Νέα

Smartphones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OmarNow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι smartphone εχετε;;;

• iPhone

Ψήφοι: 144 25,7%
  • Android

Ψήφοι: 342 61,1%
  • Windows Phone

Ψήφοι: 48 8,6%
  • Έχω μια μπακατέλα που κρατάει 5 μέρες η μπαταρία

Ψήφοι: 77 13,8%
  • Ubuntu

Ψήφοι: 4 0,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    560

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Ωχ...

Ανοησίες. Δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς.

Ανοησιες. Ουτε καν για λύπηση δεν είσαι
Βλέπω από χρήση Ελληνικών πας καλά.
Ούτε 3 φράσεις με διαφορετικές λέξεις δεν ξέρεις να γράψεις.
Για λύπηση είναι όποιος ήταν ο δάσκαλος σου που σε δίδαξε, που έχεις και στόμα να πετάγεσαι να σχολιάζεις τρίτους.

Θα αναφέρεσαι σε μένα, όταν σου δίνω τον λόγο, το κατάλαβες;
Που την είδες και χάκερ επειδή έμαθες 2 custom Rom και το linux.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
αυτο που ψαχνεις ειναι ψιλοαδυνατο. Οχι αδυνατο γενικα αλλα πιθανοτατα αδυνατο για εσενα. Αν ησουν σχετικος με το αθλημα θα ηξερες ηδη τι πρεπει να κανεις για να μπλοκαρεις ολες τις υπηρεσιες κτλ, να ειχες καποιες γνωσεις προγραμματισμου και μπολικες γνωσεις λειτουργικων συστηματων, δεν θα εψαχνες στα τυφλα. Οποτε θεωρω ειναι υπερβολικα δυσκολο ακομη κι αν υπαρχουν τροποι (σιγουρα υπαρχουν), να τους καταννοησεις πληρως, να τους εφαρμοσεις κτλ.

Υπαρχουν διαφορα φορουμς και σελιδες (οπως στο reddit πιο πανω που εγραψε καποιος), αλλα οι συζητησεις εκει μεσα αφορουν ατομα που ξερουν τι κανουν και πως να το κανουν. Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη αλλα εμπεριεχει μια αλφα εξειδικευση στον τομεα των android/linux/ios κτλ. Ειναι πραγματα λιγο πιο εξεζητημενα για τον απλο χρηστη, θελει ψαξιμο χρονο διαβασμα κτλ.

Εγω δεν καταλαβαινω βεβαια τι ζορι τραβας με τις υπηρεσιες αυτες. Πλεον τα παντα λειτουργουν με διαφημισεις, με cookies, γενικα, η κινηση σου Online αν δεν εισαι χακερ, ειναι παντα προσβασιμη στους κολοσσους τυπου γκουγκλ. Τι ειναι αυτο που σε ενοχλει συγκεκριμενα και θες να απενεργοποιησεις; Δηλαδη, αν φτιαξεις ενα λογαριασμο google οτι να ναι μονο για το κινητο, ποιο ακριβως ειναι το προβλημα μετα; Προσπαθω να καταλαβω τι ειναι τοσο σημαντικο στην ιδιωτικοτητα σου....
Το Καλόγερο τύπε έχει τρομερές ιδέες και φοβάται μη του τις κλέψει η Google και τις πατεντάρει. Μετά από αυτό μπορεί να αρχίσουν κι άλλοι να γαμάνε ανεξέλεγκτα.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Ψάχνω κινητό που να μην εμπλέκει υπηρεσίες της google πλην του συστήματος android. Να μην χρειάζεται να έχω λογαριασμό στη google για να λειτουργήσει το κινητό. Να μην στέλνονται πληροφορίες πίσω στη μαμά. Υπάρχει καμμία αξιοπρεπής εταιρεία που να σέβεται περισσότερο την ιδιωτικότητα; Εννοείται αποκλείεται και το iphone.

Έχει δοκιμάσει κανείς το librem 5 ή το pinephone που δουλεύουν με linux ?
Πριν 5 χρόνια που ήμουν ανακατεμένος σε κάτι βρωμοδουλειές μας ειχαν δωσει κατι blackphone 2 για να είμαστε τελειωw αόρατοι.
Μια μέρα μας τα πήρε όλα μαζί ο υπεύθυνος ασφαλείας και τα έσπασε ένα ένα.
Μάλλον είχαν backdoor.

https://itechnews.gr/2016/11/blackphone-2-ένα-κινητό-ασφαλείας-με-πολύ-καλά-χ/

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πριν 5 χρόνια που ήμουν ανακατεμένος σε κάτι βρωμοδουλειές μας ειχαν δωσει κατι blackphone 2 για να είμαστε τελειωw αόρατοι.
Μάλλον είχαν backdoor.

https://itechnews.gr/2016/11/blackphone-2-ένα-κινητό-ασφαλείας-με-πολύ-καλά-χ/
´Ηταν unofficial.
Το blackphone είχε τεράστια επιτυχία με αποτέλεσμα το εργοστάσιο παραγωγής να βγάλει τεράστιες ποσότητες που κυκλοφόρησαν στην αγορά μέσω μη εξουσιοδοτημένων πωλητών. Τότε η εταιρία Silent Circle επειδή έχανε λεφτά και φοβούμενη μήπως εμπλέκονται ανταγωνιστές στην παράλληλη διακίνηση κι έχουν πειράξει το σύστημα έκανε ένα update κι έθεσε τα παράνομα εκτός μάχης. Αυτό έγινε τέλη 2016 με αρχές 2017.

Προφανώς ο υπεύθυνος ασφαλείας σας φοβήθηκε μήπως είχατε χακαρισμένα από παράλληλη διακίνηση. Την είχαν πατήσει πολλοί τότε.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Απο το ζόρι που τραβάς φαίνεται οτι είσαι το παιδί της καρπαζιάς στο μαγαζί στο οποιο εισαι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Γυφτάκια σαν εσένα μου γυαλίζουν τα παπούτσια
Και μιας και δεν έχεις σχέση με το θέμα αλλά είσαι μια μπαλαρίνα που βρίζει, σάλτα και γαμίσου - φτωχομπινέ
Χαχαχα τον μισθό μου αμόρφωτε τυρέμπορα ούτε στα ονειρά σου δεν τον βλέπεις.
Για να μην ασχολούμαι με κάτι άχρηστους σαν εσένα έφυγα κακομοίρη από την Ελλάδα.
Δεν εχω κάτσει σε κανέναν εδώ μέσα να μιλήσω με τέτοιο υφάκι, παρά μόνο όταν με προκαλούνε πρώτοι κάτι τελευταίοι σαν εσένα.

Όσο για το στυλάκι σου, σου έχω νέα. Θα κλείνεις το στόμα σου όταν δεν σε βρίζουν οι άλλοι γιατί υπάρχει και έλεγχος πια. Και επειδή σαν αμόρφωτος που είσαι, μάλλον δεν το κατάλαβες (και ούτε μάλλον γνωρίζεις και από φόρουμ), να στο πω σε απλά Ελληνικά μπας και καταλάβεις στο χαμηλό επίπεδο που βρίσκεσαι, λέγεται Ρεπορτ.
Θα δούμε ποιος θα γλεντήσει ποιον λοιπόν. :badair::badair:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.284
Πόντοι
3.556
Μάλλον είχαν backdoor.
Εκεί στη CIA μετά το σπάσιμο τα στέλνετε ανακύκλωση ή είστε τίποτα τελευταίοι που επιβαρύνετε το περιβάλλον ?

Εν τω μεταξύ στη φωτό της αγγελιάς του μπλακφόουν 2 έχει google play, chrome, τρέχει android ... τρομερά stealth κουνητό ! :confused:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Εκεί στη CIA μετά το σπάσιμο τα στέλνετε ανακύκλωση ή είστε τίποτα τελευταίοι που επιβαρύνετε το περιβάλλον ?

Εν τω μεταξύ στη φωτό της αγγελιάς του μπλακφόουν 2 έχει google play, chrome, τρέχει android ... τρομερά stealth κουνητό ! :confused:
δεν άντεξες!
:2funny::2funny::2funny::2funny:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Δηλαδή αποκλείεται να ήταν μπράβος; Εκτός κι αν είναι κάνα τρολ. Δεν τον ξέρω και του απάντησα σοβαρά.
τίποτα δεν αποκλείεται αλλά θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον ηλίθιος να τα γράφεις σε ένα forum που δεν ξέρεις τι επαγγέλονται οι υπόλοιποι και ποιοι το παρακολουθούν!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
τίποτα δεν αποκλείεται αλλά θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον ηλίθιος να τα γράφεις σε ένα forum που δεν ξέρεις τι επαγγέλονται οι υπόλοιποι και ποιοι το παρακολουθούν!
Αν έχει δουλέψει παλιά σεκιουριτάς και βρήκε αφορμή να βάλει λίγη σάλτσα για να παραστήσει το κακό παιδί και να τρολάρει, μπορεί να θεωρεί ότι δεν παίρνει ρίσκο. Και σιγά μην ασχοληθεί κανείς με το ποστ ενός αγνώστου.

Πάντως είναι αλήθεια ότι αυτό το smartphone έκανε θραύση σε επαγγέλματα που απαιτούν διακριτικότητα.

• Like
Αντιδράσεις: alpula

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.284
Πόντοι
3.556

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Επειδή με τρέλαναν στα pm, να εξηγούμαι. Όταν λέω βρωμοδουλειες, κυριολεκτω. Είχαμε μια εταιρία εκκενώσεων βόθρων και μας έκλεβαν το buisness plan. Για αυτό αναγκαστηκαμε, να επικοινωνούμε με Tor στους υπολογιστές και με blacphone στα κινητά.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Βέβαια αν είσαι φούρναρης και σκέφτεσαι να παραμείνεις, δεν σε νοιάζει. Όσοι όμως έχουμε φιλοδοξίες πρέπει να λαμβάνουμε και τα μέτρα μας.
Η μόνη ρεαλιστική φιλοδοξία που πρέπει να έχεις στην ζωή σου από δω και πέρα είναι να πάψεις να σηκώνεσαι τρεις φορές μέσα στο βράδυ για κατούρημα...:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom