DimitrisOOO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2018
- Like
- 99
- Πόντοι
- 6
Μην το πάρεις προσωπικά, είναι για όλους όσους έχουν παλιά κινητά.
Κι ο παππούς μου είναι σταθερός, στον τάφο
Είσαι ζωντανός ή έχεις πεθάνει και δεν το ξέρεις ?
mail, viber, google maps, gps, 4G data κινητής, group με οικογένεια ή φίλους τα έχεις ακούσει ή δεν σε νοιάζει ?
Τυπε ειμαι 38, το τελευταιο επωνυμο σμαρτφον που αγορασα ηταν το 2015? ενα σαμσουνγκ τξει5 που το χρησιμοποιησα κανα χρονο που ειναι μια χαρα ακομα και τωρα και αρα τζαμπα το αγορασα, λογο επαγγελματος και παρεμφερη κλαδου εχουν περασει αρκετα κινητα απ τα χερια μου, εδω και 6-7 ισως και παραπανω χρονια ειμαι με ενα nokia 1616-2 το αγαπημενο μου και εχω και ενα εφεδρικο παλι nokia 101, αυτο που με ενδιαφερει ειναι η ομιλια και μονο, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ολα τα παραπανω που λες τα κανω στο pc η αν θελ να δω κατι το βλεπω απ πριν, για gps εχω ξεχωριστη συσκευη στο αμαξι αλλα δεν καιγομαι κιολας, δεν ειμαι απ τους ανθρωπους που χανονται ειδικα εντος Ελλαδος, η μοναδικες περιπτωσεις που πηρα σαμρτφον σαν μπαλαντερ ηταν οταν ταξιδευα με κετελ τρενα και του ειχα χωσει μεσα ταινιες και σειρες να βλεπω στην διαδρομη, το ιδιο και σε επαγγελματικα ταξιδια εκτος Ελλαδος μια χαρα με καλυψε το 1616, το σμαρτφον παλι μπαλαντερ για ταινιες στην διαδρομη ... και παλι αν δεν το ειχα δεν θα καιγομουν κιολας