Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

gol1934

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
1
οι υπηρεσιες της βικυς ειναι καλες !παιδια! οποιος το σκεφτεται να παει αξιζει!!ασχετα εαν ειχα μια παλιοτερη αντιπαραθεση για αλλους λογους μαζι της!οπως ομως εχω κ ειχα  τονισει οι υπηρεσιες ειναι καλες!!!

TELISA

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2018
Like
44
Πόντοι
0
Με την Στεφάνια έχω βρεθεί δύο φορές μέχρι τώρα. Το μόνο που μπορώ να πω για τις υπηρεσίες της είναι ότι είναι τίμιες. Το κορίτσι έχει το γνωστό μειονέκτημα της περιφέρειας, το οποίο εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, αλλά σε όλα τα άλλα είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο, σε αυτά που έχω συναντήσει εγώ πάντοτε. Είναι ευγενική και σε κάνει να αισθανθείς πολύ άνετα.

xronakis

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2018
Like
343
Πόντοι
21
Συμφωνω κ επαυξανω με τους προλαλισαντες, η Βικυ ειναι μακραν οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη απο υπηρεσιες, διαθεση κ τελειο χωρο.Το μονο μειον για εμας τους "Νοτιους" ειναι η αποσταση διαφορετικα καθε εβδομαδα θα ημουν μαζι της.Οποιος εχει καποιο ενδιασμο να παει κ δεν θα το μετανοιωσει.

gol1934

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
1
Συμφωνω κ επαυξανω με τους προλαλισαντες, η Βικυ ειναι μακραν οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη απο υπηρεσιες, διαθεση κ τελειο χωρο.Το μονο μειον για εμας τους "Νοτιους" ειναι η αποσταση διαφορετικα καθε εβδομαδα θα ημουν μαζι της.Οποιος εχει καποιο ενδιασμο να παει κ δεν θα το μετανοιωσει.
κ γω απο τους..νοτιους!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.853
Καλημέρα κ η φώτιση του Αγίου πνεύματος μαζί μας!
Για όσους δεν έφυγαν η δεν απολαμβάνουν βουτιές στην παραλία, ειμαι κανονικά διαθέσιμη σήμερα :*

katalanos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
103
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα. Πήγα στη Στεφανία πριν από λίγες μέρες. Η κοπέλα ευγενέστατη, γλυκιά και λίγο juicy (που εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτός ο τύπος γυναικών). Ομιλητική, κάναμε το χαβαλέ μας και γενικά πέρασα πολύ όμορφα... Πολύ καλή στο μασάζ πραγματικά έφυγα άλλος άνθρωπος από εκεί... Σύντομα θα υπάρξει και δεύτερη επίσκεψη...

Roberto1900

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Θα μπορούσες να μου στείλεις το πρόγραμμα σου σε pm

vladimir1980

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2014
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
0
Το κορίτσι έχει το γνωστό μειονέκτημα της περιφέρειας, το οποίο εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, αλλά σε όλα τα άλλα είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο, σε αυτά που έχω συναντήσει εγώ πάντοτε.

Για να είναι λίγο πιο ξεκάθαρο σε κάποιους που δεν την έχουν δει, γιατί ο φίλος το γράφει ευγενικά, πρέπει να είσαι απελπισμένος ή να έχεις πολύ χαμηλά στάνταρ για να πας με Στεφανία. Δύσκολα αν την συναντούσες έξω τυχαία και στην έπεφτε θα εμπαινες. Πόσο μάλλον να σκάσεις κι ολας τα φράγκα που ζητάει τα οποία είναι υπερβολικά.
Φυσικά και πριν μου την πέσετε, η κοπέλα μασάζ προμοταρει, απλά επειδή της ζητούσαν το κάτι παραπάνω είπε να βγάλει κι αυτή κάνα φράγκο παραπάνω. ΜΑΓΚΙΆ ΤΗΣ! Εξάλλου προσωπική άποψη εκφράζω, σίγουρα θα υπάρχουν κι αυτοί που θα την θεωρούν άνω του μέσου όρου όπως ο φίλος παραπάνω. Για μένα κάτω από τη βάση εμφανισιακά πάντα μιλώντας.
Το μασάζ τώρα που αυτό ουσιαστικά προωθεί, αν και το πουλάει ωραία και σε προϊδεάζει, είναι ερασιτεχνικό. Δεν είναι κακό δεν είναι χαιδεμα, όμως όποιος έχει κάνει μασάζ με επαγγελματία καταλαβαίνει ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά από αυτό που κάνει η κοπέλα. Προσπαθεί αλλά ως εκεί.
Αν δεν είχε ενσωματώσει στο πρόγραμμά της το χειρονακτικο happy end δεν θα συζητούσαμε καν.
Για όποιον έχει την απορία ας την συναντήσει, για μια φορά για την γνωριμία και να σου φύγει και η απορία καλά είναι.

Όλα τα παραπάνω φυσικά εκφράζουν προσωπική άποψη και με βάση τα δικά μου στάνταρ. Ο καθένας έχει την άποψή του και καλό είναι να την λέει για να μπορούν οι νέοι να βγάζουν ευκολότερα συμπεράσματα.

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Για να είναι λίγο πιο ξεκάθαρο σε κάποιους που δεν την έχουν δει, γιατί ο φίλος το γράφει ευγενικά, πρέπει να είσαι απελπισμένος ή να έχεις πολύ χαμηλά στάνταρ για να πας με Στεφανία. Δύσκολα αν την συναντούσες έξω τυχαία και στην έπεφτε θα εμπαινες. Πόσο μάλλον να σκάσεις κι ολας τα φράγκα που ζητάει τα οποία είναι υπερβολικά.
Φυσικά και πριν μου την πέσετε, η κοπέλα μασάζ προμοταρει, απλά επειδή της ζητούσαν το κάτι παραπάνω είπε να βγάλει κι αυτή κάνα φράγκο παραπάνω. ΜΑΓΚΙΆ ΤΗΣ! Εξάλλου προσωπική άποψη εκφράζω, σίγουρα θα υπάρχουν κι αυτοί που θα την θεωρούν άνω του μέσου όρου όπως ο φίλος παραπάνω. Για μένα κάτω από τη βάση εμφανισιακά πάντα μιλώντας.
Το μασάζ τώρα που αυτό ουσιαστικά προωθεί, αν και το πουλάει ωραία και σε προϊδεάζει, είναι ερασιτεχνικό. Δεν είναι κακό δεν είναι χαιδεμα, όμως όποιος έχει κάνει μασάζ με επαγγελματία καταλαβαίνει ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά από αυτό που κάνει η κοπέλα. Προσπαθεί αλλά ως εκεί.
Αν δεν είχε ενσωματώσει στο πρόγραμμά της το χειρονακτικο happy end δεν θα συζητούσαμε καν.
Για όποιον έχει την απορία ας την συναντήσει, για μια φορά για την γνωριμία και να σου φύγει και η απορία καλά είναι.

Όλα τα παραπάνω φυσικά εκφράζουν προσωπική άποψη και με βάση τα δικά μου στάνταρ. Ο καθένας έχει την άποψή του και καλό είναι να την λέει για να μπορούν οι νέοι να βγάζουν ευκολότερα συμπεράσματα.

Φίλε επειδή έχω κάνει πολλά επαγγελματικά μασαζ ,και επειδή έχω κάνει μασαζ με τη Στεφανία και χωρίς HE (δική μου απόφαση) προσωπικά νομίζω ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα επαγγελματικά μαγαζιά .Μπορεί να υπάρχουν σημεία του σώματος που άλλες κάνουν καλύτερα ή χειρότερα αλλά συμπερασματικά τονώνει άψογα τον οργανισμό .
Αρα τα όσα λές δεν κάνουν τίποτα ξεκάθαρο σε άλλους και εκφράζεις προσωπικές απόψεις και μάλιστα με αγένεια. .Άρα εαν δε θες να στην πἐφτουν όπως λές απλά μη λές μαλακίες αλλά να εκφράζεις άποψη με ευγένεια και ήθος.

ivan20

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2020
Like
12
Πόντοι
0
Ξέρετε μάγκες πόσο πάει το dueto και τι περιλαμβάνει?

vladimir1980

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2014
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
0
Φίλε επειδή έχω κάνει πολλά επαγγελματικά μασαζ ,και επειδή έχω κάνει μασαζ με τη Στεφανία και χωρίς HE (δική μου απόφαση) προσωπικά νομίζω ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα επαγγελματικά μαγαζιά .Μπορεί να υπάρχουν σημεία του σώματος που άλλες κάνουν καλύτερα ή χειρότερα αλλά συμπερασματικά τονώνει άψογα τον οργανισμό .
Αρα τα όσα λές δεν κάνουν τίποτα ξεκάθαρο σε άλλους και εκφράζεις προσωπικές απόψεις και μάλιστα με αγένεια. .Άρα εαν δε θες να στην πἐφτουν όπως λές απλά μη λές μαλακίες αλλά να εκφράζεις άποψη με ευγένεια και ήθος.

Καταρχήν όχι μία αλλά δύο φορές αναφέρω στο μνμ μου ότι όσα γράφω αφορούν προσωπική άποψη.
Δεν έκανες καν το κόπο να το διαβάσεις σωστά. Αυτό είναι μεγαλύτερη αγένεια.

Δέχομαι την άποψή σου, το είπα και πριν ο καθένας έχει τα δικά του μέτρα και σταθμά.

Όσα λέω μια χαρά ξεκάθαρα είναι και απλά σεβάσου την άποψή μου όπως σέβομαι τη δική σου και τραβά παρακάτω.

O Mitsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.465
Πόντοι
726
Ξέρετε μάγκες πόσο πάει το dueto και τι περιλαμβάνει?

τύπε αν εννοείς ντουέτο η Βίκυ με τη Στεφανία θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν κάνουν.  :headbang:  :headbang:
Είναι η ίδια κοπέλα  - έχει δυο ονόματα.

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Καταρχήν όχι μία αλλά δύο φορές αναφέρω στο μνμ μου ότι όσα γράφω αφορούν προσωπική άποψη.
Δεν έκανες καν το κόπο να το διαβάσεις σωστά. Αυτό είναι μεγαλύτερη αγένεια.

Δέχομαι την άποψή σου, το είπα και πριν ο καθένας έχει τα δικά του μέτρα και σταθμά.

Όσα λέω μια χαρά ξεκάθαρα είναι και απλά σεβάσου την άποψή μου όπως σέβομαι τη δική σου και τραβά παρακάτω.

Ελα σε pm να σου εξηγήσω γιατί είσαι αγενής

vladimir1980

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2014
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
0
Στεφανία συγνώμη αν ήμουν προσβλητικός. Αν θες σβήνω και το σχετικό μνμ.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

Η δικη μου προσωπικη αποψη ειναι:

Εμφανιση:      5/10
Μασαζ:        7-8/10
Συμπεριφορά:   8/10

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom