ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Το θέμα είναι πως ο τράγο Πάπας το αγόρασε με χρήματα της εκκλησίας και στην συνέχεια έκανε το κομμάτι του !!LENOVO παιδια
:S :S :S
Το θέμα είναι πως ο τράγο Πάπας το αγόρασε με χρήματα της εκκλησίας και στην συνέχεια έκανε το κομμάτι του !!LENOVO παιδια
:S :S :S
Να κάνω μια ερώτηση για τους πιο ειδικούς του site.
έχω 2 smartphones. Το ένα είναι το καθημερινό μου κινητό στο οποίο έχω όλες τις επαφές μου, mail, social media κτλ.
Το 2ο smartphone είναι για συγκεκριμένες δουλειές και χρησιμοποιείται και σαν πορνοκινητό. Δηλαδή μπορεί να περάσουν και εβδομάδες και η μόνη χρήση που να του κάνω είναι να το φορτίσω.
Υπάρχει κάποια εφαρμογή, που θα μπορούσε να εγκατασταθεί στο καθημερινό μου smartphone να με ειδοποιεί πχ έχεις νέο μήνυμα ή αναπάντητη στο 2ο smartphone; Δε με ενδιαφέρει να μου λέει ποιος με πήρε ή να διαβάσω το μήνυμα αυτό. Σαν το παλιό βομβητή όσοι θυμούνται, που απλώς χτύπαγε και σου έλεγε ότι έχει κλήση στο σπίτι.
Ο λόγος είναι ότι δε θέλω να κουβαλάω συνέχεια 2 κινητά πάνω μου, ειδικά από την ώρα που το 2ο το χρησιμοποιώ ελάχιστα έως καθόλου.
ευχαριστώ φίλος. Νομίζω απ' όσα διάβασα ότι λογικά θα μου κάνει.
να σαι καλά
Γι' αυτό, τύπε.επισης δεν καταλαβαινω γιατι δεν βγαζουν κινητα με μικροτερες οθονες, να κραταει διπλασιο η μπαταρια και να χωρανε πιο ευκολα στις τσεπες. εγω μια χαρα την κανω την δουλεια μου με 4,5 ιντσες, γιατι ολα τα κινητα με νορμαλ τιμες κατω των 200 ευρω ειναι στις 6 περιπου ιντσες?
Πολύ καλή εφαρμογή φαίνεται όντως. Αλλά προϋποθέτει ότι θα είναι ON και οι 2 συσκευές. Που θα το έχεις χωμένο το πορνοκινητό; Στο αθόρυβο κάπου στο υπόγειο;ευχαριστώ φίλος. Νομίζω απ' όσα διάβασα ότι λογικά θα μου κάνει.
να σαι καλά
OnePlus 8 Pro, μετά από αυτό το χάος αυτή τη στιγμή!!!!
Να κάνω μια ερώτηση για τους πιο ειδικούς του site.
έχω 2 smartphones. Το ένα είναι το καθημερινό μου κινητό στο οποίο έχω όλες τις επαφές μου, mail, social media κτλ.
Το 2ο smartphone είναι για συγκεκριμένες δουλειές και χρησιμοποιείται και σαν πορνοκινητό. Δηλαδή μπορεί να περάσουν και εβδομάδες και η μόνη χρήση που να του κάνω είναι να το φορτίσω.
Υπάρχει κάποια εφαρμογή, που θα μπορούσε να εγκατασταθεί στο καθημερινό μου smartphone να με ειδοποιεί πχ έχεις νέο μήνυμα ή αναπάντητη στο 2ο smartphone; Δε με ενδιαφέρει να μου λέει ποιος με πήρε ή να διαβάσω το μήνυμα αυτό. Σαν το παλιό βομβητή όσοι θυμούνται, που απλώς χτύπαγε και σου έλεγε ότι έχει κλήση στο σπίτι.
Ο λόγος είναι ότι δε θέλω να κουβαλάω συνέχεια 2 κινητά πάνω μου, ειδικά από την ώρα που το 2ο το χρησιμοποιώ ελάχιστα έως καθόλου.
Pocophone f1 ή αλλιώς πορνοφον ... Γαμαει
Ξεκολλατε επιτελους με τα σαμσουνγκ!!!Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
Δες www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8967&idPhone2=9106&idPhone3=9507]εδω [/url] ενα συγκριτικο τεστ και μετα αποφασιζεις.
Εγω εχω αλλαξει 4 Σαμσουνγκ S3-S4-NOTE3-NOTE4....
ο λογος που δεν ξαναπηρα Σαμνσουνκγ ητανε η μπαταρια η οποια σε κανενα απο αυτα τα (παλια-βεβαια) μοντελα δεν κρατουσε πολυ.
Δεν ξερω αν ξαναπαρω Huawei, παντως το Mate20 pro που εχω με βγαζει ολη την μερα στο χαλαρο και με πολυ "σκληρη" χρηση.... Να φανταστεις οτι το φορτιζω και απο το 100% πεφτει στο 99% μετα απο 40 λεπτα συνεχους χρησης. Ενταξει... μετα πεφετει πιο γρηγορα και οχι 1% ανα 40 λεπτα, αλλα ενα 9ωρο συνεχους (επαναλαμβανω ..συνεχους) χρησης με βγαζει ανετα.....
Ξεκολλατε επιτελους με τα σαμσουνγκ!!!
Η εποχη που τα κινεζικα παντα καπου υστερουσαν περασε για τα καλα!
Τωρα τα κινεζικα γαμανε το ιδιο με τα σαμσουνγκ και ειναι και τουλαχιστον 100ε φθηνοτερα!
Φυσικα κ γαμανε τα σαμσουνγκ αλλα γιατι να μην παρω ενα κινεζικο που ειναι το ιδιο καλο και να ριξω κ 10 ακαποτα στο μεταξουργειο με τα ιδια λεφτα??
Τα λεω καλα αλανια μου?
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Ξεκολλατε επιτελους με τα σαμσουνγκ!!!
Η εποχη που τα κινεζικα παντα καπου υστερουσαν περασε για τα καλα!
Τωρα τα κινεζικα γαμανε το ιδιο με τα σαμσουνγκ και ειναι και τουλαχιστον 100ε φθηνοτερα!
αυτή τη στιγμη βασιλιας στα κινητα είναι το s20 ultraΤυπε εγω να λεω να χτυπησω το Samsung note 20 θα εχει και τον SD865+ στα 3.09 GHZ, 900.000 βαθμους πιανει λενε
στο AnTuTu Benchmark .... Θα γαμει λεμε....
Προφανως και θα γαμαει! Ομως αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για ενα κινητο?Τυπε εγω να λεω να χτυπησω το Samsung note 20 θα εχει και τον SD865+ στα 3.09 GHZ, 900.000 βαθμους πιανει λενε
στο AnTuTu Benchmark .... Θα γαμει λεμε....
Μα δε θα υποστηρίζεται από το Android μετά από 1-2 versions!Αν το κρατησεις για τουλαχιστον 5 χρονια ισως να αξιζει