Τότε μπράβο σου φίλε. Είσαι τυχερός έπεσες σε "ζουμερή" γκόμενα.
Τι να πω μπορει !
Ωραιο θεμα! Η κοπελα μου τον τελευτεο χρονο οταν κανουμε σεξ μερικες φορες βγαζει υπερβολικα πολλα υγρα σε σημειο που βρεχομαι ολοκληρος και βρεχετε και το κρεβατι! Αυτο γινετε οταν φτανει σε οργασμο και ειναι απο πανω μου! Αλλα οχι παντα! Δεν ειμαι 100% σιγουρος αν ειναι αυτο σκερτιγκ αλλα εχω βασιμες υποψιες! Την ροταω αλλα δεν ξερει τι συμβενει μου λεει οτι δεν το εχει ξανα ζησει αυτο! Αλλα της αρεσει πολυ ! Δεν εχω καταλαβει αν πεταγονται γιατι συμβενει μονο οταν ειναι απο πανω μου! Εχω προσπαθησει με κολπα που εχω δει σε ταινιες να την κανω να τα βγαλει αλλα δεν γινετε τιποτα ! Εχει κανεις αποψη ;
Πατε καλα ρε μαλακες??? Το SQUIRTING δεν ειναι αλλο απο κατουρα, και οποιος λεει το αντιθετο ειναι απλως ασχετος. Αν γουσταρεις κατουρημα λοιπον παρε ενα GOLDEN SHOWER και εισαι ετοιμος.
Ωραιο θεμα! Η κοπελα μου τον τελευτεο χρονο οταν κανουμε σεξ μερικες φορες βγαζει υπερβολικα πολλα υγρα σε σημειο που βρεχομαι ολοκληρος και βρεχετε και το κρεβατι! Αυτο γινετε οταν φτανει σε οργασμο και ειναι απο πανω μου! Αλλα οχι παντα! Δεν ειμαι 100% σιγουρος αν ειναι αυτο σκερτιγκ αλλα εχω βασιμες υποψιες! Την ροταω αλλα δεν ξερει τι συμβενει μου λεει οτι δεν το εχει ξανα ζησει αυτο! Αλλα της αρεσει πολυ ! Δεν εχω καταλαβει αν πεταγονται γιατι συμβενει μονο οταν ειναι απο πανω μου! Εχω προσπαθησει με κολπα που εχω δει σε ταινιες να την κανω να τα βγαλει αλλα δεν γινετε τιποτα ! Εχει κανεις αποψη ;
Περνω μια cg Θεσ/νικη αφου καυλωση καλα παντα το κανει οπως ειπε και ο συναγωνιστης leon23 οταν βρισκεται απο πανω, και με τα δαχτυλα οπως αναφερε ο εκτοραςΜε αφορμή τον μπουρδελιάρη που έγραψε πως έζησε squirting με την Τζένη, έχει ζήσει κανένας άλλος τέτοια εμπειρία και πού;
this is ΜΟΥΝΙ. ξεκινα απο τα βασικα οπως αυτο και εχεις δρομο ακομα μπροστα σου.
Ρε σκατοβλαχε τραβα ανοιξε κανενα βιβλιο να δεις απο που εκτοξευεται αυτος ο πιδακας υγρων και μετα πετα τη μαλακια σου, νουμερο
επειδη εισαι ανοργασμικια δε σημαινει οτι ειναι ολες! (πλακιτσα)εχμ επειδη σε κατουρανε εσενα δεν σημαινει οτι τους κατουρανε ολους
Καλα εσυ εφοσον δηλωνεις γυναικα και λες κατι τετοιο εισαι ανοργασμικη και τη λεξη SQUIRTING μαλλον την γνωρισες απο εδω.εχμ επειδη σε κατουρανε εσενα δεν σημαινει οτι τους κατουρανε ολους
Καλα εσυ εφοσον δηλωνεις γυναικα και λες κατι τετοιο εισαι ανοργασμικη και τη λεξη SQUIRTING μαλλον την γνωρισες απο εδω.
Οχι αλλα οταν διαβαζω μαλακιες δεν μπορω να μην απαντησω.Με ηξερες και χτες?
Οχι αλλα οταν διαβαζω μαλακιες δεν μπορω να μην απαντησω.
Η γυναικα η αγαμητη κανει μπαμ.μονο να γραφεις μαλακιες μπορεις δλδ?
Η γυναικα η αγαμητη κανει μπαμ.
και ο αντρας που πηδαει φαινεται. Δεν στριτζωνει