Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.789
Ευχαριστω πολυ!!!  Ωραιος τροπος...!!! :jerking:

...και δεν περασε μια μερα..
και αρχισες παλι να διαφωνεις με ανθρωπους που απλα λενε πως περασαν....
Δηλαδι σου ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις οτι καποιοι περνανε καλα μαζι σου κ καποιοι οχι!!!!
Δεν εισαι η τέλεια.. χαλαρωσε...!!!
Οταν καποιος σου λεει κατι αρνητικο.. που δεν σου αρεσει.. τοτε μπορεις να πεις ενα  απλο  'Ευχαριστω,να σαι καλα' , κ οχι να αρχιζεις τις δικαιολογιες...!!!
Απο κει κ περα εχεις 2 επιλογες... ειτε να αγνοεις αυτα  τα σχόλια.. ειτε να σκεφτεσαι πως μπορεις να βελτιωσεις αυτο το αρνητικο που ειπαν για εσενα...
Παραδειγμα...σου εχουν πει 5-10 ανθρωποι οτι εχουν ξεπαγιασει στον χωρο σου... κ εσυ τους χλευαζεις-ειρονευεσαι.. Γιατι?? Γιατι στο ειπαν?? Δεν το εβγαλαν απ το κεφαλι τους.. ουτε ητανε συνεννοημενοι ολοι... Οποτε κ εδω εχεις 2 επιλογες...ειτε τους αγνοεις.. κ δεν ξαναρχοντε... ειτε βελτιωνεις την θερμανση στον χωρο!!
Τεσπα... καλοπροαιρετα στα λεω.. αν θελεις τα ακους...!
Καλημερα!
μα το είπες μια το είπες 2 το έχεις πει χιλιάδες φορές φτάνει πια.ξερεις πολύ καλά ότι εσύ συγκεκριμένα έχεις προσωπική διαφωνία μαζί μου όσον αφορά το πρόγραμμα κ την χρέωση κ τα παζάρια που έκανες κ δεν δέχτηκα.όποτε μην συνεχίζεις το ίδιο τροπάριο περι θέρμανσης.κ τελοσπαντων αν κρυώνες εσύ συγκεκριμένα το έχουμε πει στόμα έχεις μπορείς ν μιλήσεις κ ν μου ζητούσες ν το δυναμώσω.
Δεν θα αρνιομουν.αλλα τώρα μιλάς κ για ένα χρόνο πριν κ το διαιωνιζεις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.265
Πόντοι
5.506
Ακόμα μαλώνετε μη σας περιλάβω;;  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.789
Ορίστε παραθέτω λογαριασμό για ν βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του κ ν καταλάβει την σκοπιμότητα της επιμονής..
140ε για φυσικό αέριο 28 ημερών του Φεβρουαρίου..
Αυτό είναι το κρύο λοιπόν?

Συνημμένα

• Screenshot_2020-04-25-11-58-27-769_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2020-04-25-11-58-27-769_com.miui.gallery.png
    704,4 KB · Εμφανίσεις: 117

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.216
Πόντοι
5.595

Παράθεση από: biky-stefania  (χθες στις 12:13)
Επ ευκαιρία ν τονίσω ότι είμαι πλέον συμφιλιωμένη με κάθε αναφορά ακόμα κ αν τυχόν κάτι δεν πήγε καλά κ υπάρξει αρνητική εντύπωση....

Γελαει ο κοσμος με το χάλι σου... αυτο ηταν οτι εισαι συμφιλιωμένη με τις αρνιτικες εντυπωσεις....???!!! :2funny: :2funny: :jerking: :jerking:
Οσο για τα υπολοιπα.. σου εχω ξαναπει...με μπερδευεις  με αλλον...!!!
Περαστικα σου!!!

-Δεν λεει κατι ο λογαριασμος... στο εχουν πει 10+ ανθρωποι...  
Ολοι τρελοι ειναι?????

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.789
Παράθεση από: biky-stefania  (χθες στις 12:13)
..

Οσο για τα υπολοιπα.. σου εχω ξαναπει...με μπερδευεις  με αλλον...!!!
Περαστικα σου!!!

έχεις εμμονή μαζί μου προφανώς.η σου έπεσε βαριά η απόρριψη στο άθλιο παζάρι..σε καταλαβαινω

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.216
Πόντοι
5.595
έχεις εμμονή μαζί μου προφανώς.η σου έπεσε βαριά η απόρριψη στο άθλιο παζάρι..σε καταλαβαινω
Συνεχιζεις να λες μαλακιες για παζαρια.. σου ειπα με μπερδευεις με αλλον.. απο εμενα οτι ζητησες...παντα.. το πηρες!!!
Γεια σου συμφιλιωμενη!!!! :2funny: :idiot:

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
Ρε μην ασχολειστε με την κοπέλα... Εδω κανει σεξ επι χρήμασι και νομίζει οτι διαφερει από τις υπόλοιπες και κανει κατι ξεχωριστο και μοναδικο

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Ρε μην ασχολειστε με την κοπέλα... Εδω κανει σεξ επι χρήμασι και νομίζει οτι διαφερει από τις υπόλοιπες και κανει κατι ξεχωριστο και μοναδικο

σωστοοοος!! σε μια προταση ολη η πραγματικοτητα

Σαδιστής69

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι πως η μαγεία που προσφέρει μέσα από την ψυχή της και την τέχνη της είναι ειλικρινά μοναδική. Μία λέξη τα συνοψίζει όλα, Μυσταγωγία

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.522
Πόντοι
41.813

σωστοοοος!! σε μια προταση ολη η πραγματικοτητα

ειστε κι οι δυο εμπαθεις,εμμονικοι,βγαζετε χολη και δεν δινετε καθολου βαση στο ρομαντικο στοιχειο.
ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι η περιπτωση της ειναι ιδιαιτερη και δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο.  :grin: :grin: :grin:

μην ξαναπει λοιπον κανεις <<κοντο τον κοντο>> για να μην πω το αλλο,γιατι αλιμονο σας κωλοπαιδα. :2funny: :2funny:

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.423
Πόντοι
26.236
Ο λογαριασμός που έβαλε <<άπιστοι>> κατά λάθος έχει και τη διεύθυνση κατοικίας της ιέρειας . Μη πατε τώρα απ έξω κ αρχίσετε τις θυσίες στο βωμό της απόλαυσης ρεμάλια ...!!! Κλαιω !!! Σε λίγο θα δω κ τις αποδείξεις από τους κοθόρνους ...

teptis

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2010
Like
36
Πόντοι
0
Επειδή όλο και κάποιος θα σκάσει μύτη στην διεύθυνση που αναφέρθηκε, μην πάτε, ρεζίλι θα γίνετε.

Ο λογαριασμός που έβαλε <<άπιστοι>> κατά λάθος έχει και τη διεύθυνση κατοικίας της ιέρειας . Μη πατε τώρα απ έξω κ αρχίσετε τις θυσίες στο βωμό της απόλαυσης ρεμάλια ...!!! Κλαιω !!! Σε λίγο θα δω κ τις αποδείξεις από τους κοθόρνους ...

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.789
Επειδή όλο και κάποιος θα σκάσει μύτη στην διεύθυνση που αναφέρθηκε, μην πάτε, ρεζίλι θα γίνετε.
χαχα..οντως κρίμα ν ενοχληθούν αθώοι άνθρωποι..ήταν που έχει έρθει ο Ανατόλιος κ ο κάθε αντίστοιχος..
Όσο έχω κοθρονες γόβες(σιγά μην έχω κ της γιαγιάς)νέο κορίτσι.. άλλο τόσο η διεύθυνση είναι η υποφαινομενη..
Μόνος του αποκαλύφθηκε(κατά σύμπτωση)ότι πολύ απλά λασπολογει κάνει κακιες συρραφες από ότι έχει βρει.
Λες κ είναι πολύ δύσκολο ν περιγράψει κανείς πως είναι ο χώρος μου όταν εγώ η ίδια έχω βάλει φωτογραφίες σε προηγούμενες σελίδες.η μήπως δεν με ειρωνεύονται κ δεν υπερβάλλουν συνεχώς οι ίδιοι κ οι ίδιοι.θελει μεγάλο τέχνασμα ν αναμασησει τα ίδια..

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.423
Πόντοι
26.236
χαχα..οντως κρίμα ν ενοχληθούν αθώοι άνθρωποι..ήταν που έχει έρθει ο Ανατόλιος κ ο κάθε αντίστοιχος..
Όσο έχω κοθρονες γόβες(σιγά μην έχω κ της γιαγιάς)νέο κορίτσι.. άλλο τόσο η διεύθυνση είναι η υποφαινομενη..
Μόνος του αποκαλύφθηκε(κατά σύμπτωση)ότι πολύ απλά λασπολογει κάνει κακιες συρραφες από ότι έχει βρει.
Λες κ είναι πολύ δύσκολο ν περιγράψει κανείς πως είναι ο χώρος μου όταν εγώ η ίδια έχω βάλει φωτογραφίες σε προηγούμενες σελίδες.η μήπως δεν με ειρωνεύονται κ δεν υπερβάλλουν συνεχώς οι ίδιοι κ οι ίδιοι.θελει μεγάλο τέχνασμα ν αναμασησει τα ίδια..
Ναι αξεχαστη , δεν ήξερα να κρατήσω τη διεύθυνση της απόλαυσης !!! Χα χα
Αλήθεια αυτη τι διεύθυνση είναι ? Παπουτσάδικο  ότι παρεις 5 ευρώ ?
Ναι ναι κανεις που λέει ότι δεν πέρασε καλά δεν έχει έρθει !!! Εννοείται !!!
Περαστικά σου .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω δεν καταλαβαινω κατι ρε τύποι

Λετε οτι οταν κατεβηκατε στο κατω δωματιο, κρυωνατε.
Οκ, σεβαστό.
Γιατι δεν της λετε "ρε κοπελια, κρυωνω", να ανεβασει τη θερμανση?
Ντρεποσαστε?
Και καθεστε εκει δηλαδη μια ωρα, ξεπαγιαζετε, δεν λετε τιποτα, αλλά ερχεστε μετα στο μπου για να γραψετε "κρυωνα, απαραδεκτη!"

Ρε πατε καλα?

Papadrak

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Like
20
Πόντοι
0
Θα πω κ εγω την γνωμη μου για τη Στεφανια. Εχουμε βρεθει πολλες φορες κ η κοπελα ειναι προθυμη κ δοτικη σε ολα! Πολυ καλη σε οτι κανει κ στα δυο κομματια του προγραμματος! Αν φερθεις οπως πρεπει θα στο ανταποδωσει κ με το παραπανω!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.265
Πόντοι
5.506
Εγω δεν καταλαβαινω κατι ρε τύποι

Λετε οτι οταν κατεβηκατε στο κατω δωματιο, κρυωνατε.
Οκ, σεβαστό.
Γιατι δεν της λετε "ρε κοπελια, κρυωνω", να ανεβασει τη θερμανση?
Ντρεποσαστε?
Και καθεστε εκει δηλαδη μια ωρα, ξεπαγιαζετε, δεν λετε τιποτα, αλλά ερχεστε μετα στο μπου για να γραψετε "κρυωνα, απαραδεκτη!"

Ρε πατε καλα?

Κάτσε ρε τύπε, μετά τι θα έχουν να κράζουν;

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.216
Πόντοι
5.595
Ναι αξεχαστη , δεν ήξερα να κρατήσω τη διεύθυνση της απόλαυσης !!! Χα χα
Αλήθεια αυτη τι διεύθυνση είναι ? Παπουτσάδικο  ότι παρεις 5 ευρώ ?
Ναι ναι κανεις που λέει ότι δεν πέρασε καλά δεν έχει έρθει !!! Εννοείται !!!
Περαστικά σου .
...Oχι.. δεν υπαρχει προβλημα... τα δεχεται τα αρνητικα της τωρα.. -οπως ειπε... -
Ειναι συμφιλιωμενη!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom