Επισκέπτης
Δεν ειμαι και πρωταρα στον χωρο κατι ξερω και εγω.Το ζήτησες και δεν σου έτυχε ? Φυσικά δεν θα σου το προτείνει μόνη της, έτσι ?
Δεν ειμαι και πρωταρα στον χωρο κατι ξερω και εγω.Το ζήτησες και δεν σου έτυχε ? Φυσικά δεν θα σου το προτείνει μόνη της, έτσι ?
Τί είναι το owo ?
Η Σονια τουλαχιστον ακομα δεν κανει ακαποτο.Την εχω πιεσει και δελεασει με αρκετα ευρω!Απο την δικη μου εμπειρια το βλεπω χλωμο!Δεν αποκλειω βεβαια τιποτα για το μελλον.Σερνει αρκετα χρονακια πανω της και ισως θελει να κερδισει τον ανταγωνισμο!
Η Σονια έχει επιστρέψει στη θέση της .τελικά έχει επιστρέψει στη θεση της η κοπέλα μας?
Άντε πάλι τα ίδια με τη Σόνια που δεν κάνει ακάποτο. Μην επιμένετε . ΚΑΝΕΙ ακάποτο. Κάνει σε κολλητό μου φίλο. Πώς θα γίνει τώρα. Αν βλέπετε κάποιους να το αρνούνται στο φόρουμ είναι πολύ απλά γιατί τους λέει, να μην το πούνε πιο έξω και της ζητάνε όλοι. Απλά τα πράγματα. Πείτε της την άλλη φορά «Σε ένα φίλο μου έμαθα ότι κάνεις» και ελάτε μετά να μου πείτε. Και φίλε Αρχιδούλη ΔΕΝ είναι θέμα χρημάτων.παπαρια ακαποτο κανει η σονια ισως καποια στιγμη αμα πεσουν οι μετοχες της προς το παρον το αποκλειω.
Άντε πάλι τα ίδια με τη Σόνια που δεν κάνει ακάποτο. Μην επιμένετε . ΚΑΝΕΙ ακάποτο. Κάνει σε κολλητό μου φίλο. Πώς θα γίνει τώρα. Αν βλέπετε κάποιους να το αρνούνται στο φόρουμ είναι πολύ απλά γιατί τους λέει, να μην το πούνε πιο έξω και της ζητάνε όλοι. Απλά τα πράγματα. Πείτε της την άλλη φορά «Σε ένα φίλο μου έμαθα ότι κάνεις» και ελάτε μετά να μου πείτε. Και φίλε Αρχιδούλη ΔΕΝ είναι θέμα χρημάτων.
Στα πολιτικοιδεολογικα γιναμε μπιλιες Εδω θα συμφωνησω ομως μαζι σου γιατι την κοπελλα την ξερω χρονια απο τοτε που ητανε στο μπουρδελο της Διδυμου.Οι παλιοτεροι μονο θα ξερουν.Γι'αυτους που την γνωρισανε απο στουντιο δεν προτιθομαι να ανοιξω συζητηση.Μετα πηρε σειρα τα στουντιο της Δροσοπουλου, της Λελας Καραγιαννη και της Πιπινου.Τωρα για το ακαπωτο ισχυει κανονικα.Ειμουνα πελατης της σταθερος και το ειχε κανει και σε μενα.Μετα απο αρκετες φορες και εφοσον σε κοψει καθαρο το κανει.Οπως και κωλο δινει σε καποιον που θα την σπονσοραρει αρκετες φορες.Οταν της μιλησα στα Ρωσικα για κωλο εκει εμεινε ξερη.Παροτι δεν ειναι Ρωσιδα αλλα γνωριζει οπως ειναι φυσικο Ρωσικα αλλαξε η συμπεριφορα της.Την κομπλαρα φαινεται που εχω και Ρωσικη καταγωγη και ποιος λογαριαζει τι σκεφτηκε με το μυαλο της.Τωρα με τον ντορο που γινεται στο σαϊτ με το ονομα της ειναι λιγο χλωμο να κανει ακαπωτο και να δωσει κωλο.Ενημερωνονται απο τους ανθωπους τους και κρατανε τις επιφυλαξεις τους.Άντε πάλι τα ίδια με τη Σόνια που δεν κάνει ακάποτο. Μην επιμένετε . ΚΑΝΕΙ ακάποτο. Κάνει σε κολλητό μου φίλο. Πώς θα γίνει τώρα. Αν βλέπετε κάποιους να το αρνούνται στο φόρουμ είναι πολύ απλά γιατί τους λέει, να μην το πούνε πιο έξω και της ζητάνε όλοι. Απλά τα πράγματα. Πείτε της την άλλη φορά «Σε ένα φίλο μου έμαθα ότι κάνεις» και ελάτε μετά να μου πείτε. Και φίλε Αρχιδούλη ΔΕΝ είναι θέμα χρημάτων.
Γιατί Φεβρουάριο φίλε baby???Καλα φιλε germaon ζητατo το Φεβρουαριο που θα την ξαναδεις.
Γιατί Φεβρουάριο θα ξαναέρθειΓιατί Φεβρουάριο φίλε baby???
απο δευτερα πρωι κανονικα λελας