Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Λοιπόν αρκετά με αυτό το θέμα,πάμε στο ραντεβού θανάτου αν θέλεις να συνεχίσουμε την συζήτηση μας.

Με τα σκυλιά μας ή χωρίς; Γιατί έχω ένα κουταβάκι μπόξερ που γλείφει μέχρι θανάτου.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ έχω ένα κουτάβι, 8 μηνών, ημίαιμο λαμπραντόρ με βέλγικο ποιμενικό και επειδή έχω μετακομίσει πρόσφατα και άλλαξε περιβάλλον και η καθημερινότητα μας, πλέον λείπω πολλές ώρες έχει πάθει κατάθλιψη. Στην αρχή ηταν τελειως ακεφος κ μετα σταματησε κ να τρωει. Τις δύο τελευταιες μερες τον βλεπω λιγο πιο ζωηρο. Ελπίζω να συνηθίσει γρήγορα κ να το ξεπερασει γτ δεν αντέχω να τον βλέπω έτσι.  :(

Επισκέπτης
Εγώ έχω ένα κουτάβι, 8 μηνών, ημίαιμο λαμπραντόρ με βέλγικο ποιμενικό και επειδή έχω μετακομίσει πρόσφατα και άλλαξε περιβάλλον και η καθημερινότητα μας, πλέον λείπω πολλές ώρες έχει πάθει κατάθλιψη. Στην αρχή ηταν τελειως ακεφος κ μετα σταματησε κ να τρωει. Τις δύο τελευταιες μερες τον βλεπω λιγο πιο ζωηρο. Ελπίζω να συνηθίσει γρήγορα κ να το ξεπερασει γτ δεν αντέχω να τον βλέπω έτσι.  :(
είναι μικρο τυπε... Σε λιγο θα στρωσει ;) Μεσα το εχεις τωρα σαν κουταβι η εξω;

Επισκέπτης
τύπισσα :rolleyes:
Βασικά κατά τη διάρκεια της μέρας είναι στην αυλή και το βράδυ έρχεται μέσα.
sorry είμαι λιγο δύσπιστος με τα γυναικεια νικ :grin:
Μια χαρα είναι ο σκυλος σου σαν την δικια μου απλα λιγο χρονο θελει. καντον καμια πιο μεγαλη βολτα παρε και τιποτα καραμούζες να παιζει οσο λείπεις και μια χαρα ;)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
sorry είμαι λιγο δύσπιστος με τα γυναικεια νικ :grin:
Μια χαρα είναι ο σκυλος σου σαν την δικια μου απλα λιγο χρονο θελει. καντον καμια πιο μεγαλη βολτα παρε και τιποτα καραμούζες να παιζει οσο λείπεις και μια χαρα ;)
Έχω κάνει τα πάντα και τη μ...ια να τον καλοπιάσω με φαγητό με την ελπίδα να έτρωγε λίγο παραπάνω κ άρχισα να του δίνω κοτόπουλο ή κόκκαλα με ρύζι... Τώρα απαξιεί για την κροκέτα!  :headbang:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.293
Πόντοι
12.756
Έχω κάνει τα πάντα και τη μ...ια να τον καλοπιάσω με φαγητό με την ελπίδα να έτρωγε λίγο παραπάνω κ άρχισα να του δίνω κοτόπουλο ή κόκκαλα με ρύζι... Τώρα απαξιεί για την κροκέτα!  :headbang:

οταν εχει κοψει το φαγητο για πολλες μερες πρεπει να πας πρωτα μια στον κτηνιατρο να τον τσεκαρει , αν σου πει οτι ειναι οκ τοτε παιξε με το φαγητο του

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, ούτε έχω κανένα λόγο να προσπαθήσω να πείσω κανέναν  :sunglasses:

Επισκέπτης
τρωει όμως; Κατά τα αλλα κουταβι είναι μην το κακομαθαίνεις, αγαπα το και μην σε νοιαζει.
Αυτό που λεει ο νιπλ για τον γιατρο ισχυει αν δεν τρωει τιποτα

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
οταν εχει κοψει το φαγητο για πολλες μερες πρεπει να πας πρωτα μια στον κτηνιατρο να τον τσεκαρει , αν σου πει οτι ειναι οκ τοτε παιξε με το φαγητο του
Δεν το κοψε τελείως, απλά έτρωγε πολύ λιγότερο σε σχέση με πριν. Παθολογικά μια χαρά είναι. Απλά είχε συνηθίσει αλλιώς, ήταν πολλές ώρες μαζί μου και καθημερινά έπαιζε με άλλα σκυλια, που εδώ δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα δυστυχώς.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Και ξέχασα να αναφέρω οτι οτιδήποτε άλλο πέρα από την ξηρά τροφή το καταβροχθίζουμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom