οκ παιχτη, μαλλον ειμαι θεογκομενος, πελουσιος η' κωλοφαρδος και δεν το ξερω η' δεν το εχω εμπεδωσει ακομα. σωστα.
νομιζεις αν ημουν πελουσιος δηλαδη, θα καθομουν να γραφω εδω μεσα αρλουμπες και κριτικες για να τονωσω τον εγωϊσμο μου η' να το παιξω καποιος???
που.... σε ενα μπουρδελοσαϊτ???
τζιζαςςςς μαλακα μου φακιν τζιζαςςς.
αυτο ειναι τα χειροτερα ναυαγια εβερ εχω ξαναπει.
αλλα μη σε κουραζω, εχεις δικιο, σορρυ για την παρεμβολη.
κιπ γουοκινγκ, που ελεγε και η παλια διαφημιση.
Ναι, πολύ πιθανό να είσαι και πολύ ωραίος.
Συγνώμη, να σε ρωτήσω κάτι. Επειδή παραθέτω ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ μια αλήθεια σημαίνει ότι είμαι ναυάγιο ή κλαίγομαι; Κάθε άλλο. Την αλήεθια γράφω.
Προφανώς έχεις αναγάγει τον δικό σου βίο σε μια "στατιστική" τύπου "ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ FUCKPET". Ε λοιπόν δεν μπορείς αδερφέ μου. Και σταμάτα να γενικοποιείς επειδή εσύ τυχαίνει να μπορείς.
Δεν με κουράζεις καθόλου - απλά στεναχωριέμαι όταν διαβάζω αναληθή σχόλια.
Αυτή τη στιγμή μας διαβάζουν εκατοντάδες άνθρωποι και οποίοι θα πιστέψουν τι; Θα πιστέψουν οτι μπορείς εύκολα στην Ελλάδα να βρεις γκομενάκι για να το γαμάς μόνο; Και θέλεις να το αφήσω έτσι; Μα δεν γίνεται αυτό πουθενά.
Ο κούκος αηδόνι θα σε πάει για να το κάνεις αυτό.
Επαναλαμβάνω για τους φίλους που μας διαβάζουν:
Για να έχεις ενα γκομενάκι να γαμάς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. Και οι περισσότεροι δεν το έχουν.
Κανένας δεν λέει οτι εσύ λες ψέματα. Την αλήθεια λες αλλά σου λέμε με όλη τη δύναμη ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΞ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΤΕΛΟΣ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ POLL ΕΔΏ?
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΧΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Επίσης, αν εσύ μου υποδειξεις ένα μηχανισμό με τον οποιο μπορεί ο μέσος άντρας να βρει ένα γκομενάκι για σεξάκι κάθε βδομάδα θα σου περάσω με ebanking 1000 ευρώ αρχικά. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει αυτό. Πρέπει να καταξοδευτείς και να καταταλαιπωρηθείς με τις γκόεμνες για να βρεις fuckpet.
Τα περί νοοτροπίας ναυαγίου μη τα γράφεις σε μένα. Δεν είμαι σαν αυτούς με τους οποίους βλέπω κατα καιρούς βρίζεσαι εδώ μέσα. Εγώ εξ αρχής σέβομαι την άποψή σου απλά σου λέω ότι είσαι μια τρομερή εξαίρεση και μπράβο σου.
Υ.Γ. (Ελπίζω να μην έρθει αυτό το μνπ που λέγεται Καλόγερο ή σκατόγερο να μου γράψει ότι είμαι απόλυτος πάλι)