podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ρε λέτε να παντρεύτηκε?και τι δεν θα έδινα να είμαι ο....κουμπάρος!!!
ο κουμπαρος κι η κουμπαρα ποσες φορες την εβδομαδα????Ρε λέτε να παντρεύτηκε?και τι δεν θα έδινα να είμαι ο....κουμπάρος!!!
Εγώ όσες και να μου πεί...μπορώ!!!Τώρα αν δεν μπορεί και 2 φορές την μέρα...δεν πειράζει....και 1 φορά κάθε μέρα αρκεί.....χαχαχαχαο κουμπαρος κι η κουμπαρα ποσες φορες την εβδομαδα????
τον κερατουκλη!!!!!!!!!Αν παντρευτηκε δεν ξερω αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι με τον ΓΚΟΜΕΝΟ διακοπες δυο βδομαδες τωρα.
Αντε ρε Σονια γυρνα πισω γιατι θα παω στην Νταρια.
δεν ξερω κατα ποσο ειναι δυνατον μια τετοια κοπελα να εχει γκομενο που να μην ξερει τι δουλεια κανει... αντιθετος πιστευω πως ολο και κανα χαρτζιλικακι του δινει..... τωρα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι τα παιδια της ντενις που ειναι 8 χρονων και λογικα κατι καταλαβαινουν, τι νομιζουν οτι κανει η γλυκια μαμα τους στην ελλαδα???? η αληθεια που αργα ή γρηγορα θα μαθευτει θα ειναι σιγουρα σκληρη!!!!!!Kαλά ο γκόμενός της ξέρει τί δουλειά κάνει η κοπέλα του? Έλληνας ειναι? Πώπω...φαντάζεστε να είναι με τη Σόνια και να χτυπήσει το κινητό της
και να είναι κανένας πελάτης(πχ o Zero) να ρωτάει πότε θα επιστρέψει στη δουλειά... Ξεφτίλα...
ωχ ωχ ωχ
νατα τα comeback
τον καταλάβαμε τον <<υποπτο>> πληροφοριοδότη σου, γιαυτο χθες βραδυ εκανε τη παπια και τελικα δεν γαμησε, κατι ηξερε και το φυλαγε για Σονια
''το να χερι νιβει τ αλλο και τα δυο το προσωπο'' εχουμε γινει εδω μεσα
''ενας για ολους και ολοι για εναν''
αντε και ενα καλο νεο γιατι με τις πρασινες καρτες και τα γυναικεια φορουμ τις δε θα τη παλευα αλλο
Ανταπόκριση απο Σόνια.
Έκανα διαλειματάκι απο το γραφείο και πετάχτηκα να πω ένα γεια στο κορίτσι.
Καθώς λοιπόν είχα χτυπήσει το κουδούνι του ισογειου και περίμενα να μου ανοίξει η τσατσά ακούω μια φωνή απο πάνω "παληκάρι αν δεν περάσεις κάτω έχουμε και επάνω κοπέλα"!!!! Κοιτάω επάνω στην εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο και βλέπω την τσατσά να έχει στήσει καραούλι και να ψαρεύει πελάτες!!!
Φανταστείτε τι ζημιά έχει κάνει η Σόνια στο επάνω μαγαζί! πάνε ολοι κάτω και επάνω δεν περνάει κανένας!
Ως προς το πρόγραμμα και την περιποιηση που μου έκανε η Σόνια δεν ξαναγράφω, τα έχουμε πει τόσες φορές. Ηταν για άλλη μια φορά α ψ ο γ ή.