Νέα

Squirting και αγοραίος έρωτας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μη σφιγγεσαι πολυ .

"Τραβα ρε απο κει , οπου σε χασουμε απο μια μουνοτριχα κρεμεσαι. Πανε να κανεις καμια ενημερωση και για το αν μπαινω και που μπαινω δεν σου πεφτει λογος. Στο τσιφλικι σου μια φορα δεν ειμαι. Καταλαβες στρακι?"

Απορεις ακομα για το ποιος σφιγγεται? αντε απο εδω χαμενο κορμι.

Αυτοι που καθονται και σου δινουν ακομη σημασια χειροτεροι και απο σενα ειναι.

Την καλημερα μου  :)

Π.Σ Ζηλευω πολυ.

Επισκέπτης
"Τραβα ρε απο κει , οπου σε χασουμε απο μια μουνοτριχα κρεμεσαι. Πανε να κανεις καμια ενημερωση και για το αν μπαινω και που μπαινω δεν σου πεφτει λογος. Στο τσιφλικι σου μια φορα δεν ειμαι. Καταλαβες στρακι?"

Απορεις ακομα για το ποιος σφιγγεται? αντε απο εδω χαμενο κορμι.

Αυτοι που καθονται και σου δινουν ακομη σημασια χειροτεροι και απο σενα ειναι.

Την καλημερα μου  :)

Π.Σ Ζηλευω πολυ.

χαμενο κορμι με φωναζουν κι αλητη. Ροχαλος σπικινγκ.

Μπαι δε γουεϊ δεν σφιχτηκα. Σαν σκουιρτ ερεε ο λογος μου :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τωρα μεταξυ μας, ποσο καιρο εχεις να φας ενα βαρβατο πουτσο, ετσι που να σου πεταχτουν τα ματια και να στρωσεις λιγο χαρακτηρα???

Ρωτα την καλυτερα ποσο χρονων ειναι..... ειναι ισοδυναμες οι ερωτησεις αλλα και οι απαντησεις  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μου φαινεται οτι μου δινεις σημασια φιλοσοφε και θα πρεπει να σε πουμε μαλακα. Συ ειπας αλλωστε. :rolleyes:

Παντως το 5ωρο του ιντερνετικου σου αγαπητικου στο ΜΣΝ δεν το φτανω...

ενα κραξιματακι για κανα μισαωρο να σε φτιαξω καλα και μετα εισαι ετοιμη. Ροχαλε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ε ναι , εχουν μπει εδω μεσα 6-7 πατσαουρες ... και κανουν φαση διαβαζοντας τα γαμησιατικα μας. Εκει εφτασαν 

τι να κανεις... θελοντας και μη τις τρως στην μαπα και αυτες.

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρομπα , ετσι χωστης τα , που μολις δει ελλεηνιδα να λεει κατι αμεσως και αυτη συμμαχος...  :2funny:

ετσι ειμαστε εμεις οι Ελλεηνιδες. Δεμενες μπροστα στον κοινο εχθροοοοοοοο.

Α και πουρσεξ αντιλαμβανεσαι ποσο ακυρος εισαι ετσι? Μπορω κι εγω να σε πω , ψωλομουρη ,  χοντρομπαζογλου , αλλα σαφως και δεν σε ξερω. Οπως δεν ξερω και καθε ποτε βαφτιζεις τον πεοντα για να στην πω. Βλεπεις ειμαι μικρη :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Παντως το 5ωρο του ιντερνετικου σου αγαπητικου στο ΜΣΝ δεν το φτανω...

ενα κραξιματακι για κανα μισαωρο να σε φτιαξω καλα και μετα εισαι ετοιμη. Ροχαλε

Ανομαλος  εισαι?Στολκερ? Με παρακολουθεις? Που ξερεις ποσες ωρες χτυπω στο εμεσεν?

Πες εισαι αρρωστος? Σου εγινα εμμονη? Αν ειναι να σε κοιταξουμε βρε αδερφε. :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ετσι ειμαστε εμεις οι Ελλεηνιδες. Δεμενες μπροστα στον κοινο εχθροοοοοοοο.

Α και πουρσεξ αντιλαμβανεσαι ποσο ακυρος εισαι ετσι? Μπορω κι εγω να σε πω , ψωλομουρη ,  χοντρομπαζογλου , αλλα σαφως και δεν σε ξερω. Οπως δεν ξερω και καθε ποτε βαφτιζεις τον πεοντα για να στην πω. Βλεπεις ειμαι μικρη :2funny: :2funny:

Δεν ξερω τι λες , εγω κανω την πλακα μου (αλλα με σωστο τροπο)

Πλακα δεν κανεις με το να γλειφεσαι σε ιντερνετικες φιγουρες που παριστανουν τα γκομενετα. Το πιασες?

Εγω ετσι ειμαι και ετσι θα ειμαι... για να μην εχουμε παρεξηγησεις.

Επισκέπτης
Ασχετο αλλα νομιζω ειχαμε εναν  και τους καναμε δυο :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν ξερω τι λες , εγω κανω την πλακα μου (αλλα με σωστο τροπο)

Πλακα δεν κανεις με το να γλειφεσαι σε ιντερνετικες φιγουρες που παριστανουν τα γκομενετα. Το πιασες?

Εγω ετσι ειμαι και ετσι θα ειμαι... για να μην εχουμε παρεξηγησεις.

Πλακα δεν κανεις με το να κατεβαζεις σεντονια και να λες τα ιδια και τα ιδια για εκατομμυριοστη φορα. Ετσι σπανε πλακα οι αλλοι με την παρτη σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πλακα δεν κανεις με το να κατεβαζεις σεντονια και να λες τα ιδια και τα ιδια για εκατομμυριοστη φορα. Ετσι σπανε πλακα οι αλλοι με την παρτη σου.

Μια χαρα σπανε ολοι... πλακα με σας εδω μεσα... Εκτος απο τους μαλακες που ελπιζουν

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μια χαρα σπανε ολοι... πλακα με σας εδω μεσα... Εκτος απο τους μαλακες που ελπιζουν
ότι σπάμε πλάκα είναι γεγονός

για ψάξου όμως ποιός είναι το αντικείμενο της πλάκας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom