Νέα

Σε ποια ηλικία του άνδρα είναι πιο χρήσιμος ο αγοραίος έρωτας;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Έχουμε υπερπλεόνασμα σε άνδρες κάθε ηλικίας και κοινωνικής τάξης που δεν σέβονται τον εαυτό τους και προτιμάνε αντί του πληρωμένου έρωτα να πέφτουν θύματα των γυναικών. Γενικά ζούμε σε εποχή που οι γυναίκες γαμάνε και δέρνουν. Βασική αιτία είναι το πιρφοριλίκι των ανδρών και η άρνησή τους να πηγαίνουν μόνο με επαγγελματίες.
Πρεπει να γινει μια καταμέτρησης ανδρων-γυναικων στη χωρα και καπου να ειναι κοντα οι αριθμητικες ισσοροπιες...χαχα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
κρινοντας απο το ποσο φλωροι ειναι νεοι και ποσο καριολακια ειναι οι νεες, θα εβαζα υποχρεωτικη επισκεψη (σαν στρατευση) σε μπουρδελο, στις ηλικιες 16+ . Για να καταλαβουν τα ζωα τα αρσενικα ποσο υπερτιμημενο ειναι το μουνι και ποια ειναι η πραγματικη αξια του σε χρηματα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Με πολύ μεγαλύτερο ανταγωνισμό ανάμεσα μας...αυτή που μπορεί να κάτσει σε κάποιον σε επαρχιακή αν είναι απλά ο γνωστός του γνωστού ,στην Αθήνα θα κάτσει σε κάποιον με εξοχικό στις Κυκλάδες.

Αθήνα έχει πολύ πράμα,παντρεμένες,χωρισμένες,μιλφ,ξένες,τουρίστριες,δε νομίζω να σου ζητάνε όλες εξοχικό στις Κυκλάδες για να γαμάς

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Αθήνα έχει πολύ πράμα,παντρεμένες,χωρισμένες,μιλφ,ξένες,τουρίστριες,δε νομίζω να σου ζητάνε όλες εξοχικό στις Κυκλάδες για να γαμάς
Στατιστικά δίκιο έχεις - απλά είναι τρελή βαβούρα - και αφαίρεσε τις μιλφ τις παντρεμένες και τις χωρισμένες. Εκεί για να έχεις πρόσβαση πρέπει να στο επιτρέπουν οι κύκλοι σου ή το επάγγελμά σου. Αυτό λέμε τόση ώρα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Έχουμε υπερπλεόνασμα σε άνδρες κάθε ηλικίας και κοινωνικής τάξης που δεν σέβονται τον εαυτό τους και προτιμάνε αντί του πληρωμένου έρωτα να πέφτουν θύματα των γυναικών. Γενικά ζούμε σε εποχή που οι γυναίκες γαμάνε και δέρνουν. Βασική αιτία είναι το πιρφοριλίκι των ανδρών και η άρνησή τους να πηγαίνουν μόνο με επαγγελματίες.

Είπαμε,και μόνο με πουτάνες δε γίνεται.Προφανώς όσοι κάνουν σχέσεις ψάχνουν και το κάτι παραπάνω.Ακάποτο,γλωσσόφιλα,αγκαλιές,γαμήσι χωρίς πίεση χρόνου,παρέα να πας κάπου,δεν είμαστε και ρομπότ (τουλάχιστον ακόμα)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Είπαμε,και μόνο με πουτάνες δε γίνεται.Προφανώς όσοι κάνουν σχέσεις ψάχνουν και το κάτι παραπάνω.Ακάποτο,γλωσσόφιλα,αγκαλιές,γαμήσι χωρίς πίεση χρόνου,παρέα να πας κάπου,δεν είμαστε και ρομπότ (τουλάχιστον ακόμα)
Βρε χίλια δίκια έχεις σε αυτό - απλά δυστυχώς πρέπει να γίνουμε ζώα πλέον - για χίλιους δυο λόγους

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Στατιστικά δίκιο έχεις - απλά είναι τρελή βαβούρα - και αφαίρεσε τις μιλφ τις παντρεμένες και τις χωρισμένες. Εκεί για να έχεις πρόσβαση πρέπει να στο επιτρέπουν οι κύκλοι σου ή το επάγγελμά σου. Αυτό λέμε τόση ώρα.

Αθήνα όμως πρέπει να ψιλοδουλεύει και λίγο το τίντερ,ακόμα και το fb.Που στην υπόλοιπη Ελλάδα ούτε καν

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Αθήνα όμως πρέπει να ψιλοδουλεύει και λίγο το τίντερ,ακόμα και το fb.Που στην υπόλοιπη Ελλάδα ούτε καν
Δεν δουλεύουν ρε φιλαράκι, δεν δουλεύουν. Και ξέρεις γιατί; Γιατί έχουμε γεμίσει πιρφόρους που δίνουν γη και ύδωρ για να πηδήξουν ακόμα και μια πολύ μέτρια.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
οσο κι αν γουσταρουμε να κραζουμε τις γκομενες, το προβλημα δεν ειναι αυτες που βρισκουν και τα κανουν, αλλα οι ΜΑΛΑΚΕΣ οι αρσενικοι που τα ανεχονται και τα επιδοτουν. Ποσο να κατηγορησω μια γυναικα δηλαδη, οταν αυτη εχει ενα φαν κλαμπ χιλιαδων αγαπουληδων οι οποιοι παρακαλανε στα γονατα; Θα ηταν χαζη να μην αξιοποιησει το "χρυσο" μουνι της, ο καθενας μας στη θεση τους θα το εκμεταλλευοταν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Βρε χίλια δίκια έχεις σε αυτό - απλά δυστυχώς πρέπει να γίνουμε ζώα πλέον - για χίλιους δυο λόγους

Να σου κάνω μια ερώτηση;

Αν αύριο έβρισκες στο δρόμο ή κέρδιζες στο στοίχημα 500 ευρώ,τί θα τα έκανες;

Θα τα κράταγες στην μπάντα ή θα ψαχνόσουν να πας κάπου με γκόμενα;Προυπόθεση εννοείται ότι δεν χρωστάς πουθενά

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Να σου κάνω μια ερώτηση;

Αν αύριο έβρισκες στο δρόμο ή κέρδιζες στο στοίχημα 500 ευρώ,τί θα τα έκανες;

Θα τα κράταγες ή θα ψαχνόσουν να πας κάπου με γκόμενα;Προυπόθεση εννοείται ότι δεν χρωστάς πουθενά
Τι ερώτηση είναι αυτή ρε συ; Νομίζεις ότι μου λείπουν τα 500 ευρώ για να φλερτάρω; Μιλάω για κάτι εντελώς διαφορετικό.
Θα έκανα κάβα τα 500 ευρω για να πηγαίνω σε μπουρδέλα. Αυτή είναι η απάντησή μου.

Εδλω μιλάω για κάτι άλλο. Οι γκόμενες, ακόμα και για σεξ μια φορά τη βδομάδα και τίποτα παραπάνω δεν ζητάνε αυτα που ζητάμε εμείς. Θέλουν άλλα. Και τα 500 δεν με σώζουν εκτός αν βρίσκω ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ από κάπου τέτοια λεφτά (επιπλέον)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Ωραίο θέμα.....δεν έχω διαβάσει ακόμα τις τοποθετήσεις των μελών αλλά ως θέμα πιάνει την ουσία των οφελών της πορνείας στον άνδρα.

Οι πουτάνες απομυθοποιούν το μουνί και ανεβάζουν την αυτοεκτίμησης μας.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Γκομενάκι στην Ελλάδα που να ξεσκιζόσαστε αγαπητέ με την έννοια που το παρουσιάζεις φυσικά μπορείς να βρεις αν είσαι μέχρι 25 ετών και αυτή το ίδιο. Αλλιώς όχι. Ισχύουν στο ακέραιο τα όσα έγραψα δυστυχώς, Μακάρι αυτό που λες να ήταν τόσο εύκολο.

Εκτός αν ζεις στην Αγγλία εσύ.

Μόνο ιερόδουλες δυστυχώς στην Ελλάδα. όλα τα άλλα είναι ταλαίπα.
Αν καλοκρατιέσαι (εμφανησιακά) και το έχεις, μέχρι τα 45 σου είσαι άνετος ακόμα και με ηλικίες κάτω από 30.
Αν όπως παραπάνω και έχεις και χρήμα (όχι για να γίνεις χορηγός αλλά να βγαίνεις με άνεση) παίζεις και με 25άρες.
Αν δεν το έχεις και στα 25 σου αγάμητος θα είσαι...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Τι ερώτηση είναι αυτή ρε συ; Νομίζεις ότι μου λείπουν τα 500 ευρώ για να φλερτάρω; Μιλάω για κάτι εντελώς διαφορετικό.
Θα έκανα κάβα τα 500 ευρω για να πηγαίνω σε μπουρδέλα. Αυτή είναι η απάντησή μου.

