας.
Το μασάζ τώρα που αυτό ουσιαστικά προωθεί, αν και το πουλάει ωραία και σε προϊδεάζει, είναι ερασιτεχνικό. Δεν είναι κακό δεν είναι χαιδεμα, όμως όποιος έχει κάνει μασάζ με επαγγελματία καταλαβαίνει ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά από αυτό που κάνει η κοπέλα. Προσπαθεί αλλά ως εκεί.
Αν δεν είχε ενσωματώσει στο πρόγραμμά της το χειρονακτικο happy end δεν θα συζητούσαμε καν.
Για όποιον έχει την απορία ας την συναντήσει, για μια φορά για την γνωριμία και να σου φύγει και η απορία καλά είναι.
Όλα τα παραπάνω φυσικά εκφράζουν προσωπική άποψη και με βάση τα δικά μου στάνταρ. Ο καθένας έχει την άποψή του και καλό είναι να την λέει για να μπορούν οι νέοι να βγάζουν ευκολότερα συμπεράσματα.
[/quote δηλαδη σαν να λεμε,εσυ εσαι παλιος?ωραια πραματα.
μπορεί κάποιος με pm να μου θυμίσει τις τιμές της ??
συναγωνιστη μια χαρα τα ειπες!!Για να είναι λίγο πιο ξεκάθαρο σε κάποιους που δεν την έχουν δει, γιατί ο φίλος το γράφει ευγενικά, πρέπει να είσαι απελπισμένος ή να έχεις πολύ χαμηλά στάνταρ για να πας με Στεφανία. Δύσκολα αν την συναντούσες έξω τυχαία και στην έπεφτε θα εμπαινες. Πόσο μάλλον να σκάσεις κι ολας τα φράγκα που ζητάει τα οποία είναι υπερβολικά.
Φυσικά και πριν μου την πέσετε, η κοπέλα μασάζ προμοταρει, απλά επειδή της ζητούσαν το κάτι παραπάνω είπε να βγάλει κι αυτή κάνα φράγκο παραπάνω. ΜΑΓΚΙΆ ΤΗΣ! Εξάλλου προσωπική άποψη εκφράζω, σίγουρα θα υπάρχουν κι αυτοί που θα την θεωρούν άνω του μέσου όρου όπως ο φίλος παραπάνω. Για μένα κάτω από τη βάση εμφανισιακά πάντα μιλώντας.
Το μασάζ τώρα που αυτό ουσιαστικά προωθεί, αν και το πουλάει ωραία και σε προϊδεάζει, είναι ερασιτεχνικό. Δεν είναι κακό δεν είναι χαιδεμα, όμως όποιος έχει κάνει μασάζ με επαγγελματία καταλαβαίνει ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά από αυτό που κάνει η κοπέλα. Προσπαθεί αλλά ως εκεί.
Αν δεν είχε ενσωματώσει στο πρόγραμμά της το χειρονακτικο happy end δεν θα συζητούσαμε καν.
Για όποιον έχει την απορία ας την συναντήσει, για μια φορά για την γνωριμία και να σου φύγει και η απορία καλά είναι.
Όλα τα παραπάνω φυσικά εκφράζουν προσωπική άποψη και με βάση τα δικά μου στάνταρ. Ο καθένας έχει την άποψή του και καλό είναι να την λέει για να μπορούν οι νέοι να βγάζουν ευκολότερα συμπεράσματα.
Ναι ,οκ , σίγουρα .
Τι..? δεν τον πιστευεις..???!!!Ναι ,οκ , σίγουρα .
Ναι ,οκ , σίγουρα .
Λίγα με τη ζαργάνα μου ...Δεν υποχρέωσα κανέναν να πάει, ούτε αγαπούλης είμαι ...
Είπα απ΄λα τη γνώμη μου
Λίγα με τη ζαργάνα μου ...
Εσυ τώρα ρε μεγάλε τι χοροπηδάς ?
Το κορίτσι έχει το γνωστό μειονέκτημα της περιφέρειας
Εσυ τώρα ρε μεγάλε τι χοροπηδάς ?
Έχεις δει photo βασιλικής ζαργάνας ?
Θα σου κοπεί το πήδημα ...
Θες να πεις μηπως οτι Βικυ και Στεφανια ειναι ενα ατομο?