TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τι να κανω αδελφε καποτε αντιμετωπιζα αλλιως της καταστασεις ;) σημερα τα πραγματα εχουν αλλαξειΕχει ""αδυναμια"" στα βιντεο του αργυρη!!!!!!
τι να κανω αδελφε καποτε αντιμετωπιζα αλλιως της καταστασεις ;) σημερα τα πραγματα εχουν αλλαξειΕχει ""αδυναμια"" στα βιντεο του αργυρη!!!!!!
είμαι σίγουρη ότι ξέρεις τι κάνεις κ τι λες!
Συχνά διαβάζω παρέμβασεις σου κ τα βίντεο που επιλέγεις ν διακωμοδισεις την κατάσταση τα βρίσκω πετυχημένα!
τι να κανω αδελφε καποτε αντιμετωπιζα αλλιως της καταστασεις ;) σημερα τα πραγματα εχουν αλλαξει
την καλημέρα μου!Οι "κανόνες", που έχουν να κάνουν με τις κριτικές, αφορούν σ' αυτές που δημοσιεύονται στο συγκεκριμένο τμήμα του σάιτ. Δεν δεσμεύουν κανέναν, όταν αυτές δημοσιεύονται σε νήμα κάποιου ή κάποιας .Αυτό που δεσμεύει τον καθένα και έχει να κάνει με το αν είσαι μάγκας ή δάγκας, είναι ότι δεν πρέπει να προσβάλλει κανέναν και ιδίως καμμία. Άγραφος κανόνας, όχι του σάιτ αλλά της ζωής...
..
Επ ευκαιρία ν τονίσω ότι είμαι πλέον συμφιλιωμένη με κάθε αναφορά ακόμα κ αν τυχόν κάτι δεν πήγε καλά κ υπάρξει αρνητική εντύπωση....
ο,τι θυμασαι χαίρεσαι κ εσύ!..καλα.. θα το δουμε αυτο...
Γιατι μεχρι προσφατα οποιος σου εξεφραζε παραπονο ή κατι αρνητικο.. εσυ τον εβγαζες ψευτη ή κακοπροαιρετο... και ποτε δεν παραδεχοσουν τιποτα...!!!
Οποτε... ειδομεν.. κ μην λες μεγαλα λογια...
Καλυτερα να μιλανε οι πραξεις σου...
..καλα.. θα το δουμε αυτο...
Γιατι μεχρι προσφατα οποιος σου εξεφραζε παραπονο ή κατι αρνητικο.. εσυ τον εβγαζες ψευτη ή κακοπροαιρετο... και ποτε δεν παραδεχοσουν τιποτα...!!!
Οποτε... ειδομεν.. κ μην λες μεγαλα λογια...
Καλυτερα να μιλανε οι πραξεις σου...
Η ειρωνεία δεν ωφελεί σε κάτι..
Επειδη είχα παρά πολύ καιρό να ασχοληθώ γιατί λες ότι πετάγομαι κ κανό σχόλια θα σου πω τα εξής : οι ιέρειες του αισθησιασμού όπως νομίζεις ότι είσαι κ καλά κανεις ( ο καθένας ζει το όνειρο του η τη φαντασίωση του η ότι θέλει να πλασάρει )
Για να επανέλθω λοιπόν οι ιέρειες του αισθησιασμού δεν έχουν αραδιασμένα καμία εικοσαριά ζευγάρια παπούτσια -κοθόρνους όταν υποδέχονται πελάτη .
Επίσης όταν κατεβαίνουμε απέναντι από την είσοδο του χώρο σου τη σκάλα που οδηγεί στο κάτω δωμάτιο του αισθησιασμού που απέναντι αριστερά διαγώνια είναι τα μπάνιο με τις <<καυτές ζεστές >> πετσέτες κ τη <<τρελή ζέστη>> του χώρου σου (μόνο Εσκιμώοι επιβιώνουν μαλλον ) δεν είναι κ τοσο αισθησιακό θα ελεγα όλο το σκηνικό .
Συγνώμη αλλα η εμφάνιση σου παραπέμπει ότι έχεις κάποιο απωθημένο να γίνεις ηθοποιός τραγωδίας κάνοντας την ιέρεια . Κανένα πρόβλημα με αυτό από εμενα . Απλώς δεν << απόλαυσα >> ούτε την εμφάνιση σου , ούτε το μασαζ ούτε τίποτα παραπάνω βέβαια γιατί με είχε πιάσει γέλιο από το όλο θέαμα .
Αυτό για μην υπάρχει πέπλο μυστηρίου ότι δεν σε έχουν δει κάποιοι κ λένε μόνο ασχημα για εσένα οπως υποστηρίζεις η επειδη σε βολεύει. Ουφ πολύ ασχολήθηκα . Και φρόντισε μην αρχίσεις το άλλο τροπάριο ότι μιλάμε κάποιοι ανώνυμα πίσω από ένα πληκτρολόγιο γιατί κουράζει .
Τις ντάνες με τα παλιομοδίτικα παπούτσια θυμήθηκα κ εγραψα αλλα τα ηθελες να τα ακούσεις ιέρεια . Ουφ βαρέθηκα .
φιλαρακι μου εσυ το ξερεις καλα ,ποιους λαμβανω υπ οψιν μου εδω μεσα.εξαλλου ρε φιλε ,εχω και εγω αποκτησει εμπειρια,παλιωσα πλεον.συν οτι εχω και ιδια αποψη για το τι γινεται και τι παιζει,με τα μασαζ και τα call-girls,ανεξαρτητες και γραφειατες.φιλε φρανκ να ακους τα αξιολογα μελοι που εχουν προσφερει τα μεγιστα σε αυτο το φορουμ
Πάλι εγώ φταίω ??? Και τυφλός έγινα τώρα ? Εμενα στην Γ Σεπτεμβρίου με άφησες χθες !!!Κ είπες να ενισχύσεις τον φίλο σου τον Ανατόλιο? γι'αυτό συνδέεις 2 διαφορετικα πραγματα?
Αυτός ξαφνικά τυφλώθηκε δεν ήξερε το στυλ μου,δεν είχε δει φωτογραφίες μου εδώ κ παρόλαυτα ήρθε κ δεν ήταν στο γούστο του η ενδυμασία Μ..
εσύ τι μας λες ακριβώς?που κολλάει η συμπεριφορά με την ενδυμασία?
Έχεις κλαταρει απ' τον πολύ εγκλεισμό η νηφάλιος είσαι έτσι?
Kακως δινεις σημασια.Αστους να λενε.Κ είπες να ενισχύσεις τον φίλο σου τον Ανατόλιο? γι'αυτό συνδέεις 2 διαφορετικα πραγματα?
Αυτός ξαφνικά τυφλώθηκε δεν ήξερε το στυλ μου,δεν είχε δει φωτογραφίες μου εδώ κ παρόλαυτα ήρθε κ δεν ήταν στο γούστο του η ενδυμασία Μ..
εσύ τι μας λες ακριβώς?που κολλάει η συμπεριφορά με την ενδυμασία?
Έχεις κλαταρει απ' τον πολύ εγκλεισμό η νηφάλιος είσαι έτσι?
καλημερα απλος να ξερεις πριν πατησω το πληκτρο να γραψω κατι εχω πριν διαβασει ;) το αν καποια στιγμη ασχοληθω και με το δικο σου αντικειμενο μπορει να το κανω εχω μαθει στην ζωη μου να μην λεω ποτε και σε τιποτα
Ευχαριστω πολυ!!! Ωραιος τροπος...!!!ο,τι θυμασαι χαίρεσαι κ εσύ!