Νέα

Squirting και αγοραίος έρωτας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δεν είναι κάτουρο αυτό που χύνουν. Αυτό που κάνουν στις τσόντες σαν ποτιστήρι γρασιδιού είναι κάτουρο

haritoss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Κάποια κυρία εδώ για να μας διαφωτίσει??

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ωραιο θεμα! Η κοπελα μου τον τελευτεο χρονο οταν κανουμε σεξ μερικες φορες βγαζει υπερβολικα πολλα υγρα σε σημειο που βρεχομαι ολοκληρος και βρεχετε και το κρεβατι! Αυτο γινετε οταν φτανει σε οργασμο και ειναι απο πανω μου! Αλλα οχι παντα!  Δεν ειμαι 100% σιγουρος αν ειναι αυτο σκερτιγκ αλλα εχω βασιμες υποψιες! Την ροταω αλλα δεν ξερει τι συμβενει μου λεει οτι δεν το εχει ξανα ζησει αυτο! Αλλα της αρεσει πολυ ! Δεν εχω καταλαβει αν πεταγονται γιατι συμβενει μονο οταν ειναι απο πανω μου! Εχω προσπαθησει με κολπα που εχω δει σε ταινιες να την κανω να τα βγαλει αλλα δεν γινετε τιποτα ! Εχει κανεις αποψη ;

καλωσηρθες στον κοσμο του σκουιρτ. η ψωλη σου εχει τη καταλληλη κουρμπα μπανανα κλιση ωστε να βρισκει το σημειο ερεθισμου του σκουιρτ οταν ειναι απο πανω η γκομενα και ξερει να το καθοδηγει.
βαλε δυο ή τρια δαχτυλα σα κουταλι στο μουνι της πιεζοντας το πανω τοιχωμα και πες της να κινηθει μονη της. μετα απο δυο τρεις φορες θα καταλαβεις μονος σου τα σημεια και θα δουλευεις μονος το χερακι σου. δε παιζει να το πετυχεις με το πουλι σου σε αλλη σταση οποτε μη προσπαθεις αδικα.
καλα ζουμια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πατε καλα ρε μαλακες??? Το SQUIRTING δεν ειναι αλλο απο κατουρα, και οποιος λεει το αντιθετο ειναι απλως ασχετος. Αν γουσταρεις κατουρημα λοιπον παρε ενα GOLDEN SHOWER και εισαι ετοιμος.  :thumbsup:

this is ΜΟΥΝΙ. ξεκινα απο τα βασικα οπως αυτο και εχεις δρομο ακομα μπροστα σου.

OP
OP
G

greece

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Ωραιο θεμα! Η κοπελα μου τον τελευτεο χρονο οταν κανουμε σεξ μερικες φορες βγαζει υπερβολικα πολλα υγρα σε σημειο που βρεχομαι ολοκληρος και βρεχετε και το κρεβατι! Αυτο γινετε οταν φτανει σε οργασμο και ειναι απο πανω μου! Αλλα οχι παντα!  Δεν ειμαι 100% σιγουρος αν ειναι αυτο σκερτιγκ αλλα εχω βασιμες υποψιες! Την ροταω αλλα δεν ξερει τι συμβενει μου λεει οτι δεν το εχει ξανα ζησει αυτο! Αλλα της αρεσει πολυ ! Δεν εχω καταλαβει αν πεταγονται γιατι συμβενει μονο οταν ειναι απο πανω μου! Εχω προσπαθησει με κολπα που εχω δει σε ταινιες να την κανω να τα βγαλει αλλα δεν γινετε τιποτα ! Εχει κανεις αποψη ;

άξιος!!!!!!!!!!!!!!! Αδερφή έχει η φίλη σου??????????

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Με αφορμή τον μπουρδελιάρη που έγραψε πως έζησε squirting με την Τζένη, έχει ζήσει κανένας άλλος τέτοια εμπειρία και πού;
Περνω μια cg Θεσ/νικη αφου καυλωση καλα παντα το κανει οπως ειπε και ο συναγωνιστης leon23 οταν βρισκεται απο πανω, και με τα δαχτυλα οπως αναφερε ο εκτορας  

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γεια χαρα και απο μενα. λοιπον ειμαι λατρης των ταινιων squirt. απο οτι το εχω ψαξει τι εχω βρει..
squirt σημαινει εκσφεδονιση πηδακα.squirting η αλλιως female ejaculation ή cumming. αυτο γινεται λιγο πριν η γυναικα φτασει σε κατασταση οργασμου, μετα απο ερεθισμα του σημειου G, με αποτελεσμα να εκσφεδονιζονται υγρα απο την ουρηθρα.Η εκκριση των υγρων γινεται λογο των δυνατων συσπασεων της μητρας, αφου φτανει σε οργασμο.Ετσι ειναι λογικο απο τις συσπασεις να πιεζεται η ουροδοχος κυστη και η ουρηθρα να βγαζει υγρα. Το παραπανω φαινομενο εχει βαλει σε σκεψεις του γιατρους για την υπαρξη του σημειου G αφου μεχρι σημερα θεωρειται μυθος και οχι επιστημονικα αποδεδειγμενο. Τελος, ολες οι γυναικες δεν σημαινει οτι μπορει και να εχουν το φαινομενο του squirting. Οσο για τις ταινειες τα τρελλα squirt που βλεπουμε ειναι διοτι οι πορνοσταρ παιρνουν ειτε χαπια, ειτε με προσθηκη σαμπανιας, σοδας κτλ στο κολπο της.

επισης υπαρχουν αρκετα ερασιτεχνικα βιντεακια για κατεβασμα απο torrents

ελπιζω να βοηθησα

anapodopapaki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερες

επειδή ξέρω από προσωπική εμπειρία για το squirt συμβαίνει λίγα δευτερόλεπτα πριν φτάσει η κοπέλα σε οργασμό , είναι σαν να κατουράει φεύγει με ορμή ένα διάφανο υγρό και είναι αρκετά μεγάλη ποσότητα , όπως είπε και ο φίλος παραπάνω τα συντριβάνια που βλέπουμε στο ιντερνετ είναι ψέμα γενικά . Όσο για την προέλευση του υγρού είχα διαβάσει πως είχαν πάρει δείγμα από διαφορετικές γυναίκες και ναι μεν υπάρχει μια μικρή περιεκτικότητα κάτουρου αλλα κυρίως είναι άλλα συστατικά

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Golden shower :rockon:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
this is ΜΟΥΝΙ. ξεκινα απο τα βασικα οπως αυτο και εχεις δρομο ακομα μπροστα σου.

Ρε σκατοβλαχε τραβα ανοιξε κανενα βιβλιο να δεις απο που εκτοξευεται αυτος ο πιδακας υγρων και μετα πετα τη μαλακια σου, :birdman: νουμερο

Επισκέπτης
Ρε σκατοβλαχε τραβα ανοιξε κανενα βιβλιο να δεις απο που εκτοξευεται αυτος ο πιδακας υγρων και μετα πετα τη μαλακια σου, :birdman: νουμερο

εχμ επειδη σε κατουρανε εσενα δεν σημαινει οτι τους κατουρανε ολους :rolleyes:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
εχμ επειδη σε κατουρανε εσενα δεν σημαινει οτι τους κατουρανε ολους :rolleyes:
Καλα εσυ εφοσον δηλωνεις γυναικα και λες κατι τετοιο εισαι ανοργασμικη και τη λεξη  SQUIRTING μαλλον την γνωρισες απο εδω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και ο αντρας που πηδαει φαινεται. Δεν στριτζωνει :2funny: :2funny:

Στριτζωνουμε επειδη ειναι κριμα να ειστε τοσο ανοητες.

Αυτο δειχνει οτι ειμαστε φιλευσπλαχνοι... οχι οτι μας επηρεαζετε  :rockon: :rockon:

τσιρακι του χεκτορ λοπεζ καντην

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom