Νέα

Σε ποια ηλικία του άνδρα είναι πιο χρήσιμος ο αγοραίος έρωτας;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Πουστόδημε, δεν σε γαμάει μόνο η ζωή, αλλά σε γαμάνε και τα τραβέλια. Η Τζούλι σού έχει κάνει τον κώλο σαν τη σπηλιά του Νταβέλη και για αυτό λαικάρεις εδώ:

I'm Poustodimos and I approve this message
Ναι ισχύει ΓΑΜΟΣΠΙΤΕ. Περιμένω γαμώτο ναμου στείλεις μήνυμα.

Το πόσο πουτάνας γιός είσαι αποδεικνύεται από το ότιμπάινεις και βλέπεις ιστορικά. Εγω πχ ποτέ δεν το κάνω για κανέναν εδώ μέσα.

Μόλις έρθεις Ελλάδα στείλε μου μήνυμα να σου μιλήσω από κοντα για τα τραβέλια γαμώσπιτε

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Πουστόδημε, δεν σε γαμάει μόνο η ζωή, αλλά σε γαμάνε και τα τραβέλια. Η Τζούλι σού έχει κάνει τον κώλο σαν τη σπηλιά του Νταβέλη και για αυτό λαικάρεις εδώ:

I'm Poustodimos and I approve this message
Μια παλιοκότα είσαι που κρύβεσαι εδώ. Στείλε μου μήνυμα και έλα να μου τα πεις από κοντά να τα αναλύσουμε. Παλιάνθρωπε.

Είσαι και φασιστάκος ρατσιστάκος βλέπω. Κλασσικά. Μένεις και στο εξωτερικό μουνόπανο τρομάρα σου. Ψευτοελληνάρα μπατριώτη άντρακλα.

Κμαία ζωή δεν με γάμάει. Περναω σούπερ γαμώσπιτε πια. Η ευτυχία είναι να χαίρεσαι με αυτά που έχεις.
Κάτσε εσυ εκεί που είσαι και βούλωσε το ή στείλε μου μήνυμα να τα πούμε. Μη γράφεις εδώ παλιοκότα.

Βλέπεις ότι εδώ μπάινω μια στο τόσο και δεν θέλω να αναγκάζομαι να σου τραβάω μπινελίκια

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.587
Πόντοι
8.346
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας. Όποτε νιώσει κάποιος ότι έχει φτάσει σε κάποιο σεξουαλικό αδιέξοδο, καλό είναι να εντάξει τον αγοραίο έρωτα στην ζωή του για τόνωση της αυτοπεποίθησης του κ μετά να ξαναβγεί στον αγώνα. Πρέπει να είσαι ομως αρκετά συνειδητοποιημένος του τι κάνεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να γίνεις "τεμπέλης" και να αφήσεις το κυνήγι για παντα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ναι ισχύει ΓΑΜΟΣΠΙΤΕ. Περιμένω γαμώτο ναμου στείλεις μήνυμα.

Το πόσο πουτάνας γιός είσαι αποδεικνύεται από το ότιμπάινεις και βλέπεις ιστορικά. Εγω πχ ποτέ δεν το κάνω για κανέναν εδώ μέσα.

Μόλις έρθεις Ελλάδα στείλε μου μήνυμα να σου μιλήσω από κοντα για τα τραβέλια γαμώσπιτε
Πουστόδημε, έχεις ξεπεράσει τα όρια βρίζοντας το σπίτι μου και τώρα και τη μάνα μου. Αυτά έχουν και συνέπειες....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Πουστόδημε, έχεις ξεπεράσει τα όρια βρίζοντας το σπίτι μου και τώρα και τη μάνα μου. Αυτά έχουν και συνέπειες....
Βρε άντε απο εκεί φύγε που θα ασχολουμαι μαζί σου ζόμπι. Εσύ ξεκίνησες πρώτα. Δεν σε ξέρω κιόλας που μου θίχτηκες βρε ζόμπυ. Ανωνυμοι είμαστε ζόμπυ ε ζομπυ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Και θα συνεχίζω να σε βρίζω γιατι το πας επι προσωπικού ενω εγώ όχι. Πας κάθε σχόλιο και λες οτι κλαίγομαι. Ενω εγω δεν το κάνω... Πάνε και δες τα σχόλιά μου. Κόσμιος είμαι με όλους. Δες. Κια λαικ βάζω και μιλάω. Μόνο εσύ βρίζεις και για αυτο πάιρνεις απάντησεις.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
ήρθε ο άλλος με νικναιμ Καλόγερο (ανώνυμος όπως εγώ και όπως όλοι μας) και μας μιλάει για συνέπεις. Για γέλια είσαι. Ναι το πολύ θα μου μπλοκάρουν το προφιλ. Ε και; Δεν σε ξέρω και προσωπικά παλιοζώο - εναν Kalogero βρίζω που δεν τον ξέρει κανείς ποιός είναι ως πρόσωπο - που θα μου πεις και για συνέπειες βλάκα. Μάθε να σέβεσαι τον συνομηλιτή σου και ασε τα εξυπναδίστικα σχόλια. Άιντε, θιγμένε.

Και φυσικά αν σταματήσεις να προσβάλεις σε κάθε μου σχόλιο θα σταματήσω και εγω δεν έχω καμιά καήλα. Άκου λεει ενοχλήθηκε που του βρίσαμε κάτι ιερό. Βρε κάτσε εκεί, σχολίασε όπως κάνω και άσε τα "λουζερ Μενέδημε" και τα άλλα. Γίνε άνθρωπος όπως είναι οι περισσότεροι εδώ μεσα

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Βρε άντε απο εκεί φύγε που θα ασχολουμαι μαζί σου ζόμπι. Εσύ ξεκίνησες πρώτα. Δεν σε ξέρω κιόλας που μου θίχτηκες βρε ζόμπυ. Ανωνυμοι είμαστε ζόμπυ ε ζομπυ
Θα ασχοληθεί μαζί σου ο διαχειριστής ή θα σε αναλάβω εγώ. Η παρούσα κόντρα άρχισε από αυτό το σημείο:
Υ.Γ. (Ελπίζω να μην έρθει αυτό το μνπ που λέγεται Καλόγερο ή σκατόγερο να μου γράψει ότι είμαι απόλυτος πάλι)

Βρίσε με όσο θες προσωπικά, αλλά μην ανακατέβεις σπίτια και μάνες. Αν δεν διευθετηθεί το πρόβλημα όπως πρέπει, τότε η μόνη επιλογή που θα δώσω στη δική σου θα είναι να διαλέξει μεταξύ Μεταξουργείου και Φυλής.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Θα ασχοληθεί μαζί σου ο διαχειριστής ή θα σε αναλάβω εγώ. Η παρούσα κόντρα άρχισε από αυτό το σημείο:

Βρίσε με όσο θες προσωπικά, αλλά μην ανακατέβεις σπίτια και μάνες. Αν δεν διευθετηθεί το πρόβλημα όπως πρέπει, τότε η μόνη επιλογή που θα δώσω στη δική σου θα είναι να διαλέξει μεταξύ Μεταξουργείου και Φυλής.
ΟΚ. Φυσικά δεν θα σε ξαναβρίσω όσο μιλάμε κόσμια.

Αν ξαναέρθεις με υποτιμητικά σχόλια θα συνεχίζω να βρίζω, (εσένα και όχι μάνες οκ).
Το αν είμαι λούζερ που έγραφες δεν το ξέρεις καθόλου. Κάποιοι προσπαθήστε να έχετε εν-συναίσθηση και όχι όταν βλέπετε κάποιον λίγο "πιο κάτω λόγω ατυχιών" (γιατί η τυχη παίζει ρόλο στη ζωή) να αρχίζετε τα μπινελίκια και τις προσβολές.

Μιας και είσαι πρακτορίσκος ωραίος, πάνε δες ΟΛΑ τα μηνύματα που έχω αφήσει από το 2014. Πουθενά δεν έχω βρίσει ποτέ κανέναν. Ναι υπήρχαν εντάσεις αλλά όλα σε συνενοήση και λοιπά. Άρα δεν είμαι για κανένα τρελάδικο ή κάτι τέτοιο που γράφεις εσύ ως νάρκισσος. Απλά ίσως έχω μια απολυτότητα σε κάποιες απόψεις, ναι, δε χρειάζεται να θίγεσαι να μοιράζεις ψευτοδιδακτισμό.

Σχολιάζε κοσμίως και μην μειώνεις τον συνομιλητή σου. Κανένας δεν το κάνει εδώ μέσα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σχολιάζε κοσμίως και μην μειώνεις τον συνομιλητή σου. Κανένας δεν το κάνει εδώ μέσα.
Κοίτα ρε που δίνει και μαθήματα το νούμερο... Μια ζωή στην κλάψα είσαι και δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μαζί σου, παρά μόνο όταν άρχισες εκείνη τη μαλακία με το να μας λες ότι εκφράζεις την απόλυτη αλήθεια και όποιος είναι αντίθετος με την άποψή σου είναι μαλάκας.
Για το τρελοκομείο είσαι και τώρα έφτασες να βρίζεις σπίτια και μάνες. Περίμενε και θα περάσεις καλά.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Κοίτα ρε που δίνει και μαθήματα το νούμερο... Μια ζωή στην κλάψα είσαι και δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μαζί σου, παρά μόνο όταν άρχισες εκείνη τη μαλακία με το να μας λες ότι εκφράζεις την απόλυτη αλήθεια και όποιος είναι αντίθετος με την άποψή σου είναι μαλάκας.
Για το τρελοκομείο είσαι και τώρα έφτασες να βρίζεις σπίτια και μάνες. Περίμενε και θα περάσεις καλά.
Ok. Καλώς. Μην ασχολείσαι. Μάλλον για τρελοκομείο είσαι εσύ. Φαίνεσαι. Καλά περνάω μην ανησυχείς αν εννοείς αυτό. Τέλεια περνάω φίλε μου. Είμαι χαρούμενος. Να μην έρθεις να μου ξαναγράψεις εδώ γιατί δεν θέλω να χάνω το χρόνο μου.

Αγαπητοί φίλοι - μέλη. Δείτε τον. Εξακολουθεί να είναι κλασσικός νάρκισσος. Που μας απειλεί κιόλας. Ο ανώνυμος απειλεί τον ανώνυμο. Μιλάμε ο τύπος είναι για γέλια εκτός από ομοφοβικός.
Μακάρι να μην μου ξαναγράψει εδώ αυτός ο άνθρωπος. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ok. Καλώς. Μην ασχολείσαι. Μάλλον για τρελοκομείο είσαι εσύ. Φαίνεσαι. Καλά περνάω μην ανησυχείς αν εννοείς αυτό. Τέλεια περνάω φίλε μου. Είμαι χαρούμενος. Να μην έρθεις να μου ξαναγράψεις εδώ γιατί δεν θέλω να χάνω το χρόνο μου.

Αγαπητοί φίλοι - μέλη. Δείτε τον. Εξακολουθεί να είναι κλασσικός νάρκισσος. Που μας απειλεί κιόλας. Ο ανώνυμος απειλεί τον ανώνυμο. Μιλάμε ο τύπος είναι για γέλια εκτός από ομοφοβικός.
Μακάρι να μην μου ξαναγράψει εδώ αυτός ο άνθρωπος. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Δεν θα σε σώσει κανένας αγαπητός φίλος-μέλος, μην παρακαλάς.
Τώρα που ξεπέρασες τα όρια με τις χυδαίες ύβρεις σου για σπίτια και μάνες ανοίξαμε παρτίδες. Θα το ευχαριστηθείς περισσότερο από ό,τι το ευχαριστιέσαι με τη Τζούλη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Τώρα που ξεπέρασες τα όρια με τις χυδαίες ύβρεις σου για σπίτια και μάνες ανοίξαμε παρτίδες. Θα το ευχαριστηθείς περισσότερο από ό,τι το ευχαριστιέσαι με τη Τζούλη.
χαχα. Ωραίος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βρίζω σπίτια ανώνυμων ε; πωωω μεγάλο έγκλημα ρε συ. Βρε άνθρωπε πάψε λέμε. Καλή συνέχεια

Letsgobrandon2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
823
Πόντοι
311
Menedimos, Kalogeros….φτανει ρε παληκαρια….χανετε φαια ουσια τσαμπα…εδω μεσα ειμαστε για τα μουνια και οτι αφορα το μουνι..μην χαλιεστε τζαμπα…δεν αξιζει…απλα μην απαντατε ο ενας τον αλλο…αντε παμε παρακατω στα περι μουνιου!!! καλα μουνια στις πουτσες σας οπου και να ειστε!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Menedimos, Kalogeros….φτανει ρε παληκαρια….χανετε φαια ουσια τσαμπα…εδω μεσα ειμαστε για τα μουνια και οτι αφορα το μουνι..μην χαλιεστε τζαμπα…δεν αξιζει…απλα μην απαντατε ο ενας τον αλλο…αντε παμε παρακατω στα περι μουνιου!!! καλα μουνια στις πουτσες σας οπου και να ειστε!!
Συμφωνώ! Εγώ το λήγω. Και αν θέλει να του ζητήσουμε του ανώνυμου και συγνώμη επειδής λέει του βρίσαμε το σπίτι. Ειλικρινώς ναι.
Κοιτάχτε να δείτε εδώ, βρίσαμε ένα ανώνυμο προφίλ και λέει θα μας γλεντήσει. Εμείς λέμε με αγάπη μόνο. Καλή συνέχεια στο φίλο Καλόγερο.
Επιτέλους έκανες το coming out σου, πουστράκι Μένιο.
Είμαι ο Μένιος ναι! Τον πάιρνω απο τον κώλο και μου αρέσει.
Καλή συνέχεια Καλόγερε και να περνάς καλά.

kokoretsakias93

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2019
Like
995
Πόντοι
81
Ωραιο θεμα συναγωνιστη.
Οι πουτανες λοιπον ειναι χρησιμες σε καθε ηλικια απλα αλλαζει ο ρολος τους.
-Στα 15 με 16 ειναι οι καθηγητριες "σεξουαλικης αγωγης".
Απο εκει και περα ειναι πολυτιμες στο να ριχνεις μανικι χωρις δεσμευσεις σαλτσες και επιλογους.
Μια μπουρδελοτσαρκα που καταληγει σε ανακαλυψη πρωτογνωρης ηδονης ειναι βαλασμο για την ψυχη(εκτος απο την ψωλη)
Αυτο εχει πολλαπλους ρολους:
-να σωθει ο γαμος καποιου οπως του συναγωνιστη
-να καθαριζει τους ορχεις καποιου που βγηκε με γκομενα να γαμησει και εκεινη ηθελε χρονο να τον γνωρισει.
-να ξεβαρεθεις λιγο την σχεση σου και να εμπλουτισεις σεξουαλικα τη ρουτινα σου.Σα μια διαρκης υπενθυμιση πως υπαρχει και σεξ εκτος της κοπελας σου και ναι ειναι καλο.
-Το σεξ στη σχεση ειναι σα το σπιτικο φαγητο.Το αγοραιο σεξ ειναι σα να τρως εξω.Αλλες φορες γκουρμε,αλλες λουκουμι κρεατακι σχαρας,αλλες πεντανοστιμο βρωμικο μα και αντιστοιχα μπορει να βγει μαπα το καρπουζι
Το ξερεις προχωρας κι απολαμβανεις σωστα και εμπειρα ξεχωριζοντας τα χλωρα απο τα ξερα.
-Αργοτερα μετα τα 45/50 σου δινει προσβαση σε πιτσιρικες που πλεον εχουν δυσκολεψει σα στοχοι.
-μετα τα 60 ζωη να χεις αν σταθηκες μαγκας και δεν εχεις παιδια εγγονια σκυλια γατια,αλλα ενα καλο κομποδεμα μπορεις να αγοραζεις περισσοτερο χρονο και ποιοτητα απο τις πορνες
Πχ να κλεισεις δυο μουναρες για μια ολοκληρη μερα να σου κανουν χαδακια μασαζακι να γλυψεις σοκολατα απο τα μπουτακια τα βυζακια η το μουνακι τους να τις γαμησεις οσο μπορεις να πατε παραλια να χαλαρωσετε κτλ
Ωστε να γεμισεις μπαταριες για ολη την αλλη βδομαδα.
Μάγκα να φανταστώ είσαι και εσύ από αυτούς που γουστάρουν η γυναίκα τους να πηδιεται με άλλους; Γιατί σεξ με άλλους ενώ έχεις σχέση μόνο οκ δεν το λες

kokoretsakias93

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2019
Like
995
Πόντοι
81
Μερικοί τα λέτε πολύ σωστά, μερικοί άλλοι είστε για λυπηση, ελπίζω άμα φτάσω στην ηλικία σας να μην είμαι τέτοιος αξιοθρήνητος σιχαμας

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Μάγκα να φανταστώ είσαι και εσύ από αυτούς που γουστάρουν η γυναίκα τους να πηδιεται με άλλους; Γιατί σεξ με άλλους ενώ έχεις σχέση μόνο οκ δεν το λες
Πριν σου απαντησω τυπε για εξηγησε μου τι σημαινει "εχω σχεση".
Να πεις εχω σχεση πχ με την επιστημη να πω εισαι επιστημονας
Εχεις σχεση με τον αθλητισμο να πω εισαι αθλητης.
Επισης πχ το τι καιρο θα κανει εχει σχεση με την αποφαση μου αν θα ταξιδεψω η οχι.
Αλλα ενας ανθρωπος να "εχει σχεση" δηλαδη να σχετιζεται με αλλον ε ποτε δε το καταλαβα.
Ο ανθρωπος γεννιεται ελευθερος και πεθαινει ελευθερος.Πολυ δε περισσοτερο ειναι προορισμενος να ζει ελευθερος.

Τελευταία τροποποίηση:

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Σε όλες τις ηλικίες είναι χρήσιμος

Stories

Νέο!