Νέα

Σε ποια ηλικία του άνδρα είναι πιο χρήσιμος ο αγοραίος έρωτας;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.788
Πόντοι
3.656
ΑΚΡΙΒΩΣ και εμένα αυτό μου λείπε αδερφέ. Αλλά αν βρω μια κοπέλα για αυτό μετά θα μου γίνει κολιτσίδα και θα μου ρουφήξει τα ελάχιστα ευρω που έχω.

Αν περνάω καλά μαζί της,με τα δικά μου κριτήρια πάντα,δε μ'ενδιαφέρει το οικονομικό.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
δηλαδη, ειναι το ιδιο να εχεις βρει ενα γκομενακι και να ξεσκιζοσαστε εβδομαδιαιως-καθημερινως για κανα 3ωρο (+ τα αλλα εκτο; σεξ), με μια πουτανα του 10αρικου, 20αρικου η' και 150αρικου, που εχει το αναλογο χρονικο ντεντλαϊν? :think:
Γκομενάκι στην Ελλάδα που να ξεσκιζόσαστε αγαπητέ με την έννοια που το παρουσιάζεις φυσικά μπορείς να βρεις αν είσαι μέχρι 25 ετών και αυτή το ίδιο. Αλλιώς όχι. Ισχύουν στο ακέραιο τα όσα έγραψα δυστυχώς, Μακάρι αυτό που λες να ήταν τόσο εύκολο.

Εκτός αν ζεις στην Αγγλία εσύ.

Μόνο ιερόδουλες δυστυχώς στην Ελλάδα. όλα τα άλλα είναι ταλαίπα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν περνάω καλά μαζί της,με τα δικά μου κριτήρια πάντα,δε μ'ενδιαφέρει το οικονομικό.
Το οικονομικό φυσικά και δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει αν δεν έχουμε πρόβλημα. Αν είσαι στα 700-800 ευρώ το μήνα σε ενδιαφέρει και σε παραενδιαφέρει - και ενδιαφέρει και αυτην φυσικά...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.602
Πόντοι
27.261
Γκομενάκι στην Ελλάδα που να ξεσκιζόσαστε αγαπητέ με την έννοια που το παρουσιάζεις φυσικά μπορείς να βρεις αν είσαι μέχρι 25 ετών και αυτή το ίδιο. Αλλιώς όχι. Ισχύουν στο ακέραιο τα όσα έγραψα δυστυχώς, Μακάρι αυτό που λες να ήταν τόσο εύκολο.

Εκτός αν ζεις στην Αγγλία εσύ.γγλια μενω

Μόνο ιερόδουλες δυστυχώς στην Ελλάδα. όλα τα άλλα είναι ταλαίπα.
τιποτα απο ολα αυτα δεν ισχυουν παιχτη.
αυτα οπως ειπα, ειναι δικαιολογιες ναυαγοποιησης.
ουτε 25 ειμαι, ουτε αγγλια μενω και ουτε αυτες τις αποψεις, που εχετε εσεις οι περισσοτεροι, εχω.
τυχαιο????
και γκομενακι(α) αναλογα οπως τα λεω, εχω βρει και απο εδω μεσα σε πληροφορω, οχι μονο εκτος ιστοτοπου.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Με αφορμή το ποστ του φίλου που έσωσε το γάμο του λόγω των κοριτσιών, ανοίγω τούτο το θέμα να συζητήσουμε για τη χρησιμότητα του αγοραίου έρωτα ανά διάφορες φάσεις της ζωής ενός άντρα. Όταν ήμουν μικρότερος νόμιζα πως σε εκείνες τις ηλικίες οι πόρνες ήτανε βάλσαμο για όσα παιδιά 19, 20, 22, κλπ δε μπορούσαν να βρουν κάποιο ταίρι. Πλέον βλέπω πως σε ηλικίες κοντά στα 45-50 όπου ο άντρας περνάει διάφορες φάσεις, με γάμο-σύντροφο που δεν ανταποκρίνεται κλπ, βλέπω πως εκεί αν δεν υπήρχε αγοραίος θα είχαμε δράματα. Επίσης, βλέπω κάποιους αρκετά μεγαλύτερους, πχ 60+ που έχει περάσει μάλλον η μπογιά τους και μόνο μέσω των κοριτσιών μπορούν να βρουν αληθινή απόλαυση.
Σε ποια ηλικία ή ποιες ηλικίες λοιπόν είναι πιο απαραίτητα τα κορίτσια; Σε ποια φάση ήτανε πιο χρήσιμα για εσάς; Αν σας έλεγε ο Θεός "θα έχεις δικαίωμα να πας με πόρνες μόνο για 5 χρόνια στη ζωή σου" ποια χρόνια θα διαλέγατε;
Σε όλες τις ηλικίες. Από 13-83

Letsgobrandon2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
823
Πόντοι
311
Γουσταρω θεμα!! Μεχρι τα 50 λογικα ο αντρας ειναι επικεντρωμενος σε καριερα και οικογενεια. Χωρις καριερα ξεχασε τα μπουρδελακια εκτος και τις μοιραζεσαι με τα πσκιστανια, για εσκορτακια αστο, ξεχαστο. Απο τα 50+ οτι και να λεμε, δεν χανουμε την ωρα μας με σαχλογκομενιασματα, η γυναικα ισως δεν πολυγουσταρει, διαζυγια κλπ, η μπογια δεν περναει, και το six-pack στην κοιλιτσα διατηρειται μονο με ενεσουλες. Εκει πλεον ειναι καιρος για τον αγοραιο ερωτα. Παρε τωρα εναν 70 και συγκρινε με 50ρη. Με τα λεφτα ο 70ρης γλυφει οτι μουνι θελει ενω χωρις …γλυφει τα χερια του…Επομενως το αγορασμενο μουνι ειναι πιο χρησιμο στην μεγαλυτερη ηληκια καθενος. Παντα το πληρωνουμε ουτως η αλλως, αλλα αν το πληρωσεις χοντρα οταν εισαι νεος δεν θα εχεις να το πληρωνεις οταν γερασεις. Πιτσιρικαδες που χαλανε €2000 το μηνα για εσκορτακια παιζουνε με την φωτια για πολλους λογους εκτος βεβαια αν εχουνε καλες ικανοτητες σε προυπολογισμους και παραγωγη χρηματος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
τιποτα απο ολα αυτα δεν ισχυουν παιχτη.
αυτα οπως ειπα, ειναι δικαιολογιες ναυαγοποιησης.
ουτε 25 ειμαι, ουτε αγγλια μενω και ουτε αυτες τις αποψεις, που εχετε εσεις οι περισσοτεροι, εχω.
τυχαιο????
και γκομενακι(α) αναλογα οπως τα λεω, εχω βρει και απο εδω μεσα σε πληροφορω, οχι μονο εκτος ιστοτοπου.
Όχι αγαπητέ. Μην τσουβαλιάζετε κάποιοι. Καμία ναυγαοποίηση αγαπητέ. ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Φυσικά μπορείς να βρεις ένα fuckpet αλλά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ. Μην κάνετε κανόνα τις εξαιρέσεις. Είναι σχεδόν εκνευριστικό. Δεν ζούμε σε άλλο κόσμο ρε guys. Please.

• Like
Αντιδράσεις: malone

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Όποιος έρθει εδώ και μου δώσει λύσεις ότι μπορώ να βρω ένα fuckpet χωρίς να είναι επαγγελματίας αυτή και η οποία να δέχεται να πηγαίνει μαζί μου σε χοτελ τότε θα τον παραδεχτώ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΙΠΟΝ.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.602
Πόντοι
27.261
Όχι αγαπητέ. Μην τσουβαλιάζετε κάποιοι. Καμία ναυγαοποίηση αγαπητέ. ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Φυσικά μπορείς να βρεις ένα fuckpet αλλά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ. Μην κάνετε κανόνα τις εξαιρέσεις. Είναι σχεδόν εκνευριστικό. Δεν ζούμε σε άλλο κόσμο ρε guys. Please.
επειδη δε συμφωνω και επειδη επισης ζω και ξερω αλλες καταστασεις, εγω ειμαι σε λαθος κοσμο?
νο προμπλεμο μιστερ, συνεχιστε να ταϊζετε τον εαυτο σας-εγωϊσμο σας με αυταπατες και συνεχιστε τον υπνο.
κανει καλη επιδερμιδα εχω ακουσει συναμα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
επειδη δε συμφωνω και επειδη επισης ζω και ξερω αλλες καταστασεις, εγω ειμαι σε λαθος κοσμο?
νο προμπλεμο μιστερ, συνεχιστε να ταϊζετε τον εαυτο σας-εγωϊσμο σας με αυταπατες και συνεχιστε τον υπνο.
κανει καλη επιδερμιδα εχω ακουσει συναμα.
Δεν είναι εγωσιμός ρε συ αδερφέ. Είναι η αλήεθια μόνο. Αν εσύ μου υποδείξεις μια διαδικασία ή ένα τρόπο να βρω fuckpet χωρίς να μου πάει ο κούκος αηδόνι τότε σε παραδέχομαι.

Έχεις κάνει τη δική σου αλήθεια κανόνα. Κανόνας είναι όμως αυτό που γράφω εγώ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ FUCKPET ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΟΣ Ή ΠΛΟΥΣΙΟΣ Ή 25 ΕΤΩΝ Η ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ.

Κάποιοι δίνετε την εντύπωση ότι γράφετε απλά για να γράφετε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.602
Πόντοι
27.261
Δεν είναι εγωσιμός ρε συ αδερφέ. Είναι η αλήεθια μόνο. Αν εσύ μου υποδείξεις μια διαδικασία ή ένα τρόπο να βρω fuckpet χωρίς να μου πάει ο κούκος αηδόνι τότε σε παραδέχομαι.

Έχεις κάνει τη δική σου αλήθεια κανόνα. Κανόνας είναι όμως αυτό που γράφω εγώ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ FUCKPET ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΟΣ Ή ΠΛΟΥΣΙΟΣ Ή 25 ΕΤΩΝ Η ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ.

Κάποιοι δίνετε την εντύπωση ότι γράφετε απλά για να γράφετε.
οκ παιχτη, μαλλον ειμαι θεογκομενος, πελουσιος η' κωλοφαρδος και δεν το ξερω η' δεν το εχω εμπεδωσει ακομα. σωστα.
νομιζεις αν ημουν πελουσιος δηλαδη, θα καθομουν να γραφω εδω μεσα αρλουμπες και κριτικες για να τονωσω τον εγωϊσμο μου η' να το παιξω καποιος???
που.... σε ενα μπουρδελοσαϊτ???
τζιζαςςςς μαλακα μου φακιν τζιζαςςς.
αυτο ειναι τα χειροτερα ναυαγια εβερ εχω ξαναπει.
αλλα μη σε κουραζω, εχεις δικιο, σορρυ για την παρεμβολη.
κιπ γουοκινγκ, που ελεγε και η παλια διαφημιση.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
οκ παιχτη, μαλλον ειμαι θεογκομενος, πελουσιος η' κωλοφαρδος και δεν το ξερω η' δεν το εχω εμπεδωσει ακομα. σωστα.
νομιζεις αν ημουν πελουσιος δηλαδη, θα καθομουν να γραφω εδω μεσα αρλουμπες και κριτικες για να τονωσω τον εγωϊσμο μου η' να το παιξω καποιος???
που.... σε ενα μπουρδελοσαϊτ???
τζιζαςςςς μαλακα μου φακιν τζιζαςςς.
αυτο ειναι τα χειροτερα ναυαγια εβερ εχω ξαναπει.
αλλα μη σε κουραζω, εχεις δικιο, σορρυ για την παρεμβολη.
κιπ γουοκινγκ, που ελεγε και η παλια διαφημιση.
Ναι, πολύ πιθανό να είσαι και πολύ ωραίος.

Συγνώμη, να σε ρωτήσω κάτι. Επειδή παραθέτω ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ μια αλήθεια σημαίνει ότι είμαι ναυάγιο ή κλαίγομαι; Κάθε άλλο. Την αλήεθια γράφω.
Προφανώς έχεις αναγάγει τον δικό σου βίο σε μια "στατιστική" τύπου "ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ FUCKPET". Ε λοιπόν δεν μπορείς αδερφέ μου. Και σταμάτα να γενικοποιείς επειδή εσύ τυχαίνει να μπορείς.
Δεν με κουράζεις καθόλου - απλά στεναχωριέμαι όταν διαβάζω αναληθή σχόλια.

Αυτή τη στιγμή μας διαβάζουν εκατοντάδες άνθρωποι και οποίοι θα πιστέψουν τι; Θα πιστέψουν οτι μπορείς εύκολα στην Ελλάδα να βρεις γκομενάκι για να το γαμάς μόνο; Και θέλεις να το αφήσω έτσι; Μα δεν γίνεται αυτό πουθενά.

Ο κούκος αηδόνι θα σε πάει για να το κάνεις αυτό.

Επαναλαμβάνω για τους φίλους που μας διαβάζουν:

Για να έχεις ενα γκομενάκι να γαμάς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. Και οι περισσότεροι δεν το έχουν.

Κανένας δεν λέει οτι εσύ λες ψέματα. Την αλήθεια λες αλλά σου λέμε με όλη τη δύναμη ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΞ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΤΕΛΟΣ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ POLL ΕΔΏ?

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΧΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Επίσης, αν εσύ μου υποδειξεις ένα μηχανισμό με τον οποιο μπορεί ο μέσος άντρας να βρει ένα γκομενάκι για σεξάκι κάθε βδομάδα θα σου περάσω με ebanking 1000 ευρώ αρχικά. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει αυτό. Πρέπει να καταξοδευτείς και να καταταλαιπωρηθείς με τις γκόεμνες για να βρεις fuckpet.

Τα περί νοοτροπίας ναυαγίου μη τα γράφεις σε μένα. Δεν είμαι σαν αυτούς με τους οποίους βλέπω κατα καιρούς βρίζεσαι εδώ μέσα. Εγώ εξ αρχής σέβομαι την άποψή σου απλά σου λέω ότι είσαι μια τρομερή εξαίρεση και μπράβο σου.

Υ.Γ. (Ελπίζω να μην έρθει αυτό το μνπ που λέγεται Καλόγερο ή σκατόγερο να μου γράψει ότι είμαι απόλυτος πάλι)

• Like
Αντιδράσεις: malone
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Βασικά όπως έχω γράψει τόσο επώνυμα όσο και ανώνυμα, όπου μπορώ, πρέπει να έχεις πολλές σταθερές για να πας σε σχέση. Είναι σκέτη ταλάιπα από πολλές πλευρές. Είναι ιδιαίτερα υπέροχο skill να έχεις μια αντίληψη εντελώς διεκπαιραιωτική, να πηδάς και να φεύγεις. Ναι η μοναξιά θα σε φάει σε μια ηλικία και έπειτα αλλά αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα
Βασικά όπως έχω γράψει τόσο επώνυμα όσο και ανώνυμα, όπου μπορώ, πρέπει να έχεις πολλές σταθερές για να πας σε σχέση. Είναι σκέτη ταλάιπα από πολλές πλευρές. Είναι ιδιαίτερα υπέροχο skill να έχεις μια αντίληψη εντελώς διεκπαιραιωτική, να πηδάς και να φεύγεις. Ναι η μοναξιά θα σε φάει σε μια ηλικία και έπειτα αλλά αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα
Για σχεση καλυτερα να μπει καποιος οταν θα θελει να κανει και παιδι.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Για σχεση καλυτερα να μπει καποιος οταν θα θελει να κανει και παιδι.
Ειδικά αν πας για παιδί με τη παρούσα κατάσταση πρέπει να έχεις άγριο μπαγιόκο πάντως. Τρελές ροές για να αντέξεις. Αλλιώς θα πας για χωρισμό μέσα στο νερό.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.602
Πόντοι
27.261

Συγνώμη, να σε ρωτήσω κάτι. Επειδή παραθέτω ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ μια αλήθεια σημαίνει ότι είμαι ναυάγιο ή κλαίγομαι; Κάθε άλλο. Την αλήεθια γράφω.
Προφανώς έχεις αναγάγει τον δικό σου βίο σε μια "στατιστική" τύπου "ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ FUCKPET". Ε λοιπόν δεν μπορείς αδερφέ μου. Και σταμάτα να γενικοποιείς επειδή εσύ τυχαίνει να μπορείς.

Αυτή τη στιγμή μας διαβάζουν εκατοντάδες άνθρωποι και οποίοι θα πιστέψουν τι; Θα πιστέψουν οτι μπορείς εύκολα στην Ελλάδα να βρεις γκομενάκι για να το γαμάς μόνο; Και θέλεις να το αφήσω έτσι; Μα δεν γίνεται αυτό πουθενά.

Για να έχεις ενα γκομενάκι να γαμάς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. Και οι περισσότεροι δεν το έχουν.

Κανένας δεν λέει οτι εσύ λες ψέματα. Την αλήθεια λες αλλά σου λέμε με όλη τη δύναμη ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΞ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΤΕΛΟΣ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ POLL ΕΔΏ?

Επίσης, αν εσύ μου υποδειξεις ένα μηχανισμό με τον οποιο μπορεί ο μέσος άντρας να βρει ένα γκομενάκι για σεξάκι κάθε βδομάδα θα σου περάσω με ebanking 1000 ευρώ αρχικά. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει αυτό. Πρέπει να καταξοδευτείς και να καταταλαιπωρηθείς με τις γκόεμνες για να βρεις fuckpet.

Τα περί νοοτροπίας ναυαγίου μη τα γράφεις σε μένα. Δεν είμαι σαν αυτούς με τους οποίους βλέπω κατα καιρούς βρίζεσαι εδώ μέσα. Εγώ εξ αρχής σέβομαι την άποψή σου απλά σου λέω ότι είσαι μια τρομερή εξαίρεση και μπράβο σου.
συγγνωμη, αλλα επειδη μολις ηρθε το γκομενακι, πρεπει να φυγουμε για μπανιο.
θα σου απαντησω ομως, οταν γυρισω... αν και τα εχω ξαναπει σε διασπαρτα θρεντς.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
συγγνωμη, αλλα επειδη μολις ηρθε το γκομενακι, πρεπει να φυγουμε για μπανιο.
θα σου απαντησω ομως, οταν γυρισω... αν και τα εχω ξαναπει σε διασπαρτα θρεντς.
Ωραίος. Σε ευχαριστω που με επιβεβαιώνεις. Όταν βρεις χρόνο και απαντήσεις θέλω τεχνικές συμβουλές μιας και δεν είσαι όπως λες ούτε πολύ όμορφος, ούτε έχεις καλό αμάξι, ούτε είσαι πλούσιος, ούτε είσαι 25 ετών. Καλή συνέχεια εύχομαι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.788
Πόντοι
3.656

Προφανώς και δεν βρίσκεις εύκολα fuckpet αν δεν έχεις επάγγελμα-γυναικομαγνήτη όπως έχω πει (που αυτό είναι πάνω κι απ'τα λεφτά).Και αν δεν ζεις και Αθήνα,δεν βρίσκεις με τίποτα

Τώρα βέβαια,αν κάποιος εννοεί fuckpets και τα χοντρόμπαζα,ε δεν θα του πούμε και μπράβο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Προφανώς και δεν βρίσκεις εύκολα fuckpet αν δεν έχεις επάγγελμα-γυναικομαγνήτη όπως έχω πει (που αυτό είναι πάνω κι απ'τα λεφτά).Και αν δεν ζεις και Αθήνα,δεν βρίσκεις με τίποτα

Τώρα βέβαια,αν κάποιος εννοεί fuckpets και τα χοντρόμπαζα,ε δεν θα του πούμε και μπράβο
Ε μα πια!

Δηλαδή τώρα ο τύπος είναι πχ οργανωμένος στη ΚΝΕ πχ ή στο ΚΚΕ κανονικά και βρίσκει απο εκεί ή αν είναι μπαρμαν πχ ή αστυνομικός ή σε εταιρεία με πάρα πολλές γκόεμνες που ψάχνονται άγρια για σεξ αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο για όλους τους άλλους.

Πραγματικά οργίζομαι όταν διαβάζω κάποιοι να έχουν γραμμική λογική

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Ε μα πια!

Δηλαδή τώρα ο τύπος είναι πχ οργανωμένος στη ΚΝΕ πχ ή στο ΚΚΕ κανονικά και βρίσκει απο εκεί ή αν είναι μπαρμαν πχ ή αστυνομικός ή σε εταιρεία με πάρα πολλές γκόεμνες που ψάχνονται άγρια για σεξ αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο για όλους τους άλλους.

Πραγματικά οργίζομαι όταν διαβάζω κάποιοι να έχουν γραμμική λογική
Ναι,αν δεν εχεις κυκλο πας φουνταριστος για αγοραίο ερωτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom