Νέα

Sony Xperia T ή Samsung Galaxy SIII????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iakwvos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Συναγωνισταί είμαι σε τεράστιο δίλημμα. . . Όπως λέει και ο τίτλος Sony Xperia T ή Samsung Galaxy SIII????Εσείς τί μου προτείνετε ?????

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Φίλε και τα δύο είναι καταπληκτικά κινητά. Εγώ κατάσυμπτωση πριν από λίγο καιρό είχα και τα δύο (προσωπικό - επαγγελματικό) και ήμουν ικανοποιημένος και με τα δύο. όταν όμως έδωσα το ένα σε συγγενή μου κράτησα το SONY γιατί ήταν πιο καινούριο σαν μοντέλο και στις λεπτομέριες ήταν πιο δυνατό (καμερα λειτουργικο επεξεργαστή καιτέλειο mp3 player)...  

OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Φίλε και τα δύο είναι καταπληκτικά κινητά. Εγώ κατάσυμπτωση πριν από λίγο καιρό είχα και τα δύο (προσωπικό - επαγγελματικό) και ήμουν ικανοποιημένος και με τα δύο. όταν όμως έδωσα το ένα σε συγγενή μου κράτησα το SONY γιατί ήταν πιο καινούριο σαν μοντέλο και στις λεπτομέριες ήταν πιο δυνατό (καμερα λειτουργικο επεξεργαστή καιτέλειο mp3 player)...  
Δηλ. θα μου πρότεινες το SONY??Δηλ. είναι καλύτερο σα κινητό??

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
για να ην παρεξηγηθώ και τα δύο είναι πολύ καλά κινητά, αλλά τώρα εάν έπρεπε το 2013 να διαλέξω ένα από τα δύο το SONY θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. είναι πολύ πιο χρηστικό (ευκολο στη χρήση) όπως ανέφερε και ο συναγωνιστής Ολλανδός και λόγω ότι είναι μεταγενέστερο μοντέλο από το samsung κερδίζει στις λεπυομέριες που σου προανέφερα

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Και τα 2 γαμανε! Το σονυ εχει καλυτερη καμερα αλλα το σαμσουνγκ ειναι 4πυρηνο!
Παρε το πιο φθηνο  :2funny:
Χαιρομαι παντως που δε σκεφτεσαι καν το iPhone οπως πολλοι ανοητοι θα εκαναν!!

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Γκαλαξι κ ξερο ψωμί φιλε το έχω κ ειναι σούπερ το Αυγούστο εκανα κοντρες με ενα ξάδερφο μου με το σονυ τον έκανα ρόμπα απο φωτογραφίες απο χρώμα απο γρήγορο νετ τα πάντα στο τέλος σταματισε της κοντρες γιατί του κάνανε όλοι πλάκα αυτά. 

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
ρε τύπε αλήθεια γιατί δεν μπαίνεις σε ένα κινητοφόρουμ να ρωτήσεις,να πάρεις πιο ψαγμένες απαντήσεις;
είναι σαν να ρωτάς στο myphone για τάνες ας πούμε.
από όσο διαβάζω πάντως αρκετός κόσμος έχει παράπονα για τα πλαστικά του s3 ότι ραγίζουν εύκολα όπως και για την οθόνη.
εγώ αυτόν παρακολουθώ σου βρήκα και vs

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αγαπητέ φίλε από πάνω το κινητό φόρουμ που λες θα έχει 2000μέλη ενώ το γαματο μπουρδελα.κομ 131000 μέλη επομένως είναι πιο αξιόπιστο όχι μόνο για κινητά αλλά για αυτοκίνητα μηχανάκια κομπιούτερ και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς! Το μόνοππράγμα για το οποίο μπορεί να μην εμπιστεύομαι τόσο το φόρουμ μας είναι μαγειρικές συνταγές  :2funny:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Αν δεν σε πειράζει το αυξημένο μέγεθος, η μειωμένη αναγνωσιμοτητα της οθόνης υπό ηλιοφάνεια και η μεγαλύτερη τιμή, είναι μάλλον προτιμότερο το Galaxy.

Αν σου φαίνεται καλή ιδέα να γλιτώσεις ένα πενηντάρικο, δεν είναι καθόλου άσχημη επιλογή το Τ, το οποίο όμως δεν έχει αφαιρούμενη μπαταρία. Βάλε στα υπ'όψη και το Optimus 4x, το οποίο πάσχει κάπως από μπαταρία.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Samsung Galaxy SII πανω κατω ποσο κοστιζει?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
piderof

εχεις πηγη για να το βρω μεταχειρισμενο? και επεισης για επιπροσθετα 32 η 64 g byte ποσο κοστιζουν?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
piderof

εχεις πηγη για να το βρω μεταχειρισμενο? και επεισης για επιπροσθετα 32 η 64 g byte ποσο κοστιζουν?
Τύπε νομίζω το S2 δε βγαίνει σε 32 και 64MB. Αν έστελνες μήνυμα πριν κανά μήνα θα σου πούλαγα το δικό μου. Ψάξε εδώ και εδώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom