Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (7 μέλη και 19 επισκέπτες)

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Εγω δεν καταλαβαινω κατι ρε τύποι

Λετε οτι οταν κατεβηκατε στο κατω δωματιο, κρυωνατε.
Οκ, σεβαστό.
Γιατι δεν της λετε "ρε κοπελια, κρυωνω", να ανεβασει τη θερμανση?
Ντρεποσαστε?
Και καθεστε εκει δηλαδη μια ωρα, ξεπαγιαζετε, δεν λετε τιποτα, αλλά ερχεστε μετα στο μπου για να γραψετε "κρυωνα, απαραδεκτη!"

Ρε πατε καλα?

το προβλημα δεν ειναι η θερμοκρασια... σε λαθος σημειο σκαλωσε το θεμα....

και στην τελικη γιατι δεν εχει καρτα κριτικης να την αξιολογησουμε κανονικα να δουμε ποσους γλομπους θα παρει ??

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.522
Πόντοι
41.813
Ναι αξεχαστη , δεν ήξερα να κρατήσω τη διεύθυνση της απόλαυσης !!! Χα χα
Αλήθεια αυτη τι διεύθυνση είναι ? Παπουτσάδικο  ότι παρεις 5 ευρώ ?
Ναι ναι κανεις που λέει ότι δεν πέρασε καλά δεν έχει έρθει !!! Εννοείται !!!
Περαστικά σου .

ευκολο ειναι.
απο Γαλατσι Βεικου μπαινεις δεξια Καποδιστριου για Χαλανδρι.
λιγο μετα το Β....η στριβεις αριστερα στην Πε...ν και λιγο μετα την Αγ. Γεωργιου που αλλαζει ονομα η οδος και γινεται Νε......ς  εφτασες βρε. :grin: :grin:

εχω ερθει μις ιερεια τελικα ή οχι?
κοιτα τι θα πεις γιατι την αλλη φορα θα βαλω φωτο απο το streetview και με τον αριθμο.
μαθε λοιπον να δεχεσαι και την οποια κριτικη,καλη ή κακη σου κανουν,εφοσον εχεις επιλεξει να εκτιθεσαι εδω και σταματα να βλεπεις φαντασματα και δρακους.
γιατι τουλαχιστον εγω απο το σχολιο που εκανα στον συναδελφο -που εβαλε αυτην την ο Θεος να την κανει κριτικη-  ξεκινησα να μιλαω και μετα που αρχισες να μου λες παπαριες για μενα,ανεφερα το πως ησουν μαζι μου.

και στο κατω κατω αν εχεις αντερα και δεχεσαι ολες τις κριτικες οπως λες,ζητα να σου ανοιξουν καρτελα,να βαλει οποιος θελει και να κριθει κι ο ιδιος απο ολο το φορουμ.
αντεχεις????

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.522
Πόντοι
41.813
το προβλημα δεν ειναι η θερμοκρασια... σε λαθος σημειο σκαλωσε το θεμα....

και στην τελικη γιατι δεν εχει καρτα κριτικης να την αξιολογησουμε κανονικα να δουμε ποσους γλομπους θα παρει ??

:thumbsup:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
ευκολο ειναι.
απο Γαλατσι Βεικου μπαινεις δεξια Καποδιστριου για Χαλανδρι.
λιγο μετα το Β....η στριβεις αριστερα στην Πε...ν και λιγο μετα την Αγ. Γεωργιου που αλλαζει ονομα η οδος και γινεται Νε......ς  εφτασες βρε. :grin: :grin:

εχω ερθει μις ιερεια τελικα ή οχι?
κοιτα τι θα πεις γιατι την αλλη φορα θα βαλω φωτο απο το streetview και με τον αριθμο.
μαθε λοιπον να δεχεσαι και την οποια κριτικη,καλη ή κακη σου κανουν,εφοσον εχεις επιλεξει να εκτιθεσαι εδω και σταματα να βλεπεις φαντασματα και δρακους.
γιατι τουλαχιστον εγω απο το σχολιο που εκανα στον συναδελφο -που εβαλε αυτην την ο Θεος να την κανει κριτικη-  ξεκινησα να μιλαω και μετα που αρχισες να μου λες παπαριες για μενα,ανεφερα το πως ησουν μαζι μου.

και στο κατω κατω αν εχεις αντερα και δεχεσαι ολες τις κριτικες οπως λες,ζητα να σου ανοιξουν καρτελα,να βαλει οποιος θελει και να κριθει κι ο ιδιος απο ολο το φορουμ.
αντεχεις????

:thumbsup: :thumbsup:

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.423
Πόντοι
26.236
Κανεις μας δεν έχει πάει βρε . Ούτε εγώ αλλα αν θέλει λεπτομέρειες να πω που είναι το κρεβατι του μασαζ η πως είναι το μπάνιο τρύπα ... ναι δεν κράτησα την ακριβή διεύθυνση ... τι ατυχία Θεέ , τι ντροπή , τι τεράστιο λάθος !!!
Ας ανοιχθεί καρτέλα με δυνατότητα κριτικής κ τα λεμε εκει κ ας μας κρίνουν τότε για αλήθειες η ψέμματα . Εμπάθεια δεν έχω αλλα να ακυρώνεις γνώμες άλλων βγάζοντας τους τρελούς παραπάει .

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Παίδες, καταρχήν χρονια πολλά και Χριστός ανέστη,σε όλους....να κλείσει, θα παρακαλέσω,το όλο θέμα....δεν υπάρχει λόγος,ούτε να δίνουμε δημόσια, διευθύνσεις,και οδηγίες πως θα πάμε στην στεφανια,ούτε να αναλύουμε,τα ούτως ή άλλως,αναλυμενα (μην πω ξεχειλωμενα),θέματα....

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Καλη η διαιτησία αλλά νομίζω ότι το κορίτσι έχει δείξει ότι το θέλει το debate.
Όσον αφορά διευθύνσεις και προσωπικά στοιχεία συμφωνω 100%
Ομως από την άλλη , και ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λαθος , δεν έχω δει να μπαίνει κάποιος moderator σε άλλο αντίστοιχο θρεντ και μα ζητάει κάτι προνόμιο .

:hi: :hi:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Καλη η διαιτησία αλλά νομίζω ότι το κορίτσι έχει δείξει ότι το θέλει το debate.
Όσον αφορά διευθύνσεις και προσωπικά στοιχεία συμφωνω 100%
Ομως από την άλλη , και ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λαθος , δεν έχω δει να μπαίνει κάποιος moderator σε άλλο αντίστοιχο θρεντ και μα ζητάει κάτι προνόμιο .

:hi: :hi:
στην τευλευταια πρόταση,δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.... :helpplea:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
στην τευλευταια πρόταση,δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.... :helpplea:

δεν θυμαμαι τοσα χρονια παρεμβαση σε αντιστοιχο θρεντ , να σταματησει το debate με την κοπελα

προνομιο  = παρομοιο γι αυτο σε μπερδεψα  :hi:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
δεν θυμαμαι τοσα χρονια παρεμβαση σε αντιστοιχο θρεντ , να σταματησει το debate με την κοπελα

προνομιο  = παρομοιο γι αυτο σε μπερδεψα  :hi:
υπάρχουν και μάλιστα σε πολλά...τεσπά.

adann

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2019
Like
48
Πόντοι
0
Προσωπικά δεν εχω επισκεφτεί  ακόμα τη Στεφάνια (επίσης δεν έχω και πολλά ποστ για να θεωρηθώ ‘’αξιόπιστος’’ εδώ μέσα).  

Ωστόσο είμαι σε επικοινωνία μαζί της αρκετό καιρό και απλά δε μπόρεσα να βρω τη κατάλληλη ευκαιρία (ειμαι και αρκετα μακρια) να τη δω από κοντά, πράγμα που σίγουρα θα γίνει.

Ακόμα και έτσι λοιπόν έχω ψυχογραφήσει τη Στεφάνια και προφανώς είναι πολύ μακριά από αυτό που ο μέσος Χ εδώ μέσα ψάχνει… μια μισοβρωμικη πιτσιρικά από ανατολικό μπλοκ ή αλλού, που μιλάει δε μιλάει ελληνικά, τον περιμένει σε ένα μισοβρωμικο δωμάτιο πανω σε ένα μισοβρωμικο κρεβάτι και είναι διαθέσιμη για λιγοστά πεντάευρα να κάνει ότι αυτός εχει δει στις φτηνες πορνοπαραγωγες στο ιντερνετ καθώς τον παίζει. Ο συγκεκριμένος Χ προφανώς εχει λιγοστές επαφές με γυναικά που δεν είναι πληρωτέες, όχι απαραίτητα γιατί είναι άσχημος αλλα γιατί είναι άξεστος και πραγματικά χαμηλού επιπέδου (πιο λαϊκά, σκέφτεται με το βρώμικο κεφάλι του πουλιού του και όχι με το πάνω).
Αυτος ο Χ λοιπόν δε μπορεί να εκτιμήσει, ουτε θα το κανει ποτε, κατι παραπάνω από τον …λογο (αμοιβής/ξεφτιλισμενων-φτηνων στάσεων). Δεν τον νοιάζει κατι άλλο, δε ψάχνει κατι άλλο, δε ξέρει κατι άλλο, δε νιώθει κάτι άλλο. Το μόνο που νιώθει είναι ότι η ουκρανή με τα χαλασμένα δοντια πρέπει να καταπιεί το βρωμερό σπέρμα του γιατί έδωσε 5 ή δεκα ευρω παραπάνω από τη προηγουμένη Αφρικανή που δεν το εκανε. Είναι είδη αναλώσιμα στα χερια του που απλα θα τα χρησιμοποιήσει όπως αυτος γουσταρει και θα φυγει. Μετα θα κρινει ακριβοδίκαια ποσο φαρδιες ηταν οι τρύπες και πως τον χαλασε που μισόκλεισε τα μάτια της καθώς τον πίεζε μέσα στο λαιμο της. …την άλλη φορά θα διαλέξει άλλο προϊόν
Αυτός ο Χ αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο αν όχι το συντριπτικό ποσοστό εδώ μέσα. Λογικό και σεβαστό. Υπάρχουν φόρουμ για τα πάντα, υπάρχουν οι πάντες και ο καθένας εμπλέκετε με την αγέλη του και πράττει ανάλογα.
Υπάρχει όμως και ο Ψ. Μπηκε πιο πολύ από περιέργεια αλλά …άντρας αι αυτός, ψιλοτσιμπησε και έμεινε εδώ μέσα. Συνήθως πιο πολιτισμένος από τον Χ. Δεν είναι απαραίτητα υψηλότερης εκπαίδευσης ούτε οικονομικής κατάστασης. Η παιδία και ο σεβασμός δεν αγοράζονται ουτε μαθαίνονται στο σχολείο. Ο Ψ μπορεί να εχει και σχέση. Μπορει να περνάει καλα στη σχεση του αλλα μπορει και όχι. Ο Ψ ψαχνει κατι που δε θα τον φοβίσει, δεν εχει μάθει στον ‘’υπόκοσμο’’ κατ’ αυτόν, δεν θελει τη βρωμα και την ανασφάλεια, θελει μια απόδραση από ότι είναι για αυτόν ρουτίνα και δε θα υπολογίσει 5 ή 10 ευρω πάνω κατω για να το κάνει (ασχέτως της οικονομικής κατάστασης)

Ανάλογα προφιλ, υπάρχουν φυσικά και στις κοπέλες επαγγελματίες που υπάρχουν εδώ μεσα… δε θα επεκταθώ , θα κουράσω.

Η Στεφάνια λοιπον εχει ένα προφίλ που εκ των πράγματων δε συνάδει με τον Χ. Δε θα εκτιμηθεί ποτε από τον Χ και ισως την πολεμήσει κιόλας γιατι δε μπορει να διαχειριστεί το ότι ο Ψ περνάει καλα εκει. Επισης δε μπορει να διαχειριστεί το ότι αντιλαμβάνεται ότι η Στεφάνια προσφέρει κατι ''ποιοτικοτερο'' που όμως αυτος δε χορταίνει, αρα αντιλαμβάνεται ότι κατι δε παει καλά με αυτόν. Οπότε …θα επιτεθει.
Θα μπει και θα πει ότι αφού είμαστε στο Μπουρδελα.κομ πρέπει μονο να αναφερθούμε στο πόσο ευκολά καταπίνει η κοπέλα και στο ποσο ευκολά του έγλυψε τον βρώμικο τριχωτό κάλο του. Δεν εχει κατι άλλο να πει, δε μπορεί κατι άλλο να πει. Αυτή είναι η παιδία του, είτε είναι στο μπουρδελα.κομ, είτε είναι σε οποιοδήποτε πολιτισμικό χώρο. Μουνια βλέπει μόνο.
Καλα κάνει, ας το κάνει, εχει το δικαίωμα, κάνεις δεν πρέπει να το κατηγορεί.

Η Στεφάνια ΟΜΩΣ είναι αυτή που κάνει το μέγιστο λάθος να ασχοληθεί με όλους τους Χ. Προσπαθεί να τους μεταπείσει και να τους κάνει πελάτες? Προσπαθεί να προστατέψει την εικόνα της στους Ψ? Ότι και αν θέλει κανει λάθος μεγαλο που ασχολείται. Δε βγαίνει κάπου

Οι Ψ πάντα θα εκτιμούν ,οι Χ πάντα θα γαυγίζουν

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.609
Πόντοι
496
Ωραίο κατεβατο. Σύμφωνω με τον προλαλησαντα. Είναι μια κάποια διαφήμιση να γράφονται πράγματα κακά για αυτήν αλλά είναι και πολύ κουραστικά να  λέμε τα ίδια και τα ίδια. Σε όποιον αρέσει ξαναπάει. Σε όποιον δεν αρέσει δεν ξαναπάει. Και όποιος δεν έχει πάει του προτείνουμε να πάει να αποκτήσει δική του γνώμη.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Ωραίο κατεβατο. Σύμφωνω με τον προλαλησαντα. Είναι μια κάποια διαφήμιση να γράφονται πράγματα κακά για αυτήν αλλά είναι και πολύ κουραστικά να  λέμε τα ίδια και τα ίδια. Σε όποιον αρέσει ξαναπάει. Σε όποιον δεν αρέσει δεν ξαναπάει. Και όποιος δεν έχει πάει του προτείνουμε να πάει να αποκτήσει δική του γνώμη.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Καλά τα λές!!
Βέβαια και ο προηγούμενος αν είχε καλύτερο κειμενογράφο και τόνιζε σωστά θα ηταν πολύ καλός!

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Καλημερα σε ολους ,

Επισκέφτηκα τη στεφανία , μια γλυκια χαμογελαστη κοπελα με καλη διαθεση , με ενα αρκετα ομορφο διακοσμημενο χωρο .
απο τη αρχη με εκανε να νοιωσω ανετα - ομορφα , ευγενικη , ελληνιδα - καθαρη .
Γενικα ενα επιπεδο κ ποιοτητα πολυ ανω του μεσου ορου .

Μου εκανε ενα επαγγελματικο θεραπευτικο και χαλαρωτικο μασαζ σε ειδικο κρεβατι μασαζ , μασαζ επιπεδου σπα !

μετα προχωρησαμε στο δευτερο κομματι οπου εδειξε μεγαλη προθημεια , φουλ ενεργητικο ρολο με αισθησιασμο , ερωρισμο κ παθος
οπως ακριβως νοιωθεις με τη σχεση σου κ ακομα πιο καλα...

περασα πολυ ομορφα απο τη αρχη μεχρι το τελος , ο χωρος της εχει τα παντα , μπορεις να κανεις ντους , η κοπελα μυριζε υπεροχα κ πεντακαθαρη

και πολυ καλη η τιμη για ολο το πακετο .

Μια δοκιμη αρκει για να δειτε οτι οσα λεω ειναι ρεαλιστικα .

μακαρι να ειχαν ολες αυτο το επιπεδο ποιοτητας υπηρεσιων... δυστυχως πεταμε τα λεφτα μας σε μεγαλες φολες ! η στεφανια εχει ολο το πακετο κ σαν ανθρωπος κ σαν επαγγελματιας !
Αγαπαει αυτο που κανει ! ΜΗΔΕΝ βιασυνη ! και αψογη επικοινωνια συνεννοηση μεσω Viber - απανταει αμεσα ! Δεν το παιζει ΝΤΙΒΑ οπως μερικες αλλες..

Την ευχαριστω πολυ για ολα ! θα τη επισκεφτω συντομα.......

να περνατε ομορφα φιλοι μου με υγεια

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Η Στεφανία τόσο καιρό μας έλεγε ότι δε δουλεύει λόγω των γεγονότων. Αφού δεν έχει αλλάξει τίποτα τώρα δουλεύει.. Κωλοτούμπα έκανε??

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.791
Η Στεφανία τόσο καιρό μας έλεγε ότι δε δουλεύει λόγω των γεγονότων. Αφού δεν έχει αλλάξει τίποτα τώρα δουλεύει.. Κωλοτούμπα έκανε??
ειναι σχεδόν αυτονόητο ότι ξεκίνησα αυτή την εβδομάδα (μετά απ' 50 μέρες πλήρους αποχής)με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας κ προσαρμογής στην κατάσταση.
Όποιος ενδιαφέρεται να με συναντήσει, επικοινωνει κ μαθαίνει ότι είμαι διάθεσιμη.
Δεν χρειάζεται ν το διατυμπανίσω..

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
ειναι σχεδόν αυτονόητο ότι ξεκίνησα αυτή την εβδομάδα (μετά απ' 50 μέρες πλήρους αποχής)με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας κ προσαρμογής στην κατάσταση.
Όποιος ενδιαφέρεται να με συναντήσει, επικοινωνει κ μαθαίνει ότι είμαι διάθεσιμη.
Δεν χρειάζεται ν το διατυμπανίσω..
κακος πρεπει να ρωτας πριν  :cheesy: και να βγαζεις δελτιο τυπου  :headbaning1: :headbaning2: :rose: :hi:

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Έπρεπε να το πω διαφορετικά μάλλον για να καταλάβουν μερικοί εδώ μέσα. Δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με πριν ένα μήνα. Ανάφερε ότι πρέπει να προσέχουμε όλοι για να είμαστε υγιείς. Τώρα δηλαδή δε πρέπει να προσέχουμε. Τα μέτρα που αναφέρει ότι έχει πάρει γιατί δε τα πήρε πριν ένα μήνα για να δουλεύει και τότε. Τα νόμιμα μασάζ, που λίγα είναι αυτά δεν είναι ανοικτά γιατί δεν τους αφήνουν οι αρμόδιοι φορείς. Δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει ότι θέλει, εγώ απλά το ανέφερα. Αλλά εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί 'επιστήμονες' και το πήραν στο χαβαλέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom