Νέα

Πρόθεση ψήφου 07/03/2023 - Version 08 - Μυστική ψηφοφορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα npnp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 669
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τί θα ψηφίζατε αν είχαμε σήμερα εκλογές;

• Νέα Δημοκρατία

Ψήφοι: 124 29,0%
  • ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Ψήφοι: 75 17,5%
  • ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Ψήφοι: 17 4,0%
  • Εθνική Δημιουργία

Ψήφοι: 33 7,7%
  • ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Ψήφοι: 6 1,4%
  • Εθνικό κόμμα Έλληνες

Ψήφοι: 61 14,3%
  • Ελληνική Λύση

Ψήφοι: 12 2,8%
  • ΜΕΡΑ 25

Ψήφοι: 22 5,1%
  • Κ.Κ.Ε.

Ψήφοι: 27 6,3%
  • Μ-Λ Κ.Κ.Ε.

Ψήφοι: 2 0,5%
  • ΟΑΚΚΕ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πνοή Δημοκρατίας - Κούβελας

Ψήφοι: 1 0,2%
  • Μέτωπο Νίκης - Ραχήλ Μακρή

• Πλεύση Ελευθερίας

Ψήφοι: 3 0,7%
  • ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Ψήφοι: 5 1,2%
  • Ένωση Κεντρώων

Ψήφοι: 5 1,2%
  • ΕΠΑΜ - Καζάκης

Ψήφοι: 9 2,1%
  • Ελεύθεροι Ξανά

Ψήφοι: 4 0,9%
  • ΕΝΩΝΩ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • Πατριωτικη Ενωση - Προδρομος Εμφιετζογλου

• Ελεύθεροι Άνθρωποι

Ψήφοι: 4 0,9%
  • ΔΗ.ΠΑ.Κ

• Δημοκρατική Αναγέννηση

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οικολόγοι Πράσινοι

Ψήφοι: 11 2,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    428
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν ήταν στο 0,2-0,3% κανείς δε θα ασχολιοταν..ούτε θα έβγαζε κανέναν νόμο αποκλεισμού από τις εκλογές.τωρα που έχει υψηλά ποσοστά θέλουν να τον αποκλείσουν γιατί θα κόψει την αυτοδυναμια απτη νδ.σιγα μη σας έπιασε ο πόνος για φασισμους και πράσινα άλογα.υποκριτες μέχρι το μεδούλι .
Ναι, προφανως οσο ηταν στο 0,1% ηταν ανευ λογου να ασχοληθουμε. Τωρα που υπαρχει ο κινδυνος να εχουμε παλι φασιστες στη βουλη, επρεπε να γινει κατι. Εσυ τι ζορι τραβας? Τους θελεις στη βουλη? Εισαι εναντιον του αποκλεισμου των φασιστων και εισαι υπερ του να συνεχισουν να μολυνουν την δημοσια ζωη? Για πες? Ή σε χαλαει επειδη το εκανε η ΝΔ? Και με ποια λογικη οσοι θα ψηφιζαν Κασιδιαρη, τωρα θα ψηφισουν ΝΔ? Τι ειναι αυτα που λες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εν το μεταξύ έχει καταντήσει σήριαλ όλο αυτό με Μπογδάνο - Λατινοπούλου κτλ , αλλά οι τελευταίες εξελίξεις (αν ενδιαφέρει κάποιον) είναι οτι οι δύο παραπάνω χωρίσανε πολιτικά και ο μεν Μπογδάνος πήγε με τον Εμφιετζόγλου ... η δε Λατινοπούλου έκανε νέο κόμμα μόνη της το οποίο ονομάζεται ΠΑΤΡΙΔΑ , ενώ το προηγούμενο που ηταν με τον Μπογδάνο ήταν το ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. :confused:

Και το σχετικό άρθρο.

Γιατι, τωρα περιμενατε καποιοι να καταλαβετε οτι ολη αυτη η σαβούρα ειναι ενα ματσο γραφικοι?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Γιατι, τωρα περιμενατε καποιοι να καταλαβετε οτι ολη αυτη η σαβούρα ειναι ενα ματσο γραφικοι?
Εγω βασικά το σκέφτομαι και για Λατινοπούλου , αφού έχω αποφασίσει να ψηφίσω κάποιο μικρό κόμμα δεν αποκλείω κανένα. Και ειδικά της Λατινοπούλου που το πρότεινε πρόσφατα και ένας συνάδερφός σου ονόματι Καρατσιώλης. Αν κατέβει και αυτός ακόμη καλύτερα μάλλον :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω βασικά το σκέφτομαι και για Λατινοπούλου , αφού έχω αποφασίσει να ψηφίσω κάποιο μικρό κόμμα δεν αποκλείω κανένα. Και ειδικά της Λατινοπούλου που το πρότεινε πρόσφατα και ένας συνάδερφός σου ονόματι Καρατσιώλης. Αν κατέβει και αυτός ακόμη καλύτερα μάλλον :confused:
Ε ενταξει τύπε. Αφου το ειπε ο Καρατσιωλης, πειστηκα. Άλλη μεγαλη μορφη αυτος

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.880
Πόντοι
456
Τυπε πες την αληθεια ,αυτο το "συναδελφος" το ειπες για να τον φιτιλιασεις ,ετσι?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Τυπε πες την αληθεια ,αυτο το "συναδελφος" το ειπες για να τον φιτιλιασεις ,ετσι?
Όχι δεν μου πέρασε απο το μυαλό κάτι τέτοιο , απλά αντί να πω ένας δικηγόρος σκέφτηκα να πω ένας συνάδερφος.
Εμένα μια χαρά μου φαίνεται , τον Θάνο Καρατσιώλη λέω τον γνωστό. Νομίζω πως το σκέφτεται να κατέβει με Λατινοπούλου , για αυτό είπα αν κατέβει.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.357
Πόντοι
786
Εάν η λατινοπουλου είναι κάπως υπερβολική, όποιος κατεβεί μαζί της θα είναι θεοπαλαβος. Ιστορικά αποδεδειγμένο.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.998
Πόντοι
6.515

θα πληθαινουν οι προβοκατσιες του παρακρατους του κουλη οσο πλησιαζουν οι καλπες

οι ανεπαρκεις στο μυαλο συριζαιοι θα στηριζουν τα "παιδια" με στοχο οι παλε ποτε νοικοκυραιοι να επιστρεφουν στο διεφθαρμενο μαντρι λεγοντας μη χειροτερα :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom