Νέα

Διάθεση ημέρας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα White Othellos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 867
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lady Alexia

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
7.990
Πόντοι
1.046
Φυσικά κι έχει, ακόμη και για τη Γιουροβίζιον, όπου μπορούν να τα αρπάξουν.
Καλημερούδια ζουζούνες μου :smiling-face-with-heart-eyes: ο άλλος ο προδότης @Lady Alexia μόνο λόγια είναι, δεν σε ψήφισε γιατί τουλάχιστον 24 ώρες έχεις κολλήσει στο 11. Δεν πειράζει θα πάρει το παλαμάρι του βαρκάρη :sunglasses:
Μπήκα για λίγο, να πάρω δείγματα αποδόσεων και ξαναφεύγω, στείλτε και καμμιά ευχή μην πέσω κάτω από καμμιά ελιά γιατί είμαι στεναχωρημένος (ξέρετε γιατί) :confused:
Μάγκυ δεν έχει σιέστα σήμερα, θέλω να τελειώνω κάποια μαστορέματα. Αν είναι να κανονίσουμε το μάθημα το μεσημέρι προς απόγευμα - δηλαδή μεταξύ 14:30-17:30, γράψε στο Σκάηπ τι πρόγραμμα έχεις.

Όσοι είναι μαχητές,
τη ζωή περνούν μες τις ελιές :headbaning2:
Το τραγούδι της ημέρας:

Καλημερα daddy.
Προσωπικα αυτηη η ψηφοφορια δεν μου λεει τπτ.....σσου ευχοομαι μια υπεροχη μερα να εχεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297
Πήγαινα όταν ήμουν στο Αλμικαταράτε (ακόμη και Μεταξουργείο) γιατί πολύ απλά δЄν...
Αναφορικά με το ύψος των τιμών, ουδέποτε έκανα (και με τον παλιό λογαριασμό) παράπονα και τα συναφή γιατί το νοιώθω γυφτιά...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ.

Τώρα το αν κάποιο studio/call girl ξεκίνησε κι από χαμηλά, λογικό ακούγεται όπως κι ο κάθε εργαζόμενος ξεκινάει από κάπου και δε γίνεται διευθυντής με τη μία.
Δεν το πουλάνε..το ενοικιάζουν...η πώληση λέγεται ΓΑΜΟΣ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297
Χάρη στην νίκη Τραμπ πολύ καλή διάθεση .
Ελπίζω να ανατραπεί η διάθεση σπασίματος του καρπού που επικράτησε εν τη απουσία του .

alexandro1982

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
156
Πόντοι
0
Να πας καβλωμενος φυλής Άγκυρας Φωκαίας...να συναντάς παντού φωκες...οι γκόμενες που τις έχεις ξαναγαμησει...να καταλήγεις Άγκυρας 12 νομίζω με Βικτώρια μελαχρινή τούμπανο με βυζάρες...αλλά ο μαλακας μπήκα κατευθείαν μέσα...ούτε ξεσκουφωτο ...μισό κιλό τζελ...να σου λέει παιχτην λίγο...κ στο δεκάλεπτο γειά να χες πάρει άλλη κοπέλα με άλλο πρόγραμμα... φόλα προσοχή αδέλφια μου γάμησε την μέραμε άφησε κ ΑΧΥΣΤΟ πρώτη φορά με πουτανα...γύρισα τα στενά να ρεφαρω κ από την τσαντίλα μου όλες τις έβλεπα πατσαβουρες...

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.311
Πόντοι
1.346
Καλημερα daddy.
Προσωπικα αυτηη η ψηφοφορια δεν μου λεει τπτ.....σσου ευχοομαι μια υπεροχη μερα να εχεις.
Μικρουλίτσα μου, καλό απόγευμα :hi:
Ξέρεις ότι εδώ μέσα μπαίνω για εσένα μόνο, αλλιώς δεν υπάρχει το παραμικρό κίνητρο. Να κάνω τι :dunno:
Ως πελάτης τόσα χρόνια, δεν χρειάζομαι πληροφορίες, πορεύομαι μοναχός.
Όμως δεν μπορώ να στο κρύψω ότι έχω νευριάσει με την εν λόγω ψηφοφορία, τέλος πάντων δεν θέλω να σε στεναχωρώ συνεχίζοντας τη συγκεκριμένη κουβέντα στο Viber....
Γιατί πολύ απλά από μικρό παιδί, έμαθα και πετροβολούσα τη ζωή :angel:
άσχετα αν κάποτε κάμποσες πέτρες γύρισαν επάνω μου και μετρούσα τα χτυπήματα που τελειωμό δεν είχαν :cry:
για αυτό συνέχισα να παλεύω επειδή έπρεπε να ζήσω :angel:

Πάω να φτιάξω καφέ - σκέτο πάντα - σε αφήνω :rose:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.213
Πόντοι
3.556
Ο καιρός αντέχει ακόμη, κι ας μπήκαμε για τα καλά στο Νοέμβρη.

Ευδιάθετος και σήμερα, κι εύχομαι ένα υπέροχο ΠΣΚ σε όλους!

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom