Νέα

Sony Xperia T ή Samsung Galaxy SIII????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iakwvos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
σε ευχαριστω piderof

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αν δεν σε πειράζει το αυξημένο μέγεθος, η μειωμένη αναγνωσιμοτητα της οθόνης υπό ηλιοφάνεια και η μεγαλύτερη τιμή, είναι μάλλον προτιμότερο το Galaxy.

Αν σου φαίνεται καλή ιδέα να γλιτώσεις ένα πενηντάρικο, δεν είναι καθόλου άσχημη επιλογή το Τ, το οποίο όμως δεν έχει αφαιρούμενη μπαταρία. Βάλε στα υπ'όψη και το Optimus 4x, το οποίο πάσχει κάπως από μπαταρία.

μαλλον φιλε το αντιθετο θελεις να πεις......το samsung εχει οθονη super-amoled ....το sony εχει TFT το οποιο εχει θεμα στον ηλιο......εχω το samsung nexus google με την ιδια οθονη και με νταλα ηλιο βλεπεις τα παντα κανονικοτατα ...με TFT αμφιβαλλω αν θα εβλεπα τιποτα........

Προτεινω με χιλια το samsung μιας οι φωτο που βγαζει ειναι καλυτερες απο το sony kai ας εχει το δευτερο 13mp ...η samsung εχει καλυτερο φακο σε ποιοτητα και σε βιντεο .......

nikpapas6969

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
60
Πόντοι
0
αν ειναι καλη παρτιδα το s3 παρτο...αλλιως παρε το αλλο(δεν το εχω πιασει στα χερια μου),απλα το s3 αν σου βγει λαλακια παρτιδα ειναι για πεταμα,κολλαει σαν τρελο χωρις κανενα λογο,ΕΚΤΟΣ και να προτιθεσαι να κανεις root και αλλαγη rom τοτε πεταει... ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Εγώ έχω Sony, κυρίως επειδή μου αρέσει περισσότερο το design. Στον ήλιο όντως δεν βλέπω την τύφλα μου!
Η γυναίκα και η κόρη μου έχουν Galaxy το οποία νομίζω πως είναι πιο λειτουργικά (αλλά λιγώτερο όμορφα!)

Σε κάθε περίπτωση χαίρομαι που δεν μπήκε στην κουβέντα το Ι-φωνικό, που το θεωρώ απλά "παιχνίδι" και "φιγούρα" για 17χρονα.
Επίσης συχνά αναπολώ την ευχρηστία των παλιών κινητών, αυτών με τα κουμπιά. Τόσο που είμαι έτοιμος να ξαναχρησιμοποιήσω το παλιό μου Sony-Ericson που βρίσκεται στο συρτάρι μου και μια χαρά με βόλευε...

nikpapas6969

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
60
Πόντοι
0
ασε που τα παλια δεν χαλανε οπως αυτα...απο θεμα hardware...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom