Επισκέπτης
Και εγώ που νόμιζα ότι το θρεντ ήταν για το squirting...
εκανες λαθος , δεν πειραζει
Και εγώ που νόμιζα ότι το θρεντ ήταν για το squirting...
Καμια στο χωρο που να ειναι squirter???
Εχουμε τιποτα νεοτρο???
Πατε καλα ρε μαλακες??? Το SQUIRTING δεν ειναι αλλο απο κατουρα, και οποιος λεει το αντιθετο ειναι απλως ασχετος. Αν γουσταρεις κατουρημα λοιπον παρε ενα GOLDEN SHOWER και εισαι ετοιμος.
Βγαινω με μια που γουσταρει να το κανει αλλα δεν μπορει... υπαρχει ενα βιντεακι στο νετ "How to give women squirting orgasms"
το εχει καταφερει κανεις σας?
Αμα κανενας mod νομιζει/ξερει κανενα θερντ ας το συγχωνεψει
τυπε,πειθεις.Ειναι κάτι που το επαθα προσφατα... ηταν μια φανταστική εμπειρία για μένα οπως φαντάζομαι και για κάθρε κοπέλα. Προσωπικά ενιωσα υπέροχα.. δεν ήξερα απο που να κρατηθώ και είχα ηδονικούς απίστευτους σπασμούς για καποιο χρονικό διάστημα. Δεν εχς νιώσει νομίζω καλύτερα ποτέ.
Αλλα οπως είπε και μια κοπέλα πιο πριν επεσα σε μαλάκα και γυρνάει και μου λεει "Μα καλά τι κάνεις;". Στην αρχη δε με ενοιαζε τι ελεγε αλλα μέτα σκεφτόμουν οντως.. μηπως εκανα βλακεία...
Παντως ηταν αξέχαστο.
Ωραιο θεμα! Η κοπελα μου τον τελευτεο χρονο οταν κανουμε σεξ μερικες φορες βγαζει υπερβολικα πολλα υγρα σε σημειο που βρεχομαι ολοκληρος και βρεχετε και το κρεβατι! Αυτο γινετε οταν φτανει σε οργασμο και ειναι απο πανω μου! Αλλα οχι παντα! Δεν ειμαι 100% σιγουρος αν ειναι αυτο σκερτιγκ αλλα εχω βασιμες υποψιες! Την ροταω αλλα δεν ξερει τι συμβενει μου λεει οτι δεν το εχει ξανα ζησει αυτο! Αλλα της αρεσει πολυ ! Δεν εχω καταλαβει αν πεταγονται γιατι συμβενει μονο οταν ειναι απο πανω μου! Εχω προσπαθησει με κολπα που εχω δει σε ταινιες να την κανω να τα βγαλει αλλα δεν γινετε τιποτα ! Εχει κανεις αποψη ;