Νέα

Σόνια

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα SPAWN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Να σταματήσει η Σόνια ή όχι ????

  • ναι να σταματησει

    Ψήφοι: 21 12,7%
  • οχι να μην σταματησει

    Ψήφοι: 36 21,7%
  • ναι να σταματησει, γιατι την βαρεθηκαμε

    Ψήφοι: 8 4,8%
  • οχι να μην σταματησει, γιατι δεν την χορταινουμε

    Ψήφοι: 58 34,9%
  • να παιρνει μονο απειρους πελατες για να τους μαθαινει τα κολπα

    Ψήφοι: 15 9,0%
  • δεν ξερω/δεν απαντω/δεν με ενδιαφερει

    Ψήφοι: 28 16,9%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    166

Επισκέπτης
όντως καλή η Σόνια αλλά στην φώτο είναι η Σαρλίζ Θέρον ...
 

Επισκέπτης
Δεν πειραζει αφηστε να την παιρνουν αυτοι που την γουσταρουν ακομα.
Για πιπινακια στην Φυλης Ρενατα Μιλανα κλπ.
Καλυτερα να μην εχει και πολυ κοσμο με την ανεση μας. :headbang1:
 

Επισκέπτης
ρε παιδια συγκρινεται σε ομορφια την σονια με την νταρια (που η νταρια κανει εξισου καλο κρεβατι!!)???? μην τρελαθουμε που αντι να παρει καποιος το 20αχρονο ρωσακι που ειναι σκετη γλυκα, θα παρει την σεξομανη 40αρα!!!!
 

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Μηνύματα
2.421
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
για τα χρονια της μουναρα ειναι....
αλλα παντα περι ορεξεως...
 

Επισκέπτης
Γιαυτο οταν γαμουσαμαι περσι την Νταρια οταν ελειπε η Σονια ολοι ρωταγαμαι την μικρουλα μηπως ξερεις ποτε θα γυρισει και τετοια.
 

Επισκέπτης
Παίδες για πολλοστή φορά... Δεν είπαμε ότι η 'Σόνια' είναι η μουνάρα της οικουμένης ούτε και όποιος την πηδήξει θα 'χάσει' το φώς του. Αλλά για το 50?υρο των στούντιο είναι απο τις σταθερές αξίες και κάποιος (κατα μέσο όρο συνήθως)δεν θα μετανιώσει που πήγε μαζί της. Είναι value for money και όχι φάση μούφας.Εξάλλου ότι είναι και μίλφ το ξεκαθαρίζω (όπως εξάλλου και η Ντενίζα).
Στην φωτό είναι η Σαρλίζ Θέρον δεν διαφωνεί κανείς. Αναμφισβήτητα πανέμορφη γυναίκα (κατ'εμέ τουλάχιστον) και μοντέλο κανονικό. Πέρα όμως της φυσικής ομορφιάς η εν λόγω ηθοποιός για την συγκεκριμένη φωτογράφιση είχε τους καλύτερους αισθητικούς και φωτογράφους στον κόσμο. Η 'Σόνια' είναι μια γυναίκα που ήρθε απο την Ρωσία με τόσες κακουχίες και διάφορες καταστάσεις για να φτάσει εκεί που είναι. Στα 25 της και η 'Σόνια' δεν αποκλείεται να ήταν ανάλογης ομορφιάς  :)
οχι και milf η γλυκια ντενις.... θα τρελαθουμε τωρα..... δεν ειπα πως η σονια ειναι ασχημη αλλα αν πας μαζι της θα πας για την αποδοση στο κρεβατι και οχι για την ομορφια της... εχεις δει ποτε την ντενις ντυμενη???? αν την δει θα βαλεις πιπερι στο στομα που της ειπες milf!!!!
 

Επισκέπτης
Τα γουστα του καθενως τα σεβομαστε.
Αλλιως ολοι στο ιδιο κοκκινο σπιτι θα πηγεναμαι.
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.149
Κριτικές
491
Like
37.548
Πόντοι
41.447
Πρωινό καθιερωμένο διάλειμμα Δευτέρας απο το γραφείο και επίσκεψη στη Σονια για να μας πάει καλά η εβδομάδα.
Όλα τα δωμάτια full.
Η Σόνια είχε πιάσει τα μαλλία της κότσο για την ζέστη και της πήγαινε πολύ γιατί τονίζονταν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και τα πράσινα μάτια της...
Κριτική δεν ξαναγράφω τα ξέρετε...
Η τηλεόραση έπαιζε για πρώτη φορά αξιοπρεπή τσόντα!
προσέξτε την γρια τσατσά! κάνει κρά για να δει καμια τσαπού! εμένα σήμερα μου το έκανε δεύτερη φορά! περιμένω ρέστα και τα φέρνει μετά απο κανα δεκάλεπτο που είμαι τσιτσίδι στο δωματιο, μπουκάρωντας μέσα χωρις να χτυπήσει πόρτα και μου τα δίνει στο χέρι με χαμόγελο!!!

Επίσης: προσέξτε πάρα πολύ το κρεββάτι στο δωμάτιο 1 του ισογείου (το πρώτο στο αριστερό μας χέρι όπως μπαίνουμε στο στούντιο). Οι τάβλες απο το κρεββάτι έχουν σπάσει και αν κάνετε πολλές ταρζανιες το πιθανότερο έιναι να σπάσει και να σκάσετε μαζι με τη Σόνια αγγαλιά στο πάτωμα.

Αυτά
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Επίσης: προσέξτε πάρα πολύ το κρεββάτι στο δωμάτιο 1 του ισογείου (το πρώτο στο αριστερό μας χέρι όπως μπαίνουμε στο στούντιο). Οι τάβλες απο το κρεββάτι έχουν σπάσει και αν κάνετε πολλές ταρζανιες το πιθανότερο έιναι να σπάσει και να σκάσετε μαζι με τη Σόνια αγγαλιά στο πάτωμα.

Αυτά

αυτο το κρεβατι ''το εσπασε ενας χοντρουλης κυριος και μου εφυγε η μεση για να το σηκωσω και τωρα ειμαι πτωμα'', ειπε η τσατσα οταν την ειδα να κοιμαται πανω του και με πηρε γραμμη οταν πηγα να την φωτογραφισω..  ;)  δυστυχως δεν προλαβα..  :headbang: :headbang:
 

Επισκέπτης
Εμενα μπηκε 2 φορες την περασμενη βδομαδα η τσατσα να δει αν παιζει το video χαχαχα.
Στο κρεββατι στο 1 καθομασται μονο στην δεξια πλευρα.
ΑΡΧΟΝΤΑ ZERO. :headbang1:
 

Επισκέπτης
παράθεση από ZeroTolerance : Πρωινό καθιερωμένο διάλειμμα Δευτέρας απο το γραφείο και επίσκεψη στη Σονια για να μας πάει καλά η εβδομάδα.Όλα τα δωμάτια full.
------
Σωστό! Πρωινιάτικο προσκύνημα. που οφείλεται στην υπερδιαφήμιση από αυτό το site. Ήμουν .. κι εγώ εκεί , και επιτρέψτε μου να πω την  γνώμη μου. ΟΚ, Σόνια= Σόνια. Αλλά,πλέον, δεν τους  (μας) προλαβαίνει.Αυτό σημαίνει :στο πολύ λίγο που έμεινα τελικά, ειχε 3-4 πριν  πριν από μένα και άλλους τόσους μετά όταν έφευγα, έτοιμους. Έστησα αυτί , παρ ΄όλο το ψηλοτάβανο χάος, και- από όταν μπήκε στον προηγούμενο μέχρι που ήρθε σε μένα ,είχαν περάσει το πολύ 4-5 λεπτά. Τόσο έκατσε και σε μένα. όταν της ειπα  στα  < 3 λεπτά για δευτερη στάση , απήντησε με front face μπουκιτσί συν φραπέ για να τελειώνει. γεγονός που βέβαια συνέβη αμέσως μετά, αφού τον ξεσκούφωσε  και τελείωσα ελεύθερα
Αυτό σημαίνει ,.. Σόνια μεν ,αλλά  : 1) για 4- 5 λεπτά =50 Ε, κια 2) ότι ο  ...Φλόκος ..ζντουπ ! πηγάινει πάνω στον ίδιο τον  πελάτη (αυτή το αποφεύγει τεχνηέντως), και στα σεντόνια , και στα μαξιλάρια ίσως κλπ-- και έτσι τα συναντούν  ο  επόμενος ή οι επόμενοι πελάτες ..αποξηραμένα ? διότι μην μου πείτε ότι    αυτά  /  11.20 το πρωί ήταν καθαρά και όχι χτεσινά σεντόνια. και , όπως έχει αναφερθεί εδώ, μωρομάντηλα  ΟΚ, αλλά το δωμάτιο δεν έχει καν βρύση να  πλυθείς. Προσωπική γνώμη ----τα συμπεράσματα δικά σας.
καλή εβδομάδα σε όλους
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.149
Κριτικές
491
Like
37.548
Πόντοι
41.447
έχεις δίκιο σε ένα βαθμό φίλε.
πρίν απο εμένα ήταν δύο δωμάτια γεμάτα και κάθησε στον καθένα 7-8 λεπτά με το ρολόι.
Δεν πρόκειται να σε αφήσει όμως ποτέ η Σόνια χωρις να χύσεις και να φύγει...
Τι να σου κάνει και αυτή όμως. Οντως έχει διαφημιστεί πολύ γιατι το αξίζει, είναι απο τις λίγες που σέβοναται τον πελάτη σε τέτοιο βαθμό και έχει δικαιολογημένα πολύ κόσμο. οταν ο άλλος έχει κλάψει 50 αρικα με την σέσουλα σε άλλα στουντιο, λέει θα πάω παλί στη Σόνια που είναι σίγουρο χαρτί, δεν ρισκάρει...
Αλλά και αυτή άνθρωπος είναι! δεν πέρνει ανάσα , πηγαινει απο το ένα δωματιο στο άλλο εμπλοκή!
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πολλά ακούστηκαν για τη σύγκριση Σόνιας Ντενίζ  για μια ακόμη φορά. Εγώ έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα, μετά από πολλή σκέψη Και οι δύο είναι πορνοστάρ. Το θέμα είναι ότι είναι διαφορετικού είδους πορνοστάρ . Η μεν Σόνια είναι για να την χαζεύεις όταν σου κάνει τα δικά της(να παίρνει εκείνη πρωτοβουλία) , η δε Ντενίζ για να τη βάζεις κάτω και να της αλλάζεις τον αδόξαστο στο βίαιο και με "ξύλο" σεξ (να παίρνεις εσύ πρωτοβουλία). Για πολύ άγρια παιχνίδια . Ανάλογα λοιπόν με τη διάθεση που έχεις επιλέγεις. Εγώ όταν θέλω άγριες καταστάσεις πάω Ντενίζ. Όταν θέλω να αφεθώ στην κοπέλα πάω Σόνια.
"Με κομμένη την ανάσα παραδίνομαι , να με κάνεις ό,τι θέλεις σου αφήνομαι..."
Πάντως πιστεύω πως η Σόνια είναι πολύ καλή ιερόδουλη, αλλά ρε παιδί μου, παραέχει διαφημιστεί. Κάπου υποτιμούμε άλλες σούπερ κοπέλες. πχ Λάουρα Δροσοπούλου 97, Αλίνα Δροσοπούλου 95. Επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι οι δύο προαναφερθείσες είναι ανώτερες της Σόνιας. Ειδικά η Λάουρα. .Ίσως η υπερπροβολή της Σόνιας να έγινε επειδή το απόγειο της δράσης της συνέπεσε με την περίοδο που πρωτοξεκίνησε το σάιτ και τότε όλοι (ψαρωμένοι όντες) γράφαμε ύμνους.
 

Επισκέπτης
Μονο στην Σονια και ας ειναι για δυο λεπτα.
Με τα χρονια μαθαινουμε να οριζουμε εμεις ποτε θα χυσει το καβλι μας.
Με την Σονια ομως αυτη το οριζει .
:uglystupid:
 

Επισκέπτης
παιδια η ντενις σαν εμφανιση ειναι μια κλαση παω απο την σονια τωρα σαν κρεβατι δεν κρινω καθως στη σονια εχω παει 1 φορα και αυτη δεν με ικανοποιησε αλλα επειδη αυτα συμβαινουν θα της δωσω 2η ευκαιρια..... τωρα αν η ντενις ειναι 35 εγω ειμαι καθηγητης του πανεπιστημιου..... μου κανει εντυπωση πως αν δειτε κοπελα με σπασμενη φατσα την λετε γρια... δεν καταλαβαινεται πως αν γαμιεσαι ολη μερα για 5-6 χρονια σπαει το προσωπο σου απο την κουραση, ασε που αυτες οι κοπελες περνανε και διαφορων ειδων βασανα..... εγω θυμαμαι μια γκαρσονα σε μπαρακι που συχναζα που ενω φαινοταν 35 τελικα ηταν 24 αλλα με αδελφο πρεζακια και λογω χρεων αυτη δουλευε απο 15 χρονων!!!!! λογικο δεν ειναι να σπασει το προσωπο της????? οσο για την σονια σαν εμφανιση πραγματικα δεν μου λεει τιποτα......
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Μονο στην Σονια και ας ειναι για δυο λεπτα.
Με τα χρονια μαθαινουμε να οριζουμε εμεις ποτε θα χυσει το καβλι μας.
Με την Σονια ομως αυτη το οριζει .
:uglystupid:
Δε μου λες, έπρεπε όταν της πήγες τον καφέ , να χύσεις στο ποτήρι της και να της πεις :" Νομίζω τον προτιμάς καπουτσίνο"  :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom