erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.230
- Πόντοι
- 1.336
Πριν 3 χρόνια ήμουν στην περιοχή του νέου ψυχικού για δουλειά
προέκυψε ένα 2ωρο κενό και ψάχνοντας στο ταμπλετ βρήκα το μωρό στην περιοχή
πήρα τηλέφωνο και ζήτησα φουλ πρόγραμμα αν θυμάμαι καλά στα 70 ε
αλλά ήθελα μέσα στο 2 ωρο που είχα διαθέσιμο
αρχικά μου είπε ότι δεν μπορούσε μετά από λίγο με πήρε τηλέφωνο και κλείσαμε μετά από μισή ώρα
πάω στο τσαρδί ένα υπόγειο σε κάθετο δρόμο στην κηφισιας
ήταν ανοιχτά μπαίνω μέσα και από πίσω εμφανίζεται η στεφάνια με ένα λουλουδένιο στεφάνι στο κεφάλι χοντρουλα συμπαθητική φάτσα
λέω είμαι ο τάδε που μιλήσαμε πριν για φουλ προγραμμα εκεί άρχισε να μου τα μασάει θα δούμε πως θα πάει και κάτι τέτοια επέμενα ότι θα περνούσα μόνο για φουλ όποτε το δέχτηκε
βέβαια το κλίμα είχε λίγο στραβώσει
στο μασάζ μούγκα στην στρούγκα το κορίτσι είχε πιει το αμίλητο νερό κάποιες προσπάθειες από μέρους μου για να σπάσει ο πάγος δεν είχαν αποτέλεσμα
γύρισμα ανάσκελα αρχίζω να χουφτώνω παίρνει μπρος και αυτή και αρχίζει πίπα
πάμε στο κρεβάτι συνεχίζει πίπα ζητάω να την γλύψω μου λέει δεν θέλει γιατί δεν είναι κλειτοριδική και κάτι τέτοιες παπαριες
προχωράμε στο σεξ τον τρώει κανονικά χωρίς μα μου
το συμπέρασμα από αυτή τη συνεύρεση ψύχρα στην ατμόσφαιρα δεν έκλαψα τα λεφτά μου αλλά δεν βρήκα κάποιο λόγο να την επαναλάβω
Ευχαριστούμε φίλε για την ενημέρωση! Μια σημείωση σε αυτά που είπες για παπαριές μόνο. Δεν είμαι γυναίκα για να ξέρω τι ισχύει ακριβώς! ξέρω μόνο ότι και η γυναίκα μου δεν είναι κλειτοριδική και δεν της αρέσει το γλυφομούνι!
Από τις συνευρέσεις μου τώρα με τη Στεφανία, έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα. Αν θες να πας και να κάνεις αυτά που έχεις σχεδιάσει στο μυαλό σου να κάνεις πολύ πιθανό το αποτέλεσμα να μη σε δικαιώσει! Η Στεφανία θέλει να πας, να αφεθείς στα χεράκια της και στις μαλάξεις της και αφού το απολαύσεις και χαλαρώσεις πας σε ένα απλό και όμορφο 2ο μέρος. Αν πας μόνο για το 2ο μέρος μην πας καθόλου στη Στεφανία. Λογικά δεν...
εγώ ακολουθώ τα νερά της και περνάω ΥΠΕΡΟΧΑ!
Είναι όπως το δει κανείς και τι θέλει κάθε φορά!