House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Tα υγρά του squirting δεν είναι από την ουρήθρα και δεν έχουν σχέση με ούρα
Ειπα εγω οτι πηδαω??? Εγω δεν πηδαω, ειμαι παντρεμενος. ;)και ο αντρας που πηδαει φαινεται. Δεν στριτζωνει
Η γυναίκα σου?Ειπα εγω οτι πηδαω??? Εγω δεν πηδαω, ειμαι παντρεμενος. ;)
Ενδιαφερεσαι House?Η γυναίκα σου?
Η γυναίκα σου?
Νο παίχτη,πλακίτσα καλοπροάιρετη είναι ;)Ενδιαφερεσαι House?
Πες τπτ ρε χαουζ κι εσυ και θα μας τρελανουν εδω περα. Θα μας βγαλουν ολες κατρουλουδες. Μπηκε κι ο φιλοσοφος και δεσαμε τωρα.
Εσυ μικρη αγαμητη προφανως μπερδευεις τα γυναικεια υγρα που εχουν ολες αλλες περισσοτερα και αλλες λιγοτερα, με το squirting που ειναι πιδακες υγρων που εκτοξευονται σε μεγαλη αποσταση. Διαβασε, μαθε, δες, βιωσε και μετα θα μπορεις να εχεις αποψη.
Πες τπτ ρε χαουζ κι εσυ και θα μας τρελανουν εδω περα. Θα μας βγαλουν ολες κατρουλουδες. Μπηκε κι ο φιλοσοφος και δεσαμε τωρα.
Το καταλαβα παιχτη μου.Νο παίχτη,πλακίτσα καλοπροάιρετη είναι ;)
Παρε τον ιντερνετ-αγαπητικο σου και αντε σε κανα ΜΣΝ ... να κανονισετε την εξοδο σας μετα απο 1 χρονο + ιντερνετικης φιλιας και φλερταρισματος
τι μπαινετε εδω μεσα ρε? καραγκιοζοπαικτουρες.
Εσυ μικρη αγαμητη προφανως μπερδευεις τα γυναικεια υγρα που εχουν ολες αλλες περισσοτερα και αλλες λιγοτερα, με το squirting που ειναι πιδακες υγρων που εκτοξευονται σε μεγαλη αποσταση. Διαβασε, μαθε, δες, βιωσε και μετα θα μπορεις να εχεις αποψη.
Εσυ μικρη ......
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχααααααααααααααααααααααααααααααααααΑπο ολες τις πιπες που ειπες θα κρατησω μονο αυτο.
Τυπε εισαι πονεμενος απο ελλεηνιδα και μιλας ετσι στην υπεργκομεναρα του ιντερνετ που ακουει στο ψευδωνυμο ροχαλα?
Θα μπορουσες να εισαι πιο ευγενικος διοτι τωρα θα σε πουν πονεμενο και κομπλεξικο φαλοκρατη
να εισαι πιο προσεκτικος σε παρακαλω... παρε παραδειγμα απο τους ευγενικους ντελικατους αντρες που εχουν την τιμη να εχουν τον τροπο τους με τοσο φοβερες γκομενες οπως η ροχαλα.
Τραβα ρε απο κει , οπου σε χασουμε απο μια μουνοτριχα κρεμεσαι. Πανε να κανεις καμια ενημερωση και για το αν μπαινω και που μπαινω δεν σου πεφτει λογος. Στο τσιφλικι σου μια φορα δεν ειμαι. Καταλαβες στρακι?
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχαααααααααααααααααααααααααααααααααα
έχεις και συ τα ψυχοσωματικά σου
Φυσικα και θα τρεξω για ενημερωση απο το να καθομαι εδω μεσα και σε αλλα σαιτ και φορουμς και να ασχολουμαι με μαπες σαν και εσενα.
Γιατι εισαι ΜΑΠΑ χωνεψε το μπας και πας παρακατω διορθωνοντας το
Βρηκες τον χεκτορ εκει να ασχοληθει λιγο μαζι σου και την ειδες και κατι ...
Λιωσε στο ηλεκτρονικο φλερτ μωρη μπουρουχα σιχαμενες ελλεηνιδες
Τωρα μεταξυ μας, ποσο καιρο εχεις να φας ενα βαρβατο πουτσο, ετσι που να σου πεταχτουν τα ματια και να στρωσεις λιγο χαρακτηρα???Απο ολες τις πιπες που ειπες θα κρατησω μονο αυτο.