amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.087
- Πόντοι
- 22.785
....... καλημέρα , κοιτάω γιά τό xiaomi 6 pro .. Τί λέτυε
δεν παίρνεις καλύτερα iPhone να βρεις την υγεία σου ; Πάρε το 10αρι και πραγματικά ειχεισ ξεμπερδέψει από τα άθλια lag τα κρασαρισματα , με τον αποθηκευτικό χώρο με τις απεριόριστες ενημέρωσης εκτός τόπου και χρόνου και μάλιστα χωρίς να είσαι συνδεδεμένος στο ΝΕΤ!!! Και πολλές άλλες δησλητουργειες τον Android !!!
..........δεν παίρνεις καλύτερα iPhone να βρεις την υγεία σου ; Πάρε το 10αρι και πραγματικά ειχεισ ξεμπερδέψει από τα άθλια lag τα κρασαρισματα , με τον αποθηκευτικό χώρο με τις απεριόριστες ενημέρωσης εκτός τόπου και χρόνου και μάλιστα χωρίς να είσαι συνδεδεμένος στο ΝΕΤ!!! Και πολλές άλλες δησλητουργειες τον Android !!!
Περιμενε κανα μηνα αν δεν βιαζεσαι. Καπου εκει θα ερθει το 7 με εξαιρετικες κριτικες απο οτι εχω δει
αυτο περιμένω και εγώ τύπε ,άλλα χθες ανακοίνωσε η xiaomi οτι δεν θα έρθει global εκδοσή ,θα πωλειται μόνο κινά και ινδιαΠεριμενε κανα μηνα αν δεν βιαζεσαι. Καπου εκει θα ερθει το 7 με εξαιρετικες κριτικες απο οτι εχω δει
είναι ακριβά αλλά αξιόπιστα κινητά , σούπερ σήμα , δεν λαγκαρι , δεν κολαει ιούς και κάτι πολύ σημαντικό δεν φορτώνεται περιττά αρχεία από κατέβασμα εφαρμογών κτλ.... κάτι που τα android γεμίζουν και μετά θέλει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με συνέπεια να χάνεις όλα τα αρχεία σου!!! Να τονισο αν πάρεις iPhone η το 8αρι η το δεκάρι !! Μη πας πιο πισο..........
... λές ... γιά νά τό κοιτάξω , άν & θά πρέπει νά βάλω τό χέρι πιό βαθειά
Μπορει να ηταν σκεψη μονο. Αν δεν βγει τελικα , θα παω για το Huawei mate
...... Φίλοι μου γι αυτό λέτεαυτο περιμένω και εγώ τύπε ,άλλα χθες ανακοίνωσε η xiaomi οτι δεν θα έρθει global εκδοσή ,θα πωλειται μόνο κινά και ινδια
θα βγει και το pocophone 2 ;)Μπορει να ηταν σκεψη μονο. Αν δεν βγει τελικα , θα παω για το Huawei mate
οχι την εκδοσή pro έχει ανώτερα χαρακτηριστηκα αυτο ειναι το απλό
οχι την εκδοσή pro έχει ανώτερα χαρακτηριστηκα αυτο ειναι το απλό
[/quote ευχαριστώ φίλε μου.
...... όχι φίλε μου καλλέ , δέν δίνω τόσα λεφτά γιά κάτι που σε ένα μέ ένάμισυ χρόνο θα τό βαρεθώ.... άπα πά πα... προτιμώ νά πάρψ ένα ψαροντούφεκο mares !!είναι ακριβά αλλά αξιόπιστα κινητά , σούπερ σήμα , δεν λαγκαρι , δεν κολαει ιούς και κάτι πολύ σημαντικό δεν φορτώνεται περιττά αρχεία από κατέβασμα εφαρμογών κτλ.... κάτι που τα android γεμίζουν και μετά θέλει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με συνέπεια να χάνεις όλα τα αρχεία σου!!! Να τονισο αν πάρεις iPhone η το 8αρι η το δεκάρι !! Μη πας πιο πισο
παιχταράδες μου ψάχνω για smartphone γύρω στα 150 ευρω
τι προτείνεται;
και από που;