Εδλω μιλάω για κάτι άλλο. Οι γκόμενες, ακόμα και για σεξ μια φορά τη βδομάδα και τίποτα παραπάνω δεν ζητάνε αυτα που ζητάμε εμείς. Θέλουν άλλα. Και τα 500 δεν με σώζουν εκτός αν βρίσκω ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ από κάπου τέτοια λεφτά (επιπλέον)

Ναι αλλά δεν πρέπει να ζούμε και λίγο το τώρα;Να σκεφτόμαστε μόνο πόσο σκατά είναι όλα και να αφήνουμε τη ζωή να περνάει έτσι;

Πες ότι έχεις έναν φίλο που έχει μια φίλη,αδερφή,ξαδέρφη,οτιδήποτε.Καλό γκομενάκι και ελεύθερη.Και σου λέει ότι ψάχνεται να πάει κάπου με κάποιον 5 μέρες,μια βδομάδα,χωρίς όμως να το συνεχίσετε μετά.Θα δεχόσουν πχ να φας έτσι τα 500 ευρώ;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά δεν πρέπει να ζούμε και λίγο το τώρα;Να σκεφτόμαστε μόνο πόσο σκατά είναι όλα και να αφήνουμε τη ζωή να περνάει έτσι;

Πες ότι έχεις έναν φίλο που έχει μια φίλη,αδερφή,ξαδέρφη,οτιδήποτε.Καλό γκομενάκι και ελεύθερη.Και σου λέει ότι ψάχνεται να πάει κάπου με κάποιον 5 μέρες,μια βδομάδα,χωρίς όμως να το συνεχίσετε μετά.Θα δεχόσουν πχ να φας έτσι τα 500 ευρώ;
Φυσικά ΝΑΙ.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Υ.Γ. (Ελπίζω να μην έρθει αυτό το μνπ που λέγεται Καλόγερο ή σκατόγερο να μου γράψει ότι είμαι απόλυτος πάλι)
Δεν βρήκες ακόμα θέση σε τρελοκομείο εσύ; Πάλι ήρθες να διδάξεις τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ σου;

Βλέπω τώρα περάσαμε από το «βρείτε μου δουλειά» στο «βρείτε μου fuckpet».
Να μας πεις πώς τη θες και πού μένεις να στη στείλουμε πακέτο.

Καλά στα λέει ο Παπαφίλιπς, αλλά δεν παίζει να βρεις ποτέ γκόμενα εσύ, γιατί είσαι γιωτάς.
Ξέχνα λοιπόν τις γκόμενες για να μη γεμίζει πίκρα η ζωή σου και ασχολήσου με εικαστικά. Πιάσε ένα πινέλο να κάνεις κάτι δημιουργικό, για να μην πιάνεις συνέχεια το πουλί σου και ρέψεις από τη μαλακία.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.830
Πόντοι
6.946
Για εμένα προσωπικά, σε κάθε ηλικία της ζωής μου(από εφηβεία και ύστερα) θα ήταν/είναι ιδανικό(οσο ακόμα είμαι υγιής και ορεξατος).
Έκανα λάθη, αδίκησα και αδιαφορησα μερικές φορές , αλλά και με αδίκησαν επίσης πολλές φορές.

Αργησα πολύ να το καταλάβω/ εμπεδωσω , και να πάψω να ασχολούμαι με "κανονικές" γκόμενες, με μεγάλο κόστος και ίσως ανεπανόρθωτη ψυχική φθορά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Aυτη που ΔΕΝ θα ζητήσει εξοχικό στις Κυκλάδες ,είναι αυτή που ΗΔΗ έχει....η αυτή που απλά δεν το έχει ανάγκη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Για εμένα προσωπικά, σε κάθε ηλικία της ζωής μου(από εφηβεία και ύστερα) θα ήταν/είναι ιδανικό(οσο ακόμα είμαι υγιής και ορεξατος).
Έκανα λάθη, αδίκησα και αδιαφορησα μερικές φορές , αλλά και με αδίκησαν επίσης πολλές φορές.

Αργησα πολύ να το καταλάβω/ εμπεδωσω , και να πάψω να ασχολούμαι με "κανονικές" γκόμενες, με μεγάλο κόστος και ίσως ανεπανόρθωτη ψυχική φθορά.
Όσοι είμαστε εδώ ειμαστε το πιο υγιές ψυχικά κομμάτι του σύγχρονου άνδρα...το λέω για πολλοστή φορά γιατί επιβεβαιωνομαι.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546

Όλοι μας θεωρώ ότι έχουμε περάσει δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις με γυναίκες. Βέβαια, χρειάζονται και αυτές (οι εμπειρίες) μιας και σε εξελίσσουν σαν προσωπικότητα. Τώρα, αν τα έχεις βάψει μαύρα μόνο και μόνο επειδή δεν έχεις σύντροφο, οι οίκοι ανοχής είναι μια προσωρινή λύση στο μαρτύριό σου, πας, συνευρίσκεσαι ερωτικά με μια κοπέλα, αδειάζει και σου ανεβαίνει και λίγο η αυτοπεποίθηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom