τελικα αν και ο χρονος μου ηταν αρκετα περιορισμενος τις πρωινο-απογευματινες ωρες μιας και θα ημουν μονο την παρασκευη στην πρωτευουσα καταφερα το μεσημερακι να τη σκαπουλαρω 1 ωριτσα και επισκεφτηκε και η αφεντια μου την περιβοητη πια Σονια!Τι να πω ρε παιδια... τα λογια ειναι περριτα!μακραν η κορυφαια,κατ'εμε ειδικα,οσο αφορα της υπηρεσιες της ο ποδολαγνος μου ειχε πει οτι μπορει να χασω το φως μου...δεν ξερω ακομα ρε ποδολαγνε αν οντως τελικα εχασα το φως μου...η' αν ειδα το φως το αληθινο
Εχω να διαβάσω posts και να πάρω την Σόνια 8-9 μήνες και βλέπω ότι συνεχίζει ακάθεκτη να είναι Νο 1.
Μπράβο της για το υψηλό και σταθερό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει. Θα ξανακατηφορήσω ...
Καλωσόρισες στο site. H 'Sonia' είναι στη Λέλας Καραγιάννη 35 στο ισόγειο (έχει και 2ο στούντιο στον πρώτο όροφο). Η βάρδια της είναι 11 το πρωϊ μέχρι 5 το απόγευμα. Τιμή εκκίνησης 50?.
ρε παιδια θα με τρελανεται οχι και μουναρα η σονια.... ειπαμε σημερα πηγα να την ξαναπαρω (2η φορα, την 1η δεν με επεισε) την ειδα και δεν μου αρεσε καθολου.... ασε που ειναι και ψιλομεγαλη σε ηλικια... ειπαμε καλο κρεβατι αλλα οχι και μουναρα......