Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε ΒΑΒΥ δε μας το λες τί είναι αυτό που βγάζει το μάτι ? Παίζεις τώρα ? Τηλεπαιχνίδι είναι?Λελας επανω μονο πρωινες βαρδιες και με κατι καινουργιο που θα σας βγαλει το ματι.
Το καλυτερο κοριτσι ολης της Αθηνας.
Να ειναι καλα η Σονια.
Λελας επανω μονο πρωινες βαρδιες και με κατι καινουργιο που θα σας βγαλει το ματι.
Το καλυτερο κοριτσι ολης της Αθηνας.
Να ειναι καλα η Σονια.
Αλήθεια έχουμε τελικά καθόλου νέα?Παιδες μάθαμε αν γύρισε τελικά η Σόνια και αν θα είναι αυριο το πρωι Λέλας?
Μην εισαι τοσο σιγουρος papias.λογω περιοδου πιανει παλι δουλεια τριτη λελας στο πανω η θεα
Μην εισαι τοσο σιγουρος papias.
Επειδη ο καθε ασχετος μου στελνει PM για την Σονια παιδια νομιζω οτι το κοριτσι θα κατση και αυτη την εβδομαδα. :'(
Θα δουμε ο χρονος θα δειξει. :-
Δεν ξερω Vasos σε μενα παντως οχι δεν κανει.
Σε αλλους μπορει.![]()
Παλια φιλε οταν ειχε πρωτοερθει.κι εσυ πού το ξερεις ρε φιλε ? την εχεις παρει ??
oral withoutΤί είναι το owo ?
Εγω παντως που ειμαι γνωστος δεν μου εχει τυχη αρα δεν ξερω τι να σου πω.Ακάποτο δηλαδή. Ναι , κάνει! Δεν ξέρω αν κάνει σε όλους ή στους γνωστούς μόνο, αλλά κάνει. Πάντως είναι πουστιά κατά τη γνώμη μου να κάνει στους γνωστούς. Να κάνει μόνο στους καθαρούς το δέχομαι. Αλλά μόνο στους γνωστούς? Ε, όχι δα! Και εδώ μέσο?
Είπα "Κατά τη γνώμη μου", μη με φάτε!
Το ζήτησες και δεν σου έτυχε ? Φυσικά δεν θα σου το προτείνει μόνη της, έτσι ?Εγω παντως που ειμαι γνωστος δεν μου εχει τυχη αρα δεν ξερω τι να σου πω.