Λοιπόν αρκετά με αυτό το θέμα,πάμε στο ραντεβού θανάτου αν θέλεις να συνεχίσουμε την συζήτηση μας.
Με τα σκυλιά μας ή χωρίς; Γιατί έχω ένα κουταβάκι μπόξερ που γλείφει μέχρι θανάτου.
Λοιπόν αρκετά με αυτό το θέμα,πάμε στο ραντεβού θανάτου αν θέλεις να συνεχίσουμε την συζήτηση μας.
εγω εχω ένα beaglακι του θανατου τυπε... το βγαζω και για πογκρόμΜε τα σκυλιά μας ή χωρίς; Γιατί έχω ένα κουταβάκι μπόξερ που γλείφει μέχρι θανάτου.
τυπε στο εχει κανει μπαχαλο το σπιτι?εγω εχω ένα beaglακι του θανατου τυπε... το βγαζω και για πογκρόμ
Μας αρεσουν τα περιστερια πολυ
τωρα που κοντευει 3 εχει χαλαρωσει αρκετα τυπε. και είναι και θυλικο. Πιο παλια όλα μπουρδελο αλλα τωρα ακουει αρκετατυπε στο εχει κανει μπαχαλο το σπιτι?
καλα σκυλια αλλα πολυ ανησυχατωρα που κοντευει 3 εχει χαλαρωσει αρκετα τυπε. και είναι και θυλικο. Πιο παλια όλα μπουρδελο αλλα τωρα ακουει αρκετα
τυπε μπαινεις στο σπιτι και σου αλλαζει τη μερα. Δεν είναι κανα κοιμισμενο να σε κοιταει. Μπορει να σε τρεχει αλλα την μερα στην αλλαζεικαλα σκυλια αλλα πολυ ανησυχα
είναι μικρο τυπε... Σε λιγο θα στρωσει ;) Μεσα το εχεις τωρα σαν κουταβι η εξω;Εγώ έχω ένα κουτάβι, 8 μηνών, ημίαιμο λαμπραντόρ με βέλγικο ποιμενικό και επειδή έχω μετακομίσει πρόσφατα και άλλαξε περιβάλλον και η καθημερινότητα μας, πλέον λείπω πολλές ώρες έχει πάθει κατάθλιψη. Στην αρχή ηταν τελειως ακεφος κ μετα σταματησε κ να τρωει. Τις δύο τελευταιες μερες τον βλεπω λιγο πιο ζωηρο. Ελπίζω να συνηθίσει γρήγορα κ να το ξεπερασει γτ δεν αντέχω να τον βλέπω έτσι.
τύπισσαείναι μικρο τυπε... Σε λιγο θα στρωσει ;) Μεσα το εχεις τωρα σαν κουταβι η εξω;
sorry είμαι λιγο δύσπιστος με τα γυναικεια νικτύπισσα
Βασικά κατά τη διάρκεια της μέρας είναι στην αυλή και το βράδυ έρχεται μέσα.
οταν εχει περασει ενας αβραμης απτο σαιτ δεν πρεπει ποτέ να εισαι σιγουρος τυπεsorry είμαι λιγο δύσπιστος με τα γυναικεια νικ
αυτος ηταν ο αρχηγος τυπενα ταν μονο αυτος...
Έχω κάνει τα πάντα και τη μ...ια να τον καλοπιάσω με φαγητό με την ελπίδα να έτρωγε λίγο παραπάνω κ άρχισα να του δίνω κοτόπουλο ή κόκκαλα με ρύζι... Τώρα απαξιεί για την κροκέτα!sorry είμαι λιγο δύσπιστος με τα γυναικεια νικ
Μια χαρα είναι ο σκυλος σου σαν την δικια μου απλα λιγο χρονο θελει. καντον καμια πιο μεγαλη βολτα παρε και τιποτα καραμούζες να παιζει οσο λείπεις και μια χαρα ;)
να ταν μονο αυτος...οταν εχει περασει ενας αβραμης απτο σαιτ δεν πρεπει ποτέ να εισαι σιγουρος τυπε
Έχω κάνει τα πάντα και τη μ...ια να τον καλοπιάσω με φαγητό με την ελπίδα να έτρωγε λίγο παραπάνω κ άρχισα να του δίνω κοτόπουλο ή κόκκαλα με ρύζι... Τώρα απαξιεί για την κροκέτα!
τρωει όμως; Κατά τα αλλα κουταβι είναι μην το κακομαθαίνεις, αγαπα το και μην σε νοιαζει.Έχω κάνει τα πάντα και τη μ...ια να τον καλοπιάσω με φαγητό με την ελπίδα να έτρωγε λίγο παραπάνω κ άρχισα να του δίνω κοτόπουλο ή κόκκαλα με ρύζι... Τώρα απαξιεί για την κροκέτα!
Δεν το κοψε τελείως, απλά έτρωγε πολύ λιγότερο σε σχέση με πριν. Παθολογικά μια χαρά είναι. Απλά είχε συνηθίσει αλλιώς, ήταν πολλές ώρες μαζί μου και καθημερινά έπαιζε με άλλα σκυλια, που εδώ δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα δυστυχώς.οταν εχει κοψει το φαγητο για πολλες μερες πρεπει να πας πρωτα μια στον κτηνιατρο να τον τσεκαρει , αν σου πει οτι ειναι οκ τοτε παιξε με το φαγητο του
ότι σου ειπα...Και ξέχασα να αναφέρω οτι οτιδήποτε άλλο πέρα από την ξηρά τροφή το καταβροχθίζουμε!!